Vaihe vaiheelta: Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta

Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta,petä miestäsi jäämättä kiinni

Uskottomuus rakastavassa suhteessa voi johtaa suuriin ongelmiin.  Jos jäät kiinni, tämä ei johda vain luottamusongelmiin, vaan voi jopa johtaa suhteenne päättymiseen.  Jos olet kyllästynyt kumppaniisi ja etsit uutta jännitystä, pettäminen voi olla vaihtoehto.  Mutta jos arvostat kumppaniasi, neuvomme sinulle on, että eroa hänestä tai yritä olla kokonaan pettämättä.  Jos todella haluat pettää etkä halua jäädä kiinni, olemme tehneet sinulle tämän tutkimuksen tänään.

Ja valmistelimme artikkelin “Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?”. Tämän avulla voit vähentää mahdollisuuksiasi jäädä kumppanillesi kiinni ja kokea uutta jännitystä.  Jos olet valmis, aloitetaan!  Tässä on “Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?”-artikkelimme!

Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta,petä miestäsi jäämättä kiinni

1 – Piilossa pysyminen

Ensimmäinen aihe “Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?”-artikkelissa tulee pysyä luottamuksellisena!  On joitain asioita, joita sinun tulee tehdä pitääksesi tekemäsi yksityisinä, ettet jää kiinni.  Tutkimme niitä vaihe vaiheelta kanssasi.

1.1 – Aseta puhelimeesi salasana

Jos puhelimessasi on jo salasana, vaihda se joka tapauksessa.  Kumppanisi on saattanut oppia tai nähdä tämän salasanan edes tajuamatta sitä.  Siksi on hyödyllistä ryhtyä varotoimiin.  Jos sinulla on kuitenkin ollut salasana puhelimessasi aiemmin ja puolisosi tietää sen, salasanan vaihtaminen herättää huomiota.

Älä kokeile tätä, varsinkaan jos olet aiemmin antanut kumppanisi selata puhelintasi.  Ja älä vietä liikaa aikaa puhelimellasi. Viestittele vain hätätilanteissa. Ja jos jäät kiinni, anna realistinen syy. Voit esimerkiksi sanoa, että työkaverisi puhuvat ryhmässä yksityisestä aiheesta.

1.2 – Laita ilmoitukset pois päältä

Jos saat jatkuvasti viestejä, mutta puolisosi ei saa nähdä niitä, poista ilmoitukset käytöstä estääksesi sen.  Ilmoitusäänet herättävät huomion.  Peräkkäiset viestiäänet voivat tehdä kumppanisi epäluuloiseksi.  Voit siis laittaa puhelimen ilmoitukset pois päältä ja hankkiutua eroon tästä tilanteesta.  Jos puolisosi kysyy, miksi poistit ilmoitukset käytöstä; Voit kertoa hänelle, että et halua viettää aikaa puhelimen kanssa kotona ja että haluat viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Tällä tavalla voit sekä saada puolisosi luottamuksen että piilottaa pettämisen.

1.3 – Hanki salainen puhelin

Jos et halua kohdata kumpaakaan yllä olevista tilanteista, voit ostaa puhelimen, joka ei ole kovin kallis.  Näin voit käyttää puhelinta salaa ja voit huijata miestä/vaimoa etkä jää kiinni.  Mutta jos puhelimesta jäät kiinni, se voi herättää paljon huomiota ja tehdä kumppanisi epäluuloiseksi.  Varmista siis, että pidät sitä paikassa, josta hän ei löydä sitä.  Ja jos jäät kiinni, voit sanoa, että ystävä töissä unohti puhelimensa toimistoon.

1.4 – Luo uusi sähköpostiosoite

Jos haluat minimoida mahdollisuutesi jäädä kiinni, käytä sähköpostia.  Älä kuitenkaan käytä nykyistä sähköpostiosoitettasi.  Luo uusi sähköpostiosoite ja viestittele luomasi sähköpostiosoitteen kautta.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni. Mutta käyttäessäsi tätä sähköpostiosoitetta, kirjaudu aina ulos ja varmista, että selaimesi ei tallenna salasanaa.  Näin minimoit mahdollisuutesi jäädä kiinni.

1.5 – Poista selainhistoriasi

Jos aiot tehdä tämän tietokoneellasi, poista selaimesi historia.  Älä kuitenkaan poista selainhistoriaasi kokonaan, koska tämä voi olla huomattavissa. Joten merkitse vain käyttöajat ja poista ne.  Älä myöskään tee tätä vain käyttäessäsi esimerkiksi sähköpostia.  Kun haet ravintoloita ja hotelleja, poista myös tämä hakuhistoria selaimestasi.  Älä myöskään unohda poistaa evästeitä!  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

1.6 – Käytä yksityisiä välilehtiä

Jos et halua jättää todisteita tietokoneellesi, käytä incognito-tilaa.  Incognito-välilehdet eivät näy selaimesi historiassa ja evästeissä.  Tällä tavalla voit tehdä tutkimusta turvallisesti ja vähentää todisteiden jättämisen mahdollisuuden nollaan.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

1.7 – Älä käytä luottokortteja ostoksiin

Jos petät kumppaniasi, älä käytä luotto- tai pankkikorttejasi.  Varmista, että käytät mahdollisimman paljon käteistä.  Jos käytät luottokorttia, kulusi näkyvät luottokorttisi tiliotteessa.  Tämä lisää mahdollisuuksiasi jäädä kiinni.  Sen vuoksi varo, ettet käytä luottokorttia, kun menet esimerkiksi ravintoloihin tai hotelleihin.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

1.8 – Osta kondomit aina erikseen

Jos petät kumppaniasi ja makaat toisen kanssa, osta aina kondomit erikseen.  Kotivarastossasi oleva kondomipula voi herättää huomion, joten osta uudet kondomit.  Myös kun ostat myös kondomeja, valitse yksittäisiä.  Jos käytät laatikkokondomeja, sinulla on todennäköisesti käsilläsi ylimääräisiä kondomeja.  Ja jos jäät kiinni, tätä sinun on vaikea selittää.  Jos ostit laatikon kondomeja, älä pidä ylimääräisiä kondomeja vaan heitä ne pois.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta,petä miestäsi jäämättä kiinni

2 – Hälvennä epäilykset

Osa 2 artikkelista “Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?” näyttää sinulle, kuinka pääset eroon epäilyistä. On olemassa muutamia taktiikoita, jotka sinun tulee tietää, kun kumppanisi epäilee sinua.  Tällä tavalla pääset helposti eroon näistä syytöksistä.

2.1 – Naura kun puolisosi epäilee

Jos kohtaat pienimmänkin epäilyn, älä reagoi vihaisesti.  Vihainen reagoiminen aiheuttaa riitaa.  Tämä pahentaa ongelmaa ja nostaa ongelman esiin jatkuvasti.

Kun kumppanisi epäilee sinua, hämmästy ja reagoi nauraen.  Tällä tavalla reagoiminen sekä estää riidan että vähentää epäilyjä.  Mutta älä pilkkaa, kun reagoit nauraen, vaan hämmästy ja naura.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

2.2 – Hälvennä kumppanisi epäilyt

Jos kumppanisi on edelleen ahdistunut etkä ole varma uskooko hän sinua, keskustele hänen kanssaan asiasta. Tämä osoittaa, että välität kumppanistasi ja auttaa poistamaan hänen epäilynsä. Esitä kysymyksiä kumppanisi tunteista ja ajatuksista.  Miksi sinusta edes tuntui siltä? Selvitä sitten asia ja kerro hänelle, kuinka paljon arvostat häntä.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

2.3 – Ansaitse kumppanisi luottamus

Kun olet poistanut kumppanisi epäilykset, sinun on ponnisteltava hieman saadaksesi hänen luottamuksensa takaisin. Tätä on lähestyttävä ymmärtäväisesti. Joten pyydä anteeksi, että saat kumppanisi tuntemaan näin ja mainitse, että välität hänen tunteistaan.  Kerro sitten kumppanillesi, että yrität olla saamatta häntä tuntemaan samalla tavalla uudelleen, ja tee lupaus. Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

2.4 – Muuta tapasi

Kun olet poistanut kumppanisi epäilykset ja tehnyt sitoumuksen, sinun on tehtävä vielä muutama asia. Tämä ei vielä todellakaan riitä poistamaan puolisosi epäilyjä.  Askeleet, jotka otat näiden epäilysten jälkeen, todella määrittävät suhteesi tulevaisuuden.

Joten keskustele avoimesti kumppanisi kanssa ja kysy, miksi hän ajattelee niin.  Tällä tavalla saat selville, mitä hän epäilee. Vaihda aihetta tai siirry pois epäilyttävistä tilanteista.  Jos jatkat samalla tavalla asioiden kanssa, joita hän epäilee, se herättää enemmän epäilyksiä.  Siksi sinun tulee joko yrittää muuttua tai siirtyä eteenpäin.

2.5 – Jos epäilykset jatkuvat, lopeta!

Jos kumppanisi edelleen epäilee sinua, sinun on lopetettava pettäminen tai laitettava se hetkeksi tauolle.  Koska tällaisessa tilanteessa jatkamisesi lisää epäilyksiä ja vahingoittaa suhdettasi. Tästä syystä joko lopeta pettäminen tai laita se hetkeksi tauolle. Kun kumppanisi on selvinnyt näistä epäilyistä, voit aloittaa alusta, jos haluat.  Tällä tavalla voit pettää miestäsi/vaimoasi jäämättä kiinni.

“Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?”-artikkelin sinulle valmisteli Victoria Milan. Tässä kaikki tällä erää! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Voit myös löytää salaisen seksikumppanin Victoria Milanista. Maailmanlaajuista palvelua miljoonilla käyttäjillä tarjoava Victoria Milan mahdollistaa seksikumppania etsivien ihmisten tapaamisen. Victoria Milanin avulla löydät helposti etsimäsi kumppanin.  Myös rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista.  Etsitään etsimäsi kumppani nopeasti ja helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta,petä miestäsi jäämättä kiinni

UKK Miten olla jäämättä kiinni salasuhteesta?

Onko mahdollista olla jäämättä kiinni pettämisestä?

Emme voi tietenkään sanoa, että tämän todennäköisyys on 100%.  Mutta jos noudatat oikeita vaiheita, todennäköisyytesi jäädä kiinni on erittäin pieni.  “Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?” Voit oppia saavuttamaan tämän vierailemalla artikkelissamme.

Kuinka monta prosenttia pettävistä ihmisistä jää kiinni?

Pettäjien kiinnijäämisprosentti on seuraava. Miehistä 22,4 % epäiltiin ja noin 41 % ilmoitti jääneensä kiinni. Toisaalta 41 % naisista epäiltiin ja 48,6 % ilmoitti jääneensä lopulta kiinni.

Kuinka olla jäämättä kiinni salasuhteesta?

Sinun on tehtävä monia asioita, jotta et jää kiinni. Alla on lyhyt luettelo asiaan liittyyen ja jos haluat saada yksityiskohtaista tietoa, voit vierailla artikkelissamme.

  • Aseta salasana puhelimeesi
  • Laita ilmoitukset pois päältä
  • Hanki salainen puhelin
  • Tee uusi sähköpostiosoite
  • Poista selainhistoriasi
  • Käytä incognito-välilehtiä
  • Älä käytä luottokorttiasi ostoksiin
  • Hanki aina kondomit erikseen
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.