Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist

narcissist cheating patterns

Har du noen gang hatt et forhold med en narsissistisk person? Eller har du noen gang trodd at partneren din er en narsissist? Narsissistiske mennesker er egentlig ikke så avhengige av forholdet deres som de er undertrykkende i forholdet. De vil bare at deres egne ønsker skal komme først, og de bryr seg ikke om deg. Og selv om de ikke kan gaslighting teknikken, er de flinke til å isolere deg litt etter litt. Disse menneskene har ofte en tendens til å være utro. Og hvis du vil forsikre deg om at partneren din er en narsissist, er det et par ting du trenger å vite.

Victoria Milan har forberedt innholdet ” Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist” for deg i dag. På denne måten kan du forstå om du har en narsissistisk partner og observere kjennetegnene i forholdet ditt. Her er innholdet vårt ” Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist” som vi har forberedt for deg.

Why Do Narcissists Cheat

Hvorfor er narsissister utro?

Narsissister ønsker ofte å tilfredsstille egoet sitt og nyte alle menneskers beundring. Samtidig vil de at partnerne deres bare skal holde seg til dem og ikke skilles fra dem. Narsissistiske mennesker er generelt mennesker som elsker makt og liker å holde på den makten de får.

Er alle narsissister utro?

Svaret er selvfølgelig nei! Men folk som har narsissistisk personlighetsforstyrrelse er generelt mer sannsynlig å være utro enn andre. Personer med narsissistisk personlighetsforstyrrelse (NPD) nyter oppmerksomhet, og for mye oppmerksomhet fører ofte til utroskap. Ikke alle narsissister har en tendens til å være utro, selv om dette vanligvis er tilfelle.

Derfor kan vi ikke si at dette gjelder alle narsissister. Men vi kan undersøke egenskapene til narsissister som er utro sammen og gjøre en situasjonsvurdering. La oss nå ta en titt på mønstrene til narsissister som jukser sammen.

Narsissistiske adferdsmønstre når det gjelder utroskap

Vi har sagt før at narsissistiske mennesker har en tendens til å være utro. Men dette er ikke sant for alle narsissister. Faktisk har alle i hele verden en tendens til å være en narsissist. Derfor kan du observere noen av mønstrene som vi vil liste opp her hos partnerne dine. Men hvis du har å gjøre med mer enn én, kan partneren din være en narsissistisk person. Og han kan være utro mot deg. La oss nå undersøke disse mønstrene sammen.

do all narcissists cheat

1- De liker å tilfredsstille sitt narsissistiske ego

Gaslighters, også kjent som narsissister, trenger en bunnløs egotilfredsstillelse. Og denne egobrønnen blir aldri helt fylt. Narsissister leter stadig etter nye måter å tilfredsstille egoet sitt på. Til og med nye mennesker. Dette er en av de største grunnene til at de pleier å være utro. Alle liker å bli likt og tatt vare på. Og de bruker dem for å tilfredsstille egoet sitt. De har også en tendens til å være mindre ansvarlige i forholdet og har lav selvdisiplin. Dette er et av de narsissistiske adfærsmønstrene.

2- De får deg til å føle deg verdiløs

I begynnelsen av forholdet ditt er alt vakkert. Det er til og med spennende og fullt av lidenskap. De forteller deg at du er perfekt og at du har alt de leter etter. Og de sier at det de føler for deg er veldig spesielt. Men selv om du gjør en liten feil over tid, presenterer de det som en stor feil.

Med tiden endrer ting seg og forholdet deres blir annerledes fra dette punktet. Dette er fordi nå vet narsissisten at du er avhengig av ham/henne. Og fra det tidspunktet begynner han vanligvis å prøve å manipulere deg slik han/hun vil. Du ser etter skyld hos deg selv, men problemet ligger faktisk ikke hos deg. Alt handler om den narsissistiske personen. Dette er et av de narsissistiske adferdsmønstrene.

3- Lovbrudd med ditt bedrag

Dette er en av teknikkene som narsissister bruker mye. De får seg selv til å se uskyldige ut og sier at det er du som er utro. Med denne teknikken handler det faktisk om å bli kvitt sine egne synder og få deg til å tro at det er du som tar feil.

Det er også begynnelsen på arbeidet med å isolere deg og distansere deg fra potensielle partnere. Men du trenger ikke å føle deg skyldig! Narsissister er ofte de som er ansvarlige for utroskap. Og det er en av måtene å distrahere deg selv på. På denne måten oppnår de mange ting. Dette er et av de narsissistiske adferdsmønstrene.

4- De dømmer deg

Et av de narsissistiske adferdsmønstrene er når narsissister dømmer uten bevis. Narsissister kan anklage deg for å være utro med hvem som helst. De kan anklage deg for å være utro, selv når du ikke svarer på telefonen, svarer sent på tekstmeldingene deres, eller til og med snur hodet den andre veien.

For det er faktisk de som har potensial til å være utro mot deg. Og derfor kan han/hun hele tiden anklage deg for det. “Eller er du utro mot meg?” før du i det hele tatt vet hva det er, kan du støte på spørsmålet. I løpet av denne tiden, mens du prøver å overbevise dem, vil de være utro mot deg på den tiden 🙂 En interessant tilnærming, ikke sant? Men de lykkes vanligvis med dette.

5- De beskytter ikke seg selv seksuelt

Narsissister bryr seg ofte ikke om deres seksuelle helse og hevder å bruke beskyttelse. De tok imidlertid ingen beskyttelsestiltak da de var utro. Derfor kan din seksuelle helse være i fare. Pass derfor på å få testet deg med jevne mellomrom så snart som mulig.

Narsissistiske mennesker går aldri på akkord med følelsen av tilfredshet fordi de alltid er sikre på seg selv. Og de ønsker å oppleve hver eneste tilfredsstillende følelse til det fulle. Dette er en av grunnene til at de ikke tar forholdsregler for sex. Dette er et av de narsissistiske adferdsmønstrene.

6- De forventer at du er tolerant, men de er ikke tolerante

Folk som er narsissistiske tåler kaotiske øyeblikk veldig bra. De forventer at du til enhver tid skal være tolerant for å nå målene deres. Selv om du har en motsatt mening om noe, spiller det ingen rolle for dem.

Fordi deres egne ønsker og drømmer er viktigere. Når du har motsatte ønsker, gjør de denne situasjonen kaotisk. De viser en intolerant holdning. I dette tilfellet tar de et fast standpunkt for å overbevise deg om at du tar feil.

Og når ideene dine ikke stemmer overens og bestemte seg for å forlate dem; sier de ofte: “Ingen vil elske deg som meg!” eller “Du kan gå, døren er der!” og det beviser holdningene deres. Dette er et av de narsissistiske adferdsmønstrene.

7- Han/hun vil vinne deg tilbake

Narsissistiske mennesker vil prøve å nå deg igjen etter en stund. Ideen om separasjon utløser narsissistens frykt og får dem til å vise en trang til å gi opp. De vil komme med mange unnskyldninger for å komme inn i livet ditt igjen.

Noen ganger kommer de tilbake for å reagere ved å rope til deg. Men dette er et forsøk på å tiltrekke oppmerksomhet. Noen ganger prøver de å nå deg igjen ved å komme med unnskyldninger som “Jeg har glemt tingene mine hjemme”. Men dette er faktisk et forsøk på å gjenvinne tapt interesse.

Hvis du har vært i et langvarig forhold, vil det sannsynligvis ta ham/henne lang tid å finne et offer som deg. Samtidig vil de prøve å tilfredsstille sin stadig dypere frykt for å bli forlatt. Dette er et av de narsissistiske juksemønstrene.

8- Han/hun vil forlate deg igjen etter å ha fått deg tilbake

Et av favorittelementene til narsissister er å gi opp lett etter å ha fått dem tilbake. Dette er et av de narsissistiske juksemønstrene. Narsissister kan ikke skremme deg til å gi opp seg selv, og de foreslår for seg selv hvordan de skal forlate deg.

Dette er igjen et element som lar dem gjøre en innsats for å tilfredsstille egoet sitt. Når de først får deg, gir de deg lett opp og forlater deg halvveis. Fordi narsissister nå har tilfredsstilt egoet sitt og kan fortsette på veien med fred i sinnet.

9- De vil få deg til å holde deg unna andre

En av de mest karakteristiske egenskapene til narsissister er å få deg til å mistro andre. Dette er et av de narsissistiske juksemønstrene. De vil bare at du skal stole på dem og prøve å overbevise deg om at andre er løgnere.

Dette er faktisk en taktikk for å få deg til å komme tilbake til dem. Det faktum at partnerne deres bare er forpliktet til seg selv, tilfredsstiller deres egofølelse. Dette er også en del av ego-spillet. De vil sørge for at du ikke ser andre mennesker, selv om du slår opp med dem.

Det var alt for nå fra innholdet i “Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist” utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med. Også, hvis du vil forstå at partneren din er utro mot deg, kan du besøke våre “10 kjennetegn ved en utro partner” innholdet. På denne måten kan du være sikker på om partneren din er utro mot deg eller ikke.

I tillegg er Victoria Milan det riktige valget for deg for å finne partneren du leter etter. Det er veldig enkelt å finne partneren du leter etter i Victoria Milan, som har millioner av brukere over hele verden. Den gir deg den beste brukeropplevelsen med sin avanserte matchende algoritme, moderne og brukervennlige grensesnitt. Du kan også se online brukere på hjemmesiden og starte en rask chat. Finn enkelt partneren du leter etter med Victoria Milan! Det er også helt gratis å registrere seg. Bare klikk for å registrere deg hos Victoria Milan!

how do you know if a narcissist is cheating on you

Vanlige spørsmål om narsissistiske adferdsmønstre

Hvordan vet du om en narsissist er utro mot deg?

Narsissister viser ofte en anklagende holdning. Og de beskylder deg ofte for å være utro, når de er utro selv. Dette er en av de mest fremtredende funksjonene. For mer detaljert informasjon om dette emnet kan du besøke innholdet vårt “Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist”.

Hvordan oppfører en narsissist seg når han er utro?

Narsissister prøver å overbevise deg om at de er lojale mot deg, selv om de blir tatt for å utro. Selv om du har bevis på at han jukset, kan de nekte for det. Dette er et av de narsissistiske juksemønstrene. For mer detaljert informasjon om dette emnet kan du besøke innholdet vårt “Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist”.

Hva kjennetegner juksende narsissister?

  • De liker å ha sitt narsissistiske ego fornøyd
  • De får deg til å føle deg verdiløs
  • Lovbrudd med utroskap
  • De dømmer deg
  • De beskytter ikke seg selv seksuelt
  • De forventer at du er tolerant, men de er ikke tolerante selv
  • De vil vinne deg tilbake
  • De vil forlate deg igjen etter å ha fått deg tilbake
  • De ønsker å få deg til å holde deg unna andre

Er alle narsissister utro?

Svaret er nei! Men narsissister liker oppmerksomhet for å tilfredsstille deres ego, og de har ofte en tendens til å være utro. Dette er en av deres måter å tilfredsstille egoet sitt på. For mer informasjon om narsissister kan du besøke innholdet vårt “Narsissistisk kjærlighetsdilemma: adferdsmønstre til en utro narsissist”.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.