Hvordan fungerer Tinder? – Den ultimate nybegynnerveiledningen 2022

how does tinder work

Tinder er en av de mest kjente datingappene på markedet, og med god grunn – den er populær. Plattformen har over 50 millioner brukere som sveiper seg gjennom mulige romantiske interesser. Konseptet er enkelt – brukere velger bilder fra en gruppe mennesker i deres alder og plassering, og sveip deretter til venstre eller høyre for å indikere om de er interessert eller ikke i den personen. Hvis dere begge finner hverandre interessant, kan dere chatte og møtes for en date. Hvis du vil lære hvordan fungerer Tinder? Fortsett å lese denne artikkelen.

what is tinder

Hva er Tinder?

Tinder ble laget av Sean Rad. Den ble lansert 12. september 2012 fra Hatch Labs, IACs “innovasjonssandkasse”. Tinder er en datingapp som ble utgitt i 2012. Den er plassert nederst på skjermen på både iOS- og Android-telefoner – trykk på flammeikonet for å åpne det.

Når du er der, kan du sveipe til høyre eller venstre på andre brukeres bilder for å indikere interesse, eller mangel på sådan. Hvis følelsen er gjensidig, vil Tinder gi deg beskjed om at en match er gjort og åpner for en enkel meldingsfunksjon.

Tinder er en mobil datingapplikasjon som fungerer som en matchmaker for brukere i nærheten basert på deres preferanser. Tinder er kjent for sin unike sveipefunksjon. Hvis bruker A liker bruker B, og bruker B liker bruker A tilbake, så er det en match og de to er koblet sammen via appens chat-funksjon.

Hvordan fungerer Tinder?

Tinder er en online dating-app som matcher par basert på deres fysiske tiltrekning til hverandre. Den varsler deg om andre Tinder-brukere som faller innenfor en spesifisert aldersgruppe og kjønn og er innenfor en viss avstand fra posisjonen din, og den lar deg vite om dere har noen felles venner.

Du kan velge å se profilene til kun de som bor i nærheten, eller du kan åpne opp ditt omfang for å inkludere hele staten eller til og med hele landet. Det fine med Tinder er at du bare blir koblet når det er en gjensidig interesse, noe som reduserer de uønskede tilfeldige meldingene fra folk du ikke har noen interesse i å koble deg til.

Med Tinder kan du sende meldinger uten først å måtte matche. Men hvis den personen ikke liker det han ser og sveiper til venstre uten engang å bry seg om å se på profilen din, vil profilen hans bli fjernet fra listen din. Hvis han liker det han ser og velger å sveipe til høyre, blir dere to matchet og begge kan sende den første meldingen.

Hvordan starte Tinder? 

Logg på Tinder og opprett en konto 

Opprett eller logg på kontoen din for å komme i gang med Tinder. Hvis du ikke har en Tinder-konto, ikke bekymre deg! Det er en veldig enkel prosess. Følg disse instruksjonene for å bli med i Tinder:

  • Last ned Tinder-appen for iOS og Android, eller besøk Tinder.comå bruke Tinder i en nettleser.
  • Trykk på Logg på med Facebook for å logge på med Facebook-kontoinformasjonen din, eller trykk på Registrer med e-post hvis du heller vil registrere deg med e-postadressen din.
  • For å opprette en konto med telefonnummeret ditt, trykk på Logg på med telefonnummer og følg instruksjonene på skjermen.
  • Skriv inn navn, fødselsdag, kjønn og plassering når du blir bedt om det.

Bestem hvordan du vil bruke Tinder

Det er viktig fordi du oppretter profilen din for dette formålet. Hvis du ser etter noe uformelt, bør du være på forhånd med dette i profilen din. Hvis du ser etter noe seriøst, bør du være på forhånd med dette i profilen din.

For å virkelig få mest mulig ut av Tinder, bestem deg for hvordan du vil bruke den før du setter opp profilen din eller sveiper noen til venstre eller høyre. Vil du sveipe bare for moro skyld? Leter du etter en oppkobling? Håper du på å finne en kjæreste? Eller kanskje noe mer langsiktig?

Skriv en smart biografi

Når du lager din Tinder-bio, bør du huske på noen få ting. Det første du må huske på er at biografien din må være kort og god (som one-night stands). Du har bare 500 tegn å jobbe med, så jo mer effektiv du er med plass, jo bedre.

For det andre er en smart bio definitivt viktig. Det er ingen grunn til å være superseriøs om det, men noe som får leseren til å smile eller tenke er alltid en god idé.

For det tredje, sørg for at biografien din gjenspeiler hvem du faktisk er. Det spiller ingen rolle hvor morsom du er hvis det ikke i det hele tatt er i nærheten av hvem du er som person!

Velg bildene dine 

Hvis du forteller en historie om deg selv, har du mer å snakke om. På bildene skal folk kunne se ansiktet ditt, men ikke legg ut for mange selfies. Og ikke bekymre deg for størrelsen på bildene dine.

Når det gjelder å velge bildene dine for Tinder, er det viktig å huske på at hovedprofilbildet ditt er alt brukerne vil se når de sveiper gjennom listen over treff. Derfor er det så viktig å velge et bilde som viser deg i ditt beste lys og som får deg til å føle deg bra.

Bilder med venner er flotte for flere bilder, men du vil at hovedprofilbildet ditt skal være akkurat deg som smiler til verden. Det er fordi vi ønsker å vite hvordan du faktisk ser ut uten å måtte ta hensyn til om menneskene rundt deg er attraktive eller ikke. Hvis hovedbildet ditt er attraktivt, spiller det ingen rolle hvordan resten av bildene dine ser ut, fordi folk flest kommer ikke så langt, og de som gjør det vil ikke bry seg fordi de allerede er interessert i å snakke med deg.

Det viktigste er at du velger et bilde hvor du smiler og ser glad ut. Du vet aldri hvem som kan sveipe rett på deg!

How To Make A Tinder Profile

Sveip forsiktig 

Hvis du noen gang har brukt Tinder, kjenner du sannsynligvis til sveipefunksjonen. Når brukere ser en potensiell match, kan de sveipe til høyre for et “ja” eller til venstre for et “nei”. Denne funksjonen lar deg velge brukerne du er interessert i og gjør det enklere å begrense søket. Sveiping er imidlertid ikke så enkelt som å trykke. Du bør være oppmerksom på hvordan du bruker denne funksjonen når du ser etter datoer på Tinder eller lignende apper. Her er hvorfor:

Hvis du sveiper for raskt, kan du gå glipp av potensielle treff. Dette vil spesielt skje hvis du bruker Tinders automatiske sveipefunksjon. Senk farten og se virkelig på hver bruker før du bestemmer deg for om de er en match eller ikke. Hvis du går glipp av noen som kunne vært kompatibel med deg, kan det være vanskelig å finne dem igjen senere i søket.

Du kan ved et uhell sveipe til høyre eller venstre når du prøver å finne ut mer om en bruker. Mens noen apper lar deg angre denne handlingen, tilbyr andre ikke dette alternativet.

Chat med matcher

Når du har matchet med noen, varsler Tinder deg med brukernavnet deres og et lite bilde. Du kan deretter trykke på bildet for å se hele profilen deres eller trykke på X eller hake for å godkjenne eller avvise dem.

For å chatte med matchen din, trykk på samtaleikonet øverst til høyre på hovedskjermen. Hvis du ikke ser dette ikonet, sveip ned fra toppen av skjermen.

Du bør se en liste over treff du har laget. For å se en matchs profil igjen, trykk ganske enkelt på bildet deres i listen. Når du er i samtale med noen, vil meldingene dine vises i en grå boble og deres vises hvite.

Tinder er en ekstremt populær datingapp som lar brukere komme i kontakt med andre basert på fysisk utseende.

Start en effektiv samtale 

Start med å si noe mer enn «hei» eller «hei». Unngå å begynne med et kompliment. Komplimenter kan være flotte, men de blir for mange når du først begynner å bli kjent med noen. Prøv heller å stille spørsmål. Spør hvordan dagen deres var, spør hvordan møtet de var på tidligere gikk, spør hva de gjorde den helgen.

Vær humoristisk og leken i samtalene dine. Hvis du ser at matchen din har en interesse, hobby eller noe annet du synes er morsomt, lag en vits om det. Leken småprat er en fin måte å bli kjent med folk og flørte uten å hoppe for dypt for fort.

Ikke bruk noen cheesy pick-up linjer! Du har kanskje sett noen av disse på sosiale medier eller TV-programmer og synes de er morsomme, men de fleste kvinner synes de er kjedelige eller irriterende. Du ønsker å være vittig og få matchen til å le, ikke formidle mangel på selvtillit eller kreativitet.

Still et åpent spørsmål. Den enkleste måten å starte en samtale med noen nye på er å stille et spørsmål, så ta med et. Skreddersy den til deres interesser eller arbeidet deres, eller til og med ett av bildene deres.

Hold samtalen lett og morsom i begynnelsen. Hvis noens profil har fanget oppmerksomheten din, ikke vær redd for å bryte isen med en sjarmerende melding. I verste fall vil de ikke svare, og du vil ikke føle deg bra med det – men du vil i det minste vite hvor du står!

Ikke vær redd for å være unik og annerledes! Du kommer ikke til å vinne alle, men hvis du kan få noen til å le, vil de definitivt huske navnet ditt neste gang de ser det komme opp i Tinder-matchfeeden deres!

8 Tips On How To Start A Conversation On A Dating App

Planlegg en date

Som du kan forestille deg, er en Tinder-date mer enn bare å bli kjent med noen. Det er en stor del av datingprosessen som kan være ganske stressende og skremmende. Men den eneste måten å komme over denne frykten er å bare gjøre det.

Den beste måten å gjøre dette på kan virke kontraintuitiv: Bare avtal en tid for å møtes og gå på date med matchen din. Dette betyr å sørge for at dere begge er tilgjengelige samtidig, men det er bedre enn å avslå en potensiell date fordi du er redd for å møte ham eller henne. Faktisk, når du begynner å planlegge datoer, vil du finne det lettere å ikke kansellere fordi du vil bli så motivert av utsiktene til å faktisk gå ut!

Bruk betalt Tinder-medlemskap for flere treff 

Det viser seg at et betalt medlemskap kan hjelpe deg med å få en bedre opplevelse.

Ideen om å betale for en dating-app høres kanskje rar ut, men det er mange brukere som gjør det. Ifølge dating- og relasjonsbloggen SwipeHelper betaler 22 prosent av Tinder-brukerne for appen.

Men er det verdt det å betale for Tinder? Her er noen grunner til at du kanskje vil abonnere.

Du kan få flere treff

Betaler du for Tinder Plus eller Tinder Gold, kan du sveipe til høyre så mange ganger du vil. Det er ingen grense for hvor mange profiler du kan like med mindre du går tom for nærliggende profiler å sveipe på.

Dette betyr at hvis du liker det du ser, er det ingen grunn til å ikke sveipe til høyre. Og med flere matcher kommer muligheten for flere datoer og hookups!

Du kan se hvem som liker deg

Å betale for et medlemskap gir deg tilgang til spesielle funksjoner som å se hvem som liker deg. Det kan gjøre det lettere for folk som leter etter en bestemt type match – for eksempel noen med en bestemt religion eller etnisitet – eller en person som deler interessene dine å finne matcher uten å sveipe mye.

Spole– En funksjon som lar deg gå tilbake i tid hvis du feilaktig sveipet til venstre på noen du faktisk likte.

Pass– Tinder Plus gir deg muligheten til å endre posisjonen din slik at du kan matche med mennesker over hele verden. For eksempel, hvis jeg reiser i Paris og ønsker å matche med lokalbefolkningen før jeg ankommer, kan jeg angi posisjonen min som Paris og begynne å sveipe tidlig. Dette kommer også godt med hvis det er noen som fanger oppmerksomheten din i en annen by eller tettsted og du snart skal dit – bare endre posisjonen din i noen dager før du drar ut dit og begynner å matche dem!

Også Tinder Plus-abonnenter får en gratis Boost hver måned. Hvis de ikke bruker det, mister de det løftet i slutten av måneden. Det er deres valg når de bruker sin gratis Boost, så hvis de vil vente til en bestemt ukedag, eller til en annen Boost blir tilgjengelig, er det greit!

På denne måten kan du bruke Tinder på den mest effektive måten og enkelt finne en partner.

Det var alt foreløpig fra innholdet i “Hvordan fungerer Tinder? – The Ultimate Beginner’s Guide 2022” utarbeidet av Victoria Milan! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

I tillegg er Victoria Milan den beste datingsiden som lar deg finne en partner med sine unike egenskaper. Du kan se nettbrukere på hjemmesiden og finne den perfekte partneren med filteralternativer. Du kan enkelt finne en partner med fordelen av å ha millioner av brukere. Finn en partner med Victoria Milan enkelt! Klikk her for å registrere deg for Victoria Milan gratis!

why do people cheat

Vanlige spørsmål om hvordan Tinder fungerer 

Hvordan bruker nybegynnere Tinder?

Opprett en konto for å bruke Tinder. Angi navn, kjønn, alder, plassering og kjønnspreferanser i profilen din. Da er det bare å sveipe. Bare sveip brukerne du liker til høyre og de du ikke liker til venstre. Hvis brukeren du liker også liker deg, vil matchen finne sted. På denne måten kan du starte samtalen.

Hvordan få treff på Tinder

En effektiv profil

Effektiv profilskriving

Vær ærlig

Bruk bilder du er god på.

Fremhev de beste egenskapene dine.

Når du sender meldinger, ikke vær støtende med det første og bare prøv å bli kjent med brukeren.

Sørg for å ha en morsom og hyggelig samtale.

Hva betyr 24 timer på Tinder? 

Tinder Gold- og Platinum-medlemmers valg fornyes hver 24. time. Hvis du har kjøpt utvalg, har du 24 timer på deg til å se og velge dem før de forsvinner. Du vil få treff basert på disse valgene.

Kan jeg chatte på Tinder uten å betale? 

Du kan bruke Tinder gratis og chatte. Men Tinder tilbyr begrensede matchrettigheter for dette. Derfor kan du ikke rulle ubegrenset. Du kan velge et betalt medlemskap for å få en bedre brukeropplevelse på Tinder.

Hvem bør sende tekstmeldinger først på Tinder?

Det spiller ingen rolle hvem som sendte den første meldingen på Tinder. Det viktige er å starte med et effektivt og effektivt budskap og tilbringe morsomme øyeblikk med brukeren du matcher. Som et resultat av at dere begge liker hverandre, er det viktigere å se for å nyte det.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.