Selvitä puolisosi salaisuus: Mitä sinun pitäisi tehdä, jos puolisosi huijaa raha-asioissa

taloudelliset valheet,vaimo huijaa raha-asioissa

Joskus avioliitot eivät mene niin hyvin kuin oli ajateltu ja törmäät joskus ongelmiin.  Taloudelliset valheet ovat yksi niistä. Taloudelliset valheet tarkoittavat sitä, kun kumppanisi valehtelee sinulle raha-asioista tai yrittää salata ne. On joitain asioita, jotka sinun tulee tehdä ja tietää, kun joudut tällaiseen tilanteeseen.

Victoria Milan on tutkinut aihetta ja valmistellut sinulle perusteellisen artikkelin tänään. Tällä tavalla voit selvittää, pettääkö puolisosi sinua taloudellisesti ja mitä tehdä, jos puolisosi tekee niin. Eli “Mitä ovat taloudelliset valheet?” Otetaan siitä selvää ensin.

taloudelliset valheet,vaimo huijaa raha-asioissa

Mitä ovat taloudelliset valheet?

Taloudellinen valhe on sitä, kun toinen tai molemmat valehtelevat rahasta.  Esimerkiksi toinen kumppaneista pitää tärkeitä velkoja eri tilillä ja toinen osapuoli ei ole tietoinen siitä. Tämä on yksi esimerkki taloudellisesta valheesta.

Millaisia tapauksia liittyy taloudellisiin valheisiin?

Valehtelu: Valehtelu puolison menoista ja tuloista.

Salaisuuksien pitäminen: Puolisolla on salaisia pankkitilejä ja velkoja.

Hallitsevan asenteen näyttäminen: Puolisosi ottaa kaiken vastuun maksuista eikä kerro sinulle mitään niihin liittyen.

Puolusteleva asenne: Kun haluat puhua rahasta, kumppanisi kieltäytyy eikä halua puhua.

Epäluottamus:  Et luota kumppaniisi.

Äkilliset muutokset: Yllättävät muutokset puolisosi kuluttamisessa ja hänelle epätyypillinen kulutus.

Keskustelut taloudesta: Yhä tiheämmät keskustelut taloudellisista asioista

Merkkejä siitä, että puolisosi kertoo taloudellisia valheita

1 – Isot tulot

Jos puolisosi on nostanut suuren summan rahaa eikä ole kertonut sinulle siitä, se on taloudellinen valhe. Kun puolisosi käyttää käteistä, et tiedä mitä hän ostaa tai mihin hän käyttää rahansa. Paras tapa selvittää tällainen tilanne on tarkastella tiliotteitanne. Tällä tavalla voit ymmärtää, onko tililtä nostettu suuri määrä rahaa. Ja voit myös selvittää kertooko puolisosi taloudellisia valheita.

2 – Äkilliset reaktiot

Jos puolisosi reagoi äkillisesti ja voimakkaasti talousasioihin, hän saatta kertoa taloudellisia valheita. Esimerkiksi suuttuminen ja tilanteeseen voimakkaasti reagoiminen, vaikka laskuissa ja päivittäisissä kuluissa ei olisi muuttunut mikään.  Tällaisessa tilanteessa voi olla kaksi syytä, miksi puolisosi kertoo taloudellisia valheita.  Ensimmäinen on, että velkanne ovat kasvaneet.  Toinen on se, että hän käyttää rahaa sinulta salassa eri paikoissa. Jos olet törmännyt tällaisiin tilanteisiin usein viime aikoina, puolisosi saattaa kertoa sinulle taloudellisia valheita.

3 – Uudet asiat

Ilmestyykö kumppanisi uusissa vaatteissa, joita et ole koskaan ennen nähnyt? Tai törmäätkö uusiin ja kalliisiin koruihin tai kelloihin? Silloin puolisosi saattaa kertoa sinulle taloudellisia valheita. Kalliille vaatteille, uusille leluille tai luksusmatkoille lähteminen tietämättäsi on merkki siitä, että puolisosi kertoo taloudellisia valheita.

4 – Tietämättömyys siitä mihin rahat menevät

Jos puolisosi kertoo sinulle, että teillä on normaalia pienemmät tulot ja rahat menevät velkoihin tai muualle, puolisosi saattaa valehdella taloudellisesti. Tietysti joskus kuukausittaiset kulut voivat ylittyä huomaamatta, ja joskus kaikki ei mene toivotulla tavalla. Mutta jos hän sanoo, ettei hänellä ole aavistustakaan, mihin nämä kulut menevät, tai ei voi antaa tarkkaa vastausta, se on merkki siitä, että kumppanisi kertoo taloudellisia valheita.

taloudelliset valheet,vaimo huijaa raha-asioissa

Miksi puolisosi kertoo sinulle taloudellisia valheita?

On monia syitä, miksi puolisosi saattaa kertoa taloudellisia valheita. Siksi emme voi tarkastella asiaa yhdestä näkökulmasta. Listataan tähän muutamia mahdollisia syitä:

 • Kumppanillasi voi olla salaisuus, jota hän ei halua sinun tietävän. Esimerkiksi uhkapelaaminen tai rahan lainaaminen ystävälle. Siksi puolisosi saattaa valehdella sinulle taloudellisesti.
 • Kumppanisi saattaa pitää ylellisyydestä. Tästä syystä puolisosi ei ehkä halua sinun näkevän ja tietävän hänen tekemistään kalliista ostoksista.
 • Puolisosi ei ehkä pärjääkään taloudellisesti. Joskus ihmiset ovat ylittäneet kulutusrajansa tietämättään. Siksi puolisosi saattaa kertoa sinulle totuuden.
 • Puolisosi on saattanut kuluttaa näin jotain hyvää varten. Puolisosi saattaa kuluttaa liikaa hyvästä syystä. Esimerkiksi lahjoitus hyväntekeväisyyteen tai suuri yllätys sinulle.
 • Puolisollasi voi olla salasuhde. Puolisosi saattaa kuluttaa suuria summia salasuhteeseensa. Ja tämän vuoksi puolisosi saattaa valehdella sinulle taloudellisesti.

Jos katsomme tulosta, tähän voi itse asiassa olla miljoonia eri syitä. Siksi et koskaan tiedä varmasti, ennen kuin kumppanisi kertoo sinulle totuuden. Siksi sinun kannattaa todella kysyä kumppaniltasi miksi. Mutta kun kysyt tätä, sinun tulee ottaa oikeat askeleet eikä sinua tule vetää sellaiseen tilanteeseen, johon et halua. Seuraavaksi selitämme, mitä tehdä, kun puolisosi kertoo sinulle taloudellisia valheita.

Mitä tehdä, kun selviää, että puolisosi kertoo sinulle taloudellisia valheita

Kun miehesi tai vaimosi huijaa raha-asioissa, sinun tulee tehdä ja tietää joitakin asioita. Tämä ei ole avioliittonne loppu. Mutta vain, jos se ei ole hälyttävä merkki. Siksi sinun on ensin selvitettävä, miksi puolisosi valehtelee taloudellisesti. Katsotaanpa ensin mitä tapoja on selvittää tämä.

1 – Kuuntele kumppaniasi

Kun miehesi tai vaimosi huijaa raha-asioissa, kysy ensin “miksi?” äläkä tuomitse häntä. Sinun on ensin ymmärrettävä, miksi kumppanisi tekee näin, ja hänen syyttämisensä estää sinua korjaamasta asioita. Myöskään todellista syytä ei saa selville syyttämällä häntä, se saa hänet vetäytymään entisestään. Joten kysy puolisoltasi, miksi hän kertoo taloudellisia valheita ja tee se vilpittömästi. Ja kuuntele vain häntä äläkä näytä hänelle, vaikka olisit vihainen.

2 – Ole taloudellisesti läpinäkyvä

Jos haluat puolisoltasi taloudellista avoimuutta, sinun on myös itse oltava läpinäkyvä. Siksi sinun tulee olla täysin rehellinen taloudellisista kuluistasi ja vastata jokaiseen kysymykseen. Tällä asenteella voit kulkea parempaa polkua etkä joudu alttiiksi taloudellisille valheille.

3 – Aseta tarkistuspiste puolisosi kanssa

Jos et halua kohdata enempää taloudellisia valheita, aseta tarkistuspiste kumppanisi kanssa. Valitkaa mikä tahansa kuukauden päivä ja joka kuukausi, antakaa toisillenne tilinpäätös sinä päivänä. Tällä tavalla olette taloudellisesti rehellisiä toisillenne. Ja kuten sanoimme aiemmin, tämä ei ole vain taloudellisia valheita kertovalle kumppanillesi, vaan myös sinun on oltava avoin sen suhteen.

4 – Asettakaa yhteiset tavoitteet

Asettakaa tavoite, josta sinä ja kumppanisi nautitte tai josta olette intohimoisia. Tämä tavoite voi olla mikä tahansa. Tärkeintä on, että olette molemmat innoissanne tästä tavoitteesta. Tällä tavalla voitte välttää turhat menot ja taloudelliset valheet. Samaan aikaan puolison kanssa yhteisen tavoitteen asettaminen ehkäisee turhia kuluja. Siksi voit turvautua tähän tapaan päästäksesi eroon taloudellisista valheista.

5 – Anna puolisollesi anteeksi

Jos puolisosi ei ole kertonut taloudellisia valheita hälyttävässä tilanteessa, kuten pettämiseen liittyen, keskity antamaan puolisollesi anteeksi. Kyllä, voi olla ärsyttävää joutua tällaiseen tilanteeseen ja se voi jopa loukata sinua. Mutta jokainen tekee virheitä ja ansaitsee toisen mahdollisuuden. Joten jos puolisosi on kertonut sinulle taloudellisia valheita, anna hänelle anteeksi. Ei ole ratkaisu iskeä tätä tilannetta jatkuvasti hänen kasvoilleen ja riidellä siitä jatkuvasti. Siksi anteeksi antaminen on paras valinta.

6 – Pelastustili hätätilanteita varten

Jos olet huolissasi puolisosi kanssa tekemistäsi päätöksistä ja luulet, että puolisosi ei noudata näitä päätöksiä, luo pankkitili hätätilanteita varten. Tällä tavalla voit turvata itsesi näillä rahoilla, jos kohtaat ongelmia ja pääset sen avulla eroon ongelmista.

7 – Hanki ammattiapua

Jos puolisosi ei noudata yhdessä tekemiänne päätöksiä ja haluat todella päästä pois tilanteesta, voit saada ammattiapua. Ammattilaisen avioliittoneuvonta on paras ratkaisu tällaisiin tilanteisiin. Taloudellisissa valheissa ammattilaiset ovat paras ratkaisu sinulle.

Victoria Milanin “Mitä sinun pitäisi tehdä, jos puolisosi huijaa raha-asioissa?” Tässä kaikki tältä erää! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Victoria Milan on myös maailmanlaajuinen treffialusta. Se tarjoaa sinulle parhaan palvelun miljoonilla käyttäjillä ja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Sen avulla voit löytää etsimäsi kumppanin nopeasti ja helposti sen helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla ja se tarjoaa ominaisuuden nähdä online-käyttäjä etusivulla. Victoria Milanin jäseneksi liittyminen on myös ilmaista! Tule, löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

taloudelliset valheet,vaimo huijaa raha-asioissa

UKK Taloudellisista valheista

Onko taloudellisesti huijaaminen rikos?

Kyllä, taloudellinen huijaus on tahallinen rikos. Rahasta valehteleminen, rahan piilottaminen ja rahan kuluttaminen salassa vaatii harkittua suunnittelua. Kyseessä on siis tahallinen rikos. Lisätietoja taloudellisista valheista: “Mitä sinun pitäisi tehdä, jos puolisosi huijaa raha-asioissa?” Voit vierailla artikkelissamme.

Mitä tulisi tehdä jos kumppani valehtelee rahasta?

 • Kuuntele ensin kumppaniasi.
 • Jos haluat korjata ongelman kumppanisi kanssa, ole sinäkin taloudellisesti läpinäkyvä.
 • Aseta kuukausittainen tarkistuspiste kumppanisi kanssa.
 • Asettakaa yhteiset tavoitteet.
 • Anna kumppanillesi anteeksi.
 • Avaa pelastustili hätätilanteita varten.
 • Mikäli ongelma pysyy edelleen, etsi ammattiapua.

Miksi kumppanillasi on taloudellisesti uskoton?

On monia syitä, miksi kumppanisi saattaa kertoa taloudellisia valheita. Ainoa tapa saada se selville on kuunnella kumppaniasi ja oppia häneltä itseltään. Mutta on joitakin asioita, jotka sinun tulee tehdä ja tietää oppiessasi tästä. Jos haluat oppia siitä, voit vierailla “Mitä sinun pitäisi tehdä, jos puolisosi huijaa raha-asioissa?”-artikkelissamme.

Mitä tapauksia on taloudellisessa uskottomuudessa?

 • Valehteleminen
 • Salailu
 • Hallitsevan asenteen näyttäminen
 • Puolusteleva asenne
 • Epävarmuus
 • Äkilliset muutokset
 • Jatkuvien taloudellisten kiistojen luominen
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.