Hvilken App Er Bedre, Tinder eller Bumble: Find Den Bedste, Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder

Populariteten af apps, der bruges til at socialisere og møde nye dates, stiger dag for dag. Dette fører til en stigning i venskabs- og dating apps. Tinder og Bumble er to af de mest kendte dating- og dating apps. Du kan finde den partner, du leder efter, på Tinder og Bumble og få en frisk start.

Hvis du vil finde ud af, hvilken af disse to apps der er bedst for dig, er du på det rigtige sted. Victoria Milan lavet “Bumble vs Tinder”-artiklen til dig i dag og foretog research for at finde ud af, hvilken der er bedre og præsenterer det for dig. Lad os undersøge “Bumble vs Tinder” sammen og finde den bedste.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Registreringsproces

Tinder og Bumble giver dig begge mulighed for hurtigt at tilmelde dig under registreringsprocessen. Derfor kan vi sige, at registreringsprocessen for begge er nem og hurtig. Men når vi går ind i detaljerne, kan vi sige, at tingene ændrer sig lidt. Lad os først tage et kig på Bumbles registreringsproces.

Bumble:

Når du vil registrere dig på Bumble, bliver du først bedt om at oprette din profil. Efter at have skrevet dit navn i Bumble, bliver du bedt om at forbinde dine sociale mediekonti såsom Instagram eller Facebook.

Hvis du ikke bruger sociale medier, vil den bede dig om at uploade mindst to billeder fra dit galleri. Så spørger den om din fødselsdato. Selvom formålet her er at tillade folk over 18 år at bruge den, er det en ulempe, at din alder vil blive vist i matchmaking.

Den beder dig derefter om at angive dit køn. Det giver LGBTQ+ personer mulighed for at deltage i Bumble, som tilbyder forskellige muligheder for køn. Vi vil gerne sige tillykke til Bumble for denne funktion.

Så spørger Bumble, hvad det er for et venskab, du vil skabe. Vil du knytte romantiske bånd, finde venner eller starte et professionelt netværk? Efter at have valgt en af disse muligheder, spørger den, hvilken type bånd du leder efter.

Det giver muligheder, såsom om det er en afslappet ting, et forhold, ikke sikker, og jeg vil helst ikke sige det. Så, endelig, beder den dig om at bekræfte din konto med en e-mail sendt til din e-mailadresse. Og det er det! Du er nu klar til at bruge Bumble.

Tinder:

Processen på Tinder er lidt kortere end på Bumble. Efter at have tilføjet dit navn, fødselsdato og køn, vil Tinder bede dig uploade et billede. Men vi skal bemærke, at der ikke er nogen mulighed for LGBTQ+-personer på Tinder.

Af denne grund kan du kun vælge køn som mand eller kvinde. Hvis vi går tilbage til vores emne, efter at have markeret disse muligheder, giver det dig også mulighed for at tilføje personlige oplysninger såsom din skole eller job. Når du har gjort dette, er du nu klar til at bruge Tinder!

Når vi ser på registreringsprocessen for begge apps, er Bumble lidt mere detaljeret og har en lidt længere registreringsproces end Tinder. Selvom dette ikke er et minus, kan det være irriterende, når nogle unødvendige spørgsmål ændrer matchningsalgoritmen.

Hvilken slags forhold du leder efter kan for eksempel ændre sig over tid, så det var lidt for detaljeret til, at de kunne stille dette spørgsmål under registreringen. Tinders mere overfladiske tilgang til dette problem har gjort registreringsprocessen hurtigere.

Men fraværet af LGBTQ+-personer i kønsmuligheder og oprettelsen af en profil med kort information kan forårsage, at matches på Tinder ikke giver præcis de resultater, du ønsker. Af disse grunde var vinderen af vores Bumble vs Tinder-konkurrence i denne kategori Bumble.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Prispolitikker

Du kan downloade Tinder og Bumble gratis og bruge deres gratis versioner. Men som med andre apps er gratis versioner begrænset i Tinder og Bumble. Hvis du vil have en bedre brugsoplevelse, er det derfor nyttigt at vælge betalte medlemskaber.

Tinder tilbyder medlemskaber på tre forskellige måder. Tinder plus, Tinder Gold og Tinder Premium. Tinder plus skjuler annoncer og tilbyder ubegrænsede likes og at du kan swipe tilbage og international adgang. Ud over disse funktioner får Tinder Gold din profil til at skille sig ud med gratis superlikes, potentiel matchliste og gratis profilboost hver måned. Ud over alle disse funktioner tilbyder Tinder Platinum brugerne muligheden for at sende beskeder og prioriterede likes, før de bliver matchet. Priserne er som følger.

                                     Samlet beløb:

Platinum    1 måned            $19.99

Platinum    6 måneder         $59.99

Platinum    12 måneder       $79.99

Gold            1 måned          $14.99

Gold            6 måneder       $44.99

Gold            12 måneder     $59.99

Plus              1 måned         $4.99

Plus              6 måneder      $14.99

Plus             12 måneder     $19.99

På den anden side tilbyder Bumble to forskellige abonnementer. Bumble Boost og Bumble Premium. Bumble Boost tilbyder ubegrænsede likes og at man kan swipe tilbage. Det giver også mulighed for at forlænge den 24-timers beskedlevetid og 5 SuperSwipe-funktioner om ugen. Ud over disse funktioner tilbyder Bumble Premium muligheden for at scrolle uden at se din profil, muligheden for at scrolle i andre byer og lande, muligheden for at se, hvem der kan lide din profil, og den avancerede filterfunktion. Priserne er som følger.

Samlet beløb:

Premium          Ugentlig            $12.99

Premium          per måned        $22.99

Premium          3 måneder        $46.99

Premium          Livstid               $139.99

Boost                 1 uge               $5.99

Boost                 1 måned          $9.99

Boost                 3 måneder       $19.99

Boost                 6 måneder       $33.99

Selvom det ikke er en klar vinder, er Tinder den mere fordelagtige del i forhold til prispolitik og funktioner. Af denne grund var vinderen af vores Bumble vs Tinder-konkurrence i denne kategori Tinder.

Bumble vs Tinder: Brug Af Grænseflade

Tinder og Bumble bruger lignende grænseflader. Swipe-tilstand og sms-lignende chat-tilstand, når du interagerer med dine matches. Med swipe-tilstand stryger du til højre for at like og til venstre for ikke at like. Derudover er muligheden for videoopkald tilgængelig i begge apps.

Der er et element, der påvirker brugeroplevelsen, som vi kun kan sige lidt anderledes. Når der er et match på Tinder, kan I chatte med det samme eller svare senere. På Bumble skal du svare inden for 24 timer, og kun kvinder kan sende beskeder først.

Selvom disse to funktioner ligner hinanden, har Bumble valgt en anden tilgang.

Når vi ser på disse funktioner, tilbyder Tinder og Bumble lignende funktioner, men de tilbyder forskelle i interaktionsdelen. Selvom Bumble tilbyder en anden stil, kan det være irriterende at skulle svare inden for 24 timer, og det er derfor, Tinder er vinderen af vores Bumble vs Tinder-konkurrence i denne kategori.

Bumble vs Tinder: Brugere

Tinder har annonceret det samlede antal brugere og antallet af swipes og matches, der forekommer. Tinder tilbyder sine brugere 2 milliarder “visninger” om dagen og 1,5 millioner matches om ugen. Tinder har i alt 57 millioner brugere.

Denne skare af brugere er dog ikke altid til din fordel. Da Tinder er bygget op om at bestemme, hvad du kan lide i stedet for en algoritme, vil de fleste af de mennesker, du stryger igennem, sandsynligvis ikke være interessante for dig. Hvis du er i et større storbyområde, og du er kræsen, kan det tage meget tid at scrolle gennem dem alle.

Bumble har på den anden side fordel af at være en mindre populær app rettet mod en bestemt befolkning. Ifølge anmeldelser er Bumble-brugeren universitetsstuderende, charmerende og høflig. Det samlede antal brugere af Bumble er 40 millioner.

Selvom begge apps ligger tæt på hinanden målt på antal brugere, skiller Tinder sig mere ud med sine 57 millioner brugere. Vinderen af vores Bumble vs Tinder-konkurrence i denne kategori er Tinder.

Bumble vs Tinder: Hvilken Er Bedre Til Forhold?

Selvom Tinder og Bumble har millioner af brugere, appellerer de til forskellige målgrupper, dog ikke helt. Selvom Tinder introducerer sig selv som en dating app, er det en platform, der ofte foretrækkes af folk, der leder efter en sexpartner.

Derudover er kun mandlige og kvindelige muligheder tilgængelige på Tinder. Af denne grund gør det tingene lidt sværere for LGBTQ+-personer at finde den partner, de leder efter. Derudover kræver de profiler du opretter med korte informationer, at du har en lang samtale med den person du bliver matchet med for korrekte matches.

På den anden side er Bumble den foretrukne app til at flirte og få nye venner. Hvis du leder efter dit livs kærlighed, er Bumble den bedre mulighed for dig. Derudover tilbyder Bumble kønsmuligheder for LGBTQ+-individer, hvilket gør det muligt for LGBTQ+-personer at deltage i spillet og finde partnere.

Derudover kan Bumble lave mere præcise matches, fordi den spørger dig om, hvilken type forhold du leder efter til at starte med.

Når vi ser på disse to resultater, selvom begge apps tilbyder lignende funktioner, tilbyder Bumble en bedre mulighed takket være dens detaljerede profilfunktioner og dens funktion til at tilbyde partnere til LGBTQ+-brugere. Af disse grunde er vinderen af vores Bumble vs Tinder-konkurrence i denne kategori Bumble

Resultat

Resultaterne af vores Bumble vs Tinder-konkurrence er ude! Nu er det tid til at offentliggøre vinderen af disse to konkurrerende apps i dag. Selvom begge apps har positive og negative aspekter i vores Bumble vs Tinder-konkurrence, er en app mere fordelagtig ifølge vores evalueringer. Denne app er Tinder. Tinder har været vinderen i mange kategorier såsom fordelagtige prismuligheder, antal brugere og brugerfladeoplevelse. Af disse grunde er Tinder vinderen af vores Bumble vs Tinder-konkurrence.

Det var alt for nu fra indholdet “Bumble vs Tinder” udarbejdet af Victoria Milan til dig! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du følge med på Victoria Milans blog. Hvis du ikke har prøvet Victoria Milans app, anbefaler vi dig også at prøve den nu. Victoria Milan er en platform for gifte mennesker, der leder efter hemmelige forhold. Du kan nemt finde partnere fra alle aldersgrupper i Victoria Milan, som betjener hele verden med millioner af brugere. Tilmelding hos Victoria Milan er også gratis. Klik her for at tilmelde dig Victoria Milan.

Bumble vs Tinder

Ofte Stillede Spørgsmål Om Bumble vs Tinder

Er Bumble Eller Tinder Bedre?

Selvom Tinder og Bumble er lignende platforme, har de også forskellige aspekter. Du kan få mere detaljeret information ved at gennemgå vores “Bumble vs Tinder” indhold. Selvom vinderen af vores konkurrence er Tinder, kan Bumble være et bedre valg for dig med dens funktioner til at tilbyde forskellige muligheder. Derfor anbefaler vi dig at gennemgå vores artikel.

Er Bumble Til Hookups Eller Forhold?

Selvom der er dem, der leder efter et one-night stand blandt brugerne på Bumble, bruger de fleste af brugerne på Bumble det til datingformål. Derfor er Bumble en bedre app til forhold. Du kan også få mere detaljeret information ved at læse “Bumble vs Tinder” indholdet udarbejdet af Victoria Milan for dig.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.