Flere matches: Tinder Hookup Tactics

Zoosk Features Review

Tinder er en plattform hvor du kan flørte, finne folk å henge med, finne langsiktige forhold og til og med finne en sexpartner. Det er nå veldig enkelt å finne en partner på Tinder, som mange bruker! Men hvis du ikke finner partneren du ønsker til tross for at du bruker Tinder, har vi forslag til deg i dag!

Victoria Milan har forberedt “Tinder Hookup Tactics”-innholdet for deg i dag. På denne måten kan du matche med folk du liker og finne partneren du leter etter. Hvis du er klar, så starter vi! Her er vårt “Tinder Hookup Tactics”-innhold som vi har forberedt for deg.

Tinder Hookup

Tinder hookup taktikker

Før vi går videre til Tinder Hookup-taktikker, må vi finne ut hva Tinder er og hvordan brukerne på Tinder oppfører seg, så la oss ta en titt på det først.

Er Tinder for hookups eller for flørting?

Tinder er en applikasjon med millioner av brukere over hele verden. Tinder annonserer seg selv som en dating- og flørteapp. Men selvfølgelig er det ikke alle brukere som bruker appen til dette formålet. Det er mange brukere som bruker Tinder for hookups og dette nummeret er ikke ubetydelig. Derfor, hvis du vil bruke Tinder for Hookups, er svaret vårt; Selvfølgelig, hvorfor ikke! Du kan enkelt finne partneren du leter etter blant millioner av mennesker med riktig taktikk.

Forstå brukerne på Tinder

Som vi sa, har Tinder millioner av brukere. Og alle disse brukerne er på Tinder for forskjellige formål. Derfor, for å finne partneren du leter etter, bør du undersøke profilene deres for å forstå hva de bruker Tinder til.

For eksempel betyr “ingen ONS” “Ingen one night stand”. På samme måte betyr setninger som “No Hookup” og “No Player” at brukeren ikke bruker Tinder for hookups. Vanligvis ser slike brukere etter et langsiktig og seriøst forhold.

Så hvis du bruker Tinder for hookups, må du unngå å like disse brukerne. Brukere som leter etter uformelle forhold bruker ofte setninger som “Uformell moro” eller “Ubetinget” på profilen sin. Du kan enkelt finne partneren du leter etter ved å like slike brukere.

Nå har vi lært hva Tinder er og hvordan man gjenkjenner brukere. Nå kan vi bytte til våre Tinder Hookup Taktikker. Vi vil undersøke våre Tinder Hookup-taktikker under to hovedoverskrifter. Her er våre Tinder Hookup-taktikker.

Tinder Hookup

1 – Tinder profil

Profilen din på Tinder er det første elementet som betyr noe for hookups. Det er derfor vår første Tinder Hookup-taktikk er “Profil”. Det er millioner av brukere på Tinder, og de fleste av disse brukerne er faktisk konkurrentene dine. Derfor bør profilen din se bra ut. Derfor er det noen ting du bør vurdere når du oppretter profilen din. La oss snakke om disse først.

1.1 Profilbilde

For Tinder Hookups er det viktig å velge riktig profilbilde først. Men når du velger profilbildet ditt, sørg for å velge morsomme bilder eller bilder du synes er bra. Du kan for eksempel velge et morsomt bilde med vennene dine eller et bilde tatt i et vakkert landskap.

Disse er faktisk et signal til din potensielle match som øker antallet potensielle matcher. Det er noen ting du ikke bør gjøre når du velger dine Tinder-profilbilder. Nylig har spesielt profiler av menn som viser muskler, eller bilder som “se på meg jeg har en Porsche”, faktisk vist seg å ha motsatt effekt på kvinner.

Det er faktisk et forsøk på å bevise noe for dem og får deg ikke til å se kul ut. Tvert imot virker det mer vulgært for kvinner. Hold deg derfor unna slike bilder. Velg gode bilder der du er mer naturlig. Faktisk er en av de største sykdommene i vår tidsalder kunstighet.

De fleste later som de er annerledes enn det de er, eller presenterer seg som det. Dette er frastøtende for de fleste. Pass derfor på å velge bilder der du fremstår naturlig.

Pass også på å legge inn flere bilder i stedet for bare ett bilde. Brukere sveiper vanligvis ikke til høyre på profiler som bare har ett bilde. Derfor, ikke glem å legge inn noen bilder av deg selv som kan gi dem en idé om hvem du er.

Og hvis du ikke er sikker på hvilke bilder du bør legge ut, kan du spørre noen venner om det. Eller du kan gjøre en undersøkelse på noen få nettsteder der folk vurderer bildene dine. Av disse grunnene er profilbildet ditt vår første Tinder Hookup-taktikk.

1.2 Tinder Bio

Tinder bio er vår andre Tinder Hookup-taktikk. Å lage en Tinder-bio er valgfritt, men det er viktig at du oppretter en. Dessuten trenger du ikke bruke mye tid på å lage en Tinder-bio. Fordi Tinder-bios er ganske korte og konsise.

Derfor kan du lage en bio selv om du er lat. Tinder har en grense på 500 ord for å lage en bio. Du kan beskrive deg selv kort i biografien din. Men pass på at det ikke blir for langt, for brukere liker ikke å lese romaner.

Derfor kan du lage en enkel og grei bio. Du kan nevne aktiviteter du liker i din Tinder-bio. For eksempel gir fraser som “Master of basketball” eller “Proff Gamer” kort informasjon om deg, og dette er en morsom tilnærming. Du kan lage din bio og få flere matches ved å velge fraser som disse. Av disse grunnene er bioen din viktig for Tinder Hookups.

Tinder Hookup

2 – Samtaler

På Tinder er samtalene dine et annet element som faktisk betyr noe. Å bli matchet betyr ikke at brukeren er forelsket i deg, så det er noen ting du bør gjøre når du kontakter personen du matchet med. Så la oss ta en titt på dem.

2.1 Introduksjon til samtale

For Tinder Hookups er den første samtalen kanskje det viktigste elementet. Når du starter en samtale, må du først være komfortabel. På denne måten kan du enklere få henne på kroken. Mange starter eksempel samtalen med;

“Hallo!”

“Hvordan har du det”

“Du er vakker”

Fraser som disse er faktisk dårlige introduksjonssamtaler som ikke fanger brukernes oppmerksomhet. Derfor vil du sannsynligvis ikke tiltrekke oppmerksomheten til personen du blir matchet med.

Hvor mange lignende meldinger tror du det er i en kvinnelig brukers innboks? Slå derfor til med mer interessante ting for å få oppmerksomheten hennes. For en bedre intro, ta en titt på profilen til brukeren du matchet med og undersøk hobbyene deres, slik at du kan ha en mer effektiv intro.

Du matchet for eksempel med en person, og når du så på Tinder-profilen hennes, så du at hun liker metalmusikk. Da kan du starte med en introduksjon som “AC/DC er et bedre band enn Metallica, og dette kan ikke diskuteres.” Når du sender en slik melding, vil hun mest sannsynlig svare deg. La oss ta en titt på flere ideer som dette.

“Det er ikke behov for øl når det er vin.”

«Du dro til London. Jeg er veldig nysgjerrig på London, kan du fortelle meg litt om det?”

“En flaske vin og se solnedgangen i LA med deg <3”

Som du kan se, er de mer effektive. Du kan starte samtalen med personen du matcher med ved å gjøre oppføringer. Slike innledende setninger vil være mer effektive og øke sjansene dine for at dere fortsetter å snakke. Det er derfor de innledende setningene dine viktige for Tinder Hookups.

2.2 Fortsettelse av samtalen

Vi fortsetter raskt vår taktiske Tinder Hookup-serie! Vårt neste Tinder Hookup-triks handler om hvordan du fortsetter samtalen. Først av alt er det nyttig å nevne at det er viktig å være komfortabel mens du chatter.

Så vær naturlig og bare la det flyte. Som Bruce Lee sa, “Vær som vann!”. Hvis vi går tilbake til emnet vårt, må du først og fremst holde deg unna middelmådighet. Vær naturlig når du chatter og hold deg utenom det vanlige!

For eksempel “Hvor bor du?” “Hvilket universitet studerer du ved?” eller hold deg unna legitimasjon-informasjon som «Hvor gammel er du». Dette er selvfølgelig viktige detaljer, men du kan spare de til senere.

Snakk først med matchen din om interessene deres. Interessene hennes og tingene hun liker, er de samme tingene hun liker å snakke om. Dette vil gjøre at samtalen deres får fremgang og det vil tiltrekke deg mer oppmerksomhet.

Så snakk med henne om hennes hobbyer og interesser. Også, som vi sa, vær naturlig, for eksempel, uttrykk tankene dine til henne på et punkt der du er uenig i hennes mening.

Slike kontrasterende ideer vil gjøre det lettere for deg å komme nærmere. Også, hvis du snakker om deg selv, unngå å rose deg selv. Å rose deg selv vil ikke gi noen mening, tvert imot vil det føre til at hun blir kald.

Uttrykk deg derfor på samme måte som du er. I tillegg vil det å lage små vitser under samtalen gjøre samtalen morsommere. På denne måten kan du lage en effektiv og god Tinder Hookup.

Til slutt, vær ærlig i samtalene dine. Hvis du leter etter et tilfeldig forhold, bør du fortelle henne det. Prøv selvfølgelig å ikke være støtende når du sier dette, og prøv til og med å være morsom. f.eks;

“Jeg er en rampete gutt og jeg ser etter uformell moro.”

“Jeg vil date noen og ha det gøy, men hvis jeg også finner kjærligheten, kan jeg bli den lykkeligste personen i verden.”

“Jeg ser etter uformell moro, men vi vet ikke hvor livet vil ta oss.”

Med setninger som disse kan du ha en ærlig samtale. Faktisk kan det å la døren stå åpen og ytterligere forbedre forholdet ditt til personen som du matchet med. På denne måten vil Tinder-matchen fungere.

Det var alt for nå fra «Tinder Hookup Taktikker-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du følge med på bloggen til Victoria Milan. Hvis du leter etter en sexpartner, kan du velge Victoria Milan.

Victoria Milan er en plattform med millioner av brukere over hele verden. I tillegg kan du raskt starte en chat med mange funksjoner som f.eks. å se brukere som er online. I tillegg er registrering hos Victoria Milan gratis. Finn enkelt partneren du leter etter hos Victoria Miilan! Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan.

Tinder Hookup

Vanlige spørsmål om Tinder-Hookups

Hvordan få hookups på Tinder?

Det er mange ting du trenger å vite om Tinder Hookup. Som å lage en riktig profil og starte samtalen riktig. For å lære Tinder hookup taktikker, kan du lese innholdet vårt og få en rask start.

Hvor vanlige er Tinder-hookups?

Tinder er ikke bare for hookups. Imidlertid oppgir omtrent 22% av brukerne at de bruker Tinder til Hookups. 22 % kan høres ut som en liten prosentandel, men når du tenker på at den har millioner av brukere, er det faktisk ikke et lite antall. Det er derfor du kan bruke Tinder til hookups.

Er Tinder hookups gratis?

Tinder er en populær og mye brukt app. Tinder er gratis, men gratisversjonen har begrensninger. Derfor kan du bare like et visst antall per døgn. Og du må vente 24 timer på at retten til å like skal fornyes.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.