Kuinka usein avioparit harrastavat seksiä? – Victoria Milan

how often do married couples have sex

Seksin nautinto ja onnellisuus löytyy hyvin harvoista asioista. Tämä autuas intohimo jännittää melkein kaikkia. Jos olet naimisissa elämäsi rakkauden kanssa, haluat nauttia tästä ainutlaatuisesta nautinnosta täysillä. Kuinka usein sinun pitäisi siis harrastaa seksiä avioliiton jälkeen? Jos etsit vastausta tähän kysymykseen, olet oikeassa paikassa.

Tänään Victoria Milan valmisteli “Kuinka usein avioparit harrastavat seksiä?”-artikkelin sinulle. Näin saat selville, kuinka monta kertaa avioparit keskimäärin harrastavat seksiä ja voit tehdä oikeat valinnat. Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä on sisältö, jonka valmistimme sinulle.

what is married couple sex rate

Kuinka usein avioparien tulisi harrastaa seksiä?

Itse asiassa avioparien ei tarvitse harrastaa seksiä tietyllä tiheydellä. Molemmat kumppanit voivat toimia libidotasonsa mukaan. Varsinkin kun tuoreet avioparit ovat tästä innostuneempia, seksin tiheys voi olla korkea. Jos molemmilla osapuolilla on korkea libido, he voivat harrastaa seksiä niin usein kuin haluavat viikon aikana.

Mutta jos yhdellä kumppaneista on alhainen libido ja toisella korkea, pariskunta voi tehdä tietyn päätöksen. He voivat asettaa tietyn seksitiheyden, esimerkiksi 2 kertaa viikossa. No, jos mietit, kuinka paljon seksiä avioparit harrastavat keskimäärin, selvennämme tätä asiaa artikkelimme jatkossa.

Mikä on avioparien seksitahti?

Sitoutuneissa suhteissa parit kysyvät, kuinka paljon seksiä heidän pitäisi keskimäärin harrastaa. Terapeutit vastasivat yleensä tähän kysymykseen, koska se voi vaihdella kerran viikossa ja kerran kuukaudessa välillä.

Seksin harrastaminen on tärkeää paitsi nautinnon, myös siteen vuoksi. Kun aviopari lopettaa seksin, heidän suhteensa voi kärsiä. Viha voi johtaa uskottomuuteen, riitaan ja jopa avioeroon. Parien seksielämän tiheys voi vaihdella useiden tekijöiden vuoksi. Nämä tekijät ovat:

 • Libido.
 • Ikä.
 • Elämäntapa.
 • Parin välinen side.
 • Ja suhteen laatu.

Nämä vaikuttavat avioparien seksitiheyteen. Tästä syystä ei ole lopullista vastausta siihen, kuinka usein parien tulisi harrastaa seksiä. Tohtori David S:n mukaan yli 20 000 pariskunnalla tehdyssä kokeessa vain 26 % pareista harrasti seksiä kerran viikossa. Ja useimpien sen osallistujien on todettu harrastavan seksiä vain kerran tai kahdesti kuukaudessa.

Erilaiset tutkimukset ovat kuitenkin tuottaneet erilaisia ​​tuloksia. Esimerkiksi The University of Chicago Pressin tutkimus osoitti, että avioparit harrastavat seksiä 7 kertaa kuukaudessa, mikä on hieman vähemmän kuin 2 kertaa viikossa. Toisin sanoen emme voi sanoa, että avioliitolle on olemassa varmaa ja selkeää tutkimustulosta. Tämä vaihtelee paljon pariskunnittain.

Joten kuinka avioparien tulisi tasata seksihalujaan?

Seksi on toivottavaa ja nautinnollista toimintaa. Kun avioparit sopeuttavat seksielämänsä oikeaan suhteeseen, he voivat siirtyä hyvään elämään nautinnollisella tavalla ja kyllästymättä. Jos seksihalusi ei ole samalla tasolla kuin kumppanisi, voitte löytää yhteisen sävelen.

Tällä tavalla voit siirtyä onnelliseen seksielämään. Yhdenkään parin seksihalu ei tapahdu täydellisesti. Avain tähän ongelmaan on löytää seksihalut yhteisellä nimittäjällä. Tämä ajankohta on päätettävä yhdessä.

Päivän aikana et ehkä harrasta seksiä työelämän, stressin tai kotitöiden aiheuttaman väsymyksen vuoksi. Tässä tapauksessa on järkevämpää ohjata seksihalu oikeisiin aikoihin. Pysy esimerkiksi pois stressistä ja väsymyksestä viikonloppuisin. Tällä tavalla voit varata aikaa seksille. Ja aviopari voi viedä seksielämänsä hyvälle tasolle tällä tavalla.

so how should married couples equalize their sex drive life

Kuinka avioparit voivat tehdä seksielämästään onnellisempaa?

Jos olette ollut aviopari pitkään ja seksielämästäsi on tullut kuin tavallisia asioita, voit kokeilla muutamia asioita, jotka voivat tehdä seksistä nautinnollisempaa. Katsotaanpa nyt, kuinka lisätä ja parantaa avioparin seksielämää.

1- Älkää laiminlyökö esileikkiä

Älä ohita esileikkiä. Tämä on tärkeää molemmille osapuolille. Kumppanien seksuaalisen halun oikea taso varmistaa paremman seksikokemuksen. Voit kokeilla tätä 10-15 minuuttia. Pitkä esileikki avaa oven vahvaan seksiin. Siksi on tärkeää lisätä avioparin seksihalua.

2- Hienot alusvaatteet

Jos haluat lisätä toimintaa, himoa ja nautintoa seksielämääsi, voit valita fantasia-alusvaatteet. Fantasia-alusvaatteet avaa jännittävän seksin ovet sinulle ja kumppanillesi. Tällä tavalla aviopari voi lisätä seksielämää.

3- Kokeilkaa uusia asentoja

Etkö mieti, millaisia ​​muutoksia uudet asennot tuovat seksielämääsi? Eri seksiasennot antavat erilaista yhdyntää. Tästä syystä myös seksistä saatava nautinto lisääntyy. Tällä tavalla voit saada paremman seksikokemuksen ja saada enemmän nautintoa. Tästä syystä avioparin tulisi yrittää uusia seksiasentoja.

4- Roolileikit

Jokaisella on fantasia, jonka haluavat toteuttaa. Mitä sinun on tehtävä tätä varten, on hyvin yksinkertaista. Voit esimerkiksi pelata opettajan – opiskelijan roolia. Tai voit kokeilla monia fantasioita, kuten piika ja vuokranantaja tai rikollinen ja poliisi. Roolileikki lisää kumppanisi halua entisestään. Ja se antaa sinulle nautinnollisempaa seksiä. Tästä syystä se on tärkeää avioparin seksihalujen kannalta.

5- Ottakaa rento loma

Rentouttava loma on aina aktiviteetti, joka lisää haluasi seksiin. Valitse paikka, jossa viihdyt kumppanisi kanssa. Ja vietä rauhallista lomaa yhdessä ja yksin siellä. Seksihalusi lisääntyy ympäristössä, jossa ei ole stressiä ja väsymystä. Ja sen avulla voit saada nautinnollisemman ja jännittävämmän seksikokemuksen. Siksi se on asia, joka lisää avioparin seksihalua.

6- Puhukaa toisillenne ja viettäkää aikaa yhdessä

Mitä tekemistä puheella on seksin kanssa? Kyllä, tiedämme, että sanot tämän, mutta rauhoitu, selitämme sen sinulle heti. Puhuminen vahvistaa sidettä välillänne. Mieti nyt sitä, oletko avioliittosi ensimmäisiä vuosia lukuun ottamatta koskaan käynyt pitkiä keskusteluja?

Näyttää siltä, ​​että jotkut teistä sanovat “ei” 🙂 Älä ajattele, että “meidän ei tarvitse jutella pitkään, asumme joka tapauksessa samassa talossa”. Kysy kumppaniltasi vilpittömästi: ”Kuinka sinä todella voit? Onko sinulla jotain, johon et ole tyytyväinen?” Sellaisen kysymyksen esittäminenkin riittää vahvistamaan sidettä välillänne. Vahva side lisää myös avioparien seksihalua. Vahvista siis sidettäsi kumppaniisi.

Siinä kaikki toistaiseksi “Kuinka usein avioparit harrastavat seksiä?”-artikkelista, jonka Victoria Milan on valmistellut sinulle! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Ja Victoria Milan on paras valinta löytää etsimäsi kumppani. Etsimäsi kumppani on erittäin helppo löytää Victoria Milanosta, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Se tarjoaa sinulle parhaan käyttökokemuksen ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, modernilla ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Siinä on myös ilmainen rekisteröityminen. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla!

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin.

what should married couples do to improve their sex life

UKK Avioparien seksielämä

Kuinka usein avioparien tulisi harrastaa seksiä?

On itse asiassa väärin määritellä tietty seksitiheys aviopareille. Monet tutkimukset ovat tuottaneet monia erilaisia ​​tuloksia. Oikea seksitiheys tulee määrittää kumppanien mieltymysten mukaan. Vieraile “Kuinka usein avioparit harrastavat seksiä?” saadaksesi lisätietoja oikeasta seksitiheydestä. Voit tarkistaa artikkelimme.

Mitä avioparien tulisi tehdä parantaakseen seksielämäänsä?

 • Älä jätä esileikkiä väliin.
 • Kokeile hienoja alusvaatteita.
 • Kokeilkaa uusia asentoja.
 • Roolileikki
 • Viettäkää rentouttava loma.
 • Keskustelkaa toistenne kanssa.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.