Öppet Förhållande – Victoria Milan

what is open relationship

I dagens värld har många typer av relationer kommit fram och de bedrivs inte längre så hemligt som i det förflutna. En av dessa relationstyper är öppen förhållande. Innebörden av öppen förhållande sammanfaller faktiskt med dess namn. I öppet förhållande scenariot kan partner också känslomässigt binda eller ha sex med andra.

Så vad är den exakta definitionen av ett öppet förhållande? Om du letar efter svaret på din fråga har Victoria Milan idag förberett ett innehåll för att svara på alla dina frågor. Tack vare detta innehåll kan du bättre förstå Open Relationship och hitta svar på alla dina frågor. Här är innehållet vi förberett åt dig!

Vad är ett öppet förhållande?

Vad är ett öppet förhållande?

I introduktionsdelen av vårt innehåll gav vi lite information om öppet förhållande. Låt oss nu förstå detta ännu bättre. Öppen relation är nästan helt annorlunda och helt densamma från andra relationer.

Den främsta anledningen till att vi säger detta är att öppet förhållande omfattar alla typer av relationer och det är därför det är så olika. Partners är inte monogama! De är polygama. De kan ha en känslomässig affär eller ha sex med olika människor. Och denna regel gäller båda parter.

Men den här typen av relation ska inte förväxlas med Polyamori. För det finns skillnader mellan Polyamori och öppet förhållande. Låt oss jämföra de två för att förstå detta bättre.

Vad är skillnaden mellan polyamori och öppet förhållande?

                            Polyamori                         Öppet förhållande
Partners har bara en känslomässig relation med varandra.Partners kan bilda känslomässiga relationer med vem som helst.
Partners kan bara ha sex med personer i gruppen.Partners kan ha sex med vilken person som helst.
Antalet partners är begränsat till enbart gruppen.Vem som helst kan vara partner.

Vad är anledningen till att människor föredrar ett öppet förhållande?

Det finns många anledningar till att människor vill leva i ett öppet förhållande. Dessa är följande.

  • De kan binda sig känslomässigt till mer än en person eftersom de har så mycket kärlek att dela med sig av.
  • Det kan finnas en skillnad i libido mellan partners. Och av denna anledning kan olika partners behövas.
  • En av partnerna kan vara asexuell och kan därför behöva sex med olika partners.
  • Det faktum att de gillar sexualiteten hos en annan person och de vill uppleva detta nöje.
  • Att ha en sexfantasi som en partner gillar men den andra ogillar kan leda till sexupplevelser med olika människor.

Detta är några mindre anledningar till varför människor som lever i ett öppet förhållande föredrar det. Och det är förstås inte allt. Det kan finnas en miljon olika anledningar som kan få dem att vända sig till öppet förhållande.

Är ett öppet förhållande rätt för dig?

Är ett öppet förhållande rätt för dig?

Om du vill veta om öppet förhållande är rätt för dig bör du ställa dig själv några frågor och lära känna dig själv. Och det är upp till dig att bestämma. Du kan börja med dessa frågor för att lära känna dig själv.

  • Först, fråga dig själv varför du är monogam. På så sätt kan du börja förstå dig själv.
  • Ta reda på om du är intresserad av att öppna upp ditt förhållande och varför du vill ha det. Är det för din make eller för att du vill ha andra människor? Det är bra för dig att förstå detta.
  • Hur skulle du känna om du levde i ett öppet förhållande just nu? Genom att svara på den här frågan kan du bättre definiera dina känslor och avgöra om det är rätt för dig.
  • Vad exakt vet du om öppet förhållande? Ja, vi har gjort några förklaringar, men dessa kanske inte räcker för alla. Så att göra några riktigt noggranna efterforskningar är ett bättre alternativ för att fatta rätt beslut.

Du kan bättre förstå om öppet förhållande passar dig genom att ställa dessa och liknande frågor till dig själv.

Är ett öppet förhållande fördelaktigt?

Öppet förhållande är fördelaktigt för vissa, men ofördelaktigt för andra. För att svara på båda dessa frågor har vi förberett en lista för dig nedan. På så sätt kan du förstå fördelarna och nackdelarna.

Fördelar med ett öppet förhållande

Upplev sex med fler partners.

Flirta med olika människor.

Du kanske gillar när olika människor attraheras av dig.

Att träffa olika människor bidrar till ditt sociala liv.

Du kan uppleva olika fantasier med nya människor.

Vilka är nackdelarna med ett öppet förhållande?

Nackdelarna med öppet förhållande är faktiskt inte för dem som föredrar det. Om du har accepterat ett öppet förhållande till fullo och gjort det till en livsstil är du så fri som möjligt. Men om du är någon som inte helt har accepterat den här situationen, kan ett öppet förhållande vara ett problem för dig. Därför, om du vill uppleva öppna relationer måste du vara säker på att du verkligen vill ha det.

Hur ska du diskutera ett öppet förhållande med din partner?

Fokusera inte på att övertyga din partner om detta. Snarare kan du använda dina skäl för att vilja ha det.

“Jag lärde mig något om öppna relationer. Och det kan finnas några saker jag vill testa. Kan vi prata lite om att öppna upp vårt förhållande?”

“Jag vill inte ljuga för dig. Och jag har den andra önskan att ha sex med andra människor. Vad sägs om att vi byter till den öppna relationsmodellen för detta?”

“Din libido är väldigt låg och det räcker inte för mig. Kan vi prata lite om den öppna relationsmodellen för att hjälpa till med detta?”

Om din partner inte håller med dig om detta, utsätt inte mer press. För den här relationsmodellen är inte en modell som kan accepteras av alla. Att sätta press på den här frågan kommer också att skada ditt nuvarande förhållande. Tvinga därför  inte in din partner i den här frågan

Sätt gränser

Om du har bestämt dig för att ha ett öppet förhållande med din partner måste du först sätta gränserna. Men innan du sätter gränserna är det viktigt att du och din partner vet exakt vilken typ av relationsmodell öppet förhållande är. Om du eller din partner inte vet tillräckligt om denna relationsmodell kommer du sannolikt att stöta på problem.

När du har tillräckligt med kunskap om öppna relationer kan du börja sätta gränser. När du sätter dessa gränser, måste du se till att båda parter följer dessa regler. När du sätter dessa gränser bör du också sätta regler som känslomässiga gränser eller könsgränser. På så sätt kommer du att förhindra att du upplever problem medan du lever i ett öppet förhållande.

Om du redan har satt gränser med din partner och du vill lägga till nya senare. Bör du diskutera denna situation med din partner. Även om ett öppet förhållande tillåter dig att agera fritt, kan det också orsaka känslomässig förstörelse. Av denna anledning kan du också lägga till de regler som stör dig under hela ditt förhållande.

Då behöver du bara njuta av ditt öppna förhållande. Nu har du vidgat dina gränser och du är ännu mer fri än tidigare. Ett roligare och mer spännande liv väntar dig!

Det var allt för nu från innehållet “Öppet Förhållande” som tagits fram av Victoria Milan åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Du kan också enkelt hitta den sexpartner du letar efter med Victoria Milan! Genom att tillhandahålla en världsomspännande service med miljontals användare, låter Victoria Milan dig enkelt hitta den partner du letar efter. Dessutom låter den dig kommunicera snabbt med det lättanvända gränssnittet och funktionen att visa online användare på hemsidan. Inte bara dessa! Att registrera sig hos Victoria Milan är gratis och enkelt! Hitta den partner du letar efter enkelt och snabbt med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Vanliga frågor om ett öppet förhållande

Vanliga frågor om ett öppet förhållande

Vad betyder ett öppet förhållande?

I ett öppet förhållande kan partner ha känslomässiga och sexuella relationer med olika människor. Partners är ett extra tillägg i detta avseende. Om du vill lära dig mer om öppen relation kan du besöka vårt “Öppet förhållande” innehåll.

Vad är syftet med ett öppet förhållande?

Det kan finnas många anledningar till ett öppet förhållande. Det kan finnas en miljon olika anledningar, som att vilja ha mer sex, att vara sexuellt attraherad av olika partners eller att känna sig mer känslomässigt kär. Du kan besöka vårt innehåll för mer detaljerad information om detta ämne.

Är ett öppet förhållande bra?

Du bör bestämma om typen Öppet förhållande är ett bra eller dåligt val. För att fatta det här beslutet bör du först lära dig i detalj om det öppna förhållandet. Du kan besöka vårt innehåll för detaljerad information om detta ämne och för att lära dig mer.

Vilka är reglerna för ett öppet förhållande?

Egentligen har ett öppet förhållande inga regler och du är så fri som möjligt. Men du kanske vill leva den här relationen med din partner inom vissa gränser. Du bör sätta dessa gränser tillsammans med din partner. För att lära dig mer om ett öppet förhållande, besök Victoria Milans innehåll.

Ska du dejta någon i ett öppet förhållande?

Det är okej att dejta någon i ett öppet förhållande. I ett öppet förhållande sätter människor själva gränserna, och de är ansvariga för dessa gränser, inte du. Dessutom finns det inte precis en gräns i ett öppet förhållande. Du kan besöka vårt innehåll för mer information om öppna relationer.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.