Kuinka korjata suhteenne pettämisen jälkeen

Jäin kiinni pettämisestä,kuinka korjata asia

Joskus voimme tuntea olomme erilaiseksi eri ihmisten kanssa. Heidän kanssaan oleminen ja heidän kanssaan ajan viettäminen voi olla jännittävää. Mutta jos olet avioliitossa ja jäät kiinni, se on suuri ongelma. Löydät mitä sinun on tehtävä tämän ongelman ratkaisemiseksi oppaasta, jonka olemme laatineet sinulle.

Täällä Jos jäät kiinni pettämisen aikana, meillä on sinulle ratkaisu. “Saimme kiinni pettämisesta kuinka korjata se” -oppaamme avulla kerromme, kuinka voimme saada asiat takaisin raiteilleen. Katsotaanpa nyt Victoria Milanin laatimaa opasta “Saimme kiinni pettämisesta kuinka korjata se”.

Jäin kiinni pettämisestä,kuinka korjata asia

Jäin kiinni pettämisestä, kuinka korjata asia

1-Pysy yksin ja ajattele

Jos jäät kiinni pettämisen  aikana, yksin oleminen antaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden ajatella. Koska jonkin ajan käyttäminen tekee hyvää sinulle ja puolisollesi. Tänä aikana käänny sisäänpäin ja pohdi. Mitä teet ja miksi teet sen. Pahoitteletko tätä tilannetta? Vai oletko tyytyväinen tähän tilanteeseen?

Tutki itseäsi ja tunteitasi, kuten kysymyksiä. Lisäksi, kun harkitset, voiko tällainen tilanne toistua, tuleeko sinun pysyä suhteeseesi? Ymmärrä tämä. Jos tunteesi ja ajatuksesi ovat pahoittelun suuntaisia, voit nähdä, mitä sinun on tehtävä ryhtyessäsi toimiin artikkelin jatko -osassa.

2- Ole rehellinen

Jos huijaat pettäessäsi, ole rehellinen kumppanillesi ja tunnusta virheesi. Jos kumppanisi on saanut sinut kiinni, älä vedä parisuhdetta umpikujaan valehtelemalla.

Ilmaise kumppanillesi, että kadut tekemääsi ja että suurin osa viasta on sinussa. Tällä tavalla olet sekä oikeassa että rehellinen, ja puolisosi luottamus sinuun palautuu jossain määrin. Älä myöskään unohda pyytää anteeksi keskustelun lopussa.

3- Pidä sanasi

Jos yrität olla rauhassa hänen kanssaan, pidä lupauksesi hänelle. Koska jos et pidä lupauksiasi, kaikki on ohi. Kumppanisi ei luota sinuun joka tapauksessa, ja sinun on tässä tapauksessa tehtävä palauttaa luottamus.

Varmista siis, että pidät lupauksesi rauhan jälkeen. Tällä tavoin kumppanisi luottamus sinuun palautuu vähitellen. Siksi “Jäin kiinni pettämisestä, kuinka korjata asia” -oppaamme kolmas vinkki on pitää sanasi.

Jäin kiinni pettämisestä,kuinka korjata asia

4- Ole kärsivällinen ja anna hänelle aikaa

Jos jäit kiinni pettämisestä, sinun on oltava kärsivällinen ja annettava hänelle aikaa korjaamisen aikana. Koska et voi odottaa, että kaikki paranee yhtäkkiä. Kestää jonkin aikaa, ennen kuin  negatiiviset tunteet toipuvat ja luotto sinuun palaa. Tällä tavalla on helpompi siirtyä eteenpäin varmemmilla askeleilla.

Anna kumppanillesi riittävästi aikaa korjata rikkoutuneet tunteensa ja odota kärsivällisesti. Tänä aikana sinun ei pitäisi olla ahdistava, koska se voi saada hänet vihaiseksi. Ilmaise rakkauttasi ja katumusta säännöllisesti. Pyydä häneltä tilaisuus korjata tämä tilanne. Tällä tavalla löydät ratkaisun hänen tunteisiinsa.

5- Ole avoin ja selkeä

Kun olet jäänyt kiinni pettämisestä, hän todennäköisesti aina etsii virheitäsi. Joten ole aina avoin ja selkeä hänen kanssaan. Kun menet minne tahansa, muista, että hän on huolissaan sinusta ja aina ihmettelee, valehteletko jälleen.

Tällaisen tilanteen ratkaisemiseksi sinun on tehtävä hänelle avoin ja selkeä. Voit ottaa valokuvan ihmisten kanssa, joilla menet, tai ottaa valokuvan paikasta, johon menet, jotta hän ei huolestuisi. Tai voit puhua hänelle puhelimessa jonkin aikaa helpottaaksesi häntä. Tämä asenteesi vähentää hänen huolensa ja saa hänet luottamaan. Siksi on tärkeää olla selkeä ja tarkka.

6- Ymmärrä puolisosi

Pettämisen jälkeen sinun pitäisi kuunnella vaimoasi ja ymmärtää hänen tunteensa. Kumppanisi tunteiden ymmärtäminen ja niiden mukaisesti toimiminen on yksi parhaista päätöksistä sinulle.

Näin voit ymmärtää, mitä hän haluaa. Kun puhut hänen kanssaan, vain kuuntele ja kerro, että ymmärrät. Vaikka hän puhuisi syyttävästi sinusta, jatka vain kuuntelemista, koska se vain pahentaa asioita, jos vastaat hänelle.

Joten pysy rauhallisena ja keskity ymmärtämään hänen tunteitaan, tämä on paras ratkaisu sinulle ja hänelle.

7- Vietä aikaa kumppanisi kanssa

Pettämisen jälkeen sinun pitäisi viettää enemmän aikaa kumppanisi kanssa. Viettämällä enemmän aikaa hänen kanssaan näytät kuinka paljon välität hänestä ja se tuo takaisin vanhat tunteet. Voit tehdä yllätyssuunnitelmia ja tehdä hänet onnelliseksi.

Esimerkiksi lomasuunnitelma, jossa voit olla yksin hänen kanssaan, voi olla parannuskeino molemmille. Yhdessä voitte tutkia uusia paikkoja ja auttaa sinua puhdistamaan mielesi. Siksi tee asioita, jotka rentouttavat häntä.

8- Jos tilanne on sietämätön, hanki ammattilaisen apua

Jos jäät kiinni pettämisestä ja rauhasi jälkeen kaikki menee sekaisin, sinun on hyvä hakea ammattilaisen apua. Ammattilaisen apu voi aina olla paras ratkaisu.

Se on tehokkaampi tapa kumppanillesi ymmärtää paremmin tunteitaan ja ratkaista ongelma. Voit pelastaa avioliittosi ammattilaisen avulla. Tutkimukset osoittavat, että ammatillista apua saavat parit saavat yleensä positiivisia tuloksia ja korjaavat suhteensa. Siksi ammattilaiselta avun hakeminen voi olla paras ratkaisu.

9- Anna itsellesi anteeksi

Jotta kumppanisi antaisi anteeksi, sinun on ensin annettava anteeksi itsellesi. Sinun pitäisi ottaa vastuu teoistasi, mutta älä syytä itseäsi koko ajan. Itsensä syyllistäminen vie asiat vain umpikujaan.

Ja se estää sinua ajattelemasta hyvin ja tekemään päätöksiä. Siksi sinun on ensin annettava anteeksi itsellesi. Jos annat anteeksi itsellesi, voit rakentaa tulevaisuutesi vahvemmaksi.

Muista myös, että et ehkä pysty rakentamaan suhdettasi uudelleen ja se voi aiheuttaa sinulle paljon surua, mutta se on tapahtunut jo ja jos teit parhaasi, sinun on annettava anteeksi itsellesi ja siirryttävä eteenpäin. Me kaikki teemme joskus virheitä, tärkeintä on oppia näistä virheistä ja tehdä mitä täytyy.

Siinä kaikki nyt Victoria Milanin tänään laatimasta oppaasta “Jäin kiinni pettämisestä, kuinka korjata asia”. Jos haluat oppia lisää tällaisesta sisällöstä, voit seurata blogiamme.

Jos olet äskettäin eronnut henkilö ja haluat tavata uusia ihmisiä, voit valita Victoria Milanin. Victoria Milan on treffi- ja seksikumppanin haku sovellus, jolla voit tavata uusia ihmisiä. Tällä tavalla voit aloittaa uuden elämän. Rekisteröidy Victoria Milaniin napsauttamalla tätä.

Jäin kiinni pettämisestä,kuinka korjata asia

Usein kysytyt kysymykset Jäin kiinni pettämisestä, kuinka korjata asia

Kuinka korjata suhteenne pettämisen jälkeen?

Voit ryhtyä toimiin suhteesi korjaamiseksi lukemalla yksityiskohtaisen oppaan ”Jäin kiinni pettämisestä, kuinka korjata asia”, jonka olemme laatineet sinulle suhteesi korjaamiseksi. Voit myös tarkistaa seuraavan luettelon siitä mitä tehdä:

1- Pysy yksin ja ajattele

2- Ole rehellinen puolisollesi

3- Pidä sanasi

4- Ole kärsivällinen ja anna hänelle aikaa

5- Ole avoin ja selkeä

6- Ymmärrä puolisosi

7- Vietä aikaa kumppanisi kanssa

8- Pyydä ammattilaisen apua, jos tilanne on sietämätöntä

9- Anna myös itse anteeksi  itsellesi

Miltä pettäjästä tuntuu kiinni jäämisen jälkeen?

Jos pettäjät arvostavat sinua ja parisuhdettasi ja todella rakastavat sinua, niin kiinni jäämisen jälkeen, hän todennäköisesti tuntee katumusta. Siksi hän yrittää kovasti korjata tämän ongelman. Mutta jos hänen tunteensa sinua kohtaan ovat vääriä, hän keksii tekosyitä ja syyttää sinua. Hän ei edes tee mitään korjatakseen tätä ongelmaa.

Mitä sinun pitäisi tehdä, kun huomaat kumppanisi pettävän sinua?

Jos olet huomannut kumppanisi pettävän, ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on pysyä rauhallisena ja kävellä pois. Palaa sitten sisäiseen maailmaan ja mieti sitä. Jos kumppanisi todella rakastaa sinua, hän myöntää virheensä ja yrittää korjata sen. Jos hän syyttää sinua asenteestaan sinua kohtaan ja keksii tekosyitä, suosittelemme sinua lähtemään.

Miksi ihmiset pettävät rakkaitaan?

On monia syitä, miksi ihmiset pettävät. Hän voi olla kyllästynyt suhteeseen, löytää enemmän yhteistä juuri tapaamansa henkilön kanssa, tai jos hän on flirttaileva henkilö, hän saattaa tarvita muiden ihmisten huomiota koko ajan. Tässä vaiheessa sinun on ajateltava ja etsittävä mahdollisia virheitä. Älä syytä itseäsi, jos koet, ettei se ole sinun syytäsi. Älä myöskään johda itseäsi sellaisiin ajatuksiin kuin minä olen ruma. Pettäminen koskee yleensä toista osapuolta, ei sinua. Jos hän pettää, niin, hän on syyllinen.

Pitäisikö sinun antaa anteeksi pettäjälle?

Kun joku pettää sinua, sinun on ensin selvitettävä, rakastaako kumppanisi todella sinua. Joskus ihmiset voivat pettää rakastamaansa henkilöä hetkellisen tunteen vuoksi. Mutta tämä ei koske flirttailevia ihmisiä. Jos hän todella rakastaa sinua, hän myöntää virheensä ja haluaa korjata sen. Voit antaa hänelle anteeksi, jos hän todella yrittää. Mutta ennen kuin annat anteeksi, sinun tulee myös harkita omia tunteitasi ja olla varma, että sinulla voi olla todella ongelmaton suhde tulevaisuudessa.

Aikooko pettäjä pettää jälleen?

Jos pettäjät todella rakastavat kumppaniaan, he eivät yleensä petä uudelleen. Mutta jos hän ei todella arvosta ja rakasta sinua, hän vain käyttää sinua ja pettää sinua uudestaan. Tässä tapauksessa ainoa tapa ymmärtää hänen rakkautensa on hänen käyttäytymisensä pettämisen jälkeen. Tarkastelemalla ja ajattelemalla niitä voit selvittää, rakastatko todella vai et.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.