Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit

narcissist cheating patterns

Onko sinulla koskaan ollut suhdetta narsistiseen ihmiseen? Tai oletko koskaan ajatellut, että kumppanisi on narsisti? Narsistiset ihmiset eivät todellakaan ole riippuvaisia ​​suhteistaan ​​niin paljon kuin he ovat ahdistavia suhteissaan. He haluavat vain oman toiveensa olevan etusijalla, eivätkä he välitä sinusta. Ja vaikka he eivät tietäisi manipuloinnin tekniikkaa, he ovat taitavia eristämään sinut pikkuhiljaa. Näillä ihmisillä on usein taipumus pettää. Ja jos haluat varmistaa, että kumppanisi on narsisti, sinun on tiedettävä muutamia asioita.

Victoria Milan on valmistellut sinulle tänään sisällön “Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit”. Näin voit ymmärtää, onko sinulla narsistinen kumppani, ja tarkkailla sitä uudelleen näiden kriteerien mukaan parisuhteessasi. Tässä on “Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit”-artikkeli, jonka olemme valmistelleet sinulle.

Why Do Narcissists Cheat

Miksi narsistit pettävät?

Narsistit haluavat usein tyydyttää egoaan ja nauttia kaikkien ihmisten ihailusta. Samalla he haluavat kumppaninsa pysyvän vain heidän kanssaan eikä erota heistä. Narsistiset ihmiset ovat yleensä ihmisiä, jotka rakastavat valtaa ja pitävät sitä hallussaan.

Pettävätkö kaikki narsistit?

Vastaus on tietysti ei! Mutta ihmiset, jotka ovat narsisteja, ovat yleensä todennäköisemmin uskottomia kuin muut. Narsistisesta persoonallisuushäiriöstä (NPD) kärsivät ihmiset nauttivat huomiosta, ja heidän nauttimansa liiallinen huomio johtaa usein pettämiseen. Kaikilla narsisteilla ei ole tapana pettää, vaikka näin yleensä onkin.

Siksi emme voi sanoa, että se tekee tämän kaikille. Mutta voimme yhdessä tarkastella pettävien narsistien ominaisuuksia ja tehdä tilannearvion. Katsotaanpa nyt yhdessä huijaavien narsistien malleja.

Narsistien pettämismallit

Olemme sanoneet aiemmin, että narsistisilla ihmisillä on taipumus pettää. Mutta tämä ei ole totta jokaiselle narsistille. Itse asiassa jokaisella ihmisellä maailmassa on taipumus olla narsisti. Siksi voit tarkkailla joitain malleja kumppanissasi, jotka luettelemme täällä. Mutta jos olet tekemisissä useamman kuin näistä yhden kanssa, kumppanisi voi olla narsistinen henkilö. Ja hän saattaa pettää sinua. Tarkastellaan nyt näitä malleja yhdessä.

do all narcissists cheat

1- He pitävät narsistisen egonsa tyydyttämisestä

Manipuloijat, eli narsistit, tarvitsevat pohjattoman egon tyydytyksen. Ja tämä ego kaivo ei ole koskaan täysin täynnä. Narsistit etsivät jatkuvasti uusia tapoja tyydyttää egonsa. Jopa uusia ihmisiä. Tämä on yksi suurimmista syistä, miksi heillä on tapana pettää. Kaikki pitävät siitä, että heistä pidetään ja heistä pidetään huolta. Ja he käyttävät tätä egonsa tyydyttämiseen. He ovat myös yleensä vähemmän vastuullisia suhteissaan ja heillä on alhainen itsekuri. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista.

2- He saavat sinut tuntemaan olosi arvottomaksi

Suhteenne alussa kaikki on kaunista. Se on jopa jännittävää ja täynnä intohimoa. He kertovat sinulle, että olet täydellinen ja sinussa on kaikki mitä he etsivät. Ja he sanovat, että heidän tunteensa ovat hyvin erilaisia. Mutta vaikka tekisit pienen virheen ajan mittaan, he esittävät sen suurena virheenä.

Ajan myötä asiat muuttuvat ja suhteesi muuttuu erilaiseksi tässä vaiheessa. Tämä johtuu siitä, että nyt narsisti tietää, että olet riippuvainen hänestä. Ja siitä lähtien hän yleensä alkaa yrittää manipuloida sinua haluamallaan tavalla. Etsit syyllisyyttä itsestäsi, mutta itse asiassa ongelma ei ole sinussa. Kyse on narsistisesta ihmisestä. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista.

3- Harhauttaa sinua rikkeillään

Se on yksi tekniikoista, jota narsistit käyttävät paljon. He saavat itsensä näyttämään viattomilta ja sanovat, että petät. Tällä tekniikalla kyse on itse asiassa omista synneistään eroon pääsemisestä ja heidän saamisesta uskomaan, että heidän teolleen on syy.

Se on myös alku yrityksille eristää sinut ja ottaa etäisyyttä mahdollisista kumppaneista. Mutta sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä! Narsistit ovat usein vastuussa pettämisestä. Ja se on yksi tavoista häiritä itseäsi. Tällä tavalla he saavuttavat monia asioita. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista.

4- He tuomitsevat sinut

Yksi narsistien pettämismalleista on, kun narsistit tuomitsevat ilman todisteita. Narsistit voivat syyttää sinua pettämisestä tai mistä tahansa. He saattavat syyttää sinua pettämisestä, vaikka et vastaisi puhelimeesi, vastaat myöhässä heidän viesteihinsä tai jopa käännät päätäsi toiseen suuntaan.

Koska he ovat itse asiassa niitä, joilla on mahdollisuus pettää itseään. Ja siksi hän voi jatkuvasti syyttää sinua niistä. “Vai petätkö sinä minua?” ennen kuin edes tiedät, mitä se on, saatat kohdata kysymyksen. Tänä aikana, kun yrität vakuuttaa heidät, he pettävät sinua silloin 🙂 Mielenkiintoinen lähestymistapa, eikö? Mutta yleensä he menestyvät tässä.

5- He eivät suojaa itseään seksuaalisesti

Narsistit eivät usein välitä seksuaaliterveydestään ja väittävät käyttävänsä suojaa. He eivät kuitenkaan ole ryhtyneet suojatoimenpiteisiin pettäessään. Siksi seksuaaliterveytesi voi olla vaarassa. Varmista siksi, että käyt testaamassa säännöllisin väliajoin itsesi mahdollisimman pian.

Narsistiset ihmiset eivät koskaan vaaranna tyytyväisyytensä tunnetta, koska he ovat aina varmoja itsestään. Ja he haluavat kokea jokaisen tyydyttävän tunteen täysillä. Tämä on yksi syistä, miksi he eivät ryhdy varotoimiin seksin suhteen. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista.

6- He odottavat sinun olevan suvaitsevainen, vaikka itse eivät ole

Narsistiset ihmiset hallitsevat kaaoksen hetken erittäin hyvin. He odottavat sinun olevan suvaitsevainen aina saavuttaaksesi tavoitteensa. Vaikka sinulla olisi päinvastainen mielipide jostain, sillä ei ole heille väliä.

Koska heidän omat halunsa ja tarjouksensa ovat tärkeämpiä. Kun sinulla on päinvastaisia ​​toiveita, he muuttavat tämän tilanteen kaoottiseksi. He osoittavat suvaitsematonta asennetta. Tässä tapauksessa he ottavat lujan kannan vakuuttaakseen sinut siitä, että olet väärässä.

Ja kun ideasi eivät täsmää ja päätät jättää hänet; he sanovat usein: “Kukaan ei tule rakastamaan sinua niin kuin minä!” tai “Voit mennä, ovi on siellä!” esitelläkseen tällaisia ​​asenteita. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista.

7- Hän haluaa voittaa sinut takaisin

Narsistiset ihmiset yrittävät tavoittaa sinut jonkin ajan kuluttua. Ajatus erosta laukaisee narsistin pelot ja saa heidät osoittamaan halua luovuttaa. He keksivät monia tekosyitä palatakseen elämääsi.

Joskus he palaavat reagoimaan huutamalla sinulle. Mutta tämä on yritys saada huomiota. Joskus he yrittävät tavoittaa sinut uudelleen keksimällä tekosyitä, kuten “Unohdin tavarani kotiin”. Mutta tämä on itse asiassa yritys saada takaisin menetetty kiinnostus.

Jos olet ollut pitkäaikaisessa suhteessa, hänellä kestää todennäköisesti kauan löytää kaltaisesi uhri. Samalla he yrittävät tyydyttää syvenevää pelkoaan joutua hylätyksi. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista.

8- Hän lähtee uudestaan saatuaan sinut takaisin

Yksi narsistien suosikkielementeistä on luovuttaa helposti jonkin asian saatuaan. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista. Narsistit eivät voi pelotella sinua luopumaan itsestään, ja he ehdottavat itselleen kuinka jättää heidät.

Tämä on taas elementti, jonka avulla he voivat ponnistella egonsa tyydyttämiseksi. Kun he saavat sinut, he luopuvat sinusta helposti ja jättävät sinut puoliväliin. Koska narsistit ovat nyt tyydyttäneet egonsa ja voivat jatkaa matkaansa rauhallisin mielin.

9- He haluavat sinun pysyvän erossa muista

Yksi narsistien tunnusomaisimmista piirteistä on saada sinut menettämään luottamus muihin. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista. He haluavat sinun luottavan vain heihin ja yrittävät vakuuttaa sinulle, että muut ovat valehtelijoita.

Tämä on itse asiassa taktiikka saada sinut palaamaan asiaan. Se, että heidän kumppaninsa ovat sitoutuneet vain itselleen, tyydyttää heidän egoaan. Tämä on myös osa egopeliä. He haluavat varmistaa, että et näe muita ihmisiä, vaikka eroaisitkin heistä.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatiman “Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit”-artikkelin sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. Lisäksi, jos haluat ymmärtää, että kumppanisi pettää sinua, voit vierailla “10 pettävän kumppani ominaispiirrettä”-artikkelissamme. Tällä tavoin voit varmistaa pettääkö kumppanisi sinua vai ei.

Lisäksi Victoria Milan on oikea valinta sinulle löytääksesi etsimäsi kumppanin. Etsimäsi kumppani on erittäin helppo löytää Victoria Milanista, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Se tarjoaa sinulle parhaan käyttökokemuksen edistyneellä salgoritmilla, nykyaikaisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Voit myös nähdä online-käyttäjät etusivulla ja aloittaa nopean chatin. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Rekisteröityminen on myös täysin ilmaista. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

how do you know if a narcissist is cheating on you

UKK Narsistien pettämismalleista

Mistä tiedät, jos narsisti pettää sinua?

Narsistit osoittavat usein syyttävää asennetta. Ja he usein syyttävät sinua pettämisestä, samalla kun he pettävät itse. Tämä on yksi näkyvimmistä ominaisuuksista. Tarkempia tietoja tästä aiheesta saat vierailemalla “Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit” -artikkelissa.

Miten narsisti käyttäytyy pettäessään?

Narsistit yrittävät vakuuttaa sinulle, että he ovat uskollisia sinulle, vaikka he jäävät kiinni pettämisestä. Vaikka sinulla olisi todisteita siitä, että hän pettää, he voivat kieltää sen. Tämä on yksi narsistien pettämismalleista. Tarkempia tietoja tästä aiheesta saat vierailemalla “Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit” -artikkelissa.

Mitkä ovat pettävän narsistin ominaispiirteet?

  • He haluavat tyydyttää narsistisen egonsa
  • He saavat sinut tuntemaan olosi arvottomaksi
  • Harhauttaa sinua rikkeillään
  • He arvostelevat sinua
  • He eivät suojaa itseään seksuaalisesti
  • He odottavat sinun olevan suvaitsevainen, vaikka eivät itse ole
  • He haluavat voittaa sinut takaisin
  • He lähtevät uudestaan saadessaan sinut takaisin
  • He halauvat pitää sinut kaukana muista

Ovatko kaikki narsistit uskottomia?

Vastaus on ei! Mutta narsistit pitävät useimpien ihmisten huomiosta egonsa tyydyttämiseksi, ja heillä on usein taipumus pettää. Tämä on yksi heidän tavoistaan ​​tyydyttää egoaan. Lisätietoja narsisteista saat vierailemalla “Narsistisen rakkauden dilemma: Narsistien pettämismallit” -artikkelissa.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.