Hvilken app er best? Tinder Eller Bumble

Bumble vs Tinder

Populariteten til apper som brukes til å sosialisere og møte nye mennesker øker hver dag. Dette fører til en økning i datingapper. Tinder og Bumble er to av de mest kjente datingappene. Du kan finne partneren du leter etter på både Tinder og Bumble og få en ny start på livet. Hvis du vil finne ut hvilken av disse to applikasjonene som passer best for deg, er du på rett sted. Victoria Milan har laget “Bumble vs Tinder”-innholdet for deg og har gjort research for å finne ut hvilken som er best og for å kunne presentere det for deg. La oss undersøke innholdet i «Bumble vs Tinder» sammen og finne ut hvilken som er den beste.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Registreringsprosess

Både Tinder og Bumble lar deg registrere deg raskt under registreringsprosessen. Derfor kan vi si at registreringsprosessen for begge er enkel og rask. Men når vi går inn i detaljene, kan vi si at ting er litt forskjellige. Først, la oss ta en titt på Bumbles registreringsprosess.

Bumble: Når du vil registrere deg på Bumble, ber den deg først opprette en profil. Etter å ha skrevet navnet ditt i Bumble, ber den deg koble til sosiale mediekontoer som Instagram eller Facebook. Hvis du ikke bruker sosiale medier, vil den be deg om å laste opp minst to bilder fra kamerarullen din. Så spør den om fødselsdatoen din. Selv om formålet her er å la personer over 18 år bruke det, er det en ulempe at alderen din vises i matchmaking. Den ber deg deretter angi kjønnet ditt. Det er plass til LGBTQ+-individer i Bumble, som tilbyr flere alternativer enn bare to kjønn. Vi ønsker å gratulere Bumble for denne funksjonen. Så spør Bumble deg om hva slags vennskap du ser etter. Vil du knytte romantiske bånd, finne venner eller starte et profesjonelt sammarbeid? Etter å ha valgt ett av disse alternativene, spør den hvilken type obligasjon du leter etter. Det tilbyr alternativer som om det er en uformell ting, et forhold, om du er usikker og jeg vil helst ikke si det. Så, til slutt, ber den deg om å bekrefte kontoen din med en e-post sendt til e-postadressen din. Og det er det! Du er nå klar til å bruke Bumble.

Tinder: Prosessen på Tinder er litt kortere enn på Bumble. Etter å ha lagt til navn, fødselsdato og kjønn, vil Tinder be deg laste opp et bilde. Men vi bør merke oss at det ikke er noe kjønnsalternativ for LHBTQ+-individer på Tinder. Av denne grunn kan du bare velge kjønn som mann eller kvinne. Hvis vi går tilbake til emnet vårt, etter å ha krysset av for disse alternativene, lar det deg også legge til personlig informasjon som skole eller jobb. Når du har gjort dette, er du klar til å bruke Tinder! Når vi ser på registreringsprosessen til begge søknadene, er Bumble litt mer detaljert og har en litt lengre registreringsprosess enn Tinder. Selv om dette ikke er et minus, kan det være irriterende når noen unødvendige spørsmål endrer matching-algoritmen. Hva slags forhold du ser etter kan for eksempel endre seg over tid, så det var litt for detaljert til at de kunne stille dette spørsmålet mens de registrerte deg. Tinders mer overfladiske tilnærming til dette problemet har gjort registreringsprosessen raskere. Imidlertid kan fraværet av LHBTQ+-individer i kjønnsalternativer og opprettelsen av en profil med kort informasjon føre til at treff på Tinder ikke gir akkurat de resultatene du ønsker. Av disse grunnene ble vinneren av Bumble vs Tinder-konkurransen i denne kategorien Bumble.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Priser

Du kan laste ned Tinder og Bumble gratis og bruke gratisversjonene deres. Men i likhet med andre apper, er gratisversjonene begrenset i både Tinder og Bumble. Derfor, hvis du ønsker å få en bedre brukeropplevelse, er det lurt å velge betalte medlemskap.

Tinder tilbyr medlemskap på tre forskjellige måter. Tinder plus, Tinder Gold og Tinder Premium. Tinder plus skjuler annonser og tilbyr ubegrenset likes og du kan spole tilbake hvis du hopper over en match, i tillegg får du også internasjonal tilgang. I tillegg til disse funksjonene får Tinder Gold profilen din til å skille seg ut med gratis superlikes, potensiell matchliste og gratis profilboost hver måned. I tillegg til alle disse funksjonene, gir Tinder Platinum brukere muligheten til å sende meldinger og prioriterte likes før de matches. Prisene er som følger.

          Total amount:

Platinum    1 måned         $19.99

Platinum    6 måneder    $59.99

Platinum    12 måneder    $79.99

Gold            1 måned         $14.99

Gold            6 måneder    $44.99

Gold            12 måneder   $59.99

Plus              1 måned         $4.99

Plus              6 måneder    $14.99

Plus              12 måneder   $19.99

På den andre siden tilbyr Bumble to forskjellige abonnementer. Bumble Boost og Bumble Premium. Bumble Boost tilbyr ubegrensede likes og muligheten til å spole tilbake. Den tilbyr også muligheten til å forlenge 24-timers meldingslevetiden og 5 SuperSwipe-funksjoner per uke. I tillegg til disse funksjonene gir Bumble Premium muligheten til å bla uten å se profilen din, muligheten til å bla i andre byer og land, muligheten til å se hvem som liker profilen din, og den avanserte filterfunksjonen. Prisene er som følger.

 Total amount:

Premium          Ukentlig           $12.99

Premium          per måned     $22.99

Premium          3 måneder     $46.99

Premium          Livstid             $139.99

Boost                 1 uke                $5.99

Boost                 1 måned         $9.99

Boost                 3 måneder     $19.99

Boost                 6 måneder     $33.99

Selv om det ikke er en klar vinner, er Tinder den mer fordelaktige parten når det gjelder prispolitikk og funksjoner. Av denne grunn var vinneren av vår Bumble vs Tinder-konkurranse i denne kategorien Tinder.

Bumble vs Tinder: Brukergrensesnittet

Tinder og Bumble bruker lignende grensesnitt. Sveipemodus og tekstlignende chat-modus når du samhandler med matchene dine. Med sveipemodus sveiper du til høyre for å like og venstre for å mislike. I tillegg er videosamtaler tilgjengelig i begge applikasjonene.

Det er et element som påvirker brukeropplevelsen, som differensierer mellom de to appene. Når du får en match på Tinder, kan du chatte umiddelbart eller velge å svare senere. På Bumble må du svare innen 24 timer og kun kvinner kan sende meldinger først.

Mens disse to funksjonene er like, har Bumble tatt en annen tilnærming. Når vi ser på disse funksjonene, tilbyr Tinder og Bumble lignende funksjoner, men de tilbyr forskjeller i interaksjonsdelen. Selv om Bumble tilbyr en annen stil, kan det være irriterende å måtte svare innen 24 timer, og det er derfor Tinder er vinneren av vår Bumble vs Tinder-konkurranse i denne kategorien.

Bumble vs Tinder: Brukere

Tinder har annonsert med det totale antallet brukere og antall sveip og treff som forekommer. Tinder tilbyr sine brukere 2 milliarder “visninger” per dag og 1,5 millioner matches per uke. Tinder har totalt 57 millioner brukere.

Men denne mengden med brukere er ikke alltid en god ting. Siden Tinder er bygget rundt å bestemme hvem du liker i stedet for en algoritme, vil de fleste du sveiper gjennom sannsynligvis ikke være av noen interesse for deg. Hvis du er i et større storbyområde og er kresen, kan det ta lang tid å bla gjennom alle.

Bumble, derimot, fungerer godt av å være en mindre populær app rettet mot en bestemt populasjon. Ifølge anmeldelser er Bumble-brukeren høyskolestudent, sjarmerende og høflig. Det totale antallet brukere på Bumble 40 millioner.

Selv om begge applikasjonene ligger nær hverandre i antall brukere, skiller Tinder seg mer ut med sine 57 millioner brukere. Vinneren av vår Bumble vs Tinder-konkurranse i denne kategorien er Tinder.

Bumble vs Tinder: Hva er best for forhold?

Selv om Tinder og Bumble har millioner av brukere, appellerer de til forskjellige målgrupper, men ikke på samme måte. Selv om Tinder introduserer seg selv som en datingapplikasjon, er det en plattform som ofte foretrekkes av folk som leter etter en sexpartner.

I tillegg er kun mannlige og kvinnelige alternativer tilgjengelige på Tinder. Av denne grunn gjør det ting litt vanskeligere for LHBTQ+ personer å finne partneren de leter etter. I tillegg kreves det at du har lengre samtaler med den personen du matcher med, siden profilsidene innholder lite informasjon.

På den annen side er Bumble den foretrukne applikasjonen for å flørte og få nye venner. Hvis du leter etter ditt livs kjærlighet, er Bumble det beste alternativet for deg. I tillegg tilbyr Bumble kjønnsalternativer for LHBTQ+ personer, slik at LHBTQ+ personer også kan være med og finne partnere.

I tillegg kan Bumble lage mer nøyaktige matches fordi den spør deg om hva slags type forhold du leter etter.

Når vi ser på disse to resultatene, selv om begge applikasjonene tilbyr lignende funksjoner, er Bumble en bedre mulighet takket være dens detaljerte profilfunksjoner og funksjonen til å tilby partnere til LGBTQ+ personer. Av disse grunnene er vinneren av vår Bumble vs Tinder-konkurranse i denne kategorien Bumble

Resultat

Resultatene av Bumble vs Tinder-konkurransen vår er nå klart! Nå er det på tide å kunngjøre vinneren av disse to konkurrerende appene. Selv om begge applikasjonene har positive og negative aspekter, er en applikasjon mer fordelaktig i henhold til våre evalueringer. Denne appen er Tinder. Tinder har vært vinneren i mange kategorier som fordelaktige prisalternativer, antall brukere og grensesnitt-opplevelse. Av disse grunnene var Tinder vinneren av Bumble vs Tinder-konkurransen vår.

Det var alt for nå fra «Bumble vs Tinder»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du følge med på bloggen til Victoria Milan. Dessuten, hvis du ikke har prøvd Victoria Milans app, anbefaler vi deg å prøve den nå. Victoria Milan er en plattform for gifte mennesker som leter etter hemmelige forhold. Du kan enkelt finne partnere fra alle aldersgrupper med Victoria Milan, som har millioner av brukere over hele verden. Registrering hos Victoria Milan er også gratis. Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan.

Bumble vs Tinder

Vanlige spørsmål om Bumble vs Tinder

Er Bumble eller Tinder bedre?

Selv om Tinder og Bumble er ganske like plattformer, har de også forskjellige aspekter. Du kan få mer detaljert informasjon ved å gå gjennom innholdet vårt “Bumble vs Tinder”. Og selv om vinneren av konkurransen vår er Tinder, kan Bumble være et bedre valg for deg fordi de tilbyr forskjellige alternativer. Derfor anbefaler vi deg å lese artikkelen vår.

Er Bumble best for hookups eller forhold?

Selv om det finnes brukere som leter etter et one-night stand blant brukerne på Bumble, bruker de fleste brukerne Bumble til datingformål. Dette er grunnen til at Bumble er en bedre app for forhold. Du kan også få mer detaljert informasjon ved å lese «Bumble vs Tinder»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.