Kuinka antaa anteeksi pettävälle vaimolle? – Victoria Milan

how to forgive a cheating wife

Joskus ihmiset voivat mennä väärälle tielle ja aiheuttaa ei-toivottuja asioita. Vaikka pettäminen on Red Flag-juttu, joskus rakkaus ja katumuksen tunteet antavat sinulle voimaa korjata asiat. Jos vaimosi petti sinua ja olet varma, että hän katuu sitä ja haluaa korjata asiat, voit antaa hänelle anteeksi. “Mitä minun pitää tehdä antaakseni anteeksi?” Jos kysyt tämän kysymyksen, juuri siihen olemme täällä tänään vastaamassa.

Victoria Milan on valmistellut sinulle tänään sisällön “Pettävälle vaimolle anteeksiantaminen”. Tällä tavalla opit korjaamaan suhdettasi uudelleen. Ja tällä tavalla otat vahvempia ja vakaampia askeleita. Tässä on “Pettävälle vaimolle anteeksiantaminen”-artikkeli, jonka olemme valmistelleet sinulle.

wife cheated on me should i forgive her

Jos vaimoni petti minua, tulisiko minun hänelle antaa anteeksi?

Ennen kuin voit antaa anteeksi, “pitäisikö sinun antaa anteeksi puolisollesi?” Katsotaanpa vastausta kysymykseen. Ensinnäkin kerrotaan, mitä tehdä, kun puolisosi on pettäny. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on pysyä rauhallisena. Rauhallisena pysyminen auttaa sinua katsomaan asioita tarkemmin. Sen avulla voit myös tehdä loogisempia päätöksiä.

“Jos vaimoni petti minua, pitäisikö minun antaa hänelle anteeksi?” Vastaus kysymykseesi on täysin sinun. Toisin sanoen ei ole olemassa sääntöä, jonka mukaan joku, joka pettää, on täysin anteeksiantamaton. Mutta on joitain asioita, jotka sinun on tehtävä ennen kuin annat anteeksi. Ensinnäkin sinun on parannettava itsesi tässä suhteessa ja päästävä eroon tilanteen aiheuttamasta shokista. Ota aikaa ja mieti asiaa vähän.

Samalla sinun tulee pysyä erossa puolisostasi tämän prosessin aikana. Mieti, mitä aiot tehdä tässä prosessin aikana ja keskity siihen, mikä on oikea valinta sinulle. Jos lähtö on oikea päätös sinulle, etkä näe hänelle tulevaisuutta eteenpäin katsoessasi, suosittelemme lähtemistä.

Mutta jos luulet ja tunnet, että puolisosi katuu tätä tilannetta ja samalla haluat antaa hänelle uuden mahdollisuuden, voit siirtyä antamaan puolisollesi anteeksi. Mutta kuten aiemmin totesimme, mieti tätä asiaa hetki ja käänny itsellesi oikean päätöksen puoleen.

Kun teet tämän päätöksen, älä tule hulluksi ohjaamalla itseäsi erilaisiin ajatuksiin. Kuten sanoimme, pysy rauhallisena ja tarkastele ratkaisuja. Voit ajatella sen näin. Esimerkiksi auto törmäsi sinuun kävellessäsi tiellä. Ja osa luistasi on murtunut. “Miksi auto törmäsi minuun?” kysyisitkö kysymyksen kokoajan? Et tietenkään! Etsit tapoja parantua nopeammin ja tulla vahvemmaksi. Voit tulkita tämän tilanteen näin.

Jos tarvitset tukea tässä asiassa, voit puhua siitä vain luotetuimman ystäväsi kanssa. Tai voit pyytää apua ammattilaisilta tämän ongelman ratkaisemiseksi. Katsotaanpa nyt, kuinka antaa anteeksi puolisollesi ja mitä tehdä.

Anteeksiantaminen pettävälle vaimolle

1 – Anna hänelle anteeksi sisimmässäsi

Jos haluat antaa anteeksi puolisollesi, ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on palata sisimpääsi ja antaa hänelle anteeksi. Tällä tarkoitamme, että älä riitele vaimosi kanssa pääsi sisällä, vaan anna hänelle anteeksi. Ja yritä olla ajattelematta sitä. Se, että annat hänelle anteeksi sisimmässäsi, ei tarkoita, että annat hänelle anteeksi kokonaan. On vain välttämätöntä aloittaa tämä prosessi sujumaan oikein ja hyvin. Joten jos haluat antaa anteeksi pettävälle vaimolle, sinun tulee ensinnäkin antaa anteeksi sisimmässäsi.

2 – Älä syytä vaimoasi aina riitojen yhteydessä

Jos haluat saada asiat kuntoon kumppanisi kanssa, älä jatkuvasti riitojen yhteydessä syytä häntä siitä, mitä hän on tehnyt. Tämä saa hänet suuttumaan ja murtumaan. Se voi myös johtaa siihen, että hän ei enää halua korjata asioita. Tämä ei ole haitallista vain hänelle, vaan myös sinulle. Muista, että olet päättänyt korjata tämän suhteen yhdessä! Siksi et voi jättää koko vastuuta hänelle. Näistä syistä, osio 2, artikkelissamme Anteeksiantaminen pettävälle vaimolle, älä syytä puolisoasi keskusteluissa.

3- Älä kiirehdi

Jos haluat antaa anteeksi puolisollesi, älä kumpikaan kiirehtikö. Asioiden tapahtuminen ja järjestyksen muodostuminen vie aikaa. Älä siis odota asioiden paranevan yhtäkkiä, koska tunteesi ja ajatuksesi muuttuvat ajan myötä. Tämän prosessin kesto riippuu siteestä välillänne. Yleensä se kuitenkin vaihtelee puolen ja 1,5 vuoden välillä. Tämä voi vaihdella riippuen pariskuntien yhdessä viettämästä ajasta ja heidän tunteidensa voimakkuudesta. Siksi, jos haluat antaa anteeksi pettävälle vaimolle, sinun ei ensinnäkään pidä kiirehtiä.

forgiving a cheating wife

4- Vahvista sidettänne

Vahvistamalla sidettä välillänne voit nopeuttaa anteeksiantoprosessia. Tätä varten voitte tehdä yhdessä niitä harrastuksiasi, joista pidätte. Tai voitte ryhtyä uusiin harrastuksiin, viettää lomaa ulkomailla tai kokeilla aktiviteetteja yhdessä. Tämä on täysin teistä kahdesta kiinni.

Sinun tulisi keskittyä vain asioihin, jotka tekevät sinulle hyvää ja parantavat sinut. Yhdessä ajan viettäminen lisää tunteitanne ja suhdetta toisiinne. Näistä syistä, jos haluat antaa anteeksi pettävälle vaimolle, sinun tulee vahvistaa teidän välistä sidettä.

5- Hanki ammattiapua ratkaisujen lisäämiseksi

Jos haluat ottaa vahvempia ja tarkempia askeleita, voit saada tukea ammattilaisilta. Pariterapiat johtavat yleensä 80 % positiivisiin tuloksiin. Ammattilaiset näyttävät sinulle oikeat polut ja rohkaisevat sinua ottamaan nämä askeleet. Ammattilaisten ansiosta voit seurata tarkempaa polkua ja rakentaa suhdettasi uudelleen voimakkaasti. Näistä syistä, jos haluat antaa anteeksi pettäneelle vaimolle, voit saada apua ammattilaisilta.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Anteeksiantaminen pettävälle vaimolle”-artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi Victoria Milan on oikea alusta löytääksesi etsimäsi kumppani. Victoria Milan palvelee miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, nykyaikaisen suunnittelunsa ja edistyneen algoritminsa ansiosta sen avulla voit helposti löytää etsimäsi kumppanin. Samalla voit nähdä verkossa olevat käyttäjät etusivulla ja aloittaa nopean chatin. Eikä tässä vielä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani nopeasti ja helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.