Blind Date-tips – Hva du bør gjøre på daten din

pre dating tips

Blind dating er en av de mest spennende typene dating. Fordi begge partnere ikke vet mye om hverandre. Og du lurer mye på blind daten din. Dette gjør blind dates til noe veldig spennende.

Hvis du har en blind date og er bekymret for hva du skal gjøre, trenger du ikke å frykte! I dag har Victoria Milan forberedt innholdet «Blind Date Tips» for deg! På denne måten kan du bedre forstå hva du må gjøre i avtalen. Hvis du er klar, la oss komme i gang med dette spennende innholdet! Her er vårt “Blind Date Tips” innhold!

things to do during a dating

Hva er en Blind Date?

For våre lesere som ikke vet hva Blind Date er, la oss først forklare Blind Date. En blind date er en date som vanligvis planlegges av en venn eller et familiemedlem for å lære dere å kjenne hverandre. Kort sagt, Blind Date er en av de største hobbyene til folk som liker matchmaking 🙂 I Blind Date kjenner vanligvis ikke begge partnerne hverandre, og de møtes på angitt dato, tid og sted. På denne måten har de mulighet til å bli kjent med hverandre. Nå som vi vet nøyaktig hva en Blind Date er, kan vi nå gå videre til temaet.

Blind Date Tips – Tips før Dating

Blind Dates er de mest spennende og nesten komplette overraskelsesmøtene. Du må bli kjent med partneren og tilbringe tid med dem. La oss nå ta en titt på hva du trenger å gjøre på denne daten, hva du må gjøre før du går på daten, og deretter lære de nødvendige triksene for dating.

1 – Velge riktige klær

Vårt første Blind Date Tips er det riktige valget av klær. Ikke glem, førsteinntrykket er alltid viktig og effekten du legger igjen på førsteinntrykket vil alltid være der. Derfor er det viktig å velge riktige klær. Men med å velge riktig antrekk, mener vi ikke ultra-chic klær. Først av alt, undersøk kafeen eller restauranten du går til og finn ut hvilken stil det er.

Hvis det er et virkelig stilig og luksuriøst sted, kan du velge en stilig kjole hvis du er kvinne og dress hvis du er mann. Hvis det er et varmere og mer normalt sted dere vil møtes, så kan du velge mer uformelle, men stilige klær. Kort sagt, vær en helhet med stedet du møter og vis partneren din at du bryr deg.

2- Ta vare

Ja, selv om dette er et tema som mannlige partnere ofte glemmer, men det er også en detalj som noen kvinnelige partnere overser. Ikke glem å bry deg før avtalen. Med å mene omsorg, mener vi ikke bare ting som ansiktsmasker eller å ta en dusj. Menn kan noen ganger være komfortable i saker som hår og skjegg.

Stikk derfor i det minste innom frisøren din og be om å få rettet håret og skjegget før du går til timen. Kvinnelige partnere kan på samme måte gå til en frisør og velge en frisyre de vil føle seg bra med. Denne situasjonen vil både glede partneren din og skape positive tanker i hans/hennes sinn. Av disse grunnene er vårt andre blinddatetips å være godt ivaretatt.

3 – En fengende duft

På din første date er lukten din like viktig som utseendet ditt. På første date gir duften din mange signaler til partneren din. Og han/hun vil sannsynligvis huske deg hver gang han/hun lukter det. Derfor bør du velge riktig parfyme.

Hvis daten din er i vintermånedene, kan du foretrekke intenst duftende parfymer. Hvis daten din er i sommermånedene, velg flere friske og mykt luktende parfymer. På denne måten vil du gjøre et godt inntrykk på din første date. Av disse grunnene er ditt valg av parfyme viktig som Blind Date Tips.

what should you do on blind dates

Blind Date-tips – ting å gjøre under en date

Vi lærte hva vi skulle gjøre før vår blinddate. Nå er det på tide å komme frem til hva som må gjøres under møtet. La oss sammen finne ut hva de er.

1- Rapporter posisjonen din

Selv om vennen din arrangerte møtet, vet du aldri hvor eller når noe vil skje med deg. Og som et resultat er dette et møte med en person du ikke kjenner. Så la familien få vite hvor du er før møtet. Gi også beskjed til familien din om når du bytter sted.

“Hva kan skje med meg?” Tenker du kanskje, og kanskje har du til og med rett i det. Men hva er skaden ved å være trygg? Av denne grunn er de første Blind Date-tipsene du må gjøre under møtet å informere om hvor du befinner deg.

2- Vær realistisk i dine forventninger

Vennene dine kan ha overdrevet mye om personen du vil møte. Derfor er det nyttig å være litt mer realistisk. Selvfølgelig er det greit å drømme, men du kan ikke forstå om noen er ditt livs kjærlighet ved sitt fysiske utseende.

De fleste blinddate viser seg å være negative, ofte på grunn av frustrasjon når forventningene er høye. Alt du trenger å gjøre er å være realistisk og holde forventningene lave. På denne måten kan du ta mer riktige grep. Av disse grunnene er det vårt andre blinddatetips å være realistisk når det gjelder forventninger.

3- Oppfør deg naturlig

Dette kan være en av de største sykdommene i vår tid. Folk oppfører seg ikke lenger som de pleier. Og de presenterer seg selv som annerledes enn det de er. Denne situasjonen vil ikke imponere personen du faktisk møter. Eller selv om det gjør det, vil forholdet ditt bli negativt påvirket over tid fordi denne personen ikke er deg.

Oppfør deg derfor ikke som om du er en annen person enn den du er. Faktisk leter de fleste nå etter disse oppriktige følelsene. For nesten alle oppfører seg annerledes enn de er. Å opptre som du er vil tillate deg å tjene mer “+”. Så å opptre naturlig er et annet av våre Blind Date-tips.

4- Vær oppriktig

Vi kan si at det å være oppriktig faktisk er en fortsettelse av tittelen vår “opptrer naturlig”. Men i denne delen vil vi berøre spørsmålet om å nærme oss med oppriktighet. Med oppriktighet mener vi selvfølgelig ikke at du snakker til ham som din beste venn. Eller late som du er på et jobbintervju.

Eller ikke still spørsmål som i et jobbintervju og ikke oppfør deg på den måten. Vær naturlig, vennlig, komfortabel og varm. Som et resultat er formålet med å være der det samme for dere begge, og oppriktige samtaler vil gi et behagelig miljø for dere begge. Og på et komfortabelt sted vil folk bli bedre kjent med hverandre. Det er derfor det er viktig å være oppriktig som Blind Date Tips.

5- Bli kjent med partneren din

En annen måte å ha det bra med din nye partner på er å lytte til ham/henne. Ikke bare snakk, og la partneren din snakke også. På denne måten kan du ta bedre beslutninger og handle etter disse tankene.

6- Ha det gøy og moro

Dette er en date og ikke et forretningsmøte tross alt. Prøv derfor å nyte denne situasjonen så mye som mulig. Selv om du ikke liker partneren din, kan du i det minste finne måter å ha det gøy på. Still interessante spørsmål til hverandre og fokuser på å le. På denne måten vil du ha en morsommere tid. Vær heller aldri frekk eller aggressiv, selv om du ikke liker partneren din. Hvis du er for overveldet, kan du si at jeg vil reise meg og gå. Så vær forsiktig og bare nyt tiden.

7- Vær ærlig og tydelig

Hvis du ikke liker personen du møter, vær ærlig og tydelig om det! Å gi håp til den andre parten eller forlate en åpen dør vil føre til håp. Hvis partneren din ikke er interessert, kan du si at “Det var en fin middag, takk for det. Men jeg tror ikke vi passer for hverandre.”. På denne måten vil du ikke få ham/henne til å være i forventning og opprørt. Av denne grunn er det viktig som Blind Date Tips at du er ærlig og tydelig.

Det var alt for nå fra «Blind Date Tips»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

Dessuten, hvis du leter etter en partner, er Victoria Milan det riktige valget for deg. Victoria Milan er en plattform som betjener millioner av brukere over hele verden. Den gir deg den beste brukeropplevelsen med sine unike funksjoner og moderne design. Du kan også se nettbrukere på hjemmesiden. På denne måten kan du raskt starte en samtale. Ikke bare disse! Registrering hos Victoria Milan er gratis. Finn partneren du leter etter enkelt og raskt med Victoria Milan! Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan!

blind date tips

Vanlige spørsmål om Blind Date Tips

Hva bør du gjøre på blinddate?

Det er noen ting du bør gjøre før og etter blinddater. Disse er;

 • Velg riktig kjole.
 • Ha det fint.
 • Velg en fengende duft.
 • La familien din vite hvor du befinner deg.
 • Vær realistisk i dine forventninger.
 • Handle naturlig.
 • Vær oppriktig.
 • Bli kjent med ham.
 • Ha det gøy og moro.
 • Vær ærlig og tydelig.

Hvordan starte en samtale på blinde dates

Det er kanskje millioner av emner du kan snakke om med noen du nettopp har møtt. Disse er;

 • Du kan snakke om film.
 • Du kan snakke om favorittaktivitetene dine.
 • Du kan ha samtaler om favorittmusikken din.
 • Du kan snakke om drømmene dine.
 • Du kan snakke om morsomme øyeblikk.

Er blinddate en god idé?

Faktisk handler Blind Dates ikke så mye om flaks. Fordi din felles venn eller en annen person tror at dere to ville være kompatible, får det dere til å møtes. Faktisk kan vi si at dette øker sannsynligheten for å finne partneren du leter etter. Derfor er blinddate en god idé.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.