Å ha sex av høy kvalitet: sextips for menn

Having High-Quality Sex: Sex Tips For Men

Du tror kanskje du er flink når det kommer til sex, men du kan gjøre mer enn bare å være talentfull. Bare det å være god i sengen er ikke nok for å tilfredsstille partneren din. Ved å gjøre mer kan du gjøre henne lykkeligere og du kan få et bedre sexliv.

Victoria Milan har utarbeidet “Sex Tips For Menn Liste” for deg i dag! På denne måten kan du få et bedre sexliv og gjøre partneren din mer glad. Hvis du er klar, la oss starte! Her er innholdet vårt!

Have Fiery Conversations with Your Spouse

Liste over sextips for menn

1- Sport

Sportssex er det første emnet på listen over tips for menn! Trening vil gi deg en bedre sexopplevelse for både partneren din og deg. Spesielt vekttrening gjør at testosteronhormonene dine utskilles mer og at du får en bedre seksuell helse.

Det vil også gjøre deg mer aktiv når du har sex i sengen. Du kan til og med starte å gjøre sport med partneren din. Dette vil tillate deg å tilbringe mer kvalitetstid sammen. Det vil også gjøre deg mer kompatibel. Av disse grunnene er vår første type sex for menn sport.

2- Spis sunt

Bare å trene er ikke nok. Det er også viktig å spise sunt. Når du spiser sunt, vil både livs- og sexkvaliteten øke. Du spør hvorfor? Her kommer svaret … Hvis du spiser sunt, baner du vei for et mindre stressende og lykkeligere liv.

Den andre grunnen er at når du spiser sunt, nyter du mer, for faktisk består sæd av mange næringsstoffer som protein. Kvaliteten på disse vil ha en positiv effekt på sexlivet ditt. Av disse grunnene er vår andre sextype for menn å gjøre sunn mat til en vane.

3- Ha brennende samtaler med ektefellen din

Hvis du ikke er interessert i denne typen samtaler, bør du definitivt prøve det. En av de tingene par ofte glemmer mest er skittenprat. Ja, selvfølgelig, mener vi ikke å kjefte på partneren din.

Men å få partneren din til å føle seg ønsket vil gjøre dem mer villige. Det vil også legge til spenning og tiltrekning til forholdet ditt. Du kan gjøre dette under sex med partneren din eller når libidoen din er høy. Hvis du tenker – hvordan kan jeg si det? – så la oss gi deg noen tips. Du kan for eksempel si hvor vakre hoftene eller brystene hennes er når dere har sex, og at du elsker å ha sex med henne.

Alternativt, når du synes det er passende for skittenprat, si til partneren din: “Jeg vil ligge med deg og få deg til å komme hardt!”. Dette er noen av eksemplene på dirty talk. Du kan utvikle disse tingene og du kan bruke dem mer effektivt. Skittent snakk gjør partneren din mer villig til sex. Av disse grunnene er brennheit snakk på vår liste over sextips for menn.

4- Bruk lengre tid på forspill

Hvis du vil at partneren din skal ha mer krevende sex, ikke hold forspillet kort. Den seksuelle strukturen til kvinner fungerer ikke som menn. Det er mer komplisert for kvinner å få orgasme og virkelig nyte sex enn for menn. Elsk derfor mer med partneren din, både for å tilfredsstille partneren din og for å gjøre ham mer villig.

Du trenger ikke kun fokusere på leppe- og nakkeområdene under forspillet. Så ikke bare tenk på forspill som hals og lepper. Du kan suge på partnerens bryster, mage og til og med knærne. Å suge på forskjellige og uventede punkter vil stimulere nervepunkter og gi deg en bedre sexopplevelse. Av disse grunnene er langvarig forspill et godt sextips for menn.

5- Få partneren din til å føle kjærligheten din

Selvfølgelig er vi sikre på at du viser din kjærlighet til din ektefelle eller partner. Men å kysse, klemme eller kjøpe en blomst til partneren din gjør ikke partneren din mer entusiastisk under sex, fordi det kan være spesielt og vakkert for henne, men det er nok litt standardisert. Men du trenger ikke bekymre deg! Vi har et godt forslag til deg i vår liste over sextips for menn!

Den beste måten å vise din kjærlighet til ektefellen din på er å forstå henne bedre og få henne til å føle at du er der for henne. Det du trenger å gjøre for dette er veldig enkelt! Bare spør partneren din helhjertet, hvordan har hun det? Ja, det er alt du trenger å gjøre. Noen ganger i hverdagen kan vi gå glipp av alt. Eller fordi vi må bevege oss raskt i denne fartsfylte verdenen, noen ganger kan ting gå ubemerket hen. “Hvordan har du det?” Å spørre henne vil vise at du ønsker å forstå henne mer og at du bryr deg om henne.

Også, hvis hun har et problem, søk en løsning med henne om det. Og få partneren din til å føle at du er sammen med henne. Dette vil sikre at partnerens følelser for deg utvikler seg på en positiv måte. Dette vil gjøre partneren din mer entusiastisk og spent mens han har sex i sengen med deg.

6- Ta en dyp pust sammen

Både menn og kvinner er spente på en ny sexopplevelse! Hvis du ønsker å bli begeistret for sex og få en bedre sexopplevelse, kan det være en god idé å ta en fantastisk ferie med partneren din.

For dette kan du planlegge en ferie med partneren din, eller du kan velge en aktivitet som vil gjøre at dere kan slappe av. Siden vi har det konstant travelt i hverdagen, glemmer vi ofte å nyte et stressfritt og ubehagelig liv.

Å leve i en stressfri periode og ha stressfri sex vil være som terapi for dere begge. Av denne grunn er det en av punktene på vår Sextips for menn-liste å dra på en tur hvor dere kan fokusere på hverandre.

what to do to improve the sex experience

7 – Prøv nye fantasier

Nye fantasier vil tillate deg å gå ut av det vanlige og ha mer spennende sex. Derfor kan du prøve nye fantasier. Men sørg for at begge partnere vil være fornøyd med denne situasjonen. For nye fantasier kan du bruke internett og utvide horisonten. Som små eksempler på nye fantasier kan du prøve fantasier som interesserer deg, som lærer – student eller lege – pasient. Eller du kan prøve mer innovative fantasier, som en pisk. Men bare fokuser på de tingene du tror du vil like. Av disse grunnene er det å prøve nye fantasier et godt sex tips for menn.

8- La partneren din ta styringen

Noen ganger, i stedet for å tenke på hva du skal gjøre, la partneren din styre sexen. Ja, du trenger ikke alltid være den som styrer i sengen. Og noen ganger kan det å overlate ansvaret for sex til henne gjøre spillet mer spennende og interessant. Dette blir en ny opplevelse for både deg og henne. Samtidig vil partneren din tenke på hva de bør gjøre for å tilfredsstille deg. Dette vil gjøre det mer aktivt og effektivt i sexleken. I dette tilfellet vil det være en hyggelig sexopplevelse for dere begge.

9- Ta vare på å være velstelt

Ja, selvfølgelig vet vi at du følger hygienereglene. Men pass på at den lille er ren før sex. Rett før vi starter, ville ikke en rask løpetur på badet skade, og en liten sjekk ville vel ikke skade? Vi anbefaler også at du vasker penis før sex, for sikkerhets skyld. Dette vil gjøre partneren din mer villig. Av disse grunner er den siste anbefalingen i vår liste over sextips for menn vedlikehold.

10- Ikke bare vær sexorientert

Du er kanskje på jakt etter nye måter å forbedre sexopplevelsen med partneren din på. Kanskje er det ikke bare sexforholdet ditt som er monotont. Kanskje er det ikke så mye action og spenning i forholdet ditt som det pleide å være. Kanskje du trenger å tilbringe spennende dager som i tenårene. Hvis du tror du kutter ned på det morsomme, kan du øke doseringen litt. Å tilbringe kvalitetstid med partneren din og samle nye minner vil gjøre deg i stand til å få et mer lidenskapelig forhold. Og dette lidenskapelige båndet vil gjenspeiles i sengen. Et lidenskapelig forhold = lidenskapelig sex. Derfor, ikke glem å tilbringe spennende tider med partneren din.

Det var alt for nå fra «Sex Tips For Menn Liste»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

Dessuten, hvis du leter etter en sexpartner, er Victoria Milan det riktige og beste valget for deg. Victoria Milan er en verdensomspennende plattform med millioner av brukere. Den gir deg den beste servicen med sine unike funksjoner, moderne design og brukervennlig grensesnitt.

Du kan også se online brukere på hjemmesiden og starte en rask chat. Ikke bare disse! Registrering hos Victoria Milan er gratis! Kom igjen, finn partneren du leter etter enkelt og raskt. Klikk for å registrere deg hos Victoria Milan!

Try New Fantasies

Vanlige spørsmål om sextips for menn

Hva du skal gjøre for å forbedre sexopplevelsen

 1. Trene
 2. Spis sunt
 3. Ha brennende samtaler med ektefellen din
 4. Bruk lengre tid på forspill
 5. Få din ektefelle til å føle din kjærlighet
 6. Ta et dypt pust sammen
 7. Prøv nye fantasier
 8. La partneren din ta styringen
 9. Pass på å være velstelt

Hva er sextriksene menn bør bruke?

 1. Trene
 2. Spis sunt
 3. Ha brennende samtaler med ektefellen din
 4. Bruk lengre tid på forspill
 5. Få din ektefelle til å føle din kjærlighet
 6. Ta et dypt pust sammen
 7. Prøv nye fantasier
 8. La partneren din ta styringen
 9. Pass på å være velstelt

Hvordan bli bedre på sex?

Det er mange ting du må gjøre for å bli bedre på sex. Først av alt bør du begynne med deg selv, drive med sport og spise sunt. Da bør du finne de tingene partneren din vil like og gjøre henne mer villig. Du kan lære mer ved å besøke innholdet vårt “Sextips for menn”.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.