Miten Tinder toimii? – Ylivoimaisesti paras aloittelijan opas 2022

how does tinder work

Tinder on yksi markkinoiden tunnetuimmista treffisovelluksista, ja hyvästä syystä – se on suosittu. Alustalla on yli 50 miljoonaa käyttäjää, jotka pyyhkäisevät tiensä läpi mahdollisten romanttisten kiinnostuksen kohteiden. Konsepti on yksinkertainen – käyttäjät valitsevat valokuvat ikä- ja sijaintivalintansa henkilöiden joukosta ja pyyhkäisevät sitten vasemmalle tai oikealle osoittaakseen, ovatko he kiinnostuneita kyseisestä henkilöstä vai eivät. Jos pidätte toisianne kiinnostavana, voitte jutella ja tavata treffeillä. Jos haluat oppia kuinka Tinder toimii, jatka tämän artikkelin lukemista.

what is tinder

Mikä on Tinder? 

Tinderin on luonut Sean Rad. Se julkaistiin 12. syyskuuta 2012 Hatch Labsista, IAC:n “innovaatiohiekkalaatikosta”. Tinder on treffisovellus, joka julkaistiin vuonna 2012. Se sijaitsee näytön alareunassa sekä iOS- että Android-puhelimissa – napauta liekkikuvaketta avataksesi sen. 

Kun olet siellä, voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle muiden käyttäjien kuvien kohdalla osoittaaksesi kiinnostuksen tai sen puutteen. Jos tunne on molemminpuolinen, Tinder ilmoittaa, että match on löydetty ja avaa yksinkertaisen viestitoiminnon. 

Tinder on mobiilitreffisovellus, joka toimii lähellä olevien käyttäjien ja heidän mieltymyksiensä perusteella. Tinder tunnetaan ainutlaatuisesta pyyhkäisyominaisuudestaan. Jos käyttäjä A pitää käyttäjästä B ja käyttäjä B pitää käyttäjästä A takaisin, kyseessä on match ja nämä kaksi yhdistetään sovelluksen chat-ominaisuuden kautta.

Miten Tinder toimii? 

Tinder on treffisovellus, joka yhdistää parit heidän fyysisen vetovoimansa perusteella. Se ilmoittaa muista Tinder-käyttäjistä, jotka kuuluvat tiettyyn sukupuoleen ja ikäryhmään ja ovat tietyn etäisyyden päässä sijainnistasi ja se ilmoittaa, onko teillä yhteisiä ystäviä. 

Voit valita, haluatko tarkastella vain lähistöllä asuvien profiileja tai voit avata alueesi kattamaan koko maakuntasi tai jopa koko maan. Tinderin kauneus on, että saat yhteyden vain silloin, kun teillä on molemminpuolinen kiinnostus, mikä vähentää ei-toivottujen satunnaisten viestien määrää ihmisiltä, ​​joiden kanssa et ole kiinnostunut muodostamaan yhteyttä. 

Tinderin avulla voit lähettää viestejä ilman, että sinun on ensin löydettävä vastaavuus. Jos henkilö ei kuitenkaan pidä näkemästään ja pyyhkäisee vasemmalle vaivautumatta edes katsomaan profiiliasi, hänen profiilinsa poistetaan luettelostasi. Jos hän pitää näkemästään ja valitsee pyyhkäisemisen oikealle, te olette match ja kumpi tahansa voi lähettää ensimmäisen viestin.

Miten aloittaa Tinderin käyttö?

Kirjaudu sisään Tinderiin tai luo tili 

Luo tili tai kirjaudu sisään aloittaaksesi Tinderin käytön. Jos sinulla ei ole Tinder-tiliä, älä huoli! Sen luominen on erittäin helppo prosessi. Liity Tinderiin seuraamalla näitä ohjeita: 

  • Lataa Tinder-sovellus iOS:lle ja Androidille tai käy Tinder.comissa käyttääksesi Tinderiä verkkoselaimella. 
  • Napauta Kirjaudu Facebookilla kirjautuaksesi sisään Facebook-tilisi tiedoilla tai napauta Rekisteröidy sähköpostilla, jos haluat mieluummin rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi. 
  • Luodaksesi tilin puhelinnumerollasi, napauta Kirjaudu sisään puhelinnumerolla ja seuraa näytön ohjeita. 
  • Anna nimesi, syntymäpäiväsi, sukupuolesi ja sijaintisi pyydettäessä.

Päätä miten haluat käyttää Tinderiä 

Tämä on tärkeää, koska luot profiilisi tätä tarkoitusta varten. Jos etsit jotain rentoa, sinun tulee mainita tämä profiilissasi. Jos etsit jotain vakavaa, sinun tulee kertoa tästä profiilissasi. 

Saadaksesi todella kaiken irti Tinderistä, päätä miten haluat käyttää sitä, ennen kuin määrität profiilisi tai pyyhkäiset  ketään vasemmalle tai oikealle. Haluatko pyyhkäistä vain huvin vuoksi? Etsitkö yhden illan juttua? Toivotko löytäväsi poika- tai tyttöystävän? Tai kenties jotain pitkäkestoisempaa?

Kirjoita nokkela esittelyteksti 

Kun luot Tinderin esittelytekstiä, sinun tulee pitää mielessä muutama seikka. Ensimmäinen asia, joka tulee muistaa, on, että esittelytekstin on oltava lyhyt ja suloinen (kuten yhden illan jutut). Sinulla on vain 500 merkkiä työstettävänä, joten mitä tehokkaammin käytät tilaa, sitä parempi. 

Toiseksi nokkela esittelyteksti on ehdottoman tärkeä. Sen ei tarvitse olla erityisen vakava, mutta jokin, mikä saa lukijan hymyilemään tai ajattelemaan, on aina hyvä idea. 

Kolmanneksi varmista, että esittelytekstisi kuvastaa sitä, kuka todella olet. Sillä ei ole väliä kuinka hauska olet, jos se ei ole ollenkaan lähellä sitä, kuka olet ihmisenä!

Valitse valokuvasi

Jos kerrot tarinan itsestäsi, teillä on enemmän puhuttavaa. Kuvissa ihmisten pitäisi pystyä näkemään kasvosi, mutta älä julkaise liikaa selfieitä. Älä myöskään ole huolissasi kuviesi koosta. 

Kun valitset valokuviasi Tinderiin, on tärkeää pitää mielessä, että pääprofiilikuvasi näkevät kaikki käyttäjät, kun he pyyhkäisevät läpi luetteloaan. Siksi on niin tärkeää valita kuva, joka näyttää sinut parhaassa valossa ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. 

Ystävien kanssa otetut valokuvat sopivat erinomaisesti lisäkuville, mutta haluat pääprofiilikuvasi olevan vain sinusta, hymyilevänä maailmalle. Tämä johtuu siitä, että haluamme tietää, miltä näytät ilman, että meidän on otettava huomioon, ovatko ympärilläsi olevat ihmiset houkuttelevia vai eivät. Jos pääkuvasi on houkutteleva, sillä ei ole väliä, miltä muut kuvasi näyttävät, koska useimmat ihmiset eivät pääse niin pitkälle ja ne, jotka pääsevät, eivät välitä, koska he ovat jo kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi. 

Tärkein asia numero yksi on, että valitset valokuvan, jossa hymyilet ja näytät onnelliselta. Et koskaan tiedä, kuka pyyhkäisee suoraan sinun kohdallesi!

How To Make A Tinder Profile

Pyyhkäise huolellisesti 

Jos olet koskaan käyttänyt Tinderiä, tiedät todennäköisesti pyyhkäisyominaisuuden. Kun käyttäjät näkevät mahdollisen vastaavuuden, he voivat pyyhkäistä oikealle, jos haluavat vastata “kyllä” tai vasemmalle vastatakseen “ei”. Tämän ominaisuuden avulla voit valita käyttäjät, joista olet kiinnostunut, ja helpottaa hakusi rajaamista. Pyyhkäiseminen ei kuitenkaan ole yhtä yksinkertaista kuin napauttaminen. Sinun tulee huomioida tämän ominaisuuden käyttö, kun etsit deittejä Tinderistä tai vastaavista sovelluksista. Tästä syystä: 

Jos pyyhkäiset liian nopeasti, saatat menettää mahdollisia matcheja. Näin tapahtuu erityisesti, jos käytät Tinderin automaattista pyyhkäisyominaisuutta. Hidasta ja katso todella jokaista käyttäjää ennen kuin päätät, sopivatko he yhteen kanssasi vai eivät. Jos ohitat jonkun, joka olisi voinut olla yhteensopiva kanssasi, voi olla vaikea löytää häntä myöhemmin uudelleen haun aikana. 

Saatat vahingossa pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle, kun yrität saada lisätietoja käyttäjästä. Vaikka joissakin sovelluksissa voit kumota tämän toiminnon, toiset eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa.

Keskustele matchien kanssa 

Kun olet saanut matchin jonkun kanssa, Tinder ilmoittaa sinulle hänen käyttäjätunnuksellaan ja pienellä valokuvalla. Voit sitten napauttaa valokuvaa nähdäksesi koko profiilin tai napauttaa X- tai valintamerkkiä hyväksyäksesi tai hylätäksesi heidät. 

Voit keskustella matchisi kanssa napauttamalla keskustelukuvaketta päänäytön oikeassa yläkulmassa. Jos et näe tätä kuvaketta, pyyhkäise alas näytön yläreunasta.

Sinun pitäisi nähdä luettelo saamistasi matcheista. Voit tarkastella matchin profiilia uudelleen napauttamalla hänen valokuvaansa luettelossa. Kun keskustelet jonkun kanssa, omat viestisi näkyvät harmaassa kuplassa ja hänen viestinsä näkyvät valkoisina.

Tinder on erittäin suosittu treffisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä muihin fyysisen ulkonäön perusteella.

Aloita toimiva keskustelu 

Aloita sanomalla jotain muuta kuin “moi” tai “hei”. Vältä kohteliaisuudella aloittamista. Kehut voivat olla mahtavia, mutta ne ovat liikaa, kun aloitat tutustumisen johonkin. Yritä sen sijaan esittää kysymyksiä. Kysy millainen heidän päivänsä oli, kysy, kuinka heidän aikaisempi tapaaminen meni, kysy mitä he tekevät viikonloppuna. 

Ole humoristinen ja leikkisä keskusteluissasi. Jos näet, että matchillasi on kiinnostuksen kohde, harrastus tai jotain muuta, jota pidät hauskana, kerro siitä vitsi. Leikkisä pilailu on loistava tapa tutustua ihmisiin ja flirttailla hyppäämättä liian syvälle liian nopeasti. 

Älä käytä lipeviä iskulauseita! Olet saattanut nähdä joitain näistä sosiaalisessa mediassa tai TV-ohjelmissa ja pitää niitä hauskoina, mutta useimmat naiset pitävät niitä tylsinä tai ärsyttävinä. Haluat olla nokkela ja saada matchisi nauramaan, etkä ilmaise itseluottamuksen tai luovuuden puutetta. 

Esitä avoin kysymys. Helpoin tapa aloittaa keskustelu kenen tahansa uuden kanssa on esittää kysymys, joten sisällytä se keskusteluun. Räätälöi se heidän kiinnostuksen kohteidensa tai työnsä tai jopa yhden heidän valokuvansa mukaan.

Pidä keskustelu aluksi kevyenä ja hauskana. Jos jonkun profiili on osunut silmään, älä pelkää murtaa jäätä hurmaavalla viestillä. Pahimmillaan he eivät vastaa, etkä tunne oloasi mahtavaksi– mutta ainakin tiedät missä mennään! 

Älä pelkää olla ainutlaatuinen ja erilainen! Et voi voittaa kaikkia puolellesi, mutta jos saat jotkut ihmiset nauramaan, he varmasti muistavat nimesi seuraavan kerran, kun he näkevät sen ilmestyvän Tinder-syötteessä!

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

Järjestä treffit 

Kuten voit kuvitella, Tinder-treffit ovat enemmän kuin vain tutustumista johonkin. Se on suuri osa treffiprosessia, joka voi olla melko stressaavaa ja pelottavaa. Mutta ainoa tapa päästä yli tästä pelosta on vain tehdä se. 

Paras tapa tehdä tämä saattaa tuntua vastoin vaistojasi: Varaa vain aika tapaamiselle ja mene treffeille parisi kanssa. Tämä tarkoittaa, että olette molemmat tavoitettavissa samaan aikaan, mutta se on parempi kuin kieltäytyä mahdollisista treffeistä, koska pelkäät tapaamista hänen kanssaan. Itse asiassa, kun aloitat treffien suunnittelemisen, sinun on helpompi olla peruuttamatta, koska olet niin motivoitunut mahdollisuudesta lähteä ulos!

Käytä maksullista Tinder-jäsenyyttä saadaksesi enemmän matcheja

On osoittautunut, että maksullinen jäsenyys voi auttaa sinua saamaan paremman kokemuksen. 

Ajatus treffisovelluksesta maksamisesta saattaa kuulostaa oudolta, mutta monet käyttäjät tekevät niin. Deittailu- ja suhdeblogin SwipeHelperin mukaan 22 prosenttia Tinderin käyttäjistä maksaa sovelluksesta. 

Mutta kannattaako Tinderistä maksaa? Tässä on muutamia syitä, miksi saatat haluta tehdä tilauksen.

Voit saada lisää matcheja 

Jos maksat Tinder Plussasta tai Tinder Goldista, voit pyyhkäistä oikealle niin monta kertaa kuin haluat. Tykättävien profiilien lukumäärää ei ole rajoitettu, elleivät lähistöllä olevat profiilit ole loppumassa. 

Tämä tarkoittaa, että jos pidät näkemästäsi, ei ole mitään syytä olla pyyhkäisemättä oikealle. Ja kun matcheja on enemmän, on mahdollisuus useampiin treffeihin ja tapaamisiin!

Näet ketkä pitävät sinusta 

Jäsenyydestä maksaminen antaa sinulle pääsyn erikoisominaisuuksiin, kuten nähdä kuka pitää sinusta. Tämä voi helpottaa ihmisten, jotka etsivät tietyntyyppistä vastinetta – esimerkiksi jonkun tietyn uskonnon tai etnisen taustan – tai henkilöiden, jotka jakavat sinun kiinnostuksen kohteitasi, löytää matcheja näkemättä paljoa vaivaa.

Palautus – Ominaisuus, jonka avulla voit palata ajassa taaksepäin, jos pyyhkäisit vahingossa vasemmalle jonkun kohdalla, josta todella pidit.

Passi – Tinder Plus antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa sijaintiasi, jotta voit tavata ihmisiä kaikkialla maailmassa. Jos esimerkiksi matkustan Pariisissa ja haluan tavata paikallisia ennen saapumistani, voin laittaa sijaintini Pariisiksi ja aloittaa pyyhkäisemisen aikaisin. Tästä on hyötyä myös, jos joku kiinnittää huomiosi toisessa kaupungissa ja olet menossa sinne pian – vaihda vain sijaintiasi muutamaksi päiväksi, ennen kuin lähdet sinne ja ala matchaamaan hänen kanssaan!

Myös Tinder Plus -tilaajat saavat ilmaisen Boostin kuukaudessa. Jos he eivät käytä sitä, he menettävät sen tehostuksen kuun lopussa. On valintakysymys, milloin käyttää ilmaista Boostiaan, joten jos haluaa odottaa tiettyyn viikonpäivään tai mihin tahansa ajankohtaan Boost tulee saataville ja se on hyvä! 

Tällä tavalla voit käyttää Tinderiä tehokkaimmalla tavalla ja löytää helposti kumppanin. 

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin laatimasta “Miten Tinder toimii? – Ylivoimaisesti paras aloittelijan opas 2022” -artikkelin sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi Victoria Milan on paras treffisivusto, jonka avulla voit löytää kumppanin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Näet online-käyttäjät etusivulla ja löydät täydellisen kumppanin suodatinvaihtoehtojen avulla. Löydät helposti kumppanin Victoria Milanista, jonka etuna on miljoonia käyttäjiä. Löydä kumppani Victoria Milanin kanssa helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin ilmaiseksi!

why do people cheat

UKK Miten Tinder toimii 

Miten aloittelijat käyttävät Tinderiä? 

Luo tili käyttääksesi Tinderiä. Määritä profiiliisi nimesi, sukupuolesi, ikäsi, sijaintisi ja sukupuoliasetukset. Sitten sinun tarvitsee vain pyyhkäistä. Pyyhkäise oikealle käyttäjiä, joista pidät ja niitä, joista et pidä, vasemmalle. Jos käyttäjä, josta pidät, pitää myös sinusta, tulee match. Näin voit aloittaa keskustelun.

Miten saada matcheja Tinderissä 

Tehokas profiili 

Toimiva esittelyteksti profiilissa 

Ole rehellinen

Käytä valokuvia, joissa näytät hyvältä 

Korosta parhaita ominaisuuksiasi 

Kun viestittelet, älä ole liian päällekäyvä ja yritä tutustua toiseen käyttäjään 

Varmista, että keskustelu on hauskaa ja nautinnollista

Mitä 24 tuntia tarkoittaa Tinderissä? 

Tinder Gold- ja Platinum-jäsenten valinnat uusitaan 24 tunnin välein. Jos olet ostanut valintoja, sinulla on 24 tuntia aikaa tarkastella ja valita ne ennen kuin ne katoavat. Saat matcheja näiden valintojen perusteella.

Voinko keskustella Tinderissä ilman maksamista?

Voit käyttää Tinderiä ilmaiseksi ja chattailla. Mutta Tinder tarjoaa rajoitetut oikeudet matcheihin tässä vaihtoehdossa. Siksi et voi pyyhkäistä rajattomasti. Voit valita maksullisen jäsenyyden saadaksesi paremman käyttökokemuksen Tinderissä.

Kenen pitäisi laittaa ensimmäinen viesti Tinderissä?

Ei ole väliä kuka lähettää ensimmäisen viestin Tinderissä. Tärkeintä on aloittaa tehokkaalla ja vaikuttavalla viestillä ja viettää hauskoja hetkiä matchisi kanssa. Seurauksena on, että te molemmat pidätte toisistanne, on tärkeämpää nauttia siitä.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.