8 vinkkiä kuinka aloittaa keskustelu treffisovelluksessa

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

Me kaikki tiedämme kuinka tuskallisen kiusallista on aloittaa keskustelu treffisovelluksessa, vaikka aikeesi ovat hyvät. Haluat aloittaa keskustelun jonkun kanssa, koska olet kiinnostunut. Mutta miten aloitat keskustelun? Miten tervehdit? Mitä sinun pitäisi kirjoittaa? Tämä artikkeli antaa sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla voit helpottaa keskustelujen aloittamista. Se ei ole tiedettä, mutta se saattaa antaa sinulle itseluottamusta alkaa puhumaan useammille ihmisille sovelluksissa.

What Should I Talk To With A User I Match On Dating App

1- Osoita kiinnostusta heidän kiinnostuksen kohteisiin

Jos käytät treffisovellusta, tämä on vielä helpompaa. Voit katsoa heidän profiiliaan ja löytää jotain yhteistä puhuttavaa. Jos esimerkiksi näet, että joku on kiinnostunut tietystä urheilulajista tai bändistä, kysy heiltä siitä; useimmat ihmiset rakastavat puhua asioista, joista he pitävät. 

Jos tunnet itsesi rohkeaksi, voit jopa kommentoida jotakin heidän valokuvaansa. “Tämä kuva on otettu Kreikassa? Kävin siellä viime vuonna ja pidin siitä! Millä alueella kävit?” 

Jos näet, että jollakin on vähintään yksi yhteinen ystävä kanssasi, älä epäröi ottaa yhteyttä kyseiseen henkilöön saadaksesi lisätietoja. Ehkä he kävivät samassa korkeakoulussa tai kasvoivat samassa kaupungissa. Tämä tekee puhumisesta paljon helpompaa!

2- Ole luova

Koska niin monet ihmiset käyttävät treffisovelluksia, kilpailu on varmasti kovaa. Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että useampi match antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, se toimii päinvastoin. Vaikka osumaprosentti olisikin alhainen, älä lannistu lähettämästä viestejä henkilölle. Pahinta mitä voi tapahtua, on se, että he eivät vastaa. 

Jos olet esimerkiksi kiinnostunut jostakusta, joka on innokas lukija ja kirjoittaja, kysy häneltä, mikä on hänen suosikkikirjansa tai novellinsa. Kun kysyt joltakulta asiasta, josta he ovat intohimoisia, voit oppia heistä enemmän ja nähdä, ovatko kiinnostuksen kohteenne linjassa. 

Muista välttää kysymästä epämääräisiä kysymyksiä, kuten “Mitä teet?” tai “Mistä olet kotoisin?”. Nämä kysymykset painostavat matchiasi antamaan nokkela vastaus, joka voi tuntua pakotetulta ja epämukavalta. Sen sijaan kysy avoimia kysymyksiä, jotka tarjoavat kontekstin, mutta jättävät tilaa keskustelulle. 

Jos olet jumissa puhumisen suhteen, yritä tehdä luettelo kaikista yhteisistä asioista tai asioista, joista saa loistavia ideoita ensitreffeille. Valmiiksi mietittyjen keskustelunaiheiden keksiminen auttaa lievittämään keskustelun aloittamisesta aiheutuvaa ahdistusta ja vähentämään ghostaamisen mahdollisuuksia.

3- Ole henkilökohtainen

Kun on kyse keskustelun aloittamisesta, avauksesi on ratkaiseva. Etsitpä sitten ystävyyttä tai suhdetta, tavoitteena on olla henkilökohtainen ja täsmällinen, jotta saat vastauksen joltakulta, joka jakaa kiinnostuksesi ja arvosi. 

Kyse ei ole vain siitä, mitä sanot, vaan siitä, kuinka sanot sen. Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että ei-verbaaliset vihjeet, kuten äänensävy, ovat tärkeämpiä kuin se, mitä todella sanot. 

Esimerkiksi “Nautin tästä”, sanottuna iloisella äänellä, tuntuu aidolta ja ystävälliseltä, ja toinen henkilö vastaa todennäköisemmin viestiisi. Mutta jos käytät samoja sanoja lattean toimituksen yhteydessä, sinut jätetään todennäköisemmin huomiotta. 

Jos haluat varmistaa, että joku vastaa aloitusviestiisi treffisovelluksessa tai -sivustossa, nämä kolme vinkkiä voivat auttaa: 

Ole henkilökohtainen. Ihmiset arvostavat yleensä kohteliaisuuksia, koska ne vahvistavat. Joten viestejä lähetettäessä on parasta etsiä henkilöstä jotain ainutlaatuista ja avata keskustelu sen avulla. Jos esimerkiksi näet, että heidän koiransa on esiintynyt yhdessä heidän kuvistaan, kysy heiltä siitä! He ovat imarreltuja, kun huomasit asian ja he nauttivat puhuessaan heidän pörröisestä ystävästään. Ja älä puhu liikaa itsestäsi.

4- Ole itsevarma

Jos sinulla on vaikeuksia tietää, mitä sanoa jollekulle, josta pidät, älä huoli. Sitä tapahtuu paremmissakin piireissä. Joskus jäämme kiinni siihen, mitä ensimmäinen viesti tarkoittaa (etenkin nettitreffisivustolla tai -sovelluksessa), että jäädymme ja unohdamme keskustella. Ei hätää – sitä tapahtuu kaikille. 

Onneksi on olemassa joitakin tapoja lähettää viestejä ihmisille treffisovelluksissa, jotka saavat varmasti vastauksen.

Tämä on ykkössääntö keskustelun aloittamisessa treffisovelluksessa: Ole itsevarma! Kukaan ei pidä sellaisesta, joka on epävarma itsestään tai liian ujo aloittamaan keskustelua jonkun kanssa, johon hän on kiinnostunut tutustumaan paremmin. 

Jos et ole varma mitä sanoa, mieti asioita, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen, ja aloita siitä. Jotain niinkin yksinkertaista kuin “Hei, pidän profiilistasi” tai “Hei, olen [nimi]”. Jos kaikki muu epäonnistuu etkä löydä heidän profiilistaan ​​mitään, mikä innostaisi sinua sanomaan jotain, kommentoi vain heidän kuviaan! Jos he esimerkiksi rakastavat koiria ja heillä on kuvia itsestään koiransa kanssa, kysy siitä!

How Do You Keep A Conversation On A Dating Site

5- Ole hauska

Kuinka puhua tytölle treffisovelluksessa? 

Vastaus on yksinkertainen: Ole hauska. 

Mitä tulee treffivinkkeihin, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että tytöt ovat yhtä hermostuneita kuin sinä. He etsivät henkilöä, joka saa heidät nauramaan ja tuntemaan olonsa mukavaksi seurassasi. 

Joten tärkeintä tässä on olla ottamatta itseäsi liian vakavasti. Voit kertoa kevyen vitsin huonosta päivästäsi tai ehkä jopa naisista yleensä. Tärkeintä on, ettet loukkaa ketään! Sen sijaan saa hänet tuntemaan olonsa erityiseksi ja osoita kiinnostusta hänen elämäänsä. 

Suosittelen tätä, koska useimmat tytöt Tinderissä saavat paljon viestejä joka päivä ja harvat ovat valmiita käyttämään aikaa pitkien kappaleiden lukemiseen. Tällä tavalla et tuhlaa aikaa sellaisten viestien kirjoittamiseen, jotka jätetään huomiotta, ja voit välttää miesten Tinderissä tekemät yleiset virheet.

6- Ole kiinnostava

Minulla on peli. Olen todella hyvä puhumaan tuntemattomille, joista en tiedä mitään. Jos olet mielenkiintoinen henkilö, ei ole vaikeaa puhua vieraan kanssa ja saada hänet pitämään sinusta. 

Et voi olla tylsä ​​ihminen ja odottaa ihmisten pitävän sinusta. Sinun elämässäsi täytyy tapahtua jotain, mikä tekee sinusta mielenkiintoisen. Hyvä työ, harrastus, intohimo, mitä tahansa. 

Emme sano kaikkea kerskuaksemme, vaan sanomme vain, että jos haluat jonkun laadukkaan henkilön puhuvan sinulle netissä, sinun on oltava yhtä laadukas.

7- Älä aloita keskustelua miten tahansa; Valitse oikea aika päivästä viestittelyyn

Sinulla on matcheja. Olet pyyhkäissyt oikealle kymmeniä kertoja ja olet täynnä vastauksia. Mutta jos olet tosissaan etsimässä romanssia netistä, sinun kannattaa varmistaa, että aloitat keskustelun oikeaan aikaan. 

Deittailusovelluksen Happnin mukaan se on klo 20.30. Sovellus analysoi noin 4 000 keskustelua tietokannassaan määrittääkseen parhaan ajankohdan aloittaa keskustelu jonkun uuden kanssa. 

Tutkijat havaitsivat, että suurin osa käyttäjistä (65 prosenttia) lähettää mieluummin viestinsä matcheilleen ​​klo 18 ja 20 välillä, jolloin he todennäköisimmin ovat onlinessa. Itse asiassa klo 21.00 on huipputunti miehille deittailusovelluksissa, joten jos etsit treffejä tai yhden illan juttua, suuntaa online-tilaan! 

Mutta jos sinulla ei ole vielä ollut onnea rakkauden löytämisessä kyberavaruudessa, voit tehdä muutaman asian löytääksesi täydellisen parin. “Tiedän, että jotkut ihmiset pelkäävät keskustelun aloittamista jonkun kanssa treffisovelluksessa”, sanoo Charly Lester, yksi Lontoossa toimivan deittisovellus Lumenin perustajista sähköpostihaastattelussa. Suurin neuvoni olisi: “Älä pelkää!” Pahinta, mitä voi tapahtua, on, että toinen henkilö ei vastaa.

8- Jotkut ihmiset saattavat olla liian ujoja videoille (tai heillä ei ole webkameraa ollenkaan), joten kokeile tekstailua tai ääniviestejä ennen videopuheluita

Jotkut ihmiset saattavat olla liian ujoja videoille (tai heillä ei ehkä ole webkameraa ollenkaan), joten kokeile tekstiviestien lähettämistä tai ääniviestejä ennen videopuhelua, jos tekstiviestien lähettäminen tuntuu vanhanaikaiselta. Voit myös soittaa heille Skypen avulla kännykkään tai kotipuhelimeen, jos haluat tehdä sen vanhanaikaisesti! 

Varmista vain, että luotat henkilöön, jonka kanssa puhut. Jos he vaativat Skypen käyttöä, he saattavat yrittää välttää kasvojensa näyttämistä, koska he eivät ole sitä, mitä he sanovat olevansa. Sinun tulee silti olla varovainen, vaikka uskoisit online-ihastuksesi todella luotettavaksi. He voivat vain käyttää sinua tiedon hankkimiseen tai johonkin muuhun, mikä saattaa vahingoittaa sinua. 

Kuten yllä olevasta esimerkistä näet, positiivisen asenteen säilyttäminen deittailusovelluksessa auttaa saamaan lisää positiivisia vastauksia mahdollisista matcheistasi. On selvää, että ei ole yhtä tapaa osallistua keskusteluihin treffisovelluksessa – mutta on varmasti olemassa tapoja osallistua keskusteluihin, jotka tuovat sinulle positiivisempia tuloksia matcheistasi. 

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatiman “8 vinkkiä keskustelun aloittamiseen treffisovelluksesa”-artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. 

Victoria Milan on myös helpoin ja nopein tapa löytää kumppani. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa löytääksesi kumppania Victoria Milanosta, joka palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä! Erittäin aktiivisen käyttäjäkunnan ja mahdollisuuden nähdä online-käyttäjät etusivulla, Victoria Milan on paras tapa löytää kumppani! Rekisteröityminen on myös ilmaista! Löydä kumppani Victoria Milanin kanssa helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

What Should I Do After Matching With a User in Dating App

UKK Miten aloittaa keskustelu treffisovelluksessa

Miten aloittaa keskustelu treffisovelluksessa

On olemassa muutamia asioita, jotka sinun tulisi tietää keskustelun aloittamiseksi; 

  1. Osoita kiinnostusta heidän kiinnostuksen kohteisiinsa 
  2. Ole luova 
  3. Ole henkilökohtainen 
  4. Ole itsevarma 
  5. Ole hauska 
  6. Ole kiinnostava 
  7. Älä aloita keskustelua miten tahansa; Valitse oikea aika päivästä viestittelyyn
  8. Jotkut ihmiset saattavat olla liian ujoja videoille 

Mistä minun tulisi jutella matchin kanssa?

Jos olet saanut matchin kiinni, sinun ei tarvitse huolia! Ensinnäkin pysy rauhallisena ja yritä olla houkutteleva. Vältä tylsiä keskusteluja äläkä koskaan aloita keskustelua “Hei”-viestillä. Tätä varten sinun on tehtävä monia asioita. Vieraile artikkelissamme saadaksesi lisätietoja.

Mitä minun tulisi matchaamisen jälkeen treffisovelluksessa?

Ensinnäkin, älä aloita keskustelua tylsillä viesteillä, kuten “Hei”, koska miljoonat käyttäjät eivät enää edes vastaa näihin viesteihin. Tutki heidän kiinnostuksen kohteitaan tai keskity lähettämään hauska tai mukaansatempaava viesti. Lisätietoja tästä aiheesta on artikkelissamme.

Miten pidät keskustelua yllä treffisivustolla?

Se, mitä sinun on tehtävä, jotta keskustelu jatkuu on itse asiassa hyvin yksinkertaista. Jokainen haluaa, että heiltä kysytään itsestään. Tästä syystä voit esittää muutaman kysymyksen hänen kiinnostuksen kohteistaan ​​tai aiheista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit myös laittaa pieniä ja vilpittömiä vitsejä herättääksesi hänen kiinnostuksensa keskustelun aikana. Mutta pysy kaukana liian avoimista vitseistä!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.