Sådan slettes KIK-konto permanent

how to delete kik account permanently

Vi ved alle, hvor velkendt Kiks app er. Det blev en af de mest populære messaging apps og nød en masse downloads på meget kort tid. Men du er nødt til at tage i betragtning, at det er udviklet af en ukendt virksomhed, hvilket betyder, at der er så mange chancer for at få din konto hacket eller spammet af nogle tredjeparts apps. Så hvis du har problemer med, at din konto bliver hacket eller spammet, hvis du vil slette din konto permanent for at beskytte din onlineidentitet mod svindlere, forklarer vi, hvordan du gør det i dagens artikel.

how long does it take to disable kik

Hvad er Kik?

Kik er en gratis instant messaging mobil app fra den canadiske virksomhed Kik Interactive, tilgængelig på iOS og Android operativsystemer. Kik Messenger, almindeligvis kaldet simpelthen Kik, er en freeware instant messaging mobil app fra den canadiske virksomhed Kik Interactive, tilgængelig gratis på iOS og Android operativsystemer.

Kik Messenger blev frigivet i oktober 2010. Ved februar 2016, havde Kik Messenger cirka 240 millioner registrerede brugere og blev brugt af cirka 40% af amerikanske teenagere. I marts 2016 tilføjede Kik en bot butik til sin app, som giver brugerne mulighed for at bestille mad eller produkter via en automatiseret chat. I 2018 har over 300 millioner mennesker tilmeldt sig KIK.

Kik er blevet kritiseret for at give utilstrækkelig forældrekontrol over mindreåriges brug af appen. Applikationens udviklere har sagt, i april 2016 at de “arbejder for at give bedre forældrekontrol” såsom evnen til at slette samtaler, men de havde endnu ikke givet aldersbekræftelsesmuligheder. Appen er blevet kritiseret som usikker for mindreårige på grund af sine anonymitetsfunktioner og angiveligt svage forældrekontrol mekanismer.

Kik er en cross-platform mobil applikation, der bruges til instant messaging. Med Kik messenger kan du sende og modtage et ubegrænset antal beskeder til alle andre, der har en Kik-konto.

Kik er kendt for sine funktioner, der bevarer brugernes anonymitet, såsom at give brugerne mulighed for at registrere sig uden at give et telefonnummer.

Hvorfor skal du slette din KIK-konto?

Kik er en mobil besked app, der giver brugerne mulighed for at sende og modtage beskeder fra deres venner og familiemedlemmer. Den har imidlertid for nylig været målet for spamming og udnyttelse af børn. I denne artikel vil vi diskutere, hvorfor du skal slette din KIK-konto nu.

Den første grund til, at du skal slette din KIK-konto, er, at det for nylig har været målet for spamaktiviteter af bot-konti. Disse robotter er programmeret til at sende meddelelser på vegne af rigtige mennesker i et forsøg på at få dem til at følge links eller købe produkter.

Den anden grund til, at du skal slette din KIK-konto, er, at virksomheden bag appen er under efterforskning af Federal Trade Commission (FTC) for angiveligt at have overtrådt deres anti-spam love. FTC har hævdet, at KIK’s praksis overtræder føderal lov, hvilket kan føre til retssager mod dem samt heftige bøder for eventuelle overtrædelser fundet under denne undersøgelse.

Den tredje grund til, at du skal slette din Kik konto er på grund af de seneste rapporter, at det er blevet hacket af nogen eller en gruppe af hackere, der var i stand til at få adgang gennem et hul i deres krypteringsmetoder, der anvendes til at beskytte brugernes privatliv. Dette angreb gav hackere adgang til alle samtaler, der blev foretaget via tjenesten, som omfattede personlige oplysninger, såsom tekstbeskeder, der blev sendt mellem personer, som de var forbundet med.

Hvordan slettes KIK-konto permanent?

1- Gå til denne side. Medtag dine legitimationsoplysninger og grund til at forlade. Afkryds derefter feltet nedenfor.

2- Af sted!

3- Åbn e-mailen sendt af Kik.

4- Tryk på knappen “Permanent deaktivering”, og følg instruktionerne.

Din konto vil nu blive slettet permanent, og du vil ikke modtage meddelelser. Andre brugere vil heller ikke længere kunne se din profil, dit brugernavn og dine personlige oplysninger. Derudover kan du ikke genaktivere din konto. Derfor skal du oprette en ny profil, når du ønsker at få adgang til den igen. Alle trin er de samme for både Android og IOS operativsystemer.

Slet kik,slet kik konto permanent,deaktiver kik konto

 

Hvordan deaktiveres KIK-konto?

Det er nemmere at deaktivere en KIK-konto end at slette den. Når du deaktiverer din konto, vil du heller ikke modtage e-mail og notifikation. Brugere kan ikke se din profil og kan ikke sende beskeder. For at aktivere den igen skal du bare logge ind. Her er de trin, du skal gøre.

1- Gå først til denne side

2- Indtast din e-mail adresse.

3- Klik på linket i din mail.

4- Bekræft på den omdirigerede side.

Din KIK-konto er nu midlertidigt deaktiveret.

Sådan slettes KIK-konto uden e-mail-adresse?

Kik giver sine brugere mulighed for at slette deres konti uden krav om en e-mailadresse eller loginoplysninger. Men hvis du har adgang til e-mail-adresse og adgangskode selv, foreslår jeg, at du skal gå via det, fordi det er enkelt og mere effektiv på den måde.

Hvis du ikke har adgang til dine loginoplysninger, eller hvis du ikke kan huske dem, så er der stadig en vej ud af denne situation. Du kan kontakte Kik kundeservice for dette. Når du har verificeret din bruger og dine legitimationsoplysninger, vil din KIK-profil blive slettet af kundeservice. På denne måde kan du slette din konto uden at bruge din e-mailadresse.

Det er alt for nu fra vores “Sådan Slettes Kik Konto Permanent”-indholdet udarbejdet af Victoria Milan for dig! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du besøge Victoria Milans blog og holde dig opdateret.

Victoria Milan er også den bedste casual dating app. Med sine millioner af brugere og unikke funktioner, det giver dig mulighed for nemt at finde en partner. Du kan se online brugere på hjemmesiden, filtrere brugere og bruge Victoria Milan med en verificeret profil. Tilmelding hos Victoria Milan er også gratis. Find en partner nemt og hurtigt med Victoria Milan. Klik for at registrere dig hos Victoria Milan.

Er Kik sikker?

Den nye video chat funktion i Kik kan sætte teenagere i fare for at blive kontaktet af voksne som vil udnytte dem, samt introducere dem til provokerende og voksent indhold.

Mens virksomheden har en tradition for at arbejde med retshåndhævelse og træffe foranstaltninger mod uhensigtsmæssig brug af appen, er det stadig op til forældrene at være opmærksomme på, hvad deres børn gør online.

Upassende indhold

Kik er en app, der giver brugerne mulighed for at sende og modtage beskeder, fotos og videoer via Wi-Fi eller en dataplan. Appen giver også brugerne mulighed for at se YouTube-videoer uden at forlade appen.

Appen gør det nemt for børn at finde andre mennesker i deres område at chatte med, men der er ikke megen beskyttelse mod upassende indhold eller kontakt med ældre brugere.

Teenagere har også adgang til pornografi via appen samt indhold, der kun er beregnet til modne målgrupper. Ifølge Kik blog, er der mere end 1 milliard offentlige chats på tjenesten hver måned.

Rovdyr

Den nye videochat-funktion betyder, at børn kan tale ansigt til ansigt med fremmede, hvilket kan være farligt, hvis de chatter med nogen, de ikke kender. Rovdyr har været kendt for at bruge apps som Kik til at kontakte børn og anmode upassende billeder fra dem.

confirmation sent delete kik permanently

Ofte stillede spørgsmål om Sletning af Kik-konto

Hvordan sletter jeg min KIK-konto permanent?

1- Gå først til denne side

2- Indtast din e-mail adresse.

3- Klik på linket i din mail.

4- Bekræft på den omdirigerede side.

Din KIK-konto er nu midlertidigt deaktiveret.

Hvor lang tid tager det at deaktivere Kik?

Det tager omkring 1 eller 2 dage at slette en KIK-konto. Det er ikke, fordi de ikke vil have med dig at gøre — det er på grund af den politiske proces.

Kik er lavet med en masse funktioner, og en af dem er at tillade folk fra 13 år og op til at bruge Kik. Dette har været et kontroversielt emne i mange år, men det er også en af grundene til, at du skal vente i 1 eller 2 dage, før du kan slette din konto.

Så når du sender en anmodning om at slette din konto, sker det ikke med det samme, fordi Kik skal følge den politiske proces, så de kan bekræfte, om du virkelig er gammel nok til at deaktivere din konto.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.