Ylivoimaisesti paras opas bottien luomiseen Kik Messengerille

The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger

Mahdollisuus luoda botteja Kik Messengerille on erinomainen taito. Erilaiset kommunikointitavat ihmisten kanssa on arvokas voimavara, joka voi auttaa sinua tulevaisuudessa. Saatat jo tuntea bottien luomisen edut, mutta et ehkä tiennyt, että niitä on helppo tehdä. Tämän päivän artikkelissa Victoria Milan selittää, kuinka rakennetaan botti Kik Messengerille.

What Is Kik Bots

Mitä Kik-botit ovat?

Kik-botit esiteltiin Kik Interactiven Bot Shopin lanseerauksen yhteydessä huhtikuussa 2016. Ensimmäiset botit suunniteltiin viihteeseen ja sisällön löytämiseen, mutta alustaan ​​on sittemmin lisätty uusia ominaisuuksia, mukaan lukien maksut ja kaupankäynti. 

Kik-botit ovat kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka toimivat Kikin sisällä. Ne voidaan lisätä ryhmäkeskusteluun tarjotakseen lisäpalveluita, kuten käännös-, haku- ja uutispalveluita tai kyselyjä. Niitä voidaan käyttää myös kahdenkeskisissä keskusteluissa ja kokemus on kuin keskustelisi asiakaspalvelun edustajan kanssa chat-ikkunassa. 

Kik on pikaviestisovellus, joka tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten online-pelaamisen, YouTube-videoiden jakamisen ja paljon muuta. Sen avulla voit luoda oman profiilisi ja lähettää viestejä ystävillesi sovelluksessa. 

Kikin suosituin ominaisuus on bot-kauppa. Botit ovat automatisoituja ohjelmia, jotka voivat suorittaa tehtäviä puolestasi sovelluksessa. Kik-tiimi on luonut useita botteja, jotka ovat ladattavissa sovelluksesta. Nämä botit voivat auttaa sinua kaikessa uusien ystävien löytämisestä viestien lähettämiseen kontakteillesi.

Mitä Kik-botit tekevät?

Kik-botit ovat automatisoituja chat-agentteja, joiden kanssa voit olla vuorovaikutuksessa Kik-sovelluksessa. Ne voivat auttaa sinua löytämään elokuvan, antamaan sinulle säätiedotuksen tai kertomaan mitä maailmassa tapahtuu. Voit jopa keskustella heidän kanssaan kahden kesken. Botit on rakennettu yksinkertaisiksi ja ne suorittavat yhden toiminnon; Kun käytät bottia, olet vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa, joka on suunniteltu auttamaan sinua tilaamaan ruokaa, hankkimaan kyydin tai löytämään jotain lähistöltä. 

Jotkut yritykset, kuten H&M ja Sephora ovat luoneet botteja, joiden avulla voit ostaa tuotteita suoraan Kikistä. Toiset antavat sinun pelata pelejä yksin tai ystäviesi kanssa. Toiset ovat valmiina auttamaan sinua selviytymään päivästäsi. 

Botit ovat kuin sovelluksia, jotka elävät Kikin sisällä. Samoin kuin sovelluksilla, boteilla on täysi pääsy kaikkiin Kikin monipuolisiin toimintoihin – mukaan lukien valokuvien ja videoiden lähettäminen ja vastaanottaminen, sijaintiin perustuvien ehdotusten tekeminen, verkkosivustojen käynnistäminen poistumatta Kik-sovelluksesta ja paljon muuta.

Kuinka Kik-botteja luodaan? 

 1. Lataa Kik-sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta. 
 2. Siirry pöytäkoneellasi osoitteeseen dev.kik.com. 
 3. Skannaa Dev-Kik-koodisi. 
 4. Siirry Botsworthin viestiin. 
 5. Aseta bottisi käyttäjätunnus, näyttönimi ja profiilikuva ja seuraa ohjeita. 
 6. Lisätietoja botin rakentamisesta on dokumentissa. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started) 
 7. Ja luo bottisi. 
 8. Siinä kaikki!

how to built a kik bots

Miten luoda tehokas Kik-botti?

Kikillä on kaksi alustaa bottien luomiseen ja voit valita niiden välillä tarpeidesi mukaan. Jos haluat luoda botin, joka on yksinkertainen ja helppo rakentaa, sinun tulee valita Bot Builder -alusta. Jos kuitenkin haluat enemmän hallintaa ja joustavuutta botillesi ja haluat luoda jotain edistyneempää, Kik tarjoaa myös API-alustan.

Bot Builder 

Korkeimmalla tasolla Bot Builder on joukko työkaluja, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa Kik-botteja ilman, että heidän tarvitsee tehdä taustalle koodauksia. Voit käyttää olemassa olevia malleja tai vetää ja pudottaa erilaisia ​​ominaisuuksia bottiisi. Tässä ovat kaikki Bot Builderin ominaisuudet: 

Perus Chatbotti

Perus chatbotti, jossa ei ole sisäänrakennettuja toimintoja. Voit käynnistää vastauksia tiettyjen viestien perusteella, mutta sinulla ei ole muita määritysvaihtoehtoja. 

Ravintolabotti 

Peruschatbotin laajennus, joka sisältää malleja ravintolamenun laatimiseen. Keskusteluvirrat perustuvat ruoan tilaamiseen, mukaan lukien ruokavaliorajoitusten ja allergioiden määrittely. 

Tuotebotti 

Peruschatbotin laajennus, joka sisältää malleja verkkokaupan rakentamiseen. Keskusteluvirrat perustuvat tuotteiden tilaamiseen ja tuoteluettelossa liikkumiseen. 

Vapaamuotoinen botti 

Täysin vapaamuotoinen botti, joka antaa sinulle täydellisen vapauden määrittää, mitä tapahtuu, kun käyttäjät lähettävät sinulle viestin.

Mitä koodauskieliä minun tulisi osata luodessani Kik-botteja? 

 Jos haluat luoda botteja Kikissä, sinun on tunnettava Java- ja Python-kielet. 

Kik-bottien rekisteröintityökalun avulla käyttäjä voi luoda botteja muutamassa helpossa vaiheessa. Jotta voit tehdä tämän, sinun on täytettävä lomake, joka sisältää henkilökohtaisia ​​​​tietoja ja tietoja botista. Sitten sinun on valittava botillesi käyttäjänimi. Tämän jälkeen voit koodata bottisi Javalla tai Pythonilla. 

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, bottisi on valmis! Voit käyttää sitä keskusteluissa muiden käyttäjien kanssa, mihin useimmat ihmiset käyttävät sitä. 

Kuinka se toimii? 

Ensinnäkin sinulla on oltava Java asennettuna tietokoneellesi. Tarvitset myös Pythonin, jos aiot käyttää Kik API:ta (Application Programming Interface) bottien rakentamiseen. 

Kun olet ladannut Javan ja Pythonin, voit aloittaa robotin koodaamisen. Voit käyttää mitä tahansa ohjelmointikieltä, joka toimii Kikin API:n kanssa, kuten NodeJS (Javascript) tai Python (Python). 

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin laatiman “Ylivoimaisesti paras opas bottien luomiseen Kik Messengerille”-artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. 

Lisäksi Victoria Milan on paras treffisivusto, jonka avulla voit löytää kumppanin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Näet online-käyttäjät etusivulla ja löydät täydellisen kumppanin suodatusvaihtoehtojen avulla. Löydät helposti kumppanin Victoria Milanista, jonka etuna on miljoonia käyttäjiä. Löydä kumppani Victoria Milanin kanssa helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin ilmaiseksi!

UKK Kik-botit

Miten Kik-botteja käytetään?

Voit ladata ja käyttää Kik-botteja Google Play Kaupasta tai App Storesta. Kik-bottien avulla voit käyttää sitä sään seuraamiseen, automaattiseen viestintään ja jopa ostosten tekemiseen. Kik-botit tarjoavat paljon mukavuutta käyttäjille sovelluksessa.

Miten voin luoda Kik-botteja ilmaiseksi?

 1. Lataa Kik-sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta. 
 2. Siirry pöytäkoneellasi osoitteeseen dev.kik.com. 
 3. Skannaa Dev-Kik-koodisi. 
 4. Siirry Botsworthin viestiin. 
 5. Aseta bottisi käyttäjätunnus, näyttönimi ja profiilikuva ja seuraa ohjeita. 
 6. Lisätietoja botin rakentamisesta on dokumentissa. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started) 
 7. Ja luo bottisi. 
 8. Siinä kaikki!

Onko Kikissä chatbotteja? 

Kyllä, olet voinut lähettää viestejä automaattisilla boteilla Kik Messengerissä vuodesta 2016 lähtien. Näiden viestien avulla käyttäjät voivat säästää aikaa ja tehdä ostoksia muilta markkinoilta poistumatta sovelluksesta. Siksi Kik-botit ovat erittäin käytännöllisiä ja hyödyllisiä.

Mitä Kik-botit ovat?

Kik-botit ovat automatisoituja chat-agentteja, joiden kanssa voit olla vuorovaikutuksessa Kik-sovelluksessa. Ne voivat auttaa sinua löytämään elokuvan, antamaan sinulle säätiedotuksen tai kertomaan sinulle mitä maailmassa tapahtuu.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.