Avoin suhde – Victoria Milan

what is open relationship

Nykymaailmassa on tullut esille monenlaisia ​​ihmissuhteita, eikä niitä enää pidetä niin salassa kuin ennen. Yksi näistä suhdetyypeistä on avoin suhde. Avoimen suhteen merkitys on itse asiassa tismalleen sama kuin sen nimi. Avoimessa suhteessa kumppanit voivat myös sitoutua emotionaalisesti tai harrastaa seksiä muiden kanssa.

Joten mikä on avoimen suhteen tarkka määritelmä? Jos etsit vastausta kysymykseesi, Victoria Milan on tänään valmistellut artikkelin vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Tämän sisällön ansiosta voit paremmin ymmärtää avointa suhdetta ja löytää vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Tässä on artikkeli, jonka valmistimme sinulle!

Mikä on avoin suhde,avoin suhde

Mikä on avoin suhde?

Artikkelimme johdannossa annoimme hieman tietoa avoimesta suhteesta. Ymmärretäänpä tätä nyt vielä paremmin. Avoin suhde on samaan aikaan lähes täysin erilainen ja täysin samanlainen kuin muut suhteet.

Pääasiallinen syy, miksi sanomme näin, on se, että avoin suhde kattaa kaikentyyppiset suhteet ja siksi se on niin erilainen. Kumppanit eivät ole yksiavioisia! He ovat moniavioisia. Heillä voi olla emotionaalinen suhde tai he voivat harrastaa seksiä eri ihmisten kanssa. Ja tämä sääntö koskee molempia kumppaneita.

Mutta tämäntyyppistä suhdetta ei pidä sekoittaa polyamoriaan. Koska polyamorian ja avoimen suhteen välillä on eroja. Verrataanpa näitä kahta ymmärtääksemme tämän paremmin.

Mitä eroa on polyamorialla ja avoimella suhteella?

                            Polyamoria                         Avoin suhde
Kumppaneilla on emotionaalinen parisuhde vain toistensa kanssa.Kumppanit voivat muodostaa emotionaalisia suhteita kenen tahansa kanssa.
Kumppanit voivat harrastaa seksiä vain suhteessaan olevien henkilöiden kanssa.Kumppanit voivat harrastaa seksiä kenen tahansa kanssa.
Kumppaneiden määrä on rajoitettu ryhmän sisälle.Kuka tahansa voi olla kumppani.
  

Miksi ihmiset suosivat avointa suhdetta?

On monia syitä, miksi ihmiset haluavat elää avoimessa suhteessa. Näitä ovat mm. seuraavat:

  • He voivat sitoutua emotionaalisesti useampaan kuin yhteen ihmiseen, koska heillä on niin paljon rakkautta jaettavana.
  • Kumppaneiden välillä voi olla eroja libidossa. Ja tästä syystä voidaan tarvita erilaisia ​​kumppaneita.
  • Toinen kumppaneista voi olla aseksuaali ja saattaa siksi tarvita seksiä eri kumppaneiden kanssa.
  • Se, että he pitävät eri ihmisen seksuaalisuudesta ja haluavat kokea tämän nautinnon.
  • Seksifantasia, josta toinen kumppani pitää, mutta toinen ei pidä, voi johtaa seksikokemuksiin eri ihmisten kanssa.

Nämä ovat joitain pieniä syitä, miksi avoimessa suhteessa elävät ihmiset pitävät sitä parempana. Eikä siinä tietenkään vielä kaikki. Voi olla miljoonia eri syitä, jotka voivat saada heidät kääntymään avoimeen suhteeseen.

Mikä on avoin suhde,avoin suhde

Onko avoin suhde oikea sinulle?

Jos haluat tietää, sopiiko avoin suhde sinulle, sinun tulee kysyä itseltäsi muutama kysymys ja tutustua itseesi. Ja sen jälkeen se on sinun päätettävissäsi. Voit aloittaa näillä kysymyksillä oppiaksesi tuntemaan itsesi.

  • Kysy ensin itseltäsi, miksi olet yksiavioinen. Tällä tavalla voit alkaa ymmärtää itseäsi.
  • Mieti, oletko kiinnostunut avaamaan suhteesi ja miksi. Onko se puolisoasi varten vai siksi, että haluat muita ihmisiä? On hyvä, että ymmärrät tämän.
  • Miltä sinusta tuntuisi, jos eläisit tällä hetkellä avoimessa suhteessa? Vastaamalla tähän kysymykseen voit paremmin määritellä tunteesi ja päättää, sopiiko se sinulle.
  • Mitä tarkalleen tiedät avoimesta suhteesta? Kyllä, olemme antaneet joitain selityksiä, mutta ne eivät ehkä riitä kaikille. Joten todella tarkan tutkimuksen tekeminen on parempi vaihtoehto oikean päätöksen tekemiseen.

Voit ymmärtää, sopiiko avoin suhde sinulle, kysymällä itseltäsi näitä sekä vastaavia kysymyksiä.

Onko avoin suhde hyödyllinen?

Avoin suhde on joillekin hyödyllinen, mutta toisille haitallinen. Vastataksemme näihin molempiin kysymyksiin olemme laatineet sinulle alla olevan luettelon. Tällä tavalla voit ymmärtää hyödyt ja haitat.

Avoimen suhteen hyödyt

Koe seksiä useamman kumppanin kanssa.

Flirttailu eri ihmisten kanssa.

Saatat pitää siitä, kun eri ihmiset tuntevat vetoa sinuun.

Erilaisten ihmisten tapaaminen lisää sosiaalista elämääsi.

Voit kokea erilaisia ​​fantasioita uusien ihmisten kanssa.

Mitä ovat avoimen suhteen haitat?

Avoimen suhteen haitat eivät itse asiassa ole niille, jotka pitävät siitä. Jos olet täysin hyväksynyt avoimen suhteen ja tehnyt siitä elämäntavan, olet niin vapaa kuin mahdollista. Mutta jos olet joku, joka ei ole täysin hyväksynyt tätä tilannetta, avoin suhde voi olla sinulle ongelma. Siksi, jos haluat kokea avoimen suhteen, sinun on oltava varma, että todella haluat sitä.

Miten voit keskustella avoimesta suhteesta kumppanisi kanssa?

Älä keskity vain vakuuttamaan kumppanisi tästä. Sen sijaan voit käyttää syitäsi miksi haluat sitä.

”Opin jotain avoimista suhteista. Ja saattaa olla joitain asioita, joita haluan kokeilla. Voimmeko puhua hieman suhteemme avaamisesta?”

“En halua valehdella sinulle. Ja minulla on halu harrastaa seksiä muiden ihmisten kanssa. Entä jos vaihtaisimme avoimeen suhteeseen tätä varten?”

”Libidosi on hyvin alhainen, eikä se riitä minulle. Voimmeko puhua hieman avoimesta suhteesta avuksi tähän?”

Jos kumppanisi ei ole samaa mieltä kanssasi tästä, älä painosta enempää. Koska tämä suhdemalli ei ole malli, jonka kaikki voivat hyväksyä. Tämän asian painostaminen myös vahingoittaa nykyistä suhdettasi. Sen vuoksi älä pakota kumppaniasi tässä asiassa.

Aseta rajat

Jos olet päättänyt luoda avoimen suhteen kumppanisi kanssa, teidän on ensin asetettava rajat. Mutta ennen kuin asetatte rajat, on tärkeää, että sinä ja kumppanisi tiedätte tarkalleen, millainen suhdemalli avoin suhde on. Jos sinä tai kumppanisi ette tiedä tarpeeksi tästä suhdemallista, joudutte todennäköisesti ongelmiin.

Kun teillä on tarpeeksi tietoa avoimesta suhteesta, voitte alkaa asettaa rajoja. Kun asetatte näitä rajoja, teidän on varmistettava, että molemmat osapuolet noudattavat näitä sääntöjä. Kun asetatte näitä rajoja, teidän tulee asettaa myös säännöt, kuten tunne- tai sukupuolirajat. Tällä tavalla estätte teitä kokemasta ongelmia eläessänne avoimessa suhteessa.

Jos olet jo asettanut rajoituksia kumppanisi kanssa ja haluat lisätä uusia myöhemmin, sinun tulisi keskustella tästä tilanteesta kumppanisi kanssa. Vaikka avoin suhde antaa sinun toimia vapaasti, se voi myös aiheuttaa tuhoa tunne-elämässä. Tästä syystä saatat myös lisätä sääntöjä, jotka häiritsevät sinua koko suhteesi ajan.

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain nauttia avoimesta suhteesta. Nyt olet laajentanut rajojasi ja olet vieläkin vapaampi kuin ennen. Nautinnollisempi ja jännittävämpi elämä odottaa sinua!

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Avoin suhde” -artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. Voit myös löytää etsimäsi seksikumppanin helposti Victoria Milanin avulla! Victoria Milan tarjoaa maailmanlaajuista palvelua miljoonille käyttäjille ja sen avulla voit helposti löytää etsimäsi kumppanin. Lisäksi sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ja mahdollisuuden nähdä online-käyttäjät etusivulla ansiosta voit kommunikoida nopeasti. Eikä tässä vielä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista ja helppoa! Löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Mikä on avoin suhde,avoin suhde

UKK Avoimesta suhteesta

Mitä avoin suhde tarkoittaa?

Avoimessa suhteessa kumppaneilla voi olla emotionaalisia ja seksuaalisia suhteita eri ihmisten kanssa. Kumppanit ovat vapaita ​​tässä suhteessa. Jos haluat oppia lisää avoimesta suhteesta, voit vierailla “Avoin suhde” -artikkelissamme.

Mikä on avoimen suhteen tarkoitus?

Avoimeen suhteeseen voi olla monia syitä. Syitä voi olla miljoonia, kuten halu harrastaa enemmän seksiä, seksuaalinen vetovoima eri kumppaneihin tai tuntea enemmän emotionaalisesti rakastuessaan. Voit vierailla artikkelissamme saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta.

Onko avoin suhde hyvä?

Sinun tulee päättää, onko avoin suhde hyvä vai huono valinta. Jotta voit tehdä tämän päätöksen, sinun tulee ensin oppia yksityiskohtaisesti avoimesta suhteesta. Voit vierailla artikkelissamme saadaksesi yksityiskohtaista tietoa tästä aiheesta ja saadaksesi lisätietoja.

Mitkä ovat avoimen suhteen säännöt?

Itse asiassa avoimessa suhteessa ei ole sääntöjä ja olet niin vapaa kuin mahdollista. Mutta saatat haluta elää tätä suhdetta kumppanisi kanssa tietyissä rajoissa. Sinun tulee asettaa nämä rajat yhdessä kumppanisi kanssa. Saat lisätietoja avoimesta suhteesta vierailemalla Victoria Milanin artikkelissa.

Tulisiko sinun deittailla henkilöä joka on avoimessa suhteessa?

On ok deittailla henkilöä joka on avoimessa suhteessa. Avoimessa suhteessa ihmiset asettavat rajat itse, ja he ovat vastuussa näistä rajoista, et sinä. Lisäksi avoimessa suhteessa ei ole tarkkaa rajaa. Voit vierailla artikkelissamme saadaksesi lisätietoja avoimista suhteista.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.