Vilken app är bättre Tinder eller Bumble: För att hitta den bästa appen Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder

Populariteten för appar som används för att umgås och träffa nya dejter ökar dag för dag. Detta leder till en ökning av vänskap och dejtingapplikationer. Tinder och Bumble är två av de mest kända dejting- och dejtingsapparna. Du kan hitta den partner du letar efter på Tinder och Bumble och göra en nystart.

Om du vill ta reda på vilken av dessa två applikationer som är bäst för dig, är du på rätt ställe. Victoria Milan skapade “Bumble vs Tinder” -innehållet för dig idag och forskade för att ta reda på vilket som är bättre och presentera det för dig. Låt oss undersöka innehållet i “Bumble vs Tinder” tillsammans och hitta det bästa.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Registreringsprocess

Både Tinder och Bumble låter dig snabbt registrera dig under registreringsprocessen. Därför kan vi säga att registreringsprocessen för både är enkel och snabb. Men när vi går in på detaljerna kan vi säga att saker förändras lite. Låt oss först ta en titt på bumbles registreringsprocess.

Bumble:

När du vill registrera dig på Bumble ber den dig först att skapa din profil. Efter att ha skrivit ditt namn i Bumble ber den dig att ansluta dina sociala mediekonton som Instagram eller Facebook.

Om du inte använder sociala medier kommer den att be dig ladda upp minst två foton från ditt galleri. Sedan frågar den efter ditt födelsedatum. Även om syftet här är att låta personer över 18 år använda det, är det en nackdel att din ålder kommer att visas i matchmaking.

Den ber dig sedan att ange ditt kön. Det gör det möjligt för HBTQ+ -individer att delta i Bumble, som erbjuder olika alternativ som kön. Vi vill gratulera Bumble för denna funktion.

Sedan frågar Bumble vilken typ av vänskap du vill knyta. Vill du knyta romantiskt, hitta vänner eller starta ett professionellt nätverk? Efter att ha valt ett av dessa alternativ frågar den vilken typ av obligation du letar efter.

Det erbjuder alternativ som om det är en tillfällig sak, ett förhållande, inte säker och jag vill helst inte säga det. Slutligen ber den dig att verifiera ditt konto med ett e-postmeddelande skickat till din e-postadress. Och det är allt! Du är nu redo att använda Bumble.

Tinder:

Processen på Tinder är något kortare än på Bumble. Efter att ha lagt till ditt namn, födelsedatum och kön kommer Tinder att be dig att ladda upp ett foto. Men vi bör notera att det inte finns något alternativ för HBTQ+ -individer på Tinder.

Av denna anledning kan du bara välja kön som man eller kvinna. Om vi ​​går tillbaka till vårt ämne, efter att ha markerat dessa alternativ, kan du också lägga till personlig information som din skola eller jobb. När du har gjort dessa är du nu redo att använda Tinder!

När vi tittar på registreringsprocessen för båda ansökningarna är Bumble lite mer detaljerad och har en lite längre registreringsprocess än Tinder. Även om detta inte är ett minus kan det vara irriterande när vissa onödiga frågor ändrar matchningsalgoritmen.

Till exempel, vilken typ av relation du letar efter kan förändras med tiden, så det var lite för detaljerat för dem att ställa denna fråga när de registrerade sig. Tinders mer ytliga inställning till denna fråga har gjort registreringsprocessen snabbare.

Men frånvaron av HBTQ+ -individer i könsalternativ och skapandet av en profil med kort information kan göra att matchningar på Tinder inte ger exakt de resultat du vill ha. Av dessa skäl var vinnaren av vår Bumble vs Tinder -tävling i denna kategori Bumble.

Bumble vs Tinder

Bumble vs Tinder: Prispolicyer

Du kan ladda ner Tinder och Bumble gratis och använda deras gratisversioner. Men som med andra appar är gratisversionen begränsade i Tinder och Bumble. Därför, om du vill ha en bättre användarupplevelse, är det användbart att välja betalda medlemskap.

Tinder erbjuder medlemskap på tre olika sätt. Tinder plus, Tinder Gold och Tinder Premium. Tinder plus döljer annonser och erbjuder obegränsat med likes och spolar tillbaka och med internationell åtkomst. Förutom dessa funktioner får Tinder Gold din profil att sticka ut med gratis supertryck, potentiell matchlista och gratis profilökning varje månad. Förutom alla dessa funktioner erbjuder Tinder Platinum användarna möjligheten att skicka meddelanden och prioriterade likes innan de matchas. Prissättningen är följande.

                                            Totala summan:

Platinum      1 månad           $19.99(172,6Kr)

Platinum      6 månader        $59.99(517,98Kr)

Platinum      12 månader      $79.99(690,68Kr)

Gold             1 månad          $14.99(129,43Kr)

Gold             6 månader       $44.99(388,47Kr)

Gold            12 månader      $59.99517,98Kr)

Plus              1 månad          $4.99(43,09Kr)

Plus              6 månader       $14.99(129,43Kr)

Plus              12 månader     $19.99(172,6Kr)

Å andra sidan erbjuder Bumble två olika prenumerationer. Bumble Boost och Bumble Premium. Bumble Boost erbjuder obegränsade likes och spolar tillbaka. Det erbjuder också möjlighet att förlänga 24-timmars meddelandelivslängd och 5 Super Svep per vecka. Förutom dessa funktioner erbjuder Bumble Premium möjligheten att scrolla utan att se din profil, möjligheten att scrolla i andra städer och länder, möjligheten att se vem som gillar din profil och den avancerade filterfunktionen. Prissättningen är följande.

                                                            Totala summan:

Premium          Veckovis                     $12.99(112,16Kr)

Premium          per månad                  $22.99(198,51Kr)

Premium          3 månader                  $46.99(405,74Kr)

Premium          Engångs Betalning     $139.99(1208,75Kr)

Boost                 1 vecka                     $5.99(51,72Kr)

Boost                 1 månad                   $9.99(86,26Kr)

Boost                 3 månader                $19.99(172,6Kr)

Boost                 6 månader                $33.99(293,49Kr)

Även om det inte är en klar vinnare är Tinder den mer fördelaktiga parten när det gäller prispolicy och funktioner. Av denna anledning var vinnaren av vår Bumble vs Tinder -tävling i denna kategori Tinder.

Bumble vs Tinder: Användning av gränssnitt

Tinder och Bumble använder liknande gränssnitt. Svepläge och textliknande chattläge när du interagerar med dina matchningar. Med svepningsläge sveper du åt höger för att gilla och vänster för att ogilla. Dessutom finns alternativ för videosamtal i båda applikationerna.

Det finns ett element som påverkar användarupplevelsen, som vi bara kan säga annorlunda. När det finns en matchning på Tinder kan du chatta direkt eller svara senare. I Bumble måste du svara inom 24 timmar och bara kvinnor kan skicka meddelanden först.

Även om dessa två funktioner är lika, har Bumble tagit ett annat tillvägagångssätt.

När vi tittar på dessa funktioner erbjuder Tinder och Bumble liknande funktioner, men de erbjuder skillnader i interaktions delen. Även om Bumble erbjuder en annan stil kan det vara irriterande att behöva svara inom 24 timmar, och det är därför Tinder är vinnaren av vår Bumble vs Tinder -tävling i denna kategori.

Bumble vs Tinder: Användare

Tinder har meddelat det totala antalet användare och antalet swipes och matchningar som inträffar. Tinder erbjuder sina användare 2 miljarder “visningar” per dag och 1,5 miljoner matchningar per vecka. Tinder har totalt 57 miljoner användare.

Denna mängd användare är dock inte alltid till din fördel. Eftersom Tinder är byggt kring att bestämma vad du gillar snarare än en algoritm, kommer de flesta du sveper igenom sannolikt inte att vara av intresse för dig. Om du är i ett större storstadsområde och du är kräsen kan det ta mycket tid att rulla igenom dem alla.

Bumble, å andra sidan, tjänar på att vara en mindre populär app riktad till en specifik befolkning. Enligt recensioner är Bumble -användaren högskolestudent, charmig och artig. Det totala antalet användare av Bumble är 40 miljoner.

Även om båda applikationerna ligger nära varandra när det gäller antalet användare, sticker Tinder ut mer med sina 57 miljoner användare. Vinnaren av vår Bumble vs Tinder -tävling i denna kategori är Tinder.

Bumble vs Tinder: Vilket är bättre för relationer?

Även om Tinder och Bumble har miljoner användare, tilltalar de olika målgrupper, men inte helt. Även om Tinder presenterar sig som en dejting och dejtingapplikation, är det en plattform som ofta föredras av människor som letar efter en sexpartner.

Dessutom är endast manliga och kvinnliga alternativ tillgängliga på Tinder. Av denna anledning gör det lite svårare för HBTQ+ -personer att hitta den partner de letar efter. Dessutom kräver de profiler du skapar med kort information att du har en lång konversation med personen du matchas med för korrekta matchningar.

Å andra sidan är Bumble den föredragna applikationen för att flörta och få nya vänner. Om du letar efter ditt livs kärlek är Bumble det bättre alternativet för dig. Dessutom erbjuder Bumble könsalternativ för HBTQ+ -individer, vilket gör att HBTQ+ -individer kan delta i spelet och hitta partners.

Dessutom kan Bumble göra mer exakta matchningar eftersom den frågar dig om vilken typ av relation du riktar dig mot tidigare.

När vi tittar på dessa två resultat, även om båda applikationerna erbjuder liknande funktioner, erbjuder Bumble ett bättre tillfälle tack vare dess detaljerade profilfunktioner och dess funktion för att erbjuda partners till HBTQ+ -användare. Av dessa skäl är vinnaren av vår Bumble vs Tinder -tävling i denna kategori Bumble

Resultat

Resultaten av vår Bumble vs Tinder -tävling är ute! Nu är det dags att tillkännage vinnaren av dessa två konkurrerande ansökningar idag. Även om båda applikationerna har positiva och negativa aspekter i vår Bumble vs Tinder -tävling, är en applikation mer fördelaktig enligt våra utvärderingar. Denna app är Tinder. Tinder har varit vinnare i många kategorier, till exempel förmånliga prisalternativ, antal användare och gränssnittsupplevelse. Av dessa skäl var Tinder vinnaren av vår Bumble vs Tinder -tävling.

Det är allt för tillfället från innehållet “Bumble vs Tinder” som Victoria Milan förberett för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du hålla koll på Victoria Milans blogg. Om du inte har provat Victoria Milans app rekommenderar vi dig att prova det nu. Victoria Milan är en plattform för gifta människor som söker hemliga relationer. Du kan enkelt hitta partners från alla åldersgrupper i Victoria Milan, som tjänar över hela världen med miljontals användare. Registrering på Victoria Milan är också gratis. Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan.

Bumble vs Tinder

FAQ Om Bumble vs Tinder

Är Bumble Eller Tinder bättre?

Även om Tinder och Bumble är liknande plattformar, har de också olika aspekter. Du kan få mer detaljerad information genom att granska vårt innehåll “Bumble vs Tinder”. Även om vinnaren av vår tävling är Tinder, kan Bumble vara ett bättre val för dig med dess funktioner att erbjuda olika alternativ. Därför rekommenderar vi dig att granska vår artikel.

Är Bumble för sex eller relationer?

Även om det finns de som letar efter ett “en-nattsligg” bland användarna på Bumble, använder de flesta av användarna på Bumble det för dejting. Det är därför Bumble är en bättre app för relationer. Du kan också få mer detaljerad information genom att läsa innehållet “Bumble vs Tinder” som utarbetats av Victoria Milan åt dig.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.