Hinge Anmeldelse: Er Hinge legitim eller en fidus?

hinge review is hinge legit or a scam

Et af de navne, man kommer til at tænke på, når dating-apps nævnes, er Hinge. Hinge er en af de datingapps, der betjener millioner af brugere. Hinge er en datingapp, der leverer attraktive kommunikationsværktøjer og kvalitetsdesign. Men er disse nok til en datingapp?

I dag forberedte Victoria Milan “Hinge anmeldelse: Er Hinge legitim eller en fidus?” indholdet til dig! På den måde kan du finde ud af, om du skal bruge Hinge eller ej. Hvis du er klar, lad os hurtigt springe til vores anmeldelsesdetaljer. Her er vores Hinge anmeldelse.

Hinge Review

Hinge anmeldelse: Oversigt (H2)

Lad os starte vores Hinge anmeldelse med et overblik. Lad os se nærmere på fordele og ulemper sammen og undersøge dens funktioner.

FordeleUlemper
Kraftfulde profilerAppen tilbyder begrænsede likes for medlemmer, der ikke køber Premium.
Du kan like profiler på mange forskellige måder.Der er ingen desktopversion.
Stærk interaktion mellem fotos og tekst. 
Videochat og lydoptagelsesfunktioner. 

 

Hinge funtioner 
VideoopkaldJa
Desktop-applikationNej
MobilapplikationJa
Mulighed for at bruge med en gratis kontoJa
Minimum Premium medlemsgebyrMånedlig $19,99

Gennemgang af Hinge registreringsproces

Hinge har desværre ikke en hjemmesideversion. Derfor skal du downloade Hinge-applikationen til din telefon. Du kan få adgang til den fra både Android- og IOS-applikationsmarkederne.

Efter at have downloadet applikationen kan du fuldføre din registreringsproces med din Facebook-konto eller mobiltelefonnummer. Når du registrerer dig med din Facebook-konto og giver adgang, vil Hinge forsøge at matche dig med dine venners fælles venner. Når den laver disse matches, vil den naturligvis også overveje dine kriterier.

Så skal du indtaste dine personlige oplysninger. Du skal vælge dit nabolag, højde, etnicitet og information såsom religion. Hvis du ikke vil, kan du også bruge knappen “Foretrækker ikke at fortælle”. Hinge har delt afsnittet “om dig” op i tre.

Disse er; “Dyder, vitale betingelser og onder”. Du kan også besvare disse spørgsmål eller holde dem fortrolige. Du kan også oprette en tekst på 150 tegn. Når vi ser på disse funktioner, kan vi sige, at de ønsker at skabe en anden profilstruktur ved at træde ud over det sædvanlige. Af denne grund er vores Hinge anmeldelse positiv i denne henseende.

Gennemgang af Hinge grænseflade og profiler

Lad os nu fortsætte vores Hinge anmeldelse med grænsefladen og profilerne. Hinge er faktisk en blanding af apps som Tinder, Okcupid og Match. Vi kan sige, at det er som at samle de gode funktioner ved dem alle på en enkelt platform.

Når du ser profiler, vil du se et stort profilbillede, som du måske kan lide eller er mere tilbøjelige til at matche med. Vi kan sige, at dette er en funktion taget fra Tinder. Og med disse byder Match og Okcupid, en struktur, der anvender forståelsen af sjov og dybde, dig velkommen.

Hinge profiler betjener sine brugere med forskellige og livlige profildesigns. Du støder på bios, der er stilfulde og ofte indeholder intens information i monokrom. Informationen i profilen er ikke spredt, og du kan hurtigt få adgang til informationen.

Denne dybe tilgang af høj kvalitet forklarer Hinge-profiler ganske godt.

Når vi ser på disse resultater, kan vi sige, at Hinge har et meget behageligt, høj kvalitet og effektivt design med hensyn til interface og profiler. Af disse grunde kan vi sige, at den har en god vurdering i vores Hinge anmeldelse med hensyn til interface og profiler.

hinge registration process review

Anmeldelse af Hinge Premium-medlemskab

Lad os fortsætte vores Hinge anmeldelse nu med Premium-medlemstjenesten. Hinge giver også gratis brugere mulighed for at bruge det. Men som du kan forestille dig, er denne version ret begrænset. Hinge byder ikke på mange likes i løbet af dagen.

Det giver måske 10 til 12 likes. Men du vil også støde på en meget hurtigere algoritme sammenlignet med Tinder, som giver mere end 100 likes om dagen afhængigt af den forholdsstatus du leder efter. Du kan med andre ord finde den partner, du leder efter, i Hinge-appen hurtigere end Tinder.

Hvis du virkelig vil bruge Hinge, skal du skifte til et betalt medlemskab. Foretrukne medlemspriser er som følger;

1-måneders abonnement: $19,99.

3-måneders medlemskab: $39,99.

6-måneders abonnement: $59,99.

Med et betalt medlemskab får du ubegrænset likes. Du kan dog se de mennesker, der kan lide dig. Hvis du er en gratis bruger, kan du kun se likes, hvis de er gensidige. Du kan også filtrere matches ved hjælp af forskellige metoder. For eksempel kan du finde de rigtige matches med mange filtre såsom uddannelse, dårlige vaner, religion, familieplan og politik. Af disse grunde er vores Hinge anmeldelse meget positiv med hensyn til Premium-medlemskab.

Hinge Videochat anmeldelse

Lad os fortsætte vores Hinge anmeldelse nu med videochatfunktionen. Det vil vi gerne ønske Hinge tillykke med. Fordi den tilføjede videochat-funktionen, der ikke er tilgængelig i de fleste dating-apps, og tog den til en anden dimension. Hinge giver dig ikke kun mulighed for at videochatte.

Den indeholder også tips til at holde din samtale i gang under videoopkaldet. Den giver dig 8 kategorier under videoopkald. Og den giver dig 5 forskellige muligheder, hvor du klikker på en af disse kategorier. På denne måde kan du fortsætte samtalen uden afbrydelser.

Efter vores mening er denne unikke funktion ret original og af høj kvalitet. Med denne funktion kan vi sige, at Hinge har taget videochat til en anden dimension. Af disse grunde fik videochatfunktionen en høj vurdering i vores Hinge anmeldelse.

Hinge anmeldelse: Konklusion

Generelt kan vi sige, at Hinge er en kvalitetsdating-app, der tilbyder meget gode funktioner. Hvis du vil bruge Hinge, er dette et godt valg. Som en negativ funktion kan vi kun sige, at der ikke er nogen hjemmeside og en begrænset gratis version. Bortset fra disse er Hinge et ret godt program at bruge.

“Hinge anmeldelse: Er Hinge legitim eller en fidus?” forberedt til dig af Victoria Milan. Det var det for anmeldelsen for nu! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret. Vi ses i vores næste artikel.

Ofte stillede spørgsmål om Hinge anmeldelse

Er Hinge en god datingside?

Ja, Hinge er en god datingside, når den undersøges i forhold til generelle træk og linjer. Den giver en god brugeroplevelse med sine forskellige funktioner og moderne design. For mere information om Hinge, gå til “Hinge anmeldelse: Er Hinge legitim eller en fidus?” Du kan gennemse vores indhold.

Er Hinge en hookup-app?

Faktisk er Hinge mere en relationsorienteret praksis. Formålet med appen er allerede i denne retning. Men hvis du vil prøve lykken, kan du selvfølgelig det! Fordi ikke alle brugere bruger kun applikationen til dette formål. For mere information om Hinge, gå til “Hinge anmeldelse: Er Hinge legitim eller en fidus?” Du kan gennemse vores indhold.

Er Hinge sikker?

Ja, naturligvis! Hinge er en lovlig app og meget sikker. Den har en højt udviklet krypteringsinfrastruktur til brugere. På denne måde kan du bruge Hinge med ro i sindet. For mere information om Hinge, gå til “Hinge anmeldelse: Er Hinge legitim eller en fidus?” Du kan gennemse vores indhold.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.