SilverSingles Recension (2022)

SilverSingles Review

SilverSingles är en online dejtingsajt för seniorer för över 50. Singlar som söker sällskap och/eller romantik. Den här sidan innehåller ofta aktiva seniorer som fortfarande arbetar professionella utöver pensionärer. Om du är ny inom nätdejtingvärlden har medlemmarna på Silversingles bara en sak gemensamt: de är alla 50+. Om du letar efter kärlek, romantik och äventyr är SilverSingles en go-to-sajt för singlar från 50 år och uppåt eftersom dess okomplicerade design gör att det känns bekvämt och tryggt att träffa den där speciella personen. Så, är SilverSingles verkligen bra eller inte? Dagens artikel kommer vi att undersöka SilverSingles.

what is silversingles

Vad är SilverSingles?

SilverSingles är ett socialt nätverk som vänder sig till singlar över 50 år. Med miljontals medlemmar i USA och över 100 länder är det en av de största dejtingsidorna för seniorer. Vi gör det så enkelt som möjligt för äldre singlar att hitta och lära känna varandra.

SilverSingles lanserades första gången 2002, men vi fortsätter att växa så det knakar. SilverSingles huvuduppdrag är att hjälpa äldre singlar att hitta kärlek och sällskap genom vår omfattande sökbara databas med människor som finns över hela världen, genom att koppla dem till människor som vill ha en mogen partner för en meningsfull relation i deras område eller runt om i världen.

Om du är över 50 år och letar efter en kamrat med någon som passar dig, då kan SilverSingles hjälpa dig att hitta likasinnade potensiella partners i ditt närområde eller över hela världen!

SilverSingles Överblick

SilverSingles är en dejtingsajt exklusivt för singlar som är 50 år och äldre, som letar efter djupa relationer med andra äldre singlar. Webbplatsen är väldigt tydlig och lätt att navigera på, vilket gör den lättillgänglig för äldre vuxna som kanske inte är lika mycket online eller är så tekniska.

SilverSingles erbjuder tre olika medlemskapsplaner: ett gratis grundmedlemskap som låter dig skapa en profil och bläddra igenom andras profiler, ett premiummedlemskap som lägger till fler funktioner (och låter dig skicka obegränsade meddelanden) och ett affinitetsmedlemskap som ger alla premiumförmåner , tillsammans med kompatibilitetsmatchning baserat på ditt personlighetstest.

Om du är intresserad av att utforska dina dejtingalternativ efter 50år åldern, kan SilverSingles vara rätt passform för dig. Du kan lära dig mer genom att läsa våra SilverSingles recensioner nedan.

SilverSingles fördelar och nackdelar

Fördelar med SilverSingles

  •       Premiummedlemskap är rimligt prissatt
  •       Webbplatsen har en ren och intuitiv design
  •       Luxy erbjuder en 3-dagars provperiod

Nackdelar med SilverSingles 

  •       Det finns inga personlighetstest som i likhet med eHarmony eller MatchCom
  •       Du kan inte söka efter andra medlemmar. Du måste lita på matchmaking-algoritmen.

silver singles

SilverSingles Registreringsprocess

Dess huvudsakliga funktion är att hjälpa dig att lära dig mer om dig själv och dina preferenser, så att du kan själv kan avgöra om du skulle vara en bra match med en annan medlem eller inte. Det är helt gratis och det är enkelt att använda: Du fyller helt enkelt i den grundläggande informationen som efterfrågas (namn, ålder, plats), svarar på några frågor om din livsstil och intressen och klickar sedan på “Jag är redo” när du är redo att träffa någon som matchar det du letar efter hos en partner. Av dessa skäl klarade SilverSingles vår resention av registerprocess.

SilverSingles Funktioner

SilverSingles är en av de snabbast växande online dejtingsidorna för singlar över 50. Dejtingsajten har så många fantastiska funktioner som kommer att göra din online dejtingupplevelse rolig och minnesvärd.

En av de mest fantastiska funktionerna som webbplatsen har är dess kompatibilitetstest. Testet består av cirka 200 frågor och det mäter användarens personlighetsdrag och intressen. Resultaten används sedan för att hitta potentiella matchningar för dig.

Utöver detta ger SilverSingles också användare en lista med dagliga matchförslag som du kan välja mellan baserat på dina gillningar och ogillningar. Du kan begränsa sökresultaten genom att ställa in inställningar som ålder, plats, livsstilsval och utseende.

Dejtingsajten använder också ett avancerat system för att upptäcka bedrägerier som säkerställer att alla profiler på sidan är äkta och inte bots eller falska konton. Av dessa skäl klarade den vår SilverSingles recension av funktioner.

SilverSingles Gränssnitt

Det första du kommer att märka med SilverSingles är dess lättanvända gränssnitt. Detta är en av anledningarna till att många människor föredrar den här sidan framför andra. Det är också en mycket prisvärd dejtingsajt som låter dig använda sidan utan att behöva betala något alls!

En av de saker som gör denna dejtingsajt så enkel att använda är dess sökfunktion. Den här funktionen låter dig slå upp personer baserat på deras ålder, plats, hobbyer och intressen. Allt du behöver göra är att ange namnet på den person du vill hitta och klicka sedan på sökknappen. Om det inte finns några resultat i ditt område kan det vara värt att överväga att använda den här funktionen för att få ut mer av din upplevelse med SilverSingles. Det är därför vår recension av SilverSingles gränssnitt är positiv. Och det klarade detta test framgångsrikt.

SilverSingles Medlemsfunktioner

SilverSingles är en dejtingsajt för singlar över 50, där du kan hitta kärlek och vänskap. Förutom att koppla samman människor baserat på delade intressen och gemensamma mål, förser webbplatsen medlemmarna med gemenskapsverktyg, alternativ för delning av sociala medier och en onlinedejtingplattform som tillåter dem att få kontakt med andra på sätt som är relevanta för deras liv.

SilverSingles medlemmar har hittat kärlek och vänskap på sajten, men det finns mycket mer än så.

Webbplatsen erbjuder en robust uppsättning av funktioner utformade för att hjälpa medlemmar att få ut det mesta av sin upplevelse.

Dessa inkluderar:

En gratis, nedladdningsbar personlig profilhanterare

En gratis nedladdningsbar kalender

Ett gratis medlemsforum

En gratis prenumeration på Singlar i staden

En gratis prenumeration på Singles Chat

En online dejtingplattform som tillåter medlemmar att bläddra i profiler och kommunicera med potentiella matchningar

Tillgång till ” Våra 50+ Dejt”-evenemang, som är värd för liveevenemang för singlar över 50.

SilverSingles Medlemspriser

För de 50 år och äldre erbjuder SilverSingles bra alternativ för betalmedlemskapsfunktioner. Så är det överkomligt? Nu ska vi undersöka det.

Premiummedlemmar har full tillgång till alla sajtens underbara funktioner. Prenumerationer erbjuds som tre månader, sex månader eller tolv månader med rabatt för längre planer.

Premium Simple Plan 3 månader 359 kr

Premium Classic Plan 6 månader 207 kr

Premium Comfort Plan 12 månader 188 kr

När vi tittar på dessa priser kan vi säga att det är en mycket framgångsrik prispolicy. Därför har den klarat vår SilverSingles recension i det här avsnittet.

SilverSingles Kundsupport

SilverSingles kundservice är ganska bra. Du kan komma åt kundtjänsten, som är tillgängliga från 09:00 till 18:00 måndag till fredag. Kundsupportteamet håller mycket hög kvalitet och de agerar för att lösa dina problem. Under denna tid kommer du inte att vänta i telefonen i långa minuter på att dina förfrågningar ska uppfyllas. Eftersom kundsupportteamet är väldigt lösningsorienterat, har den klarat vår SilverSingles recension i det här avsnittet.

Som ett resultat av vår recension av SilverSingles är det ett ganska bra alternativ för dig att hitta en partner om du är 50+. Du kan hitta partnern du letar efter i SilverSingles. Det var allt för nu från innehållet i “SilverSingles Recnsion(2022)” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare på ett och samma ställe. Hitta en partner med Victoria Milan enkelt! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

Can I Find a Partner with SilverSingles

Vanliga frågor om SilverSingles Recension

Är SilverSingles en legitim webbplats?

Ja SilverSingles är en legitim webbplats. Och det är dessutom en säker webbplats som låter dig hitta den partner du letar efter. Företaget grundades i Kalifornien 2002. Och du kan använda SilverSingles med sinnesfrid.

Kan jag hitta en partner med SilverSingles?

Om du är en 50+ år gammal person kan du hitta en partner på SilverSingles. SilverSingles erbjuder många funktioner som gör det enkelt att hitta en partner. Det är också väldigt enkelt att använda den modernt designade webbplatsen. Utöver dessa finns det miljontals användare på webbplatsen. För mer information om SilverSingles kan du besöka vårt “SilverSingles Recension”-innehåll.

Vad är den månatliga kostnaden för SilverSingles?

Premium Simple Plan 3 månader 359 kr

Premium Classic Plan 6 månader 207 kr

Premium Comfort Plan 12 månader 188 kr

Är SilverSingles säkert?

Ja, SilverSingles är en mycket säker webbplats som webbplats. Användarprofiler är verifierade. På så sätt kommer du inte att stöta på falska konton eller bedragare. Dessutom är webbplatsen skyddad av SSL-brandvägg. Det betyder att din personliga information skyddas av en stark brandvägg.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.