Lisää otteluita: Tinder seuranhaku -taktiikka

Zoosk Features Review

Tinder on alusta, jossa voit flirttailla, viettää aikaa, löytää pitkäaikaisia suhteita ja jopa löytää seksikumppanin. Nyt on erittäin helppoa löytää kumppani Tinderistä, jota monet ihmiset käyttävät! Mutta jos et löydä haluamaasi kumppania Tinderin käytöstä huolimatta, meillä on ehdotuksia sinulle jo tänään!

Victoria Milan on valmistellut “Tinder Seuranhaku taktiikat” -sisällön sinulle tänään. Tällä tavalla voit kohdata ihmisiä, joista pidät ja löytää etsimäsi kumppanin. Jos olet valmis, näillä mennään! Tässä on “Tinder Seuranhaku taktiikat” -sisältömme, jonka olemme valmistaneet sinua varten.

Tinder seuranhaku

Tinder Seuranhaku -taktiikka

Ennen kuin siirrymme Tinder Seuranhaku -taktiikoihin, meidän on ymmärrettävä paremmin, mikä Tinder on ja Tinderin käyttäjät, joten katsotaanpa niitä ensin.

Onko Tinder yhteydenottoa tai flirttailua varten?

Tinder on sovellus, jolla on miljoonia käyttäjiä ja joka palvelee maailmanlaajuisesti. Tinder mainostaa itseään treffi- ja flirttisovelluksena. Mutta tietenkään kaikki käyttäjät eivät käytä sitä tähän tarkoitukseen. Monet käyttäjät käyttävät Tinderiä yhteyden muodostamiseen, eikä tämä luku ole merkityksetön. Siksi, jos haluat käyttää Tinderiä yhteydenpitoon, vastauksemme on; Tietenkin miksei! Löydät etsimäsi kumppanin helposti miljoonien ihmisten joukosta oikealla taktiikalla.

Käyttäjien ymmärtäminen Tinderissä

Kuten sanoimme, Tinderillä on miljoonia käyttäjiä. Ja kaikki nämä käyttäjät ovat Tinderissä eri tarkoituksella. Siksi etsimäsi kumppanin löytämiseksi sinun tulee tutkia heidän profiilejaan ja ymmärtää, miten he käyttäytyvät.

Esimerkiksi “ei ONS” tarkoittaa “ei yhden yön juttua”. Vastaavasti ilmaukset, kuten “Ei satunnaista seuraa” ja “Ei pelaajia”, tarkoittavat, että käyttäjä ei käytä Tinderiä satunnaisiin tapahtumiin. Yleensä tällaiset käyttäjät etsivät pitkäaikaista ja vakavaa suhdetta.

Joten jos käytät Tinderiä satunnaisten kohtaamisten muodostamiseen, älä tykkää näistä käyttäjistä. Satunnaista ihmissuhdetta etsivät käyttäjät käyttävät profiilissaan usein ilmauksia, kuten “Satunnaista kivaa” tai “Ehdoitta”. Löydät etsimäsi kumppanin helposti pitämällä tällaisista käyttäjistä.

Nyt olemme oppineet, mitä Tinder on ja kuinka tunnistaa käyttäjät. Nyt voimme siirtyä Tinder -taktiikkaamme. Tutkimme Tinder Hookup -taktiikoitamme kahden pääotsikon alla. Tässä on Tinder Hookup -taktiikkamme.

Tinder seuranhaku

1 – Tinder Profiili(H3)

Profiilisi Tinderissä on ensimmäinen elementti, jolla on merkitystä yhteydenpidossa. Siksi ensimmäinen Tinder seuranhaku -taktiikkamme on “Profiili”. Tinderissä on miljoonia käyttäjiä, ja useimmat näistä käyttäjistä ovat itse asiassa kilpailijoitasi. Siksi profiilisi pitäisi näyttää hyvältä. Siksi profiiliasi luotaessa on otettava huomioon joitain asioita. Puhutaanpa niistä ensin.

1.1 Profiilikuva

Tinder seuralle on tärkeää valita ensin oikea profiilikuva. Mutta kun valitset profiilikuvaasi, muista valita hauskoja kuvia tai kuvia, jotka ovat mielestäsi hyviä. Voit esimerkiksi valita hauskan valokuvan ystäviesi kanssa tai valokuvan, joka on otettu kauniissa maisemassa.

Nämä ovat itse asiassa signaali kohtaamiselle lisätäksesi mahdollisia kohtaamisia. On joitain asioita, joita sinun ei pitäisi tehdä valitessasi Tinder-profiilikuviasi. Viime aikoina varsinkin profiilissa lisääntyneet kuvat lihaksikkaista miehistä tai kuvat, kuten minulla on Porsche, eivät itse asiassa herätä naisten huomiota.

Se on itse asiassa yritys todistaa heille jotain, eikä se saa sinua näyttämään siistiltä. Päinvastoin, se näyttää naisten mielestä enemmän vulgaarisuudesta. Älä siksi valitse tällaisia ​​valokuvia. Valitse hyviä kuvia, joissa olet luonnollisempi. Itse asiassa yksi aikamme suurimmista sairauksista on keinotekoisuus.

Useimmat ihmiset teeskentelevät olevansa erilaisia ​​tai esittävät sen sellaisenaan. Tämä on vastenmielistä useimmille ihmisille. Siksi valitse kuvia, joissa olet luonnollinen.

Varmista myös, että asetat useita kuvia yhden valokuvan sijaan. Käyttäjät eivät yleensä pyyhkäise oikealle profiileissa, joissa on vain yksi kuva. Siksi älä unohda laittaa itsestäsi muutamia kuvia, jotka voivat antaa katsojille ideoita.

Ja jos et ole varma, mitkä valokuvat sinun pitäisi julkaista, voit pyytää apua  muutamalta ystävältäsi. Tai voit tehdä kyselyn muutamilla verkkosivustoilla, joissa ihmiset arvioivat valokuvasi. Näistä syistä profiilikuvasi on ensimmäinen Tinder seuranhaku -taktiikkamme.

1.2 Tinder Bio

Tinder bio on toinen Tinder seuranhaku -taktiikkamme. Tinder-bion luominen on valinnallista, mutta on tärkeää, että luot sellaisen. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää paljon aikaa Tinderin luomiseen. Koska Tinderin biot ovat melko lyhyitä ja ytimekkäitä.

Siksi sinun ei tarvitse olla laiska tätä tehdessäsi. Tinderillä on 500 sanan raja biokirjan luomiseen. Voit kuvailla itseäsi lyhyesti biossasi. Mutta varo, ettet ole liian pitkä, koska käyttäjät eivät halua lukea romaaneja.

Siksi voit luoda yksinkertaisen ja selkeän biografian. Voit mainita harrastuksista Tinderin biossa. Esimerkiksi lauseet, kuten “koripallon mestari” tai “Gru Gamer”, antavat lyhyttä tietoa sinusta, ja tämä on hauska lähestymistapa. Voit luoda elämäkerran ja löytää lisää osumia valitsemalla tällaisia ​​lauseita. Näistä syistä elämäkertasi on tärkeä Tinder Seuranhaulle.

Tinder seuranhaku

2 – Puhuminen

Tinderissä keskustelusi ovat toinen elementti, jolla on todella merkitystä. Vastaaminen ei tarkoita, että käyttäjä olisi ihastunut sinuun, joten sinun tulee tehdä joitain asioita, kun otat yhteyttä henkilöön, jonka kanssa tapasit. Joten katsotaanpa niitä.

2.1 Johdatus keskusteluun

Tinder kohtaamisen intro on ehkä tärkein elementti. Kun aloitat keskustelun, sinun on ensin oltava mukava. Tällä tavalla voit liikkua tarkemmin. Myös kun alat puhua;

“Hei!”

“Mitä kuuluu”

“Olet kaunis”

Tällaiset lauseet ovat itse asiassa huonoja johdanto keskusteluja, jotka eivät kiinnitä käyttäjien huomiota. Siksi et todennäköisesti pysty kiinnittämään sen henkilön huomiota, jonka kanssa olet.

Kuinka monta samanlaista viestiä luulet olevan naiskäyttäjän postilaatikossa? Siksi käänny kiinnostavampiin asioihin kiinnittääksesi hänen huomionsa. Saat paremman esittelyn katsomalla sen käyttäjän profiilia, jonka kanssa tapasit, ja tutkimalla hänen harrastuksiaan, jotta saat tehokkaamman esittelyn.

Esimerkiksi kohtasit jonkun henkilön kanssa ja kun katsoit hänen Tinder-profiiliaan, huomasit hänen pitävän metallimusiikista. Tätä varten voit tehdä johdannon, kuten “AC/DC on parempi bändi kuin Metallica, eikä tästä voida keskustella.” Kun lähetät tällaisen viestin, hän todennäköisesti vastaa sinulle. Katsotaanpa lisää tämän kaltaisia ideoita.

“Ei olutta tarvita, kun on viiniä.”

“Sinä menit Lontooseen. Olen hyvin utelias Lontoosta, voitko kertoa minulle siitä vähän?”

“Pullo viiniä ja auringonlaskun katselu LA:ssa ja sinä <3”

Kuten näet, ne ovat tehokkaampia. Voit aloittaa keskustelun kohtaamasi henkilön kanssa tekemällä merkintöjä. Tällaiset aloituslauseet ovat tehokkaampia ja lisäävät mahdollisuuksia puhua. Tästä syystä aloituslauseesi ovat tärkeitä Tinder kohtaamiselle.

2.2 Keskustelun jatko

Jatkamme nopeasti Tinder Seuranhaku -taktiikkasarjaamme! Seuraava Tinder Seuranhaku -temppumme käsittelee keskustelun jatkamista. Ensinnäkin on hyödyllistä mainita, että on tärkeää tuntea olonsa mukavaksi keskustelun aikana.

Ole siis luonnollinen ja anna sen vain virrata. Kuten Bruce Lee sanoi: “Ole kuin vesi!”. Jos palaamme aiheeseemme, sinun on ensinnäkin pysyttävä erossa keskinkertaisuudesta. Ole luonnollinen chattaillessasi ja pysy kaukana tylsästä!

Esimerkiksi “Missä asut?” “Missä yliopistossa opiskelet?” tai pysy kaukana asioista, kuten “Kuinka vanha olet”. Nämä ovat tietysti tärkeitä yksityiskohtia, mutta voit tallentaa ne myöhempää käyttöä varten.

Ensinnäkin puhu parillesi heidän kiinnostuksen kohteistaan. Tämän seurauksena hänen kiinnostuksen kohteet ja asiat, joista hän pitää, ovat asioita, joista hän nauttii eniten. Tämä saa puheesi edistymään ja kiinnittää enemmän huomiota.

Joten puhu hänelle hänen harrastuksistaan ​​ja kiinnostuksen kohteistaan. Kuten sanoimme, ole myös luonnollinen, esimerkiksi ilmaise ajatuksesi hänelle siinä vaiheessa, kun olet eri mieltä hänen mielipiteensä kanssa.

Tällaiset vastakkaiset ideat auttavat sinua pääsemään lähemmäksi. Lisäksi, jos puhut itsestäsi, vältä itsesi kehumista. Itsesi ylistämisessä ei ole mitään järkeä, päinvastoin, se saa hänet kylmäksi.

Ilmaise siis itseäsi luonnollisessa tilassasi. Lisäksi pienten vitsailujen tekeminen keskustelun aikana tekee keskustelusta hauskempaa. Tällä tavalla voit tehdä tehokkaan ja hyvän Tinder Kohtaamisen.

Viimeisenä, ole rehellinen keskusteluissasi. Jos etsit satunnaista suhdetta, sinun tulee kertoa hänelle. Yritä tietysti olla loukkaamatta, kun sanot tämän, ja yritä jopa olla hauska. Esimerkiksi;

“Olen ilkikurinen lapsi ja etsin rentoa hauskaa.”

“Haluan seurustella jonkun kanssa ja pitää hauskaa, mutta jos löydän myös rakkauden, voisin olla maailman onnellisin ihminen.”

“Etsin rentoa hauskanpitoa, mutta emme tiedä mihin elämä meidät vie.”

Tällaisilla lauseilla voit keskustella rehellisesti. Itse asiassa oven avaaminen voi parantaa suhdettasi siihen henkilöön, jonka kanssa olet. Tällä tavalla Tinder Seuranhaku toimii.

Siinä kaikki toistaiseksi “Tinder Seuranhaku taktiikat” -sisällöstä, jonka Victoria Milan on valmistellut sinulle! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit seurata Victoria Milanin blogia. Lisäksi, jos etsit seksikumppania, voit valita Victoria Milanin.

Victoria Milan on maailmanlaajuinen alusta, jolla on miljoonia käyttäjiä. Lisäksi voit nopeasti aloittaa keskustelun monilla ominaisuuksilla, kuten nettikäyttäjien näkemisellä. Lisäksi Victoria Milanissa rekisteröityminen on ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Napsauta tätä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin.

Tinder seuranhaku

UKK Tietoja Tinder Seuranhausta

Kuinka saada yhteys Tinderiin?

Tinder Seuranhaussa sinun on tiedettävä monia elementtejä. Kuten oikean profiilin luominen ja keskustelun aloittaminen oikein. Jos haluat oppia Tinderin kohtaamistaktiikoita, voit vierailla sisällössämme ja päästä nopeasti alkuun.

Kuinka yleisiä Tinder kohtaamiset ovat?

Tinder ei ole vain kohtaamisia varten. Noin 22 % käyttäjistä kuitenkin ilmoittaa käyttävänsä sitä Tinderiä kohtaamisiin. 22 % saattaa kuulostaa pieneltä prosentilta, mutta kun ottaa huomioon, että sillä on miljoonia käyttäjiä, se ei itse asiassa ole pieni määrä. Siksi voit käyttää Tinderiä kohtaamisen muodostamiseen.

Onko Tinder seuranhaku ilmaista?

Tinder on suosittu ja laajalti käytetty sovellus. Tinder on ilmainen, mutta ilmaisella versiolla on rajoituksia. Siksi voit tehdä vain tietyn määrän tykkäyksiä. Ja sinun on odotettava 24 tuntia, jotta tykkäys oikeutesi uusitaan.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.