Rakkauden epäonnistuminen: emotionaaliset suhteet ja viestit

tunneasiat ja tekstiviestit

Jos katsot monia tuntemiasi ihmisiä, huomaat, että huijaaminen on yleistä. Se on kenties tapahtunut sinulle aiemmin. Monet ihmiset lopettavat parisuhteensa tai avioliitonsa tämän tilanteen vuoksi. Toisin kuin yleisesti uskotaan, pettäminen on yleistä. Ja kuka tahansa voi kohdata tämän tilanteen.

Victoria Milan auttaa sinua ymmärtämään, oletko tällaisessa tilanteessa, ja sinulle on tänään laadittu ”4 merkkiä löytääksesi emotionaalisia asioita ja viestejä” sisältö. Tällä tavalla voit nähdä, edistyykö suhteesi tai avioliitto positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan. Tässä on 4 merkkiämme emotionaalisten asioiden ja viestien löytämiseksi, jotka olemme laatineet sinulle:

tunneasiat ja tekstiviestit

 

4 merkkiä emotionaalisten asioiden ja viestien löytämiseksi

1- Puolisosi tai kumppanisi puhelimen piilottaminen

Jos puolisosi tai kumppanisi piilottaa puhelimesi sinulta, se voi olla “emotionaalisten asioiden ja viestien” tilanne. Tai puhelimen salasanan vaihtaminen on todiste siitä, että hän haluaa pitää asiat yksityisinä. Esimerkiksi astut huoneeseen ja kumppanisi yrittää yhtäkkiä piilottaa puhelimesi sinulta. Mikään normaali syy ei takaa tämän tekemistä, joten saatat ajatella, että puolisosi tai kumppanisi salaa jotain sinulta.

Jos hän käyttäytyy johdonmukaisesti tällä tavalla pitkään, se on merkki siitä, että sinua on petetty. Jos tämä on lyhytaikainen asia, kumppanisi saattaa suunnitella sinulle jotain. Se voi olla esimerkiksi yllätys tai syntymäpäiväjuhla. Jos tilanne on lyhytaikainen, sinun ei tarvitse huolehtia.

2- Puolisollasi on erittäin hyvä sopimus uuden ystävänsä kanssa

Tietysti me kaikki voimme saada uusia ystäviä ja nauttia yhdessäolosta. Mutta jos kumppanisi viettää paljon aikaa äskettäin tavatun vastakkaisen sukupuolen kanssa ja puhuu hänestä koko ajan, tämä voi olla ongelma. Vaikka tämä tilanne ei ole kovin selkeä, voit ratkaista sen tarkkailemalla heidän välillä olevaa tilannettaan hyvin. Jos he ovat liian vilpittömiä ja viettävät aikaa yhdessä, tämä luo mahdollisuuden huijaamiseen.

Siksi on tärkeää, että ensin havaitset ja ymmärrät tilanteen. Ennen kuin ryhdyt toimiin, sinun on keskityttävä tilanteen analysointiin. Siksi hän tulee hyvin toimeen uuden ystävänsä kanssa, mikä voi viitata “emotionaalisten asioiden ja viestien” tilanteeseen.

3- Puhu jatkuvasti puolisosi uusista ystävistä

Tämä on samanlainen kuin edellinen “emotionaalisten asioiden ja viestien” -tilanne, mutta tässä on eri yksityiskohdat. Tietysti ihmiset voivat löytää paljon jaettavaa uusien tuttavien kanssa. Luultavasti sama koskee sinua. Mutta jos hän on jatkuvasti yhteydessä hänen kanssaan ja puhuu jatkuvasti hänestä, tämä voi olla merkki “emotionaalisten asioiden ja tekstiviestien” tilanteesta.

Mutta tämä tilanne on joustavampi kuin muut. Joten jos joudut tällaiseen tilanteeseen, sinun ei tarvitse huolehtia heti. Mutta on hyvä olla varovainen. Jos hän puhuu jatkuvasti uudesta ystävästään ja on jatkuvasti yhteydessä hänen kanssaan, suosittelemme, että tarkkailet tilannetta. Tarkkailemalla tapaa, jolla hän kommunikoi ystävänsä kanssa, voit ymmärtää, millaisia ​​tunteita hän kokee.

tunneasiat ja tekstiviestit

 

4- Puolisosi tekee aikaa muille asioille puolestasi

Jos puolisosi on luonut uuden ohjelman, mitä hän normaalisti tekee ja viettää aikaa eri ihmisten kanssa, se voi olla “emotionaalisten asioiden ja viestien” tilanne. Jos puolisosi ei vietä aikaa kanssasi ja käyttää aikaa muihin asioihin kuin mitä hän yleensä tekee, voimme sanoa, että hänen kiinnostuksensa sinua kohtaan on vähentynyt.

Ja tästä voi syntyä “emotionaaliset asiat ja viestit” tilanne. Koska ihmiset, jotka eivät ole menettäneet kiinnostustaan, haluavat yleensä viettää enemmän aikaa puolisonsa kanssa ja jos he haluavat viettää aikaa eri ihmisten kanssa, tämä voi olla ongelma. Kun joudut tällaiseen tilanteeseen, muista pysyä rauhallisena ja vain analysoida kuten missä tahansa tilanteessa. Jos kumppanisi on tehnyt tällaisen muutoksen lyhyeksi ajaksi, tämä ei ole ongelma.

Koska joskus ihmiset haluavat viettää aikaa eri ihmisten kanssa, ja tällä on itse asiassa myönteinen vaikutus parisuhteeseesi. Mutta jos hän jatkuvasti suosii muita ihmisiä tai keksii tekosyyn, olet todennäköisesti “emotionaalisten asioiden ja viestien” tilanteessa.

Mitä sinun pitäisi tehdä, kun huomaat, että puolisosi tai kumppanisi pettää emotionaalisesti viesteillä?

Kun huomaat kumppanisi olevan emotionaalisia asioita ja viestejä tilanteessa, on tärkeää oikeanlainen reaktio. Jos olet erittäin helposti vihainen, kävele pois ja mene paikkaan, jossa voit pysyä rauhallisena. Jos uskot pystyväsi hallitsemaan hermojasi ja tunteitasi, näytä reaktiosi ja mene sitten paikkaan, jossa voit ajatella rauhallisesti asioita. Jos kumppanisi ei ole pettänyt sinua seksuaalisesti, voitko kestää sen? Tai sinun pitäisi kysyä, onko puolisosi tehnyt jotain anteeksiantavaa.

Jos luulet voivasi antaa anteeksi, älä koskaan sulata jäätä väliltänne ja levitä sitä, mitä tunnet sillä hetkellä pitkää aikaa. Poissaolosi palauttaa hänen tunteensa sinua kohtaan ja hän tekee mitä tahansa saadakseen sinulta anteeksi. Jos pidät tämän prosessin lyhyenä, saatat ajatella, että se on hyvin yksinkertainen asia, ja saatat kohdata tällaisen tilanteen uudelleen.

Jos et voi hyväksyä sitä, on selvää, mitä sinun on tehtävä. Mene ja eroa! Jos sinusta tuntuu, että puolisosi ei arvosta sinua etkä voi hyväksyä tätä tilannetta, avioero on paras vaihtoehto. Vaikka sinulla on aluksi tiedossa vaikeita aikoja, ymmärrät kuinka hyvän päätöksen teit. Siksi on parempi vaihtoehto lähteä “emotionaalisten asioiden ja viestien” tilanteessa.

Voit käydä blogisivullamme katsomassa Victoria Milanin sinulle laatiman “4 merkkiä löytääksesi emotionaalisia asioita ja viestejä” sisällön. Jos olet juuri eronnut ja haluat tavata uusia ihmisiä, voit valita Victoria Milanin. Voit myös löytää seksikumppanin Victoria Milanilta. Kaikki on mahdollista Victoria Milanin kanssa. Rekisteröidy Victoria Milanille ja muuta elämäsi.

tunneasiat ja tekstiviestit

 

Usein kysytyt kysymykset Tunneasiat ja viestit

Onko viestittely pettämistä?

Tämä on hyvin laaja näkökulma. Tunneasiat ja viestit eivät ehkä ole joillekin ongelma, mutta joillekin ne ovat. Tässä tapauksessa tärkeintä on sinun näkemyksesi. Keskity siis omiin ajatuksiin.

Muuttuvatko emotionaaliset asiat seksiksi?

Tunneasiat voivat ehdottomasti muuttua seksiksi ja puolisosi tai kumppanisi voi pettää sinua. Siksi, jos kohtaat tällaisen tilanteen, ehdottomasti ryhdy varotoimiin tai lopeta suhde.

Sain selville vaimoni emmotionaaliset suhteet. Mitä minun pitäisi tehdä?

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, kun kohtaat emotionaalisia asioita ja viestejä, on pysyä rauhallisena ja miettiä. Jos tämä häiritsee sinua liikaa ja et löydä ratkaisua, neuvomme on mennä terapeutille. Voit saada ammatillista apua terapeutilta ja saada elämäsi järjestykseen.

Miksi vaimoni suosii emotionaalisia asioita ja viestejä?

Tähän voi olla monia syitä. Jos puolisosi ei ole onnellinen ja tyytyväinen avioliittoon, hän on saattanut suosia muita ihmisiä. Tai puolisosi voi olla joku, joka ei voi olla riippuvainen yhdestä henkilöstä. Joten sinun ei tarvitse ajatella sitä liikaa. Keskity vain siihen, mitä sinun on tehtävä, ja ryhdy toimiin.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.