SilverSingles anmeldelse (2022)

SilverSingles Review

SilverSingles er en online senior datingside for 50+ singler som søker vennskap og/eller romantikk. Denne siden inneholder ofte aktive seniorer som fortsatt jobber profesjonelle i tillegg til pensjonister. Hvis du er ny i verden av online dating, har medlemmene på Silversingles bare én ting til felles: de er alle 50+. Hvis du leter etter kjærlighet, romantikk og eventyr, er SilverSingles et go-to-nettsted for singler fra 50 år og oppover fordi dets ukompliserte design gjør at det føles praktisk og trygt å møte den spesielle personen. Så Silver Singles er virkelig bra eller ikke? Dagens artikkel skal vi undersøke Silver Singles.

what is silversingles

Hva er SilverSingles?

SilverSingles er et sosialt nettverk som henvender seg til single over 50 år. Med millioner av medlemmer i USA og over 100 land er det en av de største datingsidene for seniorer. Vi gjør det så enkelt som mulig for eldre single å finne og bli kjent med hverandre.

SilverSingles ble lansert for første gang i 2002, men vi er fortsatt sterk. SilverSingles sitt hovedoppdrag er å hjelpe eldre single med å finne kjærlighet og selskap gjennom vår omfattende søkbare database med mennesker som bor over hele verden, ved å koble dem med mennesker som ønsker en moden partner for et meningsfylt forhold i deres område eller rundt om i verden.

Hvis du er over 50 år og ser etter en følgesvenn med noen som ligner på deg, så kan SilverSingles hjelpe deg med å finne likesinnede i ditt nærområde eller over hele verden!

SilverSingles Oversikt

SilverSingles er en datingside eksklusivt for single 50 år og eldre som leter etter dype forhold til andre eldre single. Nettstedet er veldig oversiktlig og enkelt å navigere, noe som gjør det tilgjengelig for eldre voksne som kanskje ikke kommer like mye på nett.

SilverSingles tilbyr tre forskjellige medlemskapsplaner: et gratis grunnleggende medlemskap som lar deg opprette en profil og bla gjennom profiler til andre, et premiummedlemskap som legger til flere funksjoner (og lar deg sende ubegrensede meldinger) og et affinitetsmedlemskap som gir alle premiumfordelene , sammen med kompatibilitetsmatching basert på din personlighetstest.

Hvis du er interessert i å utforske dine datingalternativer etter 50, kan SilverSingles passe for deg. Du kan lære mer ved å lese våre SilverSingles-anmeldelser nedenfor.

SilverSingles fordeler og ulemper

Fordeler med SilverSingles

  • Premium-medlemskap er rimelig
  • Siden har et rent og intuitivt design
  • Luxy tilbyr en 3-dagers prøveversjon

Ulemper med SilverSingles 

  • Det er ingen personlighetstester som med eHarmony eller MatchCom
  • Du kan ikke søke etter andre medlemmer. Du må stole på matchmaking-algoritmen.

silver singles

SilverSingles Registeringsprosess

Hovedfunksjonen er å hjelpe deg med å lære mer om deg selv og dine preferanser, slik at du kan bestemme om du vil være en god match med et annet medlem eller ikke. Det er helt gratis, og det er enkelt å bruke: Du fyller ganske enkelt ut den grunnleggende informasjonen som er forespurt (navn, alder, plassering), svarer på noen spørsmål om livsstilen din og interesser, og klikker deretter “Jeg er klar” når du er klar til å møte opp med noen som matcher det du leter etter i en partner. Av disse grunnene besto SilverSingles gjennomgangen av registerprosessen vår.

SilverSingles funksjoner

SilverSingles er en av de raskest voksende online datingsidene for single over 50. Datingsiden har så mange fantastiske funksjoner som vil gjøre din online datingopplevelse morsom og minneverdig.

En av de mest fantastiske funksjonene som nettstedet har, er kompatibilitetstesten. Testen består av ca 200 spørsmål og den måler brukerens personlighetstrekk og interesser. Resultatene brukes deretter til å finne potensielle treff for deg.

I tillegg til dette gir SilverSingles også brukere en liste over daglige kampforslag som du kan velge mellom basert på hva du liker og ikke liker. Du kan begrense søkeresultatene ved å angi preferanser som alder, plassering, livsstilsvalg og utseende.

Datingsiden bruker også et avansert svindeldeteksjonssystem som sikrer at alle profiler på siden er ekte og ikke roboter eller falske kontoer. Av disse grunnene besto den vår SilverSingles-funksjonsgjennomgang.

SilverSingles Brukergrensesnitt

Det første du vil legge merke til med SilverSingles er det brukervennlige grensesnittet. Dette er en av grunnene til at mange mennesker foretrekker denne siden fremfor andre. Det er også en svært rimelig datingside som lar deg bruke siden uten å måtte betale noe i det hele tatt!

En av tingene som gjør denne datingsiden så enkel å bruke, er søkefunksjonen. Denne funksjonen lar deg slå opp personer basert på deres alder, plassering, hobbyer og interesser. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn navnet på personen du vil finne og deretter klikke på søkeknappen. Hvis det ikke finnes resultater i ditt område, kan det være verdt å vurdere å bruke denne funksjonen for å få mer ut av opplevelsen din med SilverSingles. Derfor er vår anmeldelse av SilverSingles sitt grensesnitt positiv. Og den besto denne testen vellykket.

Gjennomgang av SilverSingles-medlemskapsfunksjoner

SilverSingles er en datingside for single over 50, hvor du kan finne kjærlighet og vennskap. I tillegg til å koble sammen mennesker basert på felles interesser og felles mål, gir nettstedet medlemmene fellesskapsverktøy, alternativer for deling av sosiale medier og en online datingplattform som lar dem koble seg til andre på måter som er relevante for deres liv.

SilverSingles sine medlemmer har funnet kjærlighet og vennskap på siden, men det er mye mer enn det.

Siden tilbyr en robust pakke med funksjoner designet for å hjelpe medlemmer med å få mest mulig ut av opplevelsen.

Disse inkluderer:

En gratis, nedlastbar personlig profilbehandler

En gratis nedlastbar kalender

Et gratis medlemsforum

Et gratis abonnement på Singles in the City

Et gratis abonnement på Singles Chat

En online datingplattform som lar medlemmer bla gjennom profiler og kommunisere med potensielle matcher

Tilgang til «Our 50+ Date»-arrangementer, som arrangerer live-arrangementer for single over 50 år.

SilverSingles medlemspris

For de 50 og eldre gir SilverSingles gode alternativer for betalte medlemsfunksjoner. Så er det rimelig? Nå skal vi undersøke det.

Premium-medlemmer har full tilgang til alle nettstedets fantastiske funksjoner. Abonnementer tilbys som tre måneder, seks måneder eller tolv måneder med rabatt for lengre planer.

Premium Simple Plan 3 måneder $37,95

Premium Classic Plan 6 måneder $21,95

Premium Comfort Plan 12 måneder $19,95

Når vi ser på disse prisene, kan vi si at det er en svært vellykket prispolitikk. Derfor har den bestått vår SilverSingles-anmeldelse i denne delen.

SilverSingles Kundeservice

SilverSingles sin kundeservice er ganske bra. Du kan få tilgang til kundeservicen, som opererer fra 09:00 til 18:00 mandag til fredag, i disse tidssonene. Kundestøtteteamet er av svært høy kvalitet, og de handler for å løse problemene dine. I løpet av denne tiden vil du ikke vente på telefonen i lange minutter på at forespørslene dine blir oppfylt. Fordi kundestøtteteamet er veldig løsningsorientert. Derfor har den bestått vår SilverSingles-anmeldelse i denne delen.

Som et resultat av vår SilverSingles-anmeldelse er det et ganske godt alternativ for deg å finne en partner hvis du er 50+. Du kan finne partneren du leter etter i SilverSingles. Det var alt for nå fra innholdet i “SilverSingles Anmeldelse (2022)” utarbeidet av Victoria Milan! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

I tillegg er Victoria Milan den beste datingsiden som lar deg finne en partner med sine unike egenskaper. Du kan se nettbrukere på hjemmesiden og finne den perfekte partneren med filteralternativer. Du kan enkelt finne en partner med fordelen av å ha millioner av brukere. Finn en partner med Victoria Milan enkelt! Klikk her for å registrere deg for Victoria Milan gratis!

Can I Find a Partner with SilverSingles

Vanlige spørsmål om SilverSingles Review 

Er SilverSingles et lovlig nettsted? 

Ja SilverSingles er et lovlig nettsted. Og det er en sikker nettside som lar deg finne partneren du leter etter. Selskapet ble grunnlagt i California i 2002. Og du kan bruke SilverSingles med ro i sinnet.

Kan jeg finne en partner med SilverSingles? 

Hvis du er en 50+ år gammel person, kan du finne en partner hos SilverSingles. SilverSingles tilbyr mange funksjoner som gjør det enkelt å finne en partner. Det er også veldig enkelt å bruke den moderne utformede nettsiden. I tillegg til disse er det millioner av brukere på nettsiden. For mer informasjon om SilverSingles, kan du besøke innholdet vårt “SilverSingles Review”.

Hva er den månedlige kostnaden for SilverSingles? 

Premium Simple Plan 3 måneder $37,95

Premium Classic Plan 6 måneder $21,95

Premium Comfort Plan 12 måneder $19,95

Er SilverSingles trygt?

Ja, SilverSingles er en veldig sikker nettside som nettside. Brukerprofiler er verifisert. På denne måten vil du ikke møte falske kontoer eller svindlere. I tillegg er nettsiden beskyttet av SSL-brannmur. Dette betyr at din personlige informasjon er beskyttet av en sterk brannmur.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.