Flere Matches: Tinder Hook-up Taktikker

Zoosk Features Review

Tinder er en platform, hvor du kan flirte, hænge ud, finde længerevarende forhold og endda finde en sexpartner. Det er nu meget nemt at finde en partner på Tinder, som mange bruger! Men hvis du ikke kan finde den partner, du ønsker, på trods af at du bruger Tinder, har vi forslag til dig i dag!

Victoria Milan har forberedt “Tinder Hook-up Taktikker”-indholdet til dig i dag. På den måde kan du matche med mennesker, du kan lide, og finde den partner, du leder efter. Hvis du er klar, så går vi i gang! Her er vores “Tinder Hook-up Taktikker”-indhold, vi har forberedt til dig.

Tinder Hook-up

Tinder Hook-up Taktikker

Før vi går videre til Tinder Hook-up-taktikkerne, skal vi bedre forstå, hvad Tinder er og brugerne på Tinder, så lad os tage et kig på dem først.

Er Tinder Til At Hooke Op Eller Til At Flirte?

Tinder er en app med millioner af brugere og fungerer verden over. Tinder annoncerer sig selv som en app til dating og flirt. Men selvfølgelig er det ikke alle brugere, der bruger den til dette formål. Der er mange brugere, der bruger Tinder til hook-ups, og dette nummer er ikke ubetydeligt. Derfor, hvis du vil bruge Tinder til Hook-ups, er vores svar; Selvfølgelig, hvorfor ikke! Du kan nemt finde den partner, du leder efter, blandt millioner af mennesker med den rigtige taktik.

Forstå Brugere På Tinder

Som vi sagde, har Tinder millioner af brugere. Og alle disse brugere er på Tinder med forskellige formål. For at finde den partner, du leder efter, bør du derfor undersøge deres profiler og forstå, hvad de bruger.

For eksempel betyder “ingen ONS” “ingen one night stand”. Tilsvarende betyder sætninger som “Ingen Hook-ups” og “Ingen Playere”, at brugeren ikke bruger Tinder til hook-ups. Normalt leder sådanne brugere efter et langvarigt og seriøst forhold.

Så hvis du bruger Tinder til hook-ups, skal du ikke like disse brugere. Brugere, der leder efter afslappede forhold, bruger ofte sætninger som “Afslappet sjov” eller “Uden betingelser” på deres profil. Du kan nemt finde den partner, du leder efter, ved at like sådanne brugere.

Nu har vi lært, hvad Tinder er, og hvordan man genkender brugere. Nu kan vi skifte til vores Tinder Hook-up Taktikker. Vi vil undersøge vores Tinder Hook-up taktikker under to hovedoverskrifter. Her er vores Tinder Hook-up taktikker.

Tinder Hook-up

1 – Tinder-profil

Din profil på Tinder er det første element, der betyder noget for hook-ups. Derfor er vores første Tinder Hook-up-taktik “Profil”. Der er millioner af brugere på Tinder, og de fleste af disse brugere er faktisk konkurrenter til dig. Derfor skal din profil se godt ud. Derfor er der nogle ting, du skal overveje, når du opretter din profil. Lad os tale om dem først.

1.1 Profilbillede

For Tinder Hook-ups er det vigtigt at vælge det rigtige profilbillede først. Men når du vælger dit profilbillede, skal du være opmærksom på at vælge sjove billeder eller billeder, som du synes er gode. Du kan for eksempel vælge et sjovt billede med dine venner eller et billede taget i et smukt landskab.

Disse er faktisk et signal til dit match som øger dine potentielle matches. Der er nogle ting, du ikke bør gøre, når du vælger dine Tinder-profilbilleder. For nylig, især har det vist sig at profiler af mænd med muskler, eller billeder som; jeg har en Porsche, tiltrækker faktisk ikke kvinders opmærksomhed.

Det er faktisk et forsøg på at bevise noget for dem og får dig ikke til at se cool ud. Tværtimod virker det mere som vulgaritet for kvinder. Hold dig derfor fra at vælge sådanne billeder. Vælg gode billeder, hvor du er mere naturlig. Faktisk er en af vor tids største sygdomme kunstighed.

De fleste mennesker foregiver at være anderledes end hvad de er, eller præsenterer det som sådan. Dette er frastødende for de fleste mennesker. Sørg derfor for at vælge billeder, hvor du er naturlig.

Sørg også for at lægge flere billeder i stedet for kun ét billede. Brugere swiper normalt ikke til højre på profiler, der kun har ét billede. Glem derfor ikke at lægge et par billeder af dig selv op, der kan give dem en idé.

Og hvis du ikke er sikker på, hvilke billeder du skal bruge, kan du bede et par venner om hjælp. Eller du kan lave en undersøgelse på nogle få websteder, hvor folk bedømmer dine billeder. Af disse grunde er dit profilbillede vores første Tinder Hook-up-taktik.

1.2 Tinder Bio

Tinder bio er vores anden Tinder Hook-up taktik. Det er valgfrit at oprette en Tinder-bio, men det er vigtigt, at du opretter en. Du behøver heller ikke bruge meget tid på at skabe en Tinder-bio. Fordi Tinder-bios er ret korte og koncise.

Derfor behøver du ikke være doven, mens du gør dette. Tinder har en grænse på 500 ord for at oprette en bio. Du kan kort beskrive dig selv i din bio. Men pas på ikke at være for lang, for brugere kan ikke lide at læse romaner.

Derfor kan du oprette en enkel og almindelig bio. Du kan nævne dine aktiviteter i din Tinder-bio. For eksempel giver sætninger som “Basketball-mester” eller “Gru Gamer” kort information om dig, og dette er en sjov tilgang. Du kan oprette din bio og fange flere matches ved at vælge sætninger som disse. Af disse grunde er din biografi vigtig for Tinder Hook-ups.

Tinder Hook-up

2 – At Tale

På Tinder er dine samtaler et andet element, der faktisk betyder noget. At blive matchet betyder ikke, at brugeren er forelsket i dig, så der er nogle ting, du bør gøre, når du kontakter den person, du matchede med. Så lad os tage et kig på dem.

2.1 Introduktion til Samtale

Til Tinder Hook-ups er din intro måske det vigtigste element. Når du starter en samtale, skal du først være komfortabel. På denne måde kan du bevæge dig mere præcist. Også, når du begynder at tale;

“Hej!”

“Hvordan har du det”

“Du er smuk”

Sætninger som disse er faktisk dårlige indledende samtaler, som ikke fanger brugernes opmærksomhed. Derfor vil du sandsynligvis ikke være i stand til at tiltrække opmærksomheden fra den person, du bliver matchet med.

Hvor mange lignende beskeder tror du, der er i en kvindelig brugers indbakke? Vend dig derfor til mere interessante ting for at tiltrække hendes opmærksomhed. For en bedre intro, tag et kig på profilen for den bruger, du matchede med, og undersøg deres hobbyer, så du kan få en mere effektiv intro.

For eksempel matchede du med en person, og da du kiggede på hendes Tinder-profil, så du, at hun godt kan lide metalmusik. Til dette kan du lave en introduktion som “AC/DC er et bedre band end Metallica, og dette er ikke til debat.” Når du sender sådan en besked, vil hun højst sandsynligt svare dig. Lad os tage et kig på flere ideer som denne.

“Der er ikke behov for øl, når der er vin.”

“Du tog til London. Jeg er meget nysgerrig på London, kan du fortælle mig lidt om det?”

“En flaske vin og se solnedgangen i LA og dig <3”

Som du kan se, er de mere effektive. Du kan starte din samtale med den person, du matcher, ved at lave beskeder som disse eksempler. Sådanne indledende sætninger vil være mere effektive og vil øge dine chancer for at starte en samtale. Det er derfor, dine indledende sætninger er vigtige for Tinder Hook-ups.

2.2 Fortsættelse af Samtale

Vi fortsætter hurtigt vores taktiske Tinder Hook-up-serie! Vores næste Tinder Hook-up-trick handler om, hvordan man fortsætter samtalen. Først og fremmest er det nyttigt at nævne, at det er vigtigt at være komfortabel, mens du chatter.

Så vær naturlig og lad det bare flyde. Som Bruce Lee sagde: “Vær som vand!”. Hvis vi går tilbage til vores emne, skal du først og fremmest holde dig væk fra middelmådighed. Vær naturlig, når du chatter, og hold dig ud over det sædvanlige!

For eksempel “Hvor bor du?” “Hvilket universitet læser du på?” eller hold dig væk fra legitimationsoplysninger som “Hvor gammel er du”. Det er selvfølgelig vigtige detaljer, men du kan gemme dem til senere.

Tal først med din match om deres interesser. Som et resultat er hendes interesser og de ting, hun kan lide, de ting, hun nyder at gøre og tale mest om. Dette vil gøre at jeres samtale skrider frem og tiltrækker mere opmærksomhed.

Så tal med hende om hendes hobbyer og interesser. Også, som vi sagde, vær naturlig, for eksempel, udtryk dine tanker til hende på et tidspunkt, hvor du er uenig i hendes mening.

Sådanne kontrasterende ideer vil gøre det lettere for dig at komme tættere på. Også, hvis du taler om dig selv, så undgå at rose dig selv. At rose dig selv vil ikke give nogen mening, tværtimod vil det få hende til at blive kold.

Udtryk dig derfor på den måde, din naturlige tilstand er. Derudover vil det at lave små vittigheder under samtalen gøre samtalen sjovere. På den måde kan du lave en effektiv og god Tinder Hook-up.

Til sidst, vær  ærlig i dine samtaler. Hvis du leder efter et afslappet forhold, bør du fortælle hende det. Prøv selvfølgelig ikke at være stødende, når du siger dette, og prøv endda at være sjov. F.eks;

“Jeg er en drilsk dreng, og jeg leder efter afslappet sjov.”

“Jeg vil gerne date nogen og have det sjovt, men hvis jeg også finder kærligheden, vil jeg være den lykkeligste person i verden.”

“Jeg leder efter afslappet sjov, men vi ved ikke, hvor livet vil tage os hen.”

Med sætninger som disse kan du føre en ærlig samtale. Faktisk kan det yderligere forbedre dit forhold til den person, du bliver matchet med, hvis du lader døren stå åben. På denne måde vil din Tinder Hook-up fungere.

Det var alt for nu fra indholdet “Tinder Hook-up Taktikker” udarbejdet af Victoria Milan til dig! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du følge Victoria Milans blog. Hvis du leder efter en sexpartner, kan du også vælge Victoria Milan. Victoria Milan er en verdensomspændende platform med millioner af brugere. Derudover kan du hurtigt starte en chat med mange funktioner såsom at se brugere, der er online. Derudover er registrering hos Victoria Milan gratis. Find nemt den partner, du leder efter, med Victoria Miilan! Klik for at registrere dig hos Victoria Milan.

Tinder Hook-up

Ofte Stillede Spørgsmål om Tinder Hook-ups

Hvordan Finder Man En Hook-up På Tinder?

Der er en masse elementer, du skal vide om Tinder Hook-ups. Som at oprette en korrekt profil og starte samtalen korrekt. For at lære Tinder hook-up taktikker, kan du besøge vores indhold og få en hurtig start.

Hvor Almindelige er Tinder Hook-ups?

Tinder er ikke kun til hook-ups. Men cirka 22% af brugerne angiver, at de bruger det til Tinder Hook-ups. 22% lyder måske som en lille procentdel, men når man tænker på, at den har millioner af brugere, er det faktisk ikke et lille mængde. Derfor kan du bruge Tinder til hook-ups.

Er Tinder Hook-ups Gratis?

Tinder er en populær og meget brugt app. Tinder er gratis, men den gratis version har begrænsninger. Derfor kan du kun lave et vist antal likes. Og du skal vente 24 timer på, at din ret til at kunne like bliver fornyet.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.