Kumpi sovellus on parempi Tinder vai Bumble: Löydä paras Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder

Seurusteluun ja uusien treffien järjestämiseen käytettyjen sovellusten suosio kasvaa päivä päivältä. Tämä on johtanut ystävyys- ja treffisovellusten lisääntymiseen. Tinder ja Bumble ovat kaksi tunnetuinta treffisovellusta. Löydät etsimäsi kumppanin Tinderistä ja Bumblesta ja voit aloittaa alusta.

Jos haluat selvittää, kumpi näistä kahdesta sovelluksesta on sinulle parempi, olet oikeassa paikassa. Victoria Milan loi sinulle “Bumble vs Tinder” -sisällön tänään ja tutki, kumpi on parempi ja esitteli sen sinulle. Tarkastellaan yhdessä “Bumble vs Tinder” sisältöä ja löydetään paras.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: rekisteröintiprosessi

Sekä Tinder että Bumble mahdollistavat nopean rekisteröitymisen rekisteröitymis prosessin aikana. Siksi voimme sanoa, että molempien rekisteröintiprosessi on helppo ja nopea. Mutta kun menemme yksityiskohtiin, voimme todeta, että asiat muuttuvat hieman. Katsotaanpa ensin Bumblen rekisteröintiprosessia.

Bumble:

Kun haluat rekisteröityä Bumbleen, se pyytää sinua ensin luomaan profiilisi. Kun olet kirjoittanut nimesi Bumbleen, se pyytää sinua yhdistämään sosiaalisen median tilisi, kuten Instagramin tai Facebookin.

Jos et käytä sosiaalista mediaa, se pyytää sinua lataamaan vähintään kaksi kuvaa galleriastasi. Sitten se kysyy syntymäaikaasi. Vaikka tässä on tarkoitus antaa yli 18 -vuotiaiden käyttää sitä, on haittana, että ikäsi näytetään matchmakingissa.

Sitten se pyytää sinua ilmoittamaan sukupuolesi. Sen avulla LGBTQ+ -henkilöt voivat osallistua Bumbleen, joka tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja sukupuolen mukaan. Haluamme onnitella Bumblea tästä ominaisuudesta.

Sen jälkeen Bumble kysyy, millaisen ihmissuhteen haluat solmia. Haluatko löytää romantiikkaa tai ystäviä tai perustaa ammatillisen verkoston? Kun olet valinnut jonkin näistä vaihtoehdoista, se kysyy, minkä tyyppistä sitoutumista etsit.

Se tarjoaa vaihtoehtoja, kuten satunnaisia kohtaamisia, suhteen, en ole varma ja en halua sanoa. Lopuksi se pyytää sinua vahvistamaan tilisi sähköpostiosoitteeseesi lähetetyllä sähköpostilla. Ja siinä se! Olet nyt valmis käyttämään Bumblea.

Tinder:

Prosessi Tinderissä on hieman lyhyempi kuin Bumblessa. Nimesi, syntymäaikasi ja sukupuolesi lisäämisen jälkeen Tinder pyytää sinua lataamaan valokuvan. On kuitenkin huomattava, että Tinderissä ei ole vaihtoehtoa LGBTQ+ -henkilöille.

Tästä syystä voit asettaa sukupuolen vain mieheksi tai naiseksi. Jos palaamme aiheeseemme, näiden vaihtoehtojen valinnan jälkeen voit myös lisätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten koulusi tai työsi. Kun olet tehnyt nämä, olet nyt valmis käyttämään Tinderiä!

Kun tarkastelemme molempien sovellusten rekisteröintiprosessia, Bumble on hieman yksityiskohtaisempi ja sillä on hieman pidempi rekisteröintiprosessi kuin Tinderillä. Vaikka tämä ei ole miinus, se voi olla ärsyttävää, kun jotkut tarpeettomat kysymykset muuttavat sovitusalgoritmia.

Esimerkiksi etsimäsi suhde voi muuttua ajan myötä, joten on hieman liian yksityiskohtaista kysyä tätä kysymystä rekisteröityessään. Tinderin pinnallisempi lähestymistapa tähän asiaan on nopeuttanut rekisteröintiprosessia.

LGBTQ+ -henkilöiden puuttuminen sukupuolivaihtoehdoista ja lyhyen tiedon sisältävän profiilin luominen voi kuitenkin aiheuttaa sen, että Tinder -kohtaamiset eivät anna tarkkoja tuloksia. Näistä syistä Bumble vs Tinder -kilpailun voittaja tässä kategoriassa oli Bumble.

Bumble vs Tinder

Voit ladata Tinder ja Bumble ilmaiseksi ja käyttää niiden ilmaisia versioita. Mutta kuten muidenkin sovellusten kohdalla, ilmaisia versioita on rajoitetusti Tinderissä ja Bumblessa. Siksi, jos haluat paremman käyttökokemuksen, on hyödyllistä valita maksulliset jäsenyydet.

Tinder tarjoaa jäsenyyksiä kolmella eri tavalla. Tinder plus, Tinder Gold ja Tinder Premium. Tinder plus piilottaa mainokset ja tarjoaa rajoittamattoman tykkäyksen ja selaamisen sekä kansainvälisen pääsyn. Näiden ominaisuuksien lisäksi Tinder Gold tekee profiilistasi erottuvan ilmaisilla super -tykkäyksillä, mahdollisilla kohtaamislistoilla ja ilmaisella profiilin tehostamisella joka kuukausi. Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi Tinder Platinum tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää viestejä ja ensisijaisia tykkäyksiä ennen vastaavuutta. Hinnoittelu on seuraava.

             Kokonaismäärä:

Platinum       1 kuukausi          $19.99

Platinum       6 kuukautta        $59.99

Platinum      12 kuukautta       $79.99

Gold             1 kuukausi          $14.99

Gold             6 kuukautta        $44.99

Gold             12kuukautta       $59.99

Plus              1 kuukausi         $4.99

Plus               6 kuukautta       $14.99

Plus              12 kuukautta      $19.99

Toisaalta Bumble tarjoaa kaksi eri tilausta. Bumble Boost ja Bumble Premium. Bumble Boost tarjoaa rajoittamattoman tykkäyksen ja selauksen. Se tarjoaa myös mahdollisuuden pidentää 24 tunnin viestien käyttöikää ja 5 SuperSwipe-ominaisuutta viikossa. Näiden ominaisuuksien lisäksi Bumble Premium tarjoaa mahdollisuuden selata näkemättä profiiliasi, mahdollisuuden selata muissa kaupungeissa ja maissa, mahdollisuuden nähdä, kuka tykkää profiilistasi, ja edistyneen suodatinominaisuuden. Hinnoittelu on seuraava.

                                               Kokonaismäärä:

Premium             Viikoittain           $12.99

Premium              kuukausi           $22.99

Premium             3 kuukautta        $46.99

Premium             Lifetime              $139.99

Boost                 1 viikko                $5.99

Boost                 1 kuukausi           $9.99

Boost                 3 kuukautta         $19.99

Boost                 6kuukautta          $33.99

Vaikka se ei ole selvä voittaja, Tinder on hintapolitiikan ja ominaisuuksien kannalta edullisempi osapuoli. Tästä syystä Bumble vs Tinder -kilpailun voittaja tässä kategoriassa oli Tinder.

Bumble vs Tinder: käyttöliittymän käyttö

Tinder ja Bumble käyttävät samanlaisia alustoja. Pyyhkäisyn ja tekstarityyppisen chat-tila, kun olet vuorovaikutuksessa kohtaamiesi ihmisten kanssa. Pyyhkäisytilassa pyyhkäise oikealle tykätäksesi ja vasemmalle kun et tykkää. Lisäksi videopuheluvaihtoehto on käytettävissä molemmissa sovelluksissa.

Käyttäjäkokemukseen vaikuttaa elementti, jonka voimme sanoa vain toisin. Kun Tinderissä on osuma, voit keskustella heti tai vastata myöhemmin. Bumblessa sinun on vastattava 24 tunnin kuluessa, ja vain naiset voivat lähettää viestejä ensin.

Vaikka nämä kaksi ominaisuutta ovat samankaltaisia, Bumble on ottanut eri lähestymistavan.

Kun katsomme näitä ominaisuuksia, Tinder ja Bumble tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia, mutta ne tarjoavat eroja vuorovaikutuksessa. Vaikka Bumble tarjoaa erilaisen tyylin, voi olla ärsyttävää vastata 24 tunnin sisällä, ja siksi Tinder voittaa Bumble vs Tinder -kilpailun tässä kategoriassa.

Bumble vs Tinder: Käyttäjät

Tinder on ilmoittanut käyttäjien kokonaismäärän sekä pyyhkäisyjen ja osumien määrän. Tinder tarjoaa käyttäjilleen 2 miljardia “katselukertaa” päivässä ja 1,5 miljoonaa osumaa viikossa. Tinderillä on yhteensä 57 miljoonaa käyttäjää.

Tämä käyttäjäjoukko ei kuitenkaan ole aina sinun hyväksesi. Koska Tinder perustuu algoritmin sijasta sen määrittämiseen, mistä pidät, useimmat pyyhkäisemäsi ihmiset eivät todennäköisesti kiinnosta sinua. Jos olet suurella pääkaupunkiseudulla ja olet nirso, niiden kaikkien selaaminen voi viedä paljon aikaa.

Bumble puolestaan hyötyy siitä, että se on vähemmän suosittu sovellus tietylle väestölle. Arvioiden mukaan Bumble -käyttäjä on opiskelija, viehättävä ja kohtelias. Bumblen käyttäjien kokonaismäärä on 40 miljoonaa.

Vaikka molemmat sovellukset ovat lähellä toisiaan käyttäjien lukumäärällä, Tinder erottuu enemmän 57 miljoonalla käyttäjällään. Bumble vs Tinder -kilpailun voittaja tässä kategoriassa on Tinder.

Bumble vs Tinder: Mikä on parempi suhteille?

Vaikka Tinderillä ja Bumblella on miljoonia käyttäjiä, ne vetoavat eri yleisöön, vaikka eivät kokonaan. Vaikka Tinder esittelee itsensä treffisovellukseksi, se on alusta, jota usein suosivat ihmiset, jotka etsivät seksikumppania.

Lisäksi Tinderissä on saatavilla vain mies- ja naisvaihtoehtoja. Tästä syystä LGBTQ+ -henkilöiden on hieman vaikeampaa löytää etsimänsä kumppani. Lisäksi profiilit, joita luot lyhyillä tiedoilla, edellyttävät pitkää keskustelua sen henkilön kanssa, jonka kanssa etsit oikeita osumia.

Toisaalta Bumble on ensisijainen sovellus flirttailuun ja uusien ystävien hankkimiseen. Jos etsit elämäsi rakkautta, Bumble on paras vaihtoehto sinulle. Lisäksi Bumble tarjoaa sukupuolivaihtoehtoja LGBTQ+ -henkilöille, jolloin LGBTQ+ -henkilöt eivät voi osallistua ja löytää kumppaneita.

Lisäksi Bumble voi tehdä tarkempia osumia, koska se kysyy sinulta aiemmin kohdistamasi suhteen tyypistä.

Kun tarkastelemme näitä kahta tulosta, vaikka molemmat sovellukset tarjoavat samankaltaisia ​​ominaisuuksia, Bumble tarjoaa paremman mahdollisuuden yksityiskohtaisten profiilitoimintojensa ja sen ominaisuuden ansiosta tarjota kumppaneita LGBTQ+ -käyttäjille. Näistä syistä Bumble vs Tinder -kilpailun voittaja tässä kategoriassa on Bumble

Tulos

Bumble vs Tinder -kilpailun tulokset ovat valmiina! Nyt on aika julkistaa näiden kahden kilpailevan sovelluksen voittaja tänään. Vaikka molemmilla sovelluksilla on positiivisia ja kielteisiä puolia Bumble vs Tinder -kilpailussamme, yksi arvio on arvioinnin mukaan edullisempi. Tämä sovellus on Tinder. Tinder on voittanut monissa kategorioissa, kuten edullisissa hinta vaihtoehdoissa, käyttäjien lukumäärässä ja käyttöliittymä kokemuksessa. Näistä syistä Tinder voitti Bumble vs Tinder -kilpailun.

Siinä kaikki tällä hetkellä Victoria Milanin sinulle valmistamasta “Bumble vs Tinder” -sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit pysyä kuulolla Victoria Milanin blogista. Jos et ole vielä kokeillut Victoria Milanin sovellusta, suosittelemme kokeilemaan sitä nyt. Victoria Milan on foorumi naimisissa oleville ihmisille, jotka etsivät salaisia ​​suhteita. Löydät helposti kumppaneita kaikista ikäryhmistä Victoria Milanista, joka palvelee ympäri maailmaa miljoonien käyttäjien kanssa. Myös Victoria Milanin rekisteröinti on ilmaista. Rekisteröidy Victoria Milaniin napsauttamalla tätä.

Bumble vs Tinder

Usein kysytyt kysymykset Bumble vs Tinder

Onko Bumble vai Tinder parempi?

Vaikka Tinder ja Bumble ovat samanlaisia alustoja, niillä on myös erilaisia näkökohtia. Saat tarkempia tietoja tarkastelemalla “Bumble vs Tinder” -sisältöämme. Lisäksi vaikka kilpailumme voittaja on Tinder, Bumble voi olla parempi vaihtoehto sinulle ominaisuuksiltaan tarjotakseen erilaisia vaihtoehtoja. Siksi suosittelemme, että tutustut artikkelimme.

Onko Bumble seksisuhteille vai parisuhteille?

Vaikka on niitä, jotka etsivät yhden yön juttuja Bumble-käyttäjien keskuudessa, useimmat Bumble-käyttäjät käyttävät sitä treffitarkoituksiin. Siksi Bumble on parempi sovellus ihmissuhteille. Voit myös saada tarkempia tietoja lukemalla Victoria Milanin sinulle valmistaman “Bumble vs Tinder” -sisällön.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.