Kostuta tyttö: Tuhmaa Puhetta

dirty talk

Voit puhua likaa tehdäksesi tyttöystäväsi kiimaisen ja märän. Tuhmien puhumisen avulla voit saada hänet haluamaan sinua ja avata oven ainutlaatuiselle seksille. Vaikka useimmat ihmiset eivät pidä likaisesta puheesta, se on itse asiassa jotain, josta melkein kaikki pitävät. Mutta se ei tarkoita, että kerrot hänelle kaiken, mitä sinulle tulee mieleen.

Siksi Victoria Milan on valmistellut “Tuhmien puhumisen” -sisällön sinulle. Tällä tavalla voit raahata tyttöystäväsi ja oppia puhumaan likaa. Jos olet valmis, näillä mennään! Avaa sateenvarjot! Koska täällä tulee hyvin märkä 🙂 Tässä on “Tuhmien puhumisen” -sisältömme, jonka olemme valmistaneet sinulle!

Tuhman puheen seksi,tuhmaa puhetta

Tuhmien puhuminen

Ennen kuin siirrymme Tuhmien puhumisen -esimerkkeihimme, selvitetään, miksi tuhmien puhuminen on niin tehokasta provokaatiota ja mikä on tuhmien puheiden tarkoitus.

Miksi tuhhmat puheet ovat tehokas ase naisten rohkaisemiseen?

Itse asiassa me kaikki ajattelemme likaisia ajatuksia. Jopa naiset ajattelevat. Tämän ilmaiseminen ja tuhmien asioiden sanominen voi itse asiassa provosoida ketään. Siksi tuhmien asioiden sanominen itse asiassa tekee kumppanisi kiimainen ja halukkaampi seksiin.

Tuhma puhe on tehokasta, koska usein saat ihmiset unelmoimaan ja kaipaamaan sinua. Tällä tavalla pääset heidän mieleensä jossain vaiheessa. Asiat, joista puhut, ja ajatukset, joita kerrot, heräävät eloon hänen mielessään. Ja hän alkaa uneksia. Kun näet unta, kehosi hormonit alkavat toimia ja saavat sinut varpaillesi.

Mikä on tuhmien puheiden tarkoitus?

Tuhman puheen tarkoitus on saada nainen kuvittelemaan mielessään, kuten edellä mainittiin. Tällä tavalla voit saada kumppanisi halukkaammaksi seksiin ja saada halutumman seksikokemuksen. Muutama sana, jonka sanot oikeaan aikaan ja oikeaan aikaan, voi provosoida hänet. Voit sanoa tämän tekstiviestillä tai viettäessäsi aikaa yhdessä sängyssä. Tärkeintä on oikea ajoitus.

Mutta muista, kaikki naiset ovat erilaisia. Tästä syystä sinun tulee tuntea kumppanisi hyvin puhuessasi likaista. Joten voit myös valita, milloin kumppanisi pitää tai on käytettävissä. Kun puhut likaa, voit puhua erilaisista fantasioistasi tai unelmiesi seksikohtauksesta, se on sinun.

Kuinka aloitan tuhmien puhumisen?

On tärkeää odottaa oikeaa aikaa aloittaaksesi tuhmien puhuminen. Se ei toimi hänelle, jos hän ei ole tuulella eikä halua ollenkaan. Kun olet varma, että olet löytänyt oikean hetken, voit puhua siitä, kuinka paljon kaipaat häntä tai kuinka paljon kaipaat häntä. Toisin sanoen olisi parempi vaihtoehto aloittaa hitaasti kuin siirtyä suoraan aiheeseen.

Kun paikka on hyvin lämmitetty, voit nyt hyökätä ja puhua sen kanssa helposti. Kun puhut likaa, voit puhua fantasioistasi tai asioista, joita haluat tehdä hänen kanssaan. Siirrytään nyt lauseisiin, joita voit käyttää puhuessasi likaista.

Tuhman puheen seksi,tuhmaa puhetta

Pehmeitä sanoja, jotka saavat kumppanisi likaiseen puheeseen

1 – “Kun imen huuliasi, haluan puristaa persettäsi kämmenelleni”

2 – “Haluan olla jalkojesi välissä”

3 – “Toivon, että olisit sängyssä ja vieressäni juuri nyt, haluaisin pitää sinua sylissäni suutelemalla”

4 – “Unelmoin rakastelemisesta kanssasi koko päivän.”

5 – “Minut tekee hulluksi edes haaveilu alasti olemisesta”

6 – “Kädeni juoksevat pitkin kehoasi, haluan suudella sinua”

7 – “Haluan imeä niskasta lantiollesi samalla kun halaan sinua takaapäin”

8 – “Haluan sinun istuvan sylissäni ja imevän huuliani”

9 – “Kehosi saa minut niin paljon päälle ja haluan olla kanssasi koko ajan”

10 – “Haluan riisua sinut ja imeä koko kehoasi”

11 – “Haluan viedä sinut orgasmin huipulle”

12 – “Haluan olla yksin sängyssä kanssasi”

13 – “Rakastan huuliasi, voin imeä niitä aamusta iltaan”

14 – “Haluan halata sinua ja tuntea koko kehosi ihollani”

15 – “Annan sinulle sellaisen orgasmin, että äänesi kuuluu naapurikaupunkiin”

16 – “Voin viettää aikaa kanssasi koko päivän suudellen”

17 – “Haluan pitää sinut sylissäni koko päivän”

18 – “Haluan kuljettaa käsiäni ympäri kehoasi”

19 – “Saat minut niin halukkaalle päälle”

20 – “Päivän kuvitteleminen kanssasi riittää saamaan minut kiimaan”

Kuumia sanoja tuhmiin puheisiin

1 – “Olet niin kuuma, että pillussasi on lämmin sisällä”

2 – “Haluan nähdä sinun hyppäävän munalleni samalla kun puristan persettäsi kädelläni”

3 – “Pillusi on niin herkullinen, etteivät huuleni pääse niistä irti”

4 – “Haluan tulla tisseillesi”

5 – “Haluan tulla joka puolelle”

6 – “Haluan sinun istuvan naamalleni ja imeä pilluasi”

7 – “Aion naida sinua niin lujasti, että koko maailma kuulee äänesi”

8 – “Pillusi on niin kaunis, että haluan tulla sinne”

9 – “Rakastan tissiesi pomppimista”

10 – “Kun olen riisunut sinut omin käsin, otan sinut syliini ja vien sinut orgasmin huipulle”

11 – “Tissisi ovat niin herkullisia, etten voi lopettaa niiden imemistä”

12 – “Haluan tulla perseeseesi”

13 – “Haluan sinun tuntevan koko munani sisälläsi”

14 – “Haluan hallita sinua ja koko kehoasi”

15 – “Haluan imeä tissejäsi pannessani sinua”

16 – “Pillusi on niin tiukka, että se saa minut niin kiimaan.”

17 – “Rakastan persettäsi ja rakastan niiden imemistä”

18 – “Kuinka haluaisit minun naivan sinua”

19 – “Haluan nuolla klitoristasi  ja saada sinut voihkimaan”

20 – “Haluan saada sinut syliini voihkimaan”

Bonus: Tuhmien puhumisen skenaario

Käsikirjoitus tuhman puheen aikana helpottaa kumppanisi kastumista. Tällä tavalla voit tehdä hänestä halukkaamman. Voit myös lisätä omia fantasioitasi antamaamme esimerkkiin.

Esimerkki tuhmien puhumisen -skenaariosta

Haluan olla yksin huoneessa kanssasi. Iltaa kohden ollaan hieman hämärässä huoneessa. Imen huuliasi, kun aurinko valmistautuu laskemaan. Käteni ryömivät ihosi yli ja se liikkuu alaspäin.

Kun imen huuliasi, puristan persettäsi ja istutan sinut syliin. Meillä on niin intohimoinen suudelma, että emme voi pysyä siellä, missä olemme. Sitten kun suutelen sinua, kannan sinua sylissään sänkyä kohti.

Laitan sinut hitaasti sängylle ja aloin riisua sinua käsilläni. Sitten aloin imemään niskaasi ja siirryn nännejäsi kohti. Tissisi ovat nyt suussani! Ime niitä kuumasti ja märkinä.

Huuleni liikkuvat alaspäin ja alan imeä pilluasi. Se maistuu niin hyvältä, etten voi erottaa huuliani niistä. Sitten liikun ylöspäin, saavuttaen ensin tissit ja sitten huulet. Sillä välin pistän munani pilluusi.

Alan pikkuhiljaa panemaan. Mutta se on niin kapea, etten pysty hallitsemaan himoani. Sitten alan kiihdyttää entistä nopeammin ja otan sinut syliin. Kun imen tissejäsi, puristan lantiosi ja jatkan sinua naimista sillä välin. Sitten läimäisen persettäsi ja panen märkää pilluasi kovaa…

Tällaisella tuhman puheen skenaariolla voit saada kumppanisi kiimaan ja kastella hänet. Vaikka tässä tarinassa on osia, joista et pidä tai joita et halua, voit muokata niitä itsellesi sopiviksi. Tule nyt, olet valmis puhumaan tuhmia! Tee tyttöystävästäsi kostea!

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin tänään laatimasta “Tuhmien puhuminen” -sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. Lisäksi, jos etsit seksikumppania, voit valita Victoria Milanin. Löydät etsimäsi kumppanin helposti Victoria Milanista, joka palvelee miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Voit aloittaa nopean keskustelun toiminnolla, jonka avulla näet online-tilassa olevat ihmiset etusivulla. Myös rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista! Löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti Victoria Milanin avulla! Napsauta tätä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin.

Tuhman puheen seksi,tuhmaa puhetta

Usein kysyttyä tuhmien puhumisesta

Mikä on tuhmien puhuminen?

Tuhmien puhuminen tarkoittaa, että puhut erilaisista fantasioistasi puhuessasi kumppanisi kanssa ja saa hänet kuvittelemaan sitä hetkeä. Tällä tavalla kumppanisi on halukkaampi seksiin. Jos et osaa puhua tuhmia, voit lukea “tuhmien puhuminen” -sisältömme.

Miksi minun pitäisi puhua tuhmia?

Tuhmien puhuminen on tärkeää kiihkeämmälle keskustelulle ja seksille. Kun puhut tuhmia, voit saada kumppanisi kuvittelemaan sen hetken mielessään ja tehdä hänestä halukkaamman. Näistä syistä tuhma puhe on tehokas ja tärkeä ase. Saat lisätietoja tuhmien puhumisesta lukemalla “Tuhmien puhuminen” -artikkelimme.

Mitä minun pitäisi sanoa likaisen puhumisen aikana?

Kun puhut likaa, voit puhua erilaisista fantasioistasi tai kertoa hänelle asioista, joita haluat tehdä tällä hetkellä. Tällä tavalla voit tehdä hänestä halukkaamman. Esimerkkejä likaisesta puheesta voit katsoa “Dirty Talk Seksi” -sisällöstämme.

Mitä sanoja pitää sanoa likaista puhuessa?

1 – “Kun imetän huuliasi, haluan puristaa persettäsi kämmenelleni”

2 – “Haluan olla jalkojesi välissä”

3 – “Toivon, että olisit sängyssä ja vieressäni juuri nyt, haluaisin pitää sinua sylissäni suutelemalla”

4 – “Unelmoin rakastelemisesta kanssasi koko päivän.”

5 – “Minua tekee hulluksi edes unta olla alasti”

6 – “Haluan sinun istuvan naamalleni ja imevän pilluasi”

7 – “Aion naida sinua niin lujasti, että koko maailma kuulee äänesi”

8 – “Pussusi on niin kaunis, että haluan ejakuloida siihen”

9 – “Rakastan tissiensi pomppimista”

10 – “Kun olen riisunut sinut omin käsin, otan sinut syliini ja vien sinut orgasmin huipulle”

Voinko saada tyttöystäväni kiimaan likaisella puheella?

Tottakai! Likainen puhe saa kumppanisi kuvittelemaan sinut mielessään. Tällä tavalla hänen hormoninsa aktivoituvat ja hän on halukkaampi seksiin. Jos tarvitset idean likaisen puheen puhumiseen, voit tutustua “Dirty Talk Seksi” -sisältöömme.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.