Fler matchningar: Tinder Anknytnings Taktiker

Zoosk Features Review

Tinder är en plattform där du kan flirta, umgås, hitta långvariga relationer och till och med hitta en sexpartner. Det är nu väldigt enkelt att hitta en partner på Tinder, som många använder! Men om du inte hittar den partner du vill ha trots att du använder Tinder så har vi förslag till dig idag!

Victoria Milan har förberett “Tinder anknytnings taktiker”-innehållet åt dig idag. På så sätt kan du matcha med personer du tycker om och hitta den partner du letar efter. Om du är redo så kör vi! Här är vårt “Tinder anknytnings Taktiker”-innehåll som vi har förberett för dig.

Tinder anslutning

Tinder Anknytnings Taktiker

Innan vi går vidare till Tinder anknytnings-taktiken måste vi bättre förstå vad Tinder är och användarna på Tinder, så låt oss ta en titt på dem först.

Är Tinder för anknytning eller för att flirta?

Tinder är en applikation med miljontals användare och tjänst över hela världen. Tinder annonserar sig som en dejting- och flirtapp. Men naturligtvis använder inte alla användare det för detta ändamål. Det finns många användare som använder Tinder för anknytningar och detta är inte oförståeligt. Därför, om du vill använda Tinder för att para ihop, är vårt svar; Självklart varför inte! Du kan enkelt hitta den partner du letar efter bland miljontals människor med rätt taktik.

Förstå användare på Tinder

Som vi sa har Tinder miljontals användare. Och alla dessa användare är på Tinder för olika ändamål. Därför bör du, för att hitta den partner du letar efter, undersöka deras profiler och förstå vad de använder de för.

Till exempel betyder “ingen ONS” “ingen one night stand”. På samma sätt betyder fraser som “No Hookup” och “No Player” att användaren inte använder Tinder för anknytningar. Vanligtvis letar sådana användare efter ett långsiktigt och seriöst förhållande.

Så om du använder Tinder för uppkoppling, gilla inte dessa användare. Användare som letar efter tillfälliga relationer använder ofta fraser som “Casual fun” eller “Ovillkorligt” på sin profil. Du kan enkelt hitta den partner du letar efter genom att gilla sådana användare.

Nu har vi lärt oss vad Tinder är och hur man känner igen användare. Nu kan vi byta till vår Tinder Anknytnings Taktiker. Vi kommer att undersöka vår Tinder anknytnings-taktik under två huvudrubriker. Här är vår Tinder anknytnings-taktik.

Tinder anslutning

1 – Tinder-profil

Din profil på Tinder är det första elementet som är viktigt för att para ihop. Det är därför vår första Tinder anknytnings-taktik är “Profil”. Det finns miljontals användare på Tinder, och de flesta av dessa användare är faktiskt konkurrenter till dig. Därför bör din profil se bra ut. Därför finns det några saker att tänka på när du skapar din profil. Låt oss prata om dem först.

1.1 Profilbild

Profilbild För Tinder är det viktigt att välja rätt profilbild först. Men när du väljer din profilbild, var noga med att välja roliga eller bilder som du tycker är bra. Du kan till exempel välja ett roligt foto med dina vänner eller ett foto taget i ett vackert landskap.

Dessa är faktiskt en signal till din match för att öka dina potentiella matchningar. Det finns några saker du inte bör göra när du väljer dina Tinder-profilfoton. Nyligen bevisat att, särskilda profilbilder av män med muskler, eller bilder som ‘jag har en Porsche’, faktiskt inte lockar kvinnors uppmärksamhet.

Det är faktiskt ett försök att bevisa något för dem och får dig inte att se cool ut. Tvärtom, det verkar mer som vulgaritet för kvinnor. Håll dig därför borta från att välja sådana bilder. Välj bra bilder där du är mer naturlig. Faktum är att en av vår tids största sjukdomar är falskhet.

De flesta människor låtsas vara annorlunda än vad de är, eller presenterar det som sådant. Detta är motbjudande för de flesta. Var därför noga med att välja foton där du är naturlig.

Se också till att lägga in flera bilder istället för bara ett foto. Användare sveper vanligtvis inte åt höger på profiler som bara har ett foto. Glöm därför inte att lägga upp några bilder på dig själv som kan ge dem en idé.

Och om du inte är säker på vilka bilder du ska lägga upp kan du be några vänner om det. Eller så kan du göra en undersökning på några webbplatser där folk betygsätter dina foton. Av dessa skäl är din profilbild vår första Tinder anknytnings-taktik.

1.2 Tinder Bio

Tinder-bio är vår andra Tinder anknytnings-taktik. Att skapa en Tinder-biografi är valfritt, men det är viktigt att du skapar en. Dessutom behöver du inte spendera mycket tid på att skapa en Tinder-bio. Eftersom Tinder-bios är ganska korta och koncisa.

Därför behöver du inte vara lat när du gör detta. Tinder har en gräns på 500 ord för att skapa en bio. Du kan kort beskriva dig själv i din bio. Men var noga med att inte vara för lång, eftersom användare inte gillar att läsa romaner.

Därför kan du skapa en simpel och enkel bio. Du kan nämna dina aktiviteter i din Tinder-bio. Till exempel, fraser som “Master of basketball” eller “Gru Gamer” ger kort information om dig och detta är ett roligt tillvägagångssätt. Du kan skapa din bio och fånga fler matchningar genom att välja fraser som dessa. Av dessa skäl är din biografi viktig för Tinder.

Tinder anslutning

2 – Tala

På Tinder är dina konversationer ett annat element som faktiskt betyder något. Att bli matchad betyder inte att användaren är kär i dig, så det finns några saker du bör göra när du kontaktar personen du matchade med. Så låt oss ta en titt på dem.

2.1 Introduktion till konversation

För Tinder är ditt intro kanske det viktigaste elementet. När du börjar en konversation måste du först vara bekväm. På så sätt kan du röra dig mer exakt. Dessutom, när du börjar prata;

“Hej!”

“Hur mår du”

“Du är vacker”

Fraser som dessa är faktiskt dåliga inledande konversationer som inte fångar användarnas uppmärksamhet. Därför kommer du förmodligen inte att kunna fånga uppmärksamheten från personen du matchas med.

Hur många liknande meddelanden tror du att det finns i en kvinnlig användares inkorg? Vänd dig därför till mer intressanta saker för att locka hennes uppmärksamhet. För ett bättre intro, ta en titt på profilen för användaren du matchade med och undersök deras hobbyer så att du kan ha ett mer effektivt intro.

Du matchade till exempel med en person och när du tittade på hens Tinder-profil såg du att hon gillar metalmusik. För detta kan du göra en introduktion som “AC/DC är ett bättre band än Metallica och det här är inte uppe för debatt.” När du skickar ett sådant meddelande kommer hon med största sannolikhet att svara dig. Låt oss ta en titt på fler sådana här idéer.

“Det finns inget behov av öl när det finns vin.”

“Du åkte till London. Jag är väldigt nyfiken på London, kan du berätta lite om det?”

“En flaska vin och titta på solnedgången i LA med dig <3”

Som du kan se är de mer effektiva. Du kan starta din konversation med personen du matchar genom att göra poster som t.ex. Sådana inledande meningar kommer att vara mer effektiva och kommer att öka dina chanser att tala. Det är därför dina inledande meningar är viktiga för Tinder Hookup.

2.2 Fortsättning av konversation

Vi fortsätter snabbt med vår taktiska serie i Tinder anknytningar! Vårt nästa Tinder-trick handlar om hur man fortsätter konversationen. Först och främst är det användbart att nämna att det är viktigt att vara bekväm när du chattar.

Så var naturlig och låt det bara flöda. Som Bruce Lee sa, “Var som vatten!”. Om vi ​​går tillbaka till vårt ämne måste du först och främst hålla dig borta från medelmåttighet. Var naturlig när du chattar och håll dig utöver det vanliga!

Till exempel “Var bor du?” “Vilket universitet studerar du vid?” eller håll dig borta från legitimationsinformation som “Hur gammal är du”. Naturligtvis är detta viktiga detaljer, men du kan spara dem till senare.

Prata först med din match om deras intressen. Som ett resultat är hennes intressen och de saker hon gillar, de saker hon tycker om att göra och prata om mest. Detta kommer att göra ditt tal framsteg och få mer uppmärksamhet.

Så prata med henne om hennes hobbyer och intressen. Också, som vi sa, var naturlig, till exempel uttryck dina tankar för henne vid en punkt där du inte håller med hennes åsikt.

Sådana kontrasterande idéer kommer att göra det lättare för dig att komma närmare. Dessutom, om du pratar om dig själv, undvik att berömma dig själv. Att berömma dig själv kommer inte att vara meningsfullt, tvärtom, det kommer att få henne att bli kall.

Uttryck dig därför på det sätt som ditt naturliga tillstånd är. Dessutom kommer att göra små skämt under samtalet göra samtalet roligare. På så sätt kan du göra en effektiv och bra taktik.

Till sist, var ärlig i dina samtal. Om du letar efter ett avslappnat förhållande bör du berätta för henne. Försök naturligtvis att inte vara stötande när du säger detta, och försök till och med att vara rolig. Eg.;

“Jag är ett busigt barn och jag letar efter avslappnat skoj.”

“Jag vill dejta någon och ha kul, men om jag också hittar kärleken kan jag vara den lyckligaste personen i världen.”

“Jag letar efter ledigt skoj, men vi vet inte vart livet tar oss.”

Med fraser som dessa kan du ha en ärlig konversation. Faktum är att lämna dörren öppen kan ytterligare förbättra din relation med personen du matchas med. På detta sätt kommer din Tinder-koppling att fungera.

Det var allt för nu från innehållet “Tinder Anknytnings Taktiker” som Victoria Milan har förberett åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du följa Victoria Milans blogg. Dessutom, om du letar efter en sexpartner kan du välja Victoria Milan.Victoria Milan är en världsomspännande plattform med miljontals användare. Dessutom kan du snabbt starta en chatt med många funktioner som att se användare som är online. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan.

Tinder anslutning

Vanliga frågor om Tinder Hookup

Hur får man koppling på Tinder?

Det finns många element du behöver veta om Tinder Hookup. Som att skapa en korrekt profil och starta konversationen rätt. För att lära dig Tinders uppkopplingstaktik kan du besöka vårt innehåll och få en snabbstart.

Hur vanliga är Tinder-anslutningar?

Tinder är inte bara för anslutningar. Däremot uppger cirka 22% av användarna att de använder Tinder för att para ihop. 22% kan låta som en liten procentandel, men när man tänker på att den har miljontals användare är det faktiskt inte en liten mängd. Det är därför du kan använda Tinder för uppkoppling.

Är Tinder Hookup gratis?

Tinder är en populär och mycket använd app. Tinder är gratis, men gratisversionen har begränsningar. Därför kan du bara göra ett visst antal likes. Och du måste vänta 24 timmar på att din rätt att gilla ska förnyas.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.