Kuinka lopettaa emotionaalinen suhde? – Victoria Milan

how to end an emotional affair

Kun ihmiset aloittavat suhteen, ensimmäisenä mieleen tuleva asia on seksuaalinen pettäminen. Mutta pettämistä ei tapahdu vain seksuaalisella tavalla, se voidaan tehdä myös emotionaalisesti. Emotionaalinen suhde on helpottunut, varsinkin kun teknologia on tullut elämäämme. Voit helposti viestiä henkilölle puhelimitse ja tavata uusia ihmisiä helposti sosiaalisessa mediassa. Siksi tunnesuhde on helpottunut.

Victoria Milan on valmistellut sinulle tänään artikkelin tunnesuhteista ja siitä, kuinka päästä eroon tunnesuhteesta. “Kuinka lopettaa emotionaalinen suhde?”-artikkeli, jos olet tällaisessa tilanteessa, olemme valmistaneet avaimet, joiden avulla pääset eroon tästä tilanteesta. Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä on “Kuinka lopettaa emotionaalinen suhde?”-artikkeli.

what is emotional affair

Mikä on emotionaalinen suhde?

Ennen kuin sinun pitäisi lopettaa tunnesuhde, katsotaan yhdessä: “Mikä on emotionaalinen suhde?” Opitaan tämä ensin. Emotionaalinen suhde on ystävyyttä jonkun muun kuin puolisosi tai kumppanisi kanssa.

Vaikka se ei ole seksuaalista pettämistä, se on emotionaalista pettämistä. Emotionaalisen suhteen tapauksessa jaat tunteet, jotka sinun pitäisi jakaa kumppanisi kanssa, ja kiinnostuksesi kumppaniasi vähenee. Siksi se on itse asiassa erittäin vaarallinen tilanne.

Miksi emotionaalinen suhde on vaikea lopettaa?

On useita syitä, miksi henkistä pettämistä on vaikea lopettaa. Jos olet onnettomassa avioliitossa etkä nauti siitä, tämä voi lisätä haluasi ystävystyä muiden ihmisten kanssa.

Tai jos kumppanisi ei arvosta sinua tarpeeksi eikä jaa kanssasi paljon emotionaalisesti, tunteet, joita muut ihmiset jakavat kanssasi, voivat tuntua hyvältä. Siksi saatat aloittaa emotionaalisen suhteen. Näistä tunteista luopuminen voi olla vaikeaa näistä syistä. Joten, kuinka pääsemme eroon emotionaalisen suhteen ongelmasta, tarkastellaan tätä asiaa yhdessä.

Joitakin merkkejä siitä, että olet emotionaalisessa suhteessa

Jos et ole varma oletko tekemässä tunnesuhdetta, voit selventää tätä joillain merkeillä. Tässä on joitain merkkejä emotionaalisesta suhteesta;

Jatkuva ajattelu

Jos olet emotionaalisen suhteen tilassa, ajattelet jatkuvasti muuta miestä tai naista kuin puolisoasi. Mietit mitä hän tekee tai haluat tehdä suunnitelmia hänen kanssaan. Tämä on merkki siitä, että petät emotionaalisesti kumppaniasi.

Halukkuus ottaa yhteyttä

Jos haluat viettää aikaa kumppanisi kanssa läheisen kontaktin, kosketuksen ja vierekkäin olemisen sijaan, olet emotionaalisen suhteen tilassa. Tämä osoittaa, että olet enemmän kiinnostunut kyseisestä kumppanista kuin puolisostasi. Siksi, jos sinulla on halu olla yhteydessä toiseen kumppaniin, petät emotionaalisesti kumppaniasi.

Salaisuuksien jakaminen

Jos jaat asioita, joista et puhu edes ystäviesi kanssa, olet emotionaalisessa suhteessa. Jos jaat joskus intiimejä asioita hänen kanssaan, joista et voi edes puhua ystävillesi, tämä on toinen merkki, joka osoittaa, että olet kiinnostunut hänestä.

Alat pitää asioita salassa puolisoltasi

Jos olet huolissasi kumppanisi näkevän viestisi tai sähköpostisi ja poistat ne, jotta kumppanisi ei näe niitä, sinulla on tunnesuhde. Jos nämä keskustelut olisivat viattomia keskusteluja, sinun ei todennäköisesti tarvitsisi poistaa niitä. Mutta viestit, jotka pelkäät puolisosi näkevän, tulee poistaa. Siksi, jos olet alkanut pitää salaisuuksia puolisoltasi, olet emotionaalisen suhteen tilassa.

ending an emotional affair

Emotionaalisen suhteen päättäminen

Jos kohtaat useamman kuin yhden yllä olevista merkeistä ja haluat päästä eroon tästä tilanteesta, olemme listanneet asiat, jotka sinun tulee tehdä hyväksesi. Tässä on “Emotionaalisen suhteen päättäminen”-luettelo, jonka olemme laatineet sinua varten.

1- Ensinnäkin, ole varma itsestäsi

Ole rehellinen itsellesi ja myönnä, että olet tehnyt kumppanistasi emotionaalisen suhteen. Ja varmista sisimmässäsi, että haluat päästä ulos tästä tilanteesta. Koska, kuten kaikki muukin, kaikki muutos alkaa mielestäsi. Jos et vakuuta mieltäsi tästä, tulet olemaan jälleen hämmentynyt tulevaisuudessa. Tästä syystä, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee ensin olla varma itsestäsi.

2- Ota aikaa itsellesi

Jos haluat saada emotionaalisen suhteen loppuun mielessäsi, ole yksin itsesi kanssa ja keskity ajatuksiisi. Ajattele virheesi ja kumppanillesi tekemäsi vääryyden seurauksia. Mieti, mitä haittaa tämä aiheuttaa sinulle ja perheellesi. Niiden ajatteleminen ja niihin keskittyminen auttaa sinua vakuuttamaan itsesi paremmin. Se tekee myös mielesi varmaksi. Näistä syistä, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee ottaa aikaa itsellesi.

3- Tee päätöksesi

Kun olet miettinyt kaikkia näitä asioita, on aika päättää, mitä haluat tehdä. Haluatko lopettaa romanttisen suhteenne vai jatkaa? On aika päättää jompikumpi näistä kahdesta vaihtoehdosta. Pitkän harkinnan jälkeen, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteesi, voit ryhtyä toimiin nyt. Siksi, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee tehdä päätös.

4- Ota askel

Kun olet varma erosta, keskustele pitkään kumppanisi kanssa. Selitä ajatuksesi siitä ja miten se tuntuu väärältä. Ilmoita, että haluat päästä pois tästä tilanteesta. Ja ole selvä sen suhteen. Tällä tavalla olet ottanut ensimmäisen askeleen. Siksi, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee ottaa askel eroa kohti.

5- Ole valmistautunut

On mahdollista, että kumppanisi reagoi voimakkaasti, kun puhut tästä tilanteesta. Hän sanoo, että leikit hänen tunteillaan ja petit hänet. Vaikka hän on oikeassa tässä, se ei vain pidä paikkaansa kummallekaan teistä. Siksi se on paras vaihe viimeistellä. Ja näin pääsette molemmat pois tilanteesta mahdollisimman vähäisin vaurioin. Ole siis varma, kun käyt tätä keskustelua, ja tee selväksi päätöksesi tässä asiassa.

6- Ole päättäväinen

Ole luja sen suhteen äläkä peräänny. Tunnet luultavasti aluksi puutteellisuutta ja epätäydellisyyttä. Ja tässä tapauksessa haluat ottaa yhteyttä uudelleen. Mutta tiedät myös, että tämä on väärin. Siksi on haitallista yrittää tällaista tehtävää uudelleen. Ja seuraukset ovat vakavia. Näistä syistä, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee olla luja sen suhteen.

7- Katkaise yhteys

Jos seuraatte toisianne sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, aloita poistaminen suoraan. Koska hänen näkeminen on haastavaa sinulle ja hänelle. Siksi teille molemmille olisi parempi päätös olla näkemättä toisianne. Samalla älä unohda poistaa kaikkia tavoitettavia asioita, kuten puhelinnumeroita. Tällä tavalla unohdat helpommin ja alat keskittyä kumppaniisi. Tästä syystä, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee poistaa kaikkialta.

8- Älä ajattele häntä

Kun ajattelet pettämääsi henkilöä, sinun on vaikeampaa unohtaa. Keskity siksi poistamaan mielestäsi muistot ja yritä keskittyä muihin asioihin, kun jokin ajatus tulee mieleesi. Tällä tavalla alat vähitellen siirtymään pois ajatuksista hänestä. Ja kun aikaa kuluu, ymmärrät eräänä päivänä, että poistit nämä ajatukset kauan sitten.

9- Keskity puolisoosi

Yksi parhaista tavoista päästä eroon tästä tilanteesta on keskittyä kumppaniisi. Voit tarjota hänelle pieniä jännittäviä yllätyksiä ja suunnitella jännittäviä aikoja. Kun vietät enemmän aikaa puolisosi kanssa ja teet hänelle pieniä yllätyksiä, suhteestasi tulee jännittävämpi. Se saa sinut jopa nauttimaan siitä. Siksi, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, sinun tulee keskittyä puolisoosi.

10- Hanki ammattiapua puolisosi kanssa

Jos sinulla on ongelmia puolisosi kanssa ja epäilet, että suhdettasi ei voida elvyttää, voit saada apua ammattilaisilta. Kun puhut tästä tilanteesta avoimesti ja rehellisesti puolisosi kanssa, myös hän ymmärtää. Ja kumppanisi ryhtyy toimiin tehdäkseen suhteestanne nautinnollisemman.

Ammattilaisen avun saaminen helpottaa suhteesi saattamista raiteilleen ja auttaa sinua ottamaan oikeanlaisia ​​toimia puolisosi kanssa. Siksi, jos haluat lopettaa emotionaalisen suhteen, voit kääntyä ammattilaisten puoleen.

“Kuinka lopettaa emotionaalinen suhde?” Victoria Milan valmistelemana sinulle. Tässä kaikki tällä erää! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Victoria Milan on myös ainutlaatuinen alusta, jossa sinkut kohtaavat. Jos etsit kumppania, Victoria Milan on oikea valinta sinulle. Victoria Milan on ainutlaatuinen deittialusta, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Helppokäyttöisen ja nykyaikaisen käyttöliittymänsä ansiosta sen avulla löydät helposti etsimäsi kumppanin. Lisäksi edistynyt hakualgoritmi listaa sinulle sopivat kumppanit. Jos haluat löytää etsimäsi kumppanin, liity Victoria Milaniin. Myös rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Klikkaa rekisteröityäksesi Victoria Milaniin nopeasti.

why emotional affairs are hard to end

UKK Miten lopettaa emotionaalinen suhde?

Miten lopettaa emotionaalinen suhde?

1- Ensinnäkin, ole varma itsestäsi

2- Anna itsellesi aikaa

3- Tee päätöksesi

4- Ota askel

5- Ole valmistautunut

6- Ole päättäväinen

7- Katkaise yhteys

8- Älä ajattele häntä

9- Keskity puolisoosi

10- Hanki ammattiapua puolisosi kanssa

Päättyvätkö emotionaaliset suhteet?

Jokainen suhde voi päättyä jonakin päivänä, eikä suhdetta ole taattu. Siksi, vaikka harjoittaisitkin tunnesuhdetta vuosia, on täysin henkilön tehtävä päättää se. Voit vierailla artikkelissamme lopettaaksesi emotionaalisen suhteen ja saadaksesi lisätietoja siitä.

Miksi emotionaaliset suhteet on vaikeita lopettaa?

Itse asiassa monista tavoista on aina ollut vaikea päästä eroon, ei vain tunneasioiden osalta. Voimme tuntea jopa esineen poissaolon. Tämä koskee myös emotionaalisia suhteita. Jos et saa tarpeeksi huomiota etkä tunne itseäsi arvostetuksi avioliitossasi, saatat pitää muiden huomiosta ja tämä saattaa saada sinut kääntymään muiden ihmisten puoleen. Tästä syystä voi olla vaikeaa päästä eroon tästä tavasta.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.