Slik starter du en samtale på Tinder 2022 (31 tips)

How To Start A Conversation On Tinder

Jeg er sikker på at dette ikke er et nytt problem for deg: hvordan starter jeg en samtale på Tinder? Det er nummer én ting alle forteller deg å jobbe med. Tinder er en av de verdifulle datingapplikasjonene. Og vet ikke hvordan du starter er vanlig problem for alle brukere. I dagens artikkel vil vi forklare hvordan du starter samtalen på Tinder.

1- Ikke bruk “Hei!”

Når du fanger en kamp på Tinder, ikke begynn å snakke «Hei». Det er den vanligste måten folk starter samtalene sine på, ifølge en analyse av 200 000 Tinder-brukere.

«Hei» og «Hei» fikk nesten null svarprosent. Hvis åpningslinjen din er søt eller morsom, kan den fungere bra. Nøkkelen er å sørge for at åpneren din har riktig lengde og type melding for plattformen og personen som skal motta den.

For eksempel, hvis du sender meldinger til noen på OKCupid eller en annen datingside som bruker brukernavn og ikke faktiske navn, kan du bruke noe som “Hei søta” eller “Hei sexy” i stedet for å prøve å bruke navnet deres. På denne måten finner du ikke ved et uhell ut at navnet deres ikke er så bra og føler deg som en idiot for å kalle dem ved feil navn.

2- Vær kreativ

Hvis du bruker Tinder, er du sannsynligvis klar over at konkurransen er hard. Du må skille deg ut fra mengden, og bruke kreativiteten din til å bryte isen med en jente på Tinder.

Det du trenger å gjøre for dette er ganske enkelt. Se gjennom profilen til brukeren du matchet med og send en melding til brukeren om et emne som fanger oppmerksomheten din. For eksempel skrev brukeren du matchet med lappen “Heavy Metal Lover” på profilen sin. Og du la merke til at AC/DC er skrevet mellom disse gruppene. Du kan starte med en melding som denne. AC/DC er et av de beste bandene, men definitivt ikke et metalband! AC/DC er et rockeband. Du kan si. På denne måten starter du en effektiv samtale på Tinder.

3- Søk etter felles interesser

Å matche på Tinder er en god start, men det er ikke det hele. Siden du ikke vet noe om personen du matcher med utover navn, alder og bilder, er det avgjørende å finne ut hva du har til felles for å komme videre.

Til syvende og sist bør målet ditt være å gå fra Tinder til å sende tekstmeldinger. Den eneste måten å gjøre dette på er å søke etter noe dere to har til felles. Tinder er en stedsbasert datingapp. Når du matcher på Tinder, undersøk hva du har til felles med brukeren du matchet med. Hvis du matcher med noen som deler en interesse for favorittbandet ditt, eller dere begge liker å gå på ski, spør dem om disse tingene!

En samtalestarter er mer engasjerende enn det kjedelige gamle «Hei» som alle er så vant til. Det er også viktig å ikke være for pushy. Hvis de ikke svarer på spørsmålene dine, ikke fortsett å spørre dem om og om igjen.

4- Vær morsom

Det er virkelig ikke vanskelig å være morsom. Du kan gjøre dette ved å lage vitser, eller stille henne spørsmål som får henne til å le. Eller snakke om ting som er morsomme.

Når du snakker med en pen jente på Tinder, tenk på hva hun vil høre fra deg. Hun vil sannsynligvis høre noen vitser, eller morsomme historier.

Tenk på hva du skal si før du snakker med henne. Hvis du ikke vet hva du skal si, er det bare å stille spørsmålene hennes og lytte til svarene hennes. Dette er en av tingene jenter finner attraktive hos gutter – evnen til å lytte og forstå følelsene deres. På denne måten kan du starte en morsom samtale på Tinder.

5- Vær direkte 

Når du matcher på Tinder, vær grei. Din første melding bør fortelle personen at du er genuint interessert i dem som person og ikke bare etter en oppkobling. Vis din personlighet og vær kreativ. Still åpne spørsmål som oppmuntrer til samtale og deling.

6- Ikke komplimenter henne 

For å få en match på Tinder, må du virkelig få profilen din til å skille seg ut, og det betyr at du vet hvordan du starter en samtale på Tinder.

Du tror kanskje at den beste måten å starte en samtale på er med et kompliment. Men hvis du vil vite hvordan du starter en samtale på Tinder, glem komplimenter. Komplimenter er flotte, men hvis du vil vite hvordan du starter en samtale på Tinder, må du gå dypere enn det. Kvinner blir bombardert med komplimenter hele dagen lang.

Den virkelige hemmeligheten for å starte en samtale på Tinder er denne: les profilen hennes og kommenter noe hun sa der.

7- Send en morsom GIF for å starte samtalen på Tinder

Hvis du vil starte en samtale på Tinder, må du skille deg ut fra mengden. Hvis du har blitt matchet med noen og ikke kan komme på noe smart eller morsomt å si, hvorfor ikke sende dem en GIF?

Enten du leter etter en isbryter eller bare vil injisere litt humor i samtalen din, er det mange morsomme GIF-er du kan sende over Tinder.

Hvordan sende en GIF på Tinder

Før du begynner å lete etter den perfekte GIF-en, er det best å forstå hvordan sending av GIF-er fungerer på Tinder.

Når du sender en melding på Tinder, har du tre alternativer: tekst, bilde eller GIF. Hvis du trykker på tekstikonet nederst i høyre hjørne av appen mens du er i et chattevindu, kan du skrive ut en melding som normalt. Trykk på bildeikonet og velg et bilde fra telefonens bibliotek. Ved å trykke på GIF-ikonet kan du bla gjennom tusenvis av forskjellige animasjoner.

Tinder Examples Messages

8- Eksempler på åpningsreplikker på Tinder 

9- Hva holder du på med akkurat nå?

10- Hva har du gjort i dag?

11- Hva liker du å gjøre for moro skyld?

12- Hva driver du med?

13- Har du lest noen gode bøker nylig?

14- Liker du å se filmer? I så fall, hva er din favorittsjanger?

15- Er du mer en TV-person, eller foretrekker du filmer?

16- Hvem er favorittskuespilleren din?

17- Er du et kattemenneske, et hundemenneske, begge deler eller ingen av delene?

18- Er det noe som virkelig irriterer deg? Hva er det og hvorfor plager det deg så mye?

19- Hva liker du å gjøre for moro skyld?

20- Hvordan beskriver du jobben din? Hva liker du best med det?

21- Har du noen morsomme planer for helgen?

22- Er du et hundemenneske eller et kattemenneske?

23- Hei, hva fikk deg til å sveipe til høyre?

24- Fine bilder! Du ser supersøt ut i dem alle sammen.

25- Haha, jeg antar at vi begge sveipet til høyre 😉

26- Du lurer sikkert på hvem pokker denne fyren er og hvorfor er han på Tinder.

27- Jeg forstår det – jeg er på en datingapp akkurat som deg, og jeg er åpen for å bli overbevist om noe annet.

28- Nå som du kjenner historien min, la meg fortelle deg litt om meg selv.

29- Jeg er veldig aktiv på Tinder fordi jeg elsker å møte nye mennesker i området mitt.

30- Så hvis du leter etter noen å snakke eller ta en drink med, vil jeg gjerne være din nye venn.

31- Send meg gjerne en melding og si hei hvis du vil chatte. Mitt navn er David.

Det var alt for nå fra innholdet i «Hvordan starte en samtale på tinder 2022» utarbeidet av Victoria Milan! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

I tillegg er Victoria Milan den beste datingsiden som lar deg finne en partner med sine unike egenskaper. Du kan se nettbrukere på hjemmesiden og finne den perfekte partneren med filteralternativer. Du kan enkelt finne en partner med fordelen av å ha millioner av brukere. Finn en partner med Victoria Milan enkelt! Klikk her for å registrere deg for Victoria Milan gratis!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.