20 vuotta nuoremman naisen deittailu – Victoria Milan

dating a women 20 years younger than you

Koskaan ei tiedä milloin tai miten rakkaus voi kolkuttaa! Ja joskus jotkut rakkaudet eivät liity ikään. Ikä on itse asiassa vain teoreettinen yksikkö, jonka aika on tuonut. Eikä rakkaudella ole mitään tekemistä iän kanssa. Jos olet tavannut sinua 20 vuotta nuoremman naisen ja haaveilet yhteisestä tulevaisuudesta, sinun tulee tietää muutamia asioita.

Victoria Milan on valmistellut sinulle tänään artikkelin “20 vuotta nuoremman naisen deittailu”. Tällä tavalla voit ottaa vahvempia askelia kumppanisi kanssa ja löytää avaimen olla erittäin onnellisia yhdessä. Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä on “20 vuotta nuoremman naisen deittailu”-artikkeli, jonka olemme laatineet sinulle.

what age difference is appropriate

Onko ikäerolla todella merkitystä?

Selvitetään ensin kysymysmerkkisi. Toimiiko suhteemme ikäeron takia? – Jos sanot niin, tutkitaan yhdessä vastausta tähän. Kyllä, ikäeron kanssa on eroja, kuten sukupolvi ja mentaliteetti. Saatat jopa pohtia fyysisesti, voiko kumppanisi todella rakastaa sinua. Mutta itse asiassa tällä ei ole mitään merkitystä.

Naiset pitävät usein oman ikäisiä miehiä lapsellisina ja odottavat heidän olevan kypsempiä. Mutta useimmat kaverit eivät yleensä ole kypsiä tuossa iässä, koska he ovat naiiveja. Ja useimmat naiset ovat pettyneitä tähän tilanteeseen. Tästä syystä monet naiset ovat kiinnostuneempia kypsistä miehistä.

Tästä on monia esimerkkejä, jotka tunnemme julkkisten elämästä. Kuten Steven Tyler – Erin Brady tai Leonardo DiCaprio – Camila Morrone. Steven Tylerin ja Erin Bradyn ikäero on tasan 22 vuotta. Ja edelleen tämä pariskunta on kihloissa. Jos katsomme Leonardo DiCaprio – Camila Morrone -paria, tämän parin ikäero on 23. Ja ennen sitä DiCaprio oli ollut suhteessa häntä nuorempien naisten kanssa. Saatat ajatella, että sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että nämä ihmiset ovat kuuluisia. Mutta heidän kumppaninsa ovat yhtä kuuluisia kuin he ovat. Siksi tässä tilanteessa ei ole kyse vain kuuluisuudesta. Jos hän on nainen, joka todella etsii kypsää miestä, hän haluaa ehdottomasti olla kanssasi. Siksi tämä tilanne ei ole koskaan mahdoton. Joten, mitä sinun pitäisi tehdä, kun seurustelet 20 vuotta nuoremman naisen kanssa? Tässä selitämme, mitä sinun on tehtävä asialle.

things to consider before dating a younger woman

8 harkittavaa asiaa ennen nuoren naisen deittailua

Nuoret naiset voivat tarjota jännittävämmän ja nautinnollisemman suhteen kuin ikätoverisi. Mutta jos haluat olla heidän kanssaan, sinun on tiedettävä ja tehtävä joitain asioita. Kun harkitset ja käytät näitä elementtejä, voit siirtyä eteenpäin ilman ongelmia suhteessasi.

1- Yritä ajatella kuten hän

Jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, sinun pitäisi ajatella kuten hän. Ensinnäkin sinun tulisi luoda ymmärrystä mieluummin kuin muuttaa ajattelutapaasi. Kumppanisi on 20 vuotta sinua nuorempi ja luultavasti ajattelee ajattelutapasi ulkopuolella. Se, että hän pitää kypsistä miehistä, ei tarkoita, että hänellä on sama ajattelutapa.

Se vain osoittaa, että hän etsii tasapainoisempaa ja loogisempaa suhdetta. Tästä syystä kohtaat monia ongelmia, joita et ajattele samalla tavalla kuin kumppanisi. Mutta yritä ajatella hänen tavoin ja keskittyä näkemään asiat hänen silmiensä kautta. Näin voit tehdä loogisempia päätöksiä ja estää mahdolliset keskustelut. Näistä syistä, kun seurustelet 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, sinun pitäisi ajatella hänen tavoin.

2- Älä käyttäydy kuten hänen vanhempansa

Toinen virhe, jonka voit tehdä, on kohdella häntä, kuten hänen vanhempansa. Jos käyttäydyt tällä tavalla, se muuttaa hänen ajatuksensa täysin. Ja myös näkökulma suhteeseen muuttuu.

Kyllä, joskus saatat haluta suojella häntä tai hän saattaa käyttäytyä tavalla, josta et pidä. Mutta on tärkeää, että kohtelet kumppaniasi ikään kuin hän olisi todella kumppanisi eikä lapsesi. Tällä tavalla voit luoda vahvemman parisuhteen.

3- Välttele mustasukkaisuutta

Tietenkin jokainen nainen ja jopa jokainen mies haluaa olla mustasukkainen kumppanistaan. Se on elementti, joka tuo omistushalun etualalle ja saa sinut tuntemaan olosi lämpimäksi suhteessa. Mutta on tärkeää, että säätelet annosta, kun olet mustasukkainen.

Saatat tietysti olla mustasukkainen kumppanistasi, mutta kun tämä on liioiteltua, tilanne voi muuttua täysin. Pysy loitolla typeristä ajatuksista, kuten että kumppanisi nuorena voi muuttaa mielensä ja kääntyä nuorten miesten puoleen. Jos hän todella etsisi nuorta kumppania, hän ei olisi suhteessa kanssasi.

Tämä on elementti, joka voi uuvuttaa sinua, suhdettasi ja kumppaniasi. Parisuhteesi kannalta on oikea valinta pysyä poissa sellaisista mustasukkaisuuden aiheuttamista kriiseistä. Näistä syistä, jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, sinun ei pitäisi olla mustasukkainen.

4- Ole kuten hänen ystävänsä

Jos mietit vahvempaa suhdetta kumppanisi kanssa, huolehdi myös siitä, että olet hänen kanssaan kuin ystävä. Pidä hauskaa kumppanisi kanssa. Matkusta, pidä hauskaa, shoppaile ja keskustele yhdessä. Jopa vietä aikaa kumppanisi ystävien kanssa. Tämä miellyttää häntä. Ja samalla se luo hänelle lämpimämmän ympäristön. Ja se saa hänet tuntemaan olonsa omistushaluisemmaksi ja nauttimaan suhteestanne enemmän. Siksi, jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, sinun tulee olla kuten hänen ystävänsä.

5- Ole tietoinen velvollisuuksistasi

Jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, ole tietoinen velvollisuuksistasi. Aikuinen mies tarkoittaa vastuullista miestä. Siksi on tärkeää olla vakaa ja itsevarma kumppani. Sinun tulee antaa luottamusta kumppanillesi ja saada hänet tuntemaan, että olet vahva. Tällä tavalla hän tuntee olonsa paremmaksi, kun hän on vakavassa ja laadukkaassa suhteessa. Ja hänen sitoutumisensa suhteeseenne lisääntyy.

6- Piirrä rajat

Koska olet vanhempi mies, on hyvin todennäköistä, että ympärilläsi olevat ihmiset ajattelevat, että kumppanisi on kiinnostunut vain rahastasi. Tämä osio liittyy itse asiassa jossain määrin kohtaan 5. Jos olet parisuhteessa, sinun ei pitäisi olla ainoa, joka maksaa.

Samalla kumppanisi on myös vastuussa. Tämä ei saa häntä ajattelemaan, että olet pihi. Päinvastoin, velvollisuuksien antaminen saa hänet tuntemaan olevansa samanikäinen kuin sinä, eikä hän tunne olevansa pieni tyttö. Tätä varten muista jakaa erät, kuten laskut, lomat ja kulut. Näistä syistä, jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, anna hänelle vastuuta.

7- Viettäkää hauskaa laatuaikaa

On tärkeää viettää laadukasta ja hauskaa aikaa kumppanisi kanssa. Muista, että kumppanisi voi olla sinua nuorempi ja hänellä voi olla monia asioita, joissa he haluavat asua, tai monia paikkoja, joissa he haluavat käydä. Siksi huolehdi sellaisista aktiviteeteista, joissa voit pitää hauskaa ja viettää laatuaikaa yhdessä.

Tämä aihe on itse asiassa samanlainen kuin “Ole kuten hänen ystävänsä” -osio. Mutta syy siihen, miksi teemme yksityiskohtaisemman selityksen, ei ole vain ajan lyhentäminen, vaan myös osoittaminen, että vietät hyvää ja laadukasta aikaa hänen kanssaan. Kumppanisi kanssa voit kokeilla asioita, joita et ole ennen kokeillut.

Esimerkiksi hulluja asioita voi tapahtua, kuten benjihyppy tai laskuvarjohyppy lentokoneesta. Tai se voi olla ainutlaatuinen loma Madridissa. On teidän kahden valittavissanne. Näin voit saada paremman suhteen. Näistä syistä, jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, vietä hauskaa laatuaikaa kumppanisi kanssa.

8- Älä ole kumppanisi Sugar Daddy

Tämä on itse asiassa jotain, jonka tiedät jo aluksi. Jos suhteesi ei perustu taloustoimiin, älä ole hänen sugar daddynsa. Jos maksat kaikesta, mitä kumppanisi haluaa, tai maksat öistä yhdessä, olet todennäköisemmin sugar daddy.

Jos olet romanttisessa suhteessa tai haluat elää, hänen on maksettava jotkin henkilökohtaiset tarpeet, ei sinun. Tai jos vietätte aikaa yhdessä, hänen täytyy maksaa lasku sinun lisäksesi.

Jos olet ainoa, joka maksaa, olemme pahoillamme, mutta olet hänen sugar daddy. Jos haluat välttää tämän tilanteen ja luoda romanttisen suhteen, tiedät mitä tehdä. Näistä syistä, jos haluat seurustella 20 vuotta nuoremman naisen kanssa, älä ole hänen sugar daddy!

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatiman “20 vuotta nuoremman naisen deittailu”-artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Victoria Milan on myös paras alusta nuoren naiskumppanin löytämiseen. Etsimäsi kumppani on erittäin helppo löytää Victoria Milanista, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Victoria Milan tarjoaa myös ainutlaatuisia ominaisuuksia kaikkien ikäryhmien käyttäjille.

Edistyneen algoritmin, online-käyttäjien näkemisen etusivulla sekä modernin ja helppokäyttöisen käyttöliittymänsä ansiosta Victoria Milanista on helppo löytää etsimäsi kumppani. Eikä tässä vielä kaikki! Victoria Milaniin rekisteröityminen on myös ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

what should i do dating a woman 20 years younger

UKK 20 vuotta nuoremman naisen deittailu

Onko väärin deittailla 20 vuotta nuorempaa?

Vaikka useimmat ihmiset suhtautuvat tähän asiaan negatiivisesti, se on itse asiassa näiden ihmisten mieltymyksistä kiinni. Koskaan ei tiedä milloin rakkaus koputtaa ovelle. Ja joskus et löydä etsimiäsi kriteerejä ikätovereistasi. Siksi voit päättää suhteesta, joka teillä on, ja tämä ei ole väärin.

Mikä ikäero on hyväksyttävää?

Itse asiassa tämä on yksi normeista, joita yhteiskunnat luovat itseensä! Kun ihmiset rakastavat ja välittävät toisistaan, ikäerolla ei ole väliä. Selitimme tämän ongelman yksityiskohtaisesti “20 vuotta nuoremman naisen deittailu”-artikkelissamme. Voit vierailla artikkelissamme saadaksesi tarkempia tietoja.

Mitä minun tulisi tehdä deittaillessani 20 vuotta nuorempaa naista?

  1. Yritä ajatella kuten hän
  2. Älä käyttäydy kuten hänen vanhempansa
  3. Välttele mustasukkaisuutta
  4. Ole kuten hänen ystävänsä
  5. Ole tietoinen velvollisuuksistasi
  6. Piirrä rajat
  7. Viettäkää hauskaa laatuaikaa
  8. Älä ole kumppanisi Sugar Daddy
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.