Kuinka aloittaa keskustelu Tinderissä 2022 (31 vinkkiä)

How To Start A Conversation On Tinder

Olen varma, että tämä ei ole uusi ongelma sinulle: Kuinka aloitan keskustelun Tinderissä? Se on ykkösasia, jonka parissa kaikki käskevät sinun tehdä töitä. Tinder on yksi arvokkaimmista treffisovelluksista. Ja aloittamisen vaikeus on yleinen ongelma kaikille käyttäjille. Tämän päivän artikkelissa selitämme kuinka aloittaa keskustelu Tinderissä.

1- Älä käytä aloitusta “Moi” 

Kun saat matchin Tinderissä, älä aloita keskustelua “Moi”. Tämä on yleisin tapa, jolla ihmiset aloittavat keskustelunsa, 200 000 Tinder-käyttäjän analyysin mukaan. 

“Moi” ja “Hei” saivat vastausprosentiksi lähes nolla. Jos aloituslauseesi on söpö tai hauska, se voi toimia hyvin. Tärkeintä on varmistaa, että avauksesi on oikean pituinen ja oikeanlainen viesti alustalle ja sen vastaanottavalle henkilölle. 

Jos esimerkiksi lähetät viestiä jollekin OKCupidissa tai toisella deittailusivustolla, joka käyttää käyttäjänimiä oikeiden nimien sijasta, voit käyttää esimerkiksi “Hei söpöläinen” tai “Hei seksikäs” sen sijaan, että yrittäisit käyttää hänen nimeään. Näin et vahingossa huomaa, ettei heidän nimensä ole niin hieno ja tunnet itsesi typeräksi kutsuessasi heitä väärällä nimellä.

2- Ole luova

Jos käytät Tinderiä, olet todennäköisesti tietoinen siitä, että kilpailu on kovaa. Sinun täytyy erottua joukosta ja käyttää luovuuttasi murtaaksesi jään tytön kanssa Tinderissä. 

Mitä sinun on tehtävä tätä varten, on melko yksinkertaista. Tarkista sen käyttäjän profiili, jonka kanssa matchasit ja lähetä käyttäjälle viesti aiheesta, joka kiinnittää huomiosi. Esimerkiksi käyttäjä, jonka kanssa matchasit, kirjoitti profiiliinsa merkinnän “Heavy Metal Lover”. Ja huomasit, että AC/DC on kirjoitettu näiden ryhmien väliin. Voit aloittaa tällaisella viestillä. AC/DC on yksi parhaista bändeistä, mutta ei todellakaan metallibändi! Voit sanoa, että AC/DC on rock and roll -yhtye. Tällä tavalla aloitat tehokkaan keskustelun Tinderissä.

3- Etsi yhdistäviä tekijöitä 

Matchaaminen Tinderissä on loistava alku, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Koska et tiedä henkilöstä, jonka kanssa matchasit, muuta kuin hänen nimensä, ikänsä ja valokuvansa, yhteisten asioiden selvittäminen on ratkaisevan tärkeää asioiden eteenpäin viemisessä. 

Viime kädessä tavoitteesi pitäisi olla siirtyminen Tinderistä tekstiviestien lähettämiseen. Ainoa tapa tehdä tämä on etsiä jotain yhteistä välillänne. Tinder on sijaintiin perustuva treffisovellus. Kun matchaat Tinderissä, tutki, mitä yhteistä sinulla on löytämäsi käyttäjän kanssa. Jos matchaat jonkun kanssa, joka on kiinnostunut suosikkibändistäsi tai pidätte molemmat hiihtämisestä, kysy heiltä näistä asioista! 

Keskustelun aloitus on kiinnostavampi kuin tylsä ​​vanha “Moi”, johon kaikki ovat niin tottuneet. Tärkeää on myös olla olematta liian painostava. Jos he eivät vastaa kysymyksiisi, älä kysy heiltä yhä uudelleen ja uudelleen.

4- Ole hauska 

Ei todellakaan ole vaikeaa olla hauska. Voit tehdä tämän heittämällä vitsin tai kysymällä häneltä kysymyksiä, jotka saavat hänet nauramaan tai puhumalla asioista, jotka ovat hauskoja. 

Kun puhut kauniille tytölle Tinderissä, mieti, mitä hän haluaisi kuulla sinusta. Hän todennäköisesti haluaa kuulla vitsejä tai hauskoja tarinoita. 

Mieti mitä aiot sanoa ennen kuin puhut hänelle. Jos et tiedä mitä sanoa, kysy häneltä kysymyksiä ja kuuntele hänen vastauksiaan. Tämä on yksi niistä asioista, jota tytöt pitävät miehissä houkuttelevina – kyky kuunnella ja ymmärtää heidän tunteitaan. Tällä tavalla voit aloittaa hauskan keskustelun Tinderissä.

5- Ole suoraviivainen 

Kun matchaat Tinderissä, ole suoraviivainen. Ensimmäisen viestisi pitäisi kertoa henkilölle, että olet aidosti kiinnostunut hänestä ihmisenä etkä vain yhden illan jutun jälkeen. Näytä persoonallisuutesi ja ole luova. Esitä avoimia kysymyksiä, jotka kannustavat keskusteluun ja jakamiseen.

6- Älä kehu häntä 

Saadaksesi matchin Tinderissä sinun on todella erotettava profiilistasi, mikä tarkoittaa, että sinun on osattava aloittaa keskustelu Tinderissä. 

Saatat ajatella, että paras tapa aloittaa keskustelu on kohteliaisuus. Mutta jos haluat tietää, kuinka aloittaa keskustelu Tinderissä, unohda kohteliaisuudet. Kehut ovat hienoja, mutta jos haluat tietää, kuinka aloittaa keskustelu Tinderissä, sinun on mentävä syvemmälle. Naisia ​​pommitetaan kohteliaisuuksilla päivät pitkät. 

Todellinen salaisuus keskustelun aloittamiselle Tinderissä on tämä: lue hänen profiilinsa ja kommentoi jotain, mitä hän sanoi siellä.

7- Lähetä hauska GIF keskustelun aloittamiseksi Tinderissä

Jos haluat aloittaa keskustelun Tinderissä, sinun on erotuttava joukosta. Jos olet matchannut jonkun kanssa etkä keksi mitään fiksua tai hauskaa sanottavaa, miksi et lähettäisi hänelle GIF-kuvaa? 

Etsitpä sitten jäänmurtajaa tai haluat vain lisätä huumoria keskusteluusi, Tinderissä on paljon hauskoja GIF-kuvia, joita voit lähettää. 

GIF-tiedoston lähettäminen Tinderissä 

Ennen kuin alat etsiä täydellistä GIF-tiedostoa, on parasta ymmärtää, kuinka GIF-tiedostojen lähettäminen toimii Tinderissä. 

Kun lähetät viestin Tinderissä, sinulla on kolme vaihtoehtoa: teksti, valokuva tai GIF. Jos napautat sovelluksen oikeassa alakulmassa olevaa tekstikuvaketta keskusteluikkunassa, voit kirjoittaa viestin normaalisti. Napauta kuvakuvaketta ja valitse valokuva puhelimesi kirjastosta. Napauttamalla GIF-kuvaketta voit selata tuhansia erilaisia ​​animaatioita.

Tinder Examples Messages

8- Esimerkkiviestejä keskustelun aloittamiseen Tinderissä 

9- Mitä teet juuri nyt?

10- Mitä olet tehnyt tänään?

11- Mitä teet pitääksesi hauskaa?

12- Mitä teet työksesi?

13- Oletko lukenut mitään kirjoja viime aikoina?

14- Pidätkö elokuvien katselusta? Jos kyllä, mikä on suosikkigenresi?

15- Oletko enemmän TV-henkilö vai tykkäätkö enemmän elokuvista? 

16- Kuka on suosikkinäyttelijäsi? 

17- Oletko kissa- vai koiraihminen, molempia vai et kumpaakaan? 

18- Onko olemassa mitään mikä todella ärsyttää sinua? Mikä se on ja miksi se häiritsee sinua niin paljon? 

19- Mitä teet pitääksesi hauskaa? 

20- Kuinka kuvailisit työtäsi? Mistä nautit eniten siinä? 

21- Onko sinulla mitään hauskoja suunnitelmia viikonlopuksi? 

22- Oletko koira- vai kissaihminen? 

23- Hei, mikä sai sinut pyyhkäisemään oikealle? 

24- Kivoja kuvia! Näytät tosi söpöltä kaikissa niistä. 

25- Haha luulen, että molemmat pyyhkäisimme oikealle 😉

26- Mietit varmaan, että kuka ihme tämä tyyppi on ja miksi hän on Tinderissä. 

27- Ymmärrän – Olen treffisovelluksessa, kuten sinäkin ja olen valmis tulemaan vakuutetuksi jostain muusta.

28- Nyt kun tiedät tarinani, anna kun kerron hieman itsestäni. 

29- Olen todella aktiivinen Tinderissä, koska tykkään tavata uusia ihmisiä alueellani.

30- Joten jos etsit juttuseuraa tai seuraa drinkeille, haluaisin olla uusi ystäväsi. 

31- Lähetä vapaasti viesti ja tervehdi, jos haluat chattailla. Nimeni on David.

 

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin laatiman “Kuinka aloittaa keskustelu Tinderissä 2022”-artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi Victoria Milan on paras treffisivusto, jonka avulla voit löytää kumppanin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Näet online-käyttäjät etusivulla ja löydät täydellisen kumppanin suodatusvaihtoehtojen avulla. Löydät helposti kumppanin Victoria Milanista, jonka etuna on miljoonia käyttäjiä. Löydä kumppani Victoria Milanin kanssa helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin ilmaiseksi!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.