Den ultimative guide til at bygge bots til Kik Messenger

The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger

At være i stand til at bygge bots til Kik Messenger er en fremragende færdighed at have. At have forskellige metoder til at kommunikere med mennesker er et værdifuldt aktiv, der kan hjælpe dig i fremtiden. Du er måske allerede bekendt med fordelene ved at bygge bots, men du har måske ikke vidst, at der var en nem måde at gøre det på. I dagens artikel forklarer Victoria Milan hvordan man bygger en bot til Kik Messenger.

What Is Kik Bots

Hvad er Kik Bots?

Kik bots blev introduceret med lanceringen af Kik Interactive’s Bot Shop i april 2016. De første bots var designet til underholdning og indholdsopdagelse, men nye funktioner og muligheder er siden blevet tilføjet til platformen, herunder betalinger og handel.

Kik bots er tredjeparts applikationer, der kører inde i Kik. De kan føjes til en gruppechat for at levere yderligere tjenester som oversættelse, søgning, nyheder eller meningsmålinger. De kan også bruges i en-til-en-samtaler, og oplevelsen er meget ligesom at tale med en kundeservicerepræsentant i et chatvindue.

Kik er en instant messaging-app, der tilbyder sine brugere en række funktioner såsom onlinespil, deling af YouTube-videoer og meget mere. Det giver dig mulighed for at oprette din egen profil og sende beskeder til dine venner på appen.

Den mest populære funktion på Kik er bot shop. Bots er automatiserede programmer, der kan udføre opgaver for dig i appen. Kik-teamet har skabt en række bots, der er tilgængelige til download på appen. Disse bots kan hjælpe dig med alt fra at finde nye venner til at sende beskeder til dine kontakter.

Hvad laver Kik Bots? 

Kik bots er automatiserede chat-agenter, som du kan interagere med i Kik-appen. De kan gøre alt fra at hjælpe dig med at finde en film, give dig en vejrrapport eller lade dig vide, hvad der foregår i verden. Du kan endda chatte med dem en-til-en. Bots er bygget til at være enkle og udføre én funktion. Når du bruger en bot, interagerer du med en app, der er bygget til at hjælpe dig med at bestille mad, finde et lift eller finde noget i nærheden.

Nogle bots er blevet skabt af virksomheder som H&M og Sephora, der lader dig shoppe produkter direkte i Kik. Andre lader dig spille spil alene eller med dine venner. Endnu flere er der for at hjælpe dig med at komme igennem din dag.

Bots er som apps, der bor inde i Kik. Ligesom apps har bots fuld adgang til alle de rige funktioner, der er tilgængelige i Kik — herunder at sende og modtage fotos og videoer, komme med forslag baseret på placering, lancere hjemmesider uden nogensinde at forlade Kik-appen og meget mere.

Hvordan bygges en Kik Bot?

 1. Download Kik-appen fra App Store eller Google Play Store.
 2. Besøg  dev.kik.com fra din stationære enhed.
 3. Scan din Dev-Kik-kode.
 4. Gå til beskeden fra Botsworth.
 5. Angiv din bots brugernavn, visningsnavn og profilbillede, og følg instruktionerne.
 6. Hvis du vil vide mere om at opbygge din bot, skal du gå til Dokumentationen. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. Og skab din bot.
 8. Det er alt!

how to built a kik bots

 

Hvordan opbygges en effektiv Kik Bot?

Kik har to platforme til at skabe bots, og du kan vælge mellem dem afhængigt af dine behov. Hvis du ønsker at oprette en bot, der er enkel og nem at bygge, bør du vælge Bot Builder platformen. Men hvis du ønsker mere kontrol og fleksibilitet over din bot og ønsker at skabe noget mere avanceret så tilbyder Kik en API-platform.

Bot Builder

På højeste niveau, er Bot Builder et sæt af værktøjer, der gør det muligt for udviklere at bygge Kik bots uden at skulle kode nogen back-end logik. Du kan bruge eksisterende skabeloner eller trække og slippe forskellige funktioner ind i din bot. Her er alle funktionerne i Bot Builder:

Basic Chatbot

En grundlæggende chatbot uden indbygget funktionalitet. Du kan udløse svar baseret på specifikke meddelelser, men har ingen andre muligheder for konfiguration.

Restaurantrobot

En udvidelse af den grundlæggende chatbot, der indeholder skabeloner til opbygning af en restaurantmenu. Samtalestrømmene er baseret på bestilling af mad, herunder specificering af kostrestriktioner og allergier

Produktbot

En udvidelse af den grundlæggende chatbot, der indeholder skabeloner til opbygning af en e-handelsbutik. Samtalestrømmene er baseret på bestilling af produkter og navigation i et produktkatalog.

Brugerdefineret bot

En helt fri form for bot, der giver dig fuldstændig frihed til at definere, hvad der sker, når brugerne sender en besked til dig.

Hvilke softwaresprog skal jeg kende for at lave bots på Kik?

Hvis du vil oprette bots på Kik, skal du kende sprogene Java og Python.

Kik bot-registreringsværktøjet giver brugeren mulighed for at oprette bots i nogle få nemme trin. For at gøre det skal du udfylde en formular med personlige oplysninger og oplysninger om botten. Derefter skal du vælge et brugernavn til din bot. Derefter kan du kode din bot ved hjælp af Java eller Python.

Når du har gennemført disse trin, er din bot klar! Du kan bruge det i samtaler med andre brugere, hvilket er, hvad de fleste mennesker bruger det til.

Hvordan virker det?

Først og fremmest skal du have Java installeret på din computer. Du får også brug for Python, hvis du planlægger at bruge Kik API (Application Programming Interface) til at bygge bots.

Når du har downloadet Java og Python, kan du begynde at kode din bot. Du kan bruge et hvilket som helst programmeringssprog, der fungerer med KIK’s API, såsom NodeJS (Javascript) eller Python (Python).

Det er alt for nu fra indholdet “Den Ultimative Guide til at Bygge Bots til Kik Messenger” udarbejdet af Victoria Milan! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret.

Derudover er Victoria Milan en datingside, der giver dig mulighed for at finde en partner med sine unikke funktioner. Du kan se online brugere på hjemmesiden og finde den perfekte partner med filter muligheder. Du kan nemt finde en partner med den fordel at den har millioner af brugere. Find nemt en partner med Victoria Milan! Klik her for at tilmelde dig Victoria Milan gratis!

Ofte stillede spørgsmål om Kik Bots

Hvordan bruger man Kik Bots?

Du kan downloade og bruge Kik bots fra Google Play Store eller App Store. Med Kik-bots kan du bruge det til vejr, automatiske beskeder og endda indkøbsfunktioner. Kik-bots giver en masse komfort til brugere i applikationen.

Hvordan kan jeg oprette en Kik Bot gratis?

 1. Download Kik-appen fra App Store eller Google Play Store.
 2. Besøg dev.kik.com fra din stationære enhed.
 3. Scan din Dev-Kik-kode.
 4. Gå til beskeden fra Botsworth.
 5. Angiv din bots brugernavn, visningsnavn og profilbillede, og følg instruktionerne.
 6. Hvis du vil vide mere om at opbygge din bot, skal du gå til Dokumentationen. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. Og skab din bot.
 8. Det er alt!

Er der Chatbots på Kik? 

Ja, du kan sende beskeder med automatiske bots på Kik Messenger siden 2016. Disse meddelelser giver brugerne mulighed for at spare tid og shoppe fra andre markeder uden at forlade programmet. Derfor er Kik-bots meget nyttige og hjælpsomme.

Hvad er Kik Bots?

Kik bots er automatiserede chat-agenter, som du kan interagere med i Kik-appen. De kan gøre alt fra at hjælpe dig med at finde en film, give dig en vejrrapport eller lade dig vide, hvad der foregår i verden.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.