Parhaat iskurepliikki taktiikat Tinderissä

Tinder-iskurepliikit,hyvät iskurepliikit,hauskat iskurepliikit

Etkö saa haluamaasi tulosta, vaikka vietät paljon aikaa Tinderissä? Tutustu sitten Victoria Milanin sinulle tekemiin  “Parhaisiin Tinder iskurepliikki taktiikoihin”. Tässä sisällössä kerromme sinulle, kuinka voit kommunikoida tehokkaammin uusien ihmisten kanssa. Tässä ovat parhaat Tinder-iskurepliikki taktiikat:

Tinder-iskurepliikit,hyvät iskurepliikit,hauskat iskurepliikit

 

Tinder-iskurepliikki taktiikka

Ole erilainen

Jos haluat kommunikoida houkuttelevan naisen kanssa, sinun on näytettävä hänelle, että olet erilainen. Koska hän saa todennäköisesti enemmän kuin yhden satunnaisen viestin joka päivä. Siksi vaikuttavan viestin lähettäminen herättää hänen huomionsa. “Hei miten menee?” tai “Hei, miten päiväsi meni?” Tällaiset viestit eivät herätä hänen huomionsa. Joten voit esittää kysymyksiä, jotka saattavat kiinnostaa häntä. Tätä varten voit tutkia häntä hieman ja oppia aiheista, jotka saattavat kiinnostaa häntä. Tällä tavalla voit saada hänet tuntemaan, että olet erilainen ja että hänen pitäisi pitää sinusta huolta. Joten erilaisuus on hyvä iskutaktiikka.

Hauskat vitsit

Kiinnitä hänen huomionsa hauskoilla vitseillä. Kaikki rakastavat hauskoja ihmisiä. Ja sinun ei tarvitse olla todella fiksu siihen. Joskus jopa hauska gif riittää, jotta saat hänet nauramaan. Jopa huonot vitsit voivat joskus olla erittäin hauskoja.

Siksi sinun ei pitäisi epäröidä vitsejä kertoessasi, ja kun teet niin, sinun on aloitettava vitsi luottavaisin mielin. Tällä tavalla voit luoda hauskan ja mielenkiintoisen tilanteen. Esimerkiksi voit jopa vitsailla hänestä;

+ Oliko äitisi mehiläinen?

–  Ei, miksi?

+ Hän synnytti tytön kuin hunaja: D

Jopa se riittää typerään hymyyn. Joten hauskuus on hyvä iskurepliikki taktiikka.

Tinder-iskurepliikit,hyvät iskurepliikit,hauskat iskurepliikit

Ole rohkeampi

Tämä taktiikka on taas hauska, mutta tämä taktiikka on hieman rohkeampi. Joskus rohkeat vitsit voivat saada hänet ajattelemaan tulevaisuutta kanssasi. Siksi on hyvä kertoa rohkeita vitsejä, vaikkakaan ei kovin usein.

Esim; “Milloin aiot ehdotella minulle?” “Olemmeko nyt naimisissa?” Vitsit kuten “Tämä tyttö rakastaa minua myös, luulen, että hän on rakastunut minuun” herättävät hänen huomionsa. Lisäksi, kuten aiemmin sanoimme, se voi joskus saada hänet haaveilemaan sinusta. Siksi tällaiset vitsit vievät sinua eteenpäin. Joten rohkea oleminen on hyvä hauska poimia linjoja.

 

sillouehtte photo of woman standing beside window curtains
Photo by Maru Lombardo

Mielenkiintoisia kysymyksiä

Kysy häneltä mielenkiintoisia kysymyksiä? On hauskaa esittää mielenkiintoisia kysymyksiä. Ja se varmistaa, että huomio on aina sinussa. Joten voit kysyä mielenkiintoisia kysymyksiä. Esim; “Mikä eläin luulet minun olevan, jos olisin eläin?” tai “Jos sinulla olisi yksi taito, mikä se olisi?” Tällaisten kysymysten esittäminen saa hänet kiinnittämään huomiota sinuun. Tällaiset kysymykset tekevät puheistasi hauskempia ja pidempiä. Joten mielenkiintoisten kysymysten esittäminen on hyvä iskutaktiikka

Gamify -keskustelu

Tee puheestasi peli. Pelien pelaaminen keskusteluissa voi olla hauska idea. Tällä tavalla voit käydä viihdyttävämpiä keskusteluja. Ja hän luultavasti haluaa viettää aikaa kanssasi koko ajan, koska hän pitää sinua hauska.

Jos olet kuitenkin juuri aloittanut puhumisen, suosittelemme, että et pelaa pelejä seksistä tai seksuaalisista asioista. Koska kun toinen tuntee sinun olevan erittäin innostunut tästä, hän luultavasti kääntyy pois.

Lisäksi monet ihmiset luultavasti puhuvat hänen kanssaan seksiin liittyvistä aiheista. Voit siis tallentaa nämä aiheet myöhempää käyttöä varten. Esimerkkinä pelaamista koskevista keskusteluista hänen kanssaan: “Totuus vai tehtävä?” Voit pelata pelejä. Voit esittää hänelle kysymyksiä, joista olet utelias, ja oppia tuntemaan hänen toiveensa. Joten pelaaminen on hyvä iskurepliikki taktiikka.

Ilmaise tunteesi

Jos olet kohdannut seksikkään henkilön kanssa ja haluat pitää hauskaa hänen kanssaan, tässä on ratkaisumme. Kun puhut hänen kanssaan, tee hänestä kuuma ja ilmaise halusi sanoilla.

Ihmiset, jotka haluavat viettää kuuman yön, pitävät aina rohkeista ihmisistä. Siksi sinun pitäisi ilmaista itseäsi hänelle parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi lauseet, kuten “Olet vakavasti seksikäs, en malta odottaa, että saan viettää aikaa kanssasi” tai “Olin erittäin vaikuttunut nähdessäni sinut ensimmäistä kertaa ja haluan sinua kovasti” riittää ilmaisemaan kiinnostustuksesi häneen.

Pysy siis rauhallisena ja toimi tapaamasi henkilön reaktion mukaan. Jos hän on reagoinut sinuun tässä asiassa, voit pehmentää ilmapiiriä puhumalla siitä maltillisemmin. Jos hänellä oli joka tapauksessa positiivinen reaktio, loppu on sinusta itsestäsi kiinni 🙂 Joten tunteiden ilmaiseminen on hyvä iskurepliikki taktiikka.

Vietä aikaa hänen kanssaan

Tarjoa hauskanpitoa. Voit ehdottaa ajanviettoa jonkun kanssa, jonka tapaat Tinderissä, ja siten oppia tuntemaan toisen paremmin on hyvä iskurepliikki taktiikka. Voit tarjota hänelle menemistä mukaviin paikkoihin  tai mukava aamiainen olisi hyvä vaihtoehto.

Jätämme sen mielikuvituksellesi. Sinun on itse päätettävä, mitkä vaihtoehdot ovat hyvä valinta molemmille. Mutta voimme antaa sinulle muutamia ideoita paikoista, joihin kannattaa mennä. Esim; Voit pitää hauskaa messuilla, tai ainutlaatuisella aamiaisella kauniissa paikassa tai elokuva -iltana. Ne voivat olla sekä hauskoja että romanttisia vaihtoehtoja.

Ota valokuva

Ota valokuva hänelle on hyvä isku taktiikka. Valokuvaaminen on vaihtoehto, josta useimmat meistä eivät välitä. Mutta tutkimukset osoittavat, että ihmiset pitävät enemmän tutuista kasvoista. Siksi voit ottaa valokuvia saadaksesi paikan hänen mielessään ja saada hänet mieluummin viettämään aikaa kanssasi.

Kasvoihin tottuminen lisää hänen haluaan viettää aikaa kanssasi. Mutta sinun ei tarvitse keskittyä valokuviin, jotka näyttävät komeilta valokuvan ottamisen aikana. Tietenkin on hyvä vaihtoehto valita kauniita valokuvia, mutta luonnollisena oleminen ansaitsee aina + pisteitä.

Koska nykymaailmassa lähes kaikki muokkaavat valokuvia photoshopilla ja siirtyvät pois luonnollisuudestaan. Siksi kaipuu luonnollisesti toimiviin ihmisiin kasvaa. Lisäksi jos hän pitää sinusta, on oikeampaa hyväksyä sinut sellaisena kuin olet. Huolehdi siis itsestäsi.

Ole luonnollinen

Älä ole muodollinen ja ole vilpitön keskusteluissasi. Kuten edellä mainitsimme, ihmiset kaipaavat nyt ihmisiä, jotka toimivat luonnollisesti. Näissä keinotekoiseen maailmaan perustuvissa sovelluksissa luonnollinen voittaa aina.

On tärkeää, että olet vuorovaikutuksessa vastaavan henkilön kanssa normaalisti. Koska ajan myötä kyllästyt teeskentelemään, ja kun edessäsi oleva tajuaa, että et ole sellainen henkilö, se saa heidät vieraantumaan. Ole siis luonnollinen ja lähesty häntä kuten muitakin ystäviäsi.

Tämä lisää hänen ihailuaan sinua kohtaan. Koska monet ihmiset luultavasti puhuivat hänen kanssaan keinotekoisesti ja olivat pettymyksiä joka kerta. Tämä asenne saa hänet tuntemaan itsensä luottavaisena ja luultavasti herättää ihailua sinua kohtaan. Joten luonnollinen on hyvä iskurepliikki taktiikka.

 

Compliment

Kehu

Kiitokset hänelle on hyvä iskurepliikki taktiikka. Useimmat meistä sanovat kohteliaisuuksia lähes koko ajan. Mutta olet ehkä huomannut, että kohteliaisuudet eivät usein riitä. Koska jatkuvasti kohteliaisuudesta tulee tylsää ja merkityksetöntä tietyn pisteen jälkeen.

Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota kehumisen määrään. Sen ei pitäisi olla liian usein tai hyvin harvoin, sen pitäisi olla keskinkertainen.

Ole myös varovainen, ettet käytä ainutlaatuisia lauseita, kuten Shakespeare, kun kehut. Koska syvien tunteiden ilmaiseminen juuri tapaamasi henkilön kanssa ei näytä realistiselta toiselle henkilölle. Siksi voit valita yksinkertaisia ​​kohteliaisuuksia tai hauskoja runoja. Esimerkiksi tällainen hauska runo voi olla kiva;

Katson silmiäsi

Sydämeni kuin jää

tule kanssani kulta,

Tehdään siitä kivaa…

Voit antaa hauskoja kohteliaisuuksia käyttämällä tämänkaltaisia ​​hauskoja runoja.

Victoria Milan jakoi sinulle tänään sisällön nimeltä “Tinder iskurepliikki Taktiikat”. Jos tarvitset lisää tällaisia ​​ehdotuksia, voit seurata blogiamme. Lisäksi, jos et ole vielä käyttänyt Victoria Milanin ainutlaatuista sovellusta, menetät todennäköisesti paljon. Victoria Milan -sovelluksella, joka vetoaa kaikkiin ikäryhmiin, voit kokea salaisen rakkauden ja parantaa elämänlaatua. Napsauta rekisteröityäksesi Victoria Milan -verkkosivullamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Tinder-iakurepkiikeistä

Toimiiko Tinder-iskurepliikki taktiikka?

Varmasti! Voit parantaa keskusteluja ja saavuttaa tavoitteesi Tinder iskurepliikki-taktiikoilla. On monia pariskuntia, joilla on suhde Tinder Iskurepliikki Taktiikoiden vuoksi, ja miksi et olisi yksi heistä. Iske helposti Victoria Milanon Tinder-iskurepliikki taktiikoilla.

Saanko oikean suhteen Tinder Iskurepliikki Taktiikoilla?

Jos otat oikeat askeleet, voit tietysti saada haluamasi suhteen. Toimi luetellut elementit mielessä. Tällä tavalla otat enemmän oikeita vaiheita. Ja näiden vaiheiden tuloksena voit saavuttaa etsimäsi suhteen. Tietenkin jokainen taktiikka ei välttämättä anna positiivisia tuloksia jokaisessa ihmisessä, vaan se antaa edistystä parantamalla itseäsi kokeilu menetelmällä.

Tinder Iskurepliikki Taktiikka Voinko saada tytön sänkyyn?

Tinder Iskurepliikki taktiikan tarkoitus on vahvistaa viestintääsi toisen osapuolen kanssa. Ja sen seurauksena, jos otat oikeat askeleet, näet unelmiesi tytön vieressäsi, kun heräät aamulla. Kaikki on niin helppoa Victoria Milanin kanssa!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.