Den ultimata guiden för att bygga bots för Kik Messenger

The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger

Att kunna bygga bots för Kik Messenger är en utmärkt färdighet att ha. Att ha olika metoder för att kommunicera med människor är en värdefull tillgång som kan hjälpa dig i framtiden. Du kanske redan är bekant med fördelarna med att bygga bots, men kanske inte visste att det fanns ett enkelt sätt att göra det. Dagens artikel Victoria Milan förklarar hur man bygger en bot för Kik Messenger.

What Is Kik Bots

Vad är Kik Bots?

Kik-bots introducerades i och med lanseringen av Kik Interactives Bot Shop i april 2016. De första botarna designades för att upptäcka underhållning och innehåll, men nya funktioner och möjligheter har sedan dess lagts till plattformen, inklusive betalningar och handel.

Kik-bots är tredjepartsapplikationer som körs inuti Kik. De kan läggas till i en gruppchatt för att tillhandahålla ytterligare tjänster som översättning, sökning, nyheter eller omröstningar. De kan också användas i en-till-en-konversationer och upplevelsen är ungefär som att prata med en kundtjänstrepresentant i ett chattfönster.

Kik är en app för snabbmeddelanden som erbjuder sina användare en mängd olika funktioner som onlinespel, delning av YouTube-videor och mycket mer. Det låter dig skapa din egen profil och skicka meddelanden till dina vänner i appen.

Den mest populära funktionen på Kik är botbutiken. Botar är automatiserade program som kan utföra uppgifter åt dig i appen. Kik-teamet har skapat en mängd olika bots som är tillgängliga för nedladdning i appen. Dessa bots kan hjälpa dig med allt från att hitta nya vänner till att skicka meddelanden till dina kontakter.

Vad gör Kik Bots? 

Kik-bots är automatiserade chattagenter som du kan interagera med i Kik-appen. De kan göra allt från att hjälpa dig hitta en film, ge dig en väderrapport eller berätta vad som händer i världen. Du kan till och med chatta med dem en-mot-en. Botar är byggda för att vara enkla och utföra en funktion; när du använder en bot interagerar du med en app som är byggd för att hjälpa dig att beställa mat, få skjuts, eller hitta något i närheten.

Vissa bots har skapats av företag som H&M och Sephora som låter dig handla produkter direkt i Kik. Andra låter dig spela spel ensam eller med dina vänner. Ytterligare andra finns där för att hjälpa dig ta dig igenom din dag.

Bots är som appar som bor inuti Kik. Precis som appar har bots full tillgång till alla de rika funktioner som finns tillgängliga i Kik – inklusive att skicka och ta emot foton och videor, ge förslag baserat på plats, lansera webbplatser utan att någonsin lämna Kik-appen och mycket mer.

Hur man bygger en Kik Bots? 

 1. Ladda ner Kik-appen från App Store eller Google Play Store.
 2. Besök dev.kik.com från din stationära enhet.
 3. Skanna din Dev-Kik-kod.
 4. Gå till meddelandet från Botsworth.
 5. Ställ in din bots användarnamn, visningsnamn och profilfoto och följ anvisningarna.
 6. För att lära dig mer om att bygga din bot, gå till dokumentationen. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. Och skapa din bot.
 8. Det är allt!

how to built a kik bots

Hur man bygger en effektiv Kik Bot?

Kik har två plattformar för att skapa bots och du kan välja mellan dem beroende på dina behov. Om du vill skapa en bot som är enkel och lätt att bygga bör du välja Bot Builder-plattformen. Men om du vill ha mer kontroll och flexibilitet över din bot och vill skapa något mer avancerat så erbjuder Kik en API-plattform.

Bot Builder

På högsta nivå är Bot Builder ett uppsättnings verktyg som gör det möjligt för utvecklare att bygga Kik-bots utan att behöva koda någon backend-logik. Du kan använda befintliga mallar eller dra och släppa olika funktioner i din bot. Här är alla funktioner i Bot Builder:

Basic Chatbot

En grundläggande chatbot utan inbyggd funktionalitet. Du kan utlösa svar baserat på specifika meddelanden, men har inga andra alternativ för konfiguration.

Restaurant Bot

En förlängning av den grundläggande chatboten som inkluderar mallar för att bygga ut en restaurangmeny. Konversation flödena baseras på att beställa mat, inklusive specificering av kostrestriktioner och allergier.

Product Bot

En förlängning av den grundläggande chatboten som inkluderar mallar för att bygga upp en e-handelsbutik. Konversation flödena bygger på att beställa produkter och navigera i en produktkatalog.

Custom Bot

En helt fri forms bot som ger dig fullständig frihet att definiera vad som händer när användare skickar ett meddelande till dig.

Vilka programvaru språk bör jag kunna för att skapa bots på Kik?

 Om du vill skapa bots på Kik måste du kunna språken Java och Python.

Kik-botregistreringsverktyget låter användaren skapa bots i några enkla steg. För att göra det behöver du fylla i ett formulär med personlig information och information om boten. Sedan måste du välja ett användarnamn för din bot. Efter det kan du koda din bot med Java eller Python.

När du har slutfört dessa steg är din bot redo! Du kan använda den i konversationer med andra användare, vilket är vad de flesta använder den till.

Hur fungerar det?

Först och främst måste du ha Java installerat på din dator. Du behöver också Python om du planerar att använda Kik API (Application Programming Interface) för att bygga bots.

När du har laddat ner Java och Python kan du börja koda din bot. Du kan använda vilket programmeringsspråk som helst som fungerar med Kiks API som NodeJS (Javascript) eller Python (Python).

Det var allt för nu från innehållet i “Den Ultimata Guiden För Att Bygga Bots För Kik Messenger” som utarbetats av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare. Hitta en partner med Victoria Milan enkelt! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

Vanliga frågor om Kik Bots

Hur använder du Kik Bots?

Du kan ladda ner och använda Kik-bots från Google Play Store eller App Store. Med Kik-bots kan du använda den för väder, automatiska meddelanden och till och med shoppingfunktioner. Kik-bots ger mycket komfort för användare i applikationen.

Hur kan jag skapa en Kik Bot gratis?

 1. Ladda ner Kik-appen från App Store eller Google Play Store.
 2. Besök dev.kik.com från din stationära enhet.
 3. Skanna din Dev-Kik-kod.
 4. Gå till meddelandet från Botsworth.
 5. Ställ in din bots användarnamn, visningsnamn och profilfoto och följ anvisningarna.
 6. För att lära dig mer om att bygga din bot, gå till dokumentationen. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. Och skapa din bot.
 8. Det är allt!

Finns det chatbots på Kik?

Ja, du kan skicka meddelanden med automatiska bots på Kik Messenger sedan 2016. Dessa meddelanden tillåter användare att spara tid och handla från andra marknader utan att lämna applikationen. Det är därför Kik-bots är väldigt användbara och hjälpsamma.

Vad är Kik Bots?

Kik-bots är automatiserade chattagenter som du kan interagera med i Kik-appen. De kan göra allt från att hjälpa dig hitta en film, ge dig en väderrapport eller berätta vad som händer i världen.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.