Laadukasta seksiä: Seksivinkkejä miehille

Having High-Quality Sex: Sex Tips For Men

Saatat ajatella olevasi lahjakas seksissä, mutta voit tehdä enemmänkin kuin olla lahjakas. Pelkästään oleminen hyvä sängyssä ei riitä tyydyttämään kumppaniasi. Tekemällä enemmän, voit tehdä hänestä onnellisemman ja saada paremman seksielämän.

Victoria Milan on valmistellut sinulle “Seksivinkkejä miehille” -artikkelin tänään! Tällä tavalla voit saada paremman seksielämän ja tehdä kumppanistasi onnellisemman. Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä on artikkelimme!

Have Fiery Conversations with Your Spouse

Seksivinkkejä miehille

1- Urheile

Urheilu on Seksivinkkejä miehille-artikkelimme ensimmäinen aihe! Treenaaminen antaa paremman seksikokemuksen sekä kumppanillesi että sinulle. Erityisesti painoharjoittelu mahdollistaa testosteronihormonien suuremman erittymisen ja seksuaalisen terveyden.

Se tekee sinusta myös aktiivisemman, kun harrastat seksiä. Voit jopa aloittaa urheilun kumppanisi kanssa. Näin voitte viettää enemmän laatuaikaa yhdessä. Se tekee teistä myös yhteensopivammat. Näistä syistä ensimmäinen seksivinkkimme miehille on urheilu.

2- Syö terveellisesti

Pelkkä harjoittelu ei riitä. On myös tärkeää syödä terveellisesti. Kun syöt terveellisesti, sekä elämäsi että seksin laatu paranevat. Kysyt miksi? Tässä tulee vastaus… Jos syöt terveellisesti, tasoittelet tietä vähemmän stressaavalle ja onnellisemmalle elämälle.

Toinen syy on se, että kun syöt terveellisesti, nautit enemmän, koska itse asiassa siemenneste koostuu monista ravintoaineista, kuten proteiinista. Näiden laadulla on myönteinen vaikutus seksielämääsi. Näistä syistä toinen seksivinkkimme miehille on tehdä terveellisestä syömisestä tapa.

3- Käy kuumia keskusteluja puolisosi kanssa

Jos et ole kiinnostunut tällaisista keskusteluista, sinun tulee ehdottomasti kokeilla sitä. Yksi asia, jonka parit usein unohtavat, on tuhmien puhuminen. Kyllä, emme tietenkään kehota kiroilemaan kumppanillesi.

Mutta se, että kumppanisi tuntee olevansa haluttu, tekee hänestä halukkaamman. Se lisää myös jännitystä ja vetovoimaa suhteeseesi. Voit tehdä tämän seksin aikana kumppanisi kanssa tai kun libidosi on korkea. Jos mietit – Miten voin sanoa sen? – Annetaan muutama vinkki. Voit esimerkiksi sanoa, kuinka kauniita hänen lantionsa tai rintansa ovat seksin aikana ja että rakastat seksiä hänen kanssaan.

Vaihtoehtoisesti, kun luulet tilanteen sopivaksi tuhmien puhumiseen, kerro kumppanillesi: “Haluan maata kanssasi ja viedä sinut orgasmin huipulle!”. Nämä ovat joitain esimerkkejä tuhmien puhumisesta. Voit kehittää näitä asioita ja voit käyttää niitä tehokkaammin. Tuhmien puhuminen saa kumppanisi halukkaammaksi seksiin. Näistä syistä kuuma keskustelu on Seksivinkkejä miehille-artikkelissamme.

4- Käytä esileikkiin enemmän aikaa

Jos haluat kumppanisi harjoittavan vaativampaa seksiä, älä pidä esileikkiä lyhyenä. Naisten seksuaalinen rakenne ei toimi kuten miesten. Naisten on monimutkaisempaa saada orgasmi ja todella nauttia seksistä kuin miesten. Siksi rakastele kumppanisi kanssa enemmän sekä tyydyttääksesi kumppanisi että saadaksesi hänestä halukkaamman.

Sinun ei tarvitse keskittyä vain huulten ja kaulan alueisiin esileikin aikana. Älä siis pidä esileikkiä vain kaulalla ja huulilla. Voit imeä kumppanisi rintoja, vatsaa ja jopa polvia. Erilaisten ja odottamattomien kohtien imeminen stimuloi hermopisteitä ja antaa sinulle paremman seksikokemuksen. Näistä syistä pitkittynyt esileikki on hyvä seksivinkki miehille.

5- Anna puolisosi tuntea rakkautesi

Tietenkin olemme varmoja, että osoitat rakkauttasi puolisollesi tai kumppanillesi. Mutta suuteleminen, halaaminen tai kukkien ostaminen kumppanillesi ei tee kumppanistasi innostuneempaa seksin aikana, koska se voi olla hänelle erityistä ja kaunista, mutta on luultavasti hieman standardoitua. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia! Meillä on sinulle hyvä ehdotus Seksivinkkejä miehille-artikkelissamme!

Paras tapa osoittaa rakkautesi puolisoasi kohtaan on ymmärtää häntä paremmin ja saada hänet tuntemaan, että olet hänen tukenaan. Se mitä sinun tarvitsee tehdä tätä varten, on hyvin yksinkertaista! Kysy vain kumppaniltasi, kuinka hän voi? Kyllä, se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Joskus jokapäiväisessä elämässämme voimme jäädä paitsi kaikesta. Tai koska meidän on edettävä nopeasti tässä nopeatempoisessa maailmassa, asiat voivat joskus jäädä huomaamatta. “Mitä kuuluu?” kysyminen häneltä osoittaa, että haluat ymmärtää häntä enemmän ja että välität hänestä.

Lisäksi, jos hänellä on ongelma, etsi ratkaisua hänen kanssaan. Ja anna kumppanisi tuntea, että olet hänen kanssaan. Tämä varmistaa, että kumppanisi tunteet sinua kohtaan kehittyvät positiivisella tavalla. Tämä tekee kumppanistasi innostuneemman harrastaessaan seksiä kanssasi.

6- Hengittäkää yhdessä syvään

Tätä varten voit suunnitella loman kumppanisi kanssa tai valita aktiviteetin, joka rentouttaa teitä. Koska meillä on jatkuva kiire jokapäiväisessä elämässämme, unohdamme usein nauttia stressittömästä ja mukavasta elämästä.

Stressittömässä ajassa eläminen ja stressittömän seksin harrastaminen on kuin terapiaa teille molemmille. Tästä syystä yksi Seksivinkkejä miehille-artikkelimme kohdista on lähteä matkalle, jossa voitte rauhassa keskittyä toisiinsa.

what to do to improve the sex experience

7 – Kokeile uusia fantasioita

Uudet fantasiat antavat sinun astua pois tavanomaisesta ja harrastaa jännittävämpää seksiä. Siksi voit kokeilla uusia fantasioita. Mutta varmista, että molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä tähän tilanteeseen. Uusia fantasioita varten voit käyttää Internetiä ja laajentaa näkökulmaasi. Pieninä esimerkkeinä uusista fantasioista voit kokeilla sinua kiinnostavia fantasioita, kuten opettaja – opiskelija tai lääkäri – potilas. Tai voit kokeilla innovatiivisempia fantasioita, kuten piiskaa. Mutta keskity vain asioihin, joista luulet nauttivasi. Näistä syistä uusien fantasioiden kokeilu on seksivinkkimme miehille.

8- Anna kumppanisi ottaa ohjat

Joskus sen sijaan, että mietit mitä tehdä, anna kumppanisi hallita seksiä. Kyllä, seksiä ei aina tarvitse ohjata sängyssä. Ja joskus vastuun jättäminen seksissä hänelle voi tehdä pelistä jännittävämmän ja mielenkiintoisemman. Tämä on uusi kokemus sekä sinulle että hänelle. Samaan aikaan kumppanisi miettii, mitä hänen pitäisi tehdä tyydyttääkseen sinut. Tämä tekee siitä aktiivisemman ja tehokkaamman seksipelissä. Tässä tapauksessa se on nautinnollinen seksikokemus teille molemmille.

9- Pidä huolta hyvästä trimmauksesta

Kyllä, tietysti tiedämme, että noudatat hygieniasääntöjä. Varmista kuitenkin, että pikkuisesi on puhdas ennen seksiä. Juuri ennen kuin aloitatte, nopea juoksu vessaan ei haittaisi, eikä pieni tarkastus haittaisi, eihän? Suosittelemme myös, että peset peniksesi ennen seksiä varmuuden vuoksi. Tämä tekee kumppanistasi halukkaamman. Näistä syistä viimeinen suositus Seksivinkkejä miehille-artikkelissamme on kunnossapito.

10- Älä ole ainoastaan seksiorientoitunut

Saatat etsiä uusia tapoja parantaa seksikokemusta kumppanisi kanssa. Ehkä ainoastaan seksisuhteesi ei ole yksitoikkoista. Ehkä suhteessanne ei ole niin paljon toimintaa ja jännitystä kuin ennen. Ehkä sinun täytyy viettää jännittäviä päiviä, kuten teini-iässäsi. Jos luulet vähentäneesi hauskoja juttuja, voit lisätä annosta hieman. Laatuajan viettäminen kumppanisi kanssa ja uusien muistojen kerääminen mahdollistaa intohimoisemman suhteen. Ja tämä intohimoinen side heijastuu sänkyysi. Intohimoinen suhde = intohimoinen seksi. Siksi älä unohda viettää jännittäviä aikoja kumppanisi kanssa.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin sinulle laatimasta “Seksivinkkejä miehille” -artikkelista! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi, jos etsit seksikumppania, Victoria Milan on oikea ja paras valinta sinulle. Victoria Milan on maailmanlaajuinen alusta, jolla on miljoonia käyttäjiä. Se tarjoaa sinulle parasta palvelua ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, nykyaikaisella suunnittelulla ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.

Voit myös nähdä online-käyttäjät etusivulla ja aloittaa nopean chatin. Eikä tässä vielä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista! Tule, löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Try New Fantasies

UKK Seksivinkkejä miehille-artikkelista

Mitä tehdä seksikokemuksen kehittämiseksi?

 1. Urheile
 2. Syö terveellisesti
 3. Käy kuumia keskusteluja puolisosi kanssa
 4. Käytä esileikkiin enemmän aikaa
 5. Anna puolisosi tuntea rakkautesi
 6. Hengittäkää yhdessä syvään
 7. Kokeile uusia fantasioita
 8. Anna kumppanisi ottaa ohjat
 9. Pidä huolta hyvästä trimmauksesta

Mitä seksitemppuja miesten tulisi käyttää?

 1. Urheile
 2. Syö terveellisesti
 3. Käy kuumia keskusteluja puolisosi kanssa
 4. Käytä esileikkiin enemmän aikaa
 5. Anna puolisosi tuntea rakkautesi
 6. Hengittäkää yhdessä syvään
 7. Kokeile uusia fantasioita
 8. Anna kumppanisi ottaa ohjat
 9. Pidä huolta hyvästä trimmauksesta

Miten tulla paremmaksi seksissä?

Sinun on tehtävä monia asioita tullaksesi paremmaksi seksissä. Ensinnäkin sinun tulee aloittaa itsestäsi, urheilla ja syödä terveellisesti. Sitten sinun pitäisi löytää asioita, joista kumppanisi nauttii ja tehdä hänestä halukkaampi. Saat lisätietoja vierailemalla “Seksivinkkejä miehille” -artikkelissa.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.