Welke app is beter Tinder of Bumble: Voor het vinden van de beste Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder

De populariteit van apps die gebruikt worden om te socialiseren en nieuwe dates te ontmoeten neemt met de dag toe. Dit leidt tot een toename van vriendschap en dating applicaties. Tinder en Bumble zijn twee van de meest bekende dating en afspraakjes apps. Je kunt op Tinder en Bumble de partner vinden waar je naar op zoek bent en een nieuwe start maken.

Als u wilt weten welke van deze twee toepassingen is beter voor u, bent u op de juiste plaats. Victoria Milan heeft vandaag de “Bumble vs Tinder” inhoud voor u gemaakt en onderzocht om uit te vinden welke beter is en deze aan u te presenteren. Laten we samen de inhoud van “Bumble vs Tinder” onderzoeken en de beste vinden.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Registratieproces

Bij Tinder en Bumble kun je je allebei snel aanmelden tijdens het registratieproces. Daarom kunnen we zeggen dat het registratieproces van beide gemakkelijk en snel is. Maar als we in de details gaan, kunnen we zeggen dat de dingen een beetje veranderen. Laten we eerst eens kijken naar het registratieproces van Bumble.

Bumble:

Wanneer je je wilt registreren op Bumble, vraagt het je eerst om je profiel aan te maken. Na het schrijven van je naam in Bumble, vraagt het je om je social media accounts zoals Instagram of Facebook te koppelen.

Als u geen sociale media gebruikt, wordt u gevraagd om ten minste twee foto’s uit uw galerij te uploaden. Dan vraagt het naar je geboortedatum. Hoewel het hier de bedoeling is dat mensen boven de 18 het kunnen gebruiken, is het een nadeel dat je leeftijd wordt weergegeven bij matchmaking.

Het vraagt je dan om je geslacht aan te geven. Het stelt LGBTQ+ personen in staat om deel te nemen aan Bumble, dat verschillende opties biedt als geslacht. We willen Bumble feliciteren met deze functie.

Dan vraagt Bumble wat voor soort vriendschap je wilt sluiten. Wil je een romantische band, vrienden vinden of een professioneel netwerk starten? Na het kiezen van een van deze opties, vraagt het naar wat voor soort band je op zoek bent.

Het biedt opties zoals of het een casual ding is, een relatie, niet zeker en ik zeg het liever niet. Dan, ten slotte, vraagt het je om je account te verifiëren met een e-mail die naar je e-mailadres wordt gestuurd. En dat is het! Je bent nu klaar om Bumble te gebruiken.

Tinder:

Het proces op Tinder is iets korter dan op Bumble. Na het toevoegen van je naam, geboortedatum en geslacht, vraagt Tinder je om een foto te uploaden. Maar we moeten opmerken dat er geen optie is voor LGBTQ+ personen op Tinder.

Om deze reden kunt u alleen het geslacht kiezen als man of vrouw. Als we teruggaan naar ons onderwerp, na het aanvinken van deze opties, kun je ook persoonlijke informatie toevoegen, zoals je school of baan. Als je dit gedaan hebt, ben je nu klaar om Tinder te gebruiken!

Als we kijken naar het registratieproces van beide applicaties, is Bumble iets gedetailleerder en heeft het een iets langer registratieproces dan Tinder. Hoewel dit geen minpunt is, kan het vervelend zijn wanneer enkele onnodige vragen het matching-algoritme veranderen.

Bijvoorbeeld, wat voor soort relatie je zoekt kan in de loop van de tijd veranderen, dus het was een beetje te gedetailleerd voor hen om deze vraag te stellen tijdens het registreren. Tinder’s meer oppervlakkige benadering van deze kwestie heeft het registratieproces sneller gemaakt.

Echter, het ontbreken van LGBTQ + individuen in de geslachtsopties en het maken van een profiel met korte informatie kan ervoor zorgen dat matches op Tinder niet precies de resultaten geven die je wilt. Om deze redenen was de winnaar van onze Bumble vs Tinder wedstrijd in deze categorie Bumble.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Prijsbeleid

Je kunt Tinder en Bumble gratis downloaden en hun gratis versies gebruiken. Maar net als bij andere apps zijn de gratis versies bij Tinder en Bumble beperkt. Daarom, als je een betere gebruikerservaring wilt hebben, is het handig om betaalde lidmaatschappen te kiezen.

Tinder biedt lidmaatschappen aan op drie verschillende manieren. Tinder Plus, Tinder Gold, en Tinder Premium. Tinder plus verbergt advertenties en biedt onbeperkte likes en rewinds en internationale toegang. Naast deze functies zorgt Tinder Gold ervoor dat je profiel opvalt met gratis super likes, een potentiële match lijst, en een gratis profiel boost elke maand. Naast al deze functies biedt Tinder Platinum gebruikers de mogelijkheid om berichten te sturen en prioriteit te geven aan likes voordat ze gematcht worden. De prijzen zijn als volgt.

                                    Totaal bedrag:

Platina      1 maand               $19.99

Platina      6 maanden          $59.99

Platina       12 maanden        $79,99

Goud         1 maand              $14.99

Goud         6 maanden         $44.99

Goud         12 maanden        $59.99

Plus          1 maand              $4.99

Plus          6 maanden          $14.99

Plus         12 maanden         $19.99

Aan de andere kant biedt Bumble twee verschillende abonnementen. Bumble Boost en Bumble Premium. Bumble Boost biedt onbeperkte likes en rewinds. Het biedt ook de mogelijkheid om de 24-uurs bericht levensduur te verlengen en 5 SuperSwipe functies per week. Naast deze functies, biedt Bumble Premium de mogelijkheid om te scrollen zonder je profiel te zien, de mogelijkheid om te scrollen in andere steden en landen, de mogelijkheid om te zien wie je profiel leuk vindt, en de geavanceerde filterfunctie. De prijzen zijn als volgt.

                                              Totaal bedrag:

Premium     weekblad           $12.99

Premium     per maand         $22,99

Premium     3 maanden         $46,99

Premium     Levenslang        $139,99

Boost         1 week                $5.99

Boost         1 maand              $9.99

Boost         3 maanden         $19.99

Boost         6 maanden         $33.99

Hoewel het geen duidelijke winnaar is, is Tinder de voordeligere partij in termen van prijsbeleid en functies. Om deze reden was de winnaar van onze Bumble vs Tinder wedstrijd in deze categorie Tinder.

Bumble vs Tinder: Interface Gebruik

Tinder en Bumble gebruiken vergelijkbare interfaces. Veegmodus en tekst-achtige chat modus wanneer u interactie met uw matches. In de veegmodus veeg je naar rechts om iemand leuk te vinden en naar links om iemand niet leuk te vinden. Daarnaast is er in beide applicaties een optie voor videobellen beschikbaar.

Er is een element dat de gebruikerservaring beïnvloedt, dat we alleen anders kunnen zeggen. Als er een match is op Tinder, kun je direct chatten of later antwoorden. Op Bumble moet je binnen 24 uur antwoorden en kunnen alleen vrouwen eerst berichten sturen.

Hoewel deze twee functies vergelijkbaar zijn, heeft Bumble voor een andere aanpak gekozen.

Als we kijken naar deze functies, bieden Tinder en Bumble vergelijkbare functies, maar ze bieden verschillen in het interactie gedeelte. Hoewel Bumble een andere stijl biedt, kan het vervelend zijn om binnen 24 uur te moeten reageren, en dat is waarom Tinder de winnaar is van onze Bumble vs Tinder wedstrijd in deze categorie.

Bumble vs Tinder: Gebruikers

Tinder heeft het totaal aantal gebruikers en het aantal swipes en matches dat plaatsvindt bekend gemaakt. Tinder biedt zijn gebruikers 2 miljard “views” per dag en 1,5 miljoen matches per week. In totaal heeft Tinder 57 miljoen gebruikers.

Echter, deze menigte van gebruikers is niet altijd in jouw voordeel. Aangezien Tinder is gebouwd rond het bepalen van wat je leuk vindt in plaats van een algoritme, zullen de meeste mensen waar je doorheen swipet waarschijnlijk niet interessant voor je zijn. Als je in een groot stedelijk gebied bent en je bent kieskeurig, dan kan het veel tijd kosten om ze allemaal te doorlopen.

Bumble, aan de andere kant, profiteert van het feit dat het een minder populaire app is die gericht is op een specifieke populatie. Volgens reviews is de Bumble gebruiker een student, charmant en beleefd. Het totale aantal gebruikers van Bumble is 40 miljoen.

Hoewel beide applicaties dicht bij elkaar liggen wat betreft het aantal gebruikers, springt Tinder er meer uit met zijn 57 miljoen gebruikers. De winnaar van onze Bumble vs Tinder wedstrijd in deze categorie is Tinder.

Bumble vs Tinder: Wat is beter voor relaties?

Hoewel Tinder en Bumble miljoenen gebruikers hebben, spreken ze verschillende doelgroepen aan, hoewel niet helemaal. Hoewel Tinder zichzelf introduceert als een dating- en afspraakjesapplicatie, is het een platform dat vaak de voorkeur krijgt van mensen die op zoek zijn naar een sekspartner.

Bovendien zijn er alleen mannelijke en vrouwelijke opties beschikbaar op Tinder. Om deze reden maakt het het voor LGBTQ+ mensen wat moeilijker om de partner te vinden die ze zoeken. Bovendien vereisen de profielen die je aanmaakt met korte informatie dat je een lang gesprek voert met de persoon met wie je gematcht wordt voor correcte matches.

Aan de andere kant, Bumble is de favoriete toepassing voor flirten en het maken van nieuwe vrienden. Als je op zoek bent naar de liefde van je leven, is Bumble de betere optie voor jou. Bovendien biedt Bumble genderopties voor LGBTQ+ individuen, waardoor LGBTQ+ individuen kunnen deelnemen aan het spel en partners kunnen vinden.

Bovendien kan Bumble nauwkeuriger matches maken omdat het je vooraf vraagt naar het type relatie dat je voor ogen hebt.

Als we kijken naar deze twee resultaten, hoewel beide applicaties vergelijkbare functies bieden, biedt Bumble een betere kans dankzij de gedetailleerde profielfuncties en de functie om partners aan te bieden aan LGBTQ + gebruikers. Om deze redenen is de winnaar van onze Bumble vs Tinder wedstrijd in deze categorie Bumble

Resultaat

De resultaten van onze Bumble vs Tinder wedstrijd zijn bekend! Nu is het tijd om de winnaar van deze twee concurrerende applicaties vandaag bekend te maken. Hoewel beide applicaties positieve en negatieve aspecten hebben in onze Bumble vs Tinder wedstrijd, is er één applicatie voordeliger volgens onze evaluaties. Deze app is Tinder. Tinder is de winnaar in vele categorieën, zoals voordelige prijsopties, aantal gebruikers en interface-ervaring. Om deze redenen was Tinder de winnaar van onze Bumble vs Tinder wedstrijd.

Dat is alles voor nu van de “Bumble vs Tinder” inhoud voorbereid door Victoria Milan voor u! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u op de hoogte blijven van Victoria Milan’s blog. Ook, als je nog niet geprobeerd Victoria Milan’s app, raden wij u aan om het nu te proberen. Victoria Milan is een platform voor getrouwde mensen die op zoek zijn naar geheime relaties. U kunt gemakkelijk partners vinden uit alle leeftijdsgroepen in Victoria Milan, die over de hele wereld miljoenen gebruikers bedient. Ook is de registratie bij Victoria Milaan gratis. Klik hier om u te registreren bij Victoria Milaan.

Bumble vs Tinder

FAQ over Bumble vs Tinder

Is Bumble of Tinder beter?

Hoewel Tinder en Bumble vergelijkbare platforms zijn, hebben ze ook verschillende aspecten. Je kunt meer gedetailleerde informatie krijgen door onze “Bumble vs Tinder” inhoud te bekijken. Ook, hoewel de winnaar van onze competitie Tinder is, kan Bumble een betere keuze voor je zijn met zijn functies om verschillende opties te bieden. Daarom raden wij u aan ons artikel te bekijken.

Is Bumble voor koppels of relaties?

Hoewel sommigen op zoek zijn naar een one-night stand onder de gebruikers op Bumble, gebruiken de meeste gebruikers op Bumble het voor dating en afspraakjes doeleinden. Dit is de reden waarom Bumble een betere app is voor relaties. Je kunt ook meer gedetailleerde informatie krijgen door de “Bumble vs Tinder” inhoud te lezen die Victoria Milan voor je heeft voorbereid.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.