Hva gjør en kvinne til en cougar?

What Makes a Woman a Cougar

Cougar er et begrep som har blitt mainstream det siste tiåret eller så og har blitt brukt for å beskrive en eldre kvinne som dater betydelig yngre menn. Mens en cougar kan være populær i popkulturen, florerer det blandede meninger om hva som gjør noen til en ekte cougar.

Kvinner mellom 35 og 45 år kalles ofte “cougars”. Her er en titt på hva som gjør en kvinne til en cougar. Er alt fysisk? Eller er det mer med cougars enn det? I dagens artikkel vil vi undersøke egenskapene til cougar kvinner og finne ut hvorfor de er cougars. La oss starte med å svare på spørsmålet, Hva er Cougar Women?

Cougar Women

Hva er Cougar kvinner?

Begrepet cougar kvinner refererer til en eldre kvinne som dater yngre menn. Mens opprinnelsen til ordet diskuteres, er én ting klar: bruken av det har eksplodert. Begrepet ble populært i 2002 av det kanadiske datingnettstedet Cougardatecom, som gjennomførte en undersøkelse som fant at en tredjedel av kvinner mellom 40 og 60 år foretrekker å date menn som er minst 10 år yngre enn de er. To år senere, i 2004, dukket ordet cougar opp på forsiden av en bok av Valerie Gibson med tittelen Cougar: A Guide for Older Women Dating Younger Men.

Ordet har siden gått inn i mainstream-leksikonet med en rekke nettsteder som tilbyr råd til unge menn som dater eldre kvinner og omvendt. Populariteten til cougar kvinner stammer fra Hollywood-skuespillerinner som Demi Moore og Jennifer Lopez, som har hatt forhold med yngre menn. I tillegg til TV-programmer som Desperate Housewives og Cougar Town, finnes det nå bøker om emnet. Begrepet kan brukes positivt eller negativt.

Cougar Kvinner er et begrep som brukes for å beskrive kvinner som liker å jakte på yngre menn. De har vært kjent for å ha et stort antall partnere, vanligvis yngre enn dem. Det stammer fra de eldre kvinnene i førtiårene som liker å gå ut med yngre menn.

Cougar kvinner kan være morsomme og hyggelige, men de er ikke lette å få tak i. De er alltid på jakt etter nye byttedyr.

Hva gjør en kvinne til en Cougar Og hva er egenskapene til en Cougar kvinne

Hun vet hva hun vil

Cougar kvinner er målbevisste og vet hva de vil ha. De distraherer deg ikke og er kun målrettet. Og i forholdet kaster ikke cougar kvinner bort tiden din.

De er mindre bekymret for livets problemer og mer fokusert på å nyte livet og få mest mulig ut av hver dag.

De liker å være rundt menn som også er selvsikre, men uten å være kjeppige eller arrogante.

Cougar Kvinner har økonomisk uavhengighet

Cougar kvinner bryr seg ikke om penger. De ønsker bare å leve et lykkelig liv, og de gleder partnerne sine. Enslige cougarer er uavhengige, noe som betyr at de kan ta vare på seg selv, så du slipper å bekymre deg for økonomien deres.

Videre kan cougar-kvinner lære yngre menn hvordan de sparer og tjener penger, hvordan de investerer penger og også hvordan de bruker dem fornuftig.

Selv om dette kan høres litt for alvorlig ut for noen mennesker, er det viktig å vite at det fortsatt er noen fordeler når det kommer til å date en cougar-kvinne.

Cougar kvinner er vakre

Cougar kvinner er velstelte og vakre kvinner. Du blir imponert når du ser henne gå. De har en selvsikker holdning og skjønnhet.

Det første er at de eldre mennene i 20-årene ser veldig attraktive ut. De er ikke sjenerte, de kan gå selvsikkert i sine elegante klær. De ser veldig selvsikre ut. De yngre mennene er ofte redde for slike eldre kvinner fordi de ikke liker tanken på å bli slått av dem.

De yngre mennene kan være redde for at de eldre kvinnene skal være sterkere enn dem fordi de tror at de har mer makt enn dem. De yngre mennene er redde for at de eldre kvinnene skal være mektigere enn dem fordi de tror at de eldre kvinnene har mer makt enn dem.

Desperate Housewives and Cougar Town

Cougar kvinner har også en bedre sans for stil og mote enn unge kvinner

Cougar kvinner er ikke bare vakre, men også veldig sexy, selvsikre og intelligente. Det er ikke rart at unge menn er tiltrukket av dem.

Cougar kvinner følger ikke moten. Fordi de har sin egen unike stil og sjarm. Med det ser de ut som en supermodell.

Cougar kvinner har en god sans for humor. De kan le av seg selv og nyte livet til det fulle. De er komfortable med kroppen sin og har ikke noe imot å vise den frem foran andre.

Cougar kvinner er mer selvsikre enn yngre kvinner

Yngre kvinner er mer interessert i kjendiser og sosiale medier og er mer sannsynlig til å spille spill med deg. Cougars har sett alt før og har ikke tid til den slags tull. Hun er en rettferdig skytter, som er ærlig på forhånd om hva hun vil.

Yngre kvinner kan være morsommere, men cougarer gir en enda større grad av selvtillit enn sine yngre kolleger. Hvorfor? For de vet nøyaktig hva de vil ha og hvordan de skal få det. De har allerede gjort ungdomsfeilene, lært av dem og modnet til selvsikre damer med en sterk livsglede. Cougar kvinner er også forskjellige fra andre kvinner ved at de ikke er redde for å ta kontroll når det kommer til å planlegge dating eller ta avgjørelser.

Cougar kvinner er erfarne

Cougar kvinner er erfarne. De kaster ikke bort tiden med barnslige ting. I deres relasjoner er de logiske. De har mye erfaring og vet hvordan de skal gjøre ting riktig.

Cougars er modne og smarte. De er erfarne i livet og kan lære deg mye om livet, kjærligheten og sex.

De vet hva de vil ha fra et forhold. En cougar har levd et liv, så hun vet hva hun vil ha av et forhold

Cougar-kvinner er definitivt mer intelligente enn tjueåringer

Cougars er kvinner som har livserfaring. De vet hva de vil ha i en mann og i et forhold. De kaster ikke bort tiden med tull. Hvis du er en fyr i tjue-åra, vil du ikke finne at det er tilfelle med alle kvinner I tjue-åra.

Faktisk kan du finne ut at mange unge kvinner egentlig ikke vet hva de vil, og de ser ut til å leve i en fantasiverden der alt vil fungere akkurat slik de vil ha det. Når ting ikke fungerer som planlagt, blir disse unge kvinnene ofte frustrerte og forvirret over hvordan de skal gå frem.

Cougar kvinner har lært av sine tidligere forhold og vet hva som fungerer for dem og hva som ikke gjør det. Det er ingen gjetting eller tvil når det kommer til dating av modne kvinner. Du vet nøyaktig hvor du står, og hvis du ikke er klar for utfordringen, vil hun gi deg beskjed med en gang!

De tilbyr et modent og kvalitetsforhold

Du vil ha et kvalitetsmessig og modent forhold til Cougar-kvinner. Du møter ikke følelsesmessige komplekser og alt er veldig tydelig. I tillegg, siden cougar kvinner er vellykkede forretningskvinner, kan du gjøre aktiviteter som du kan nyte livet uten å ha økonomiske problemer.

Dette er den viktigste fordelen med cougar-forhold. Du vil tilbringe tid på høyeste nivå med dem, og du vil kose deg. Det er lett å stole på en kvinne som vet hva hun vil i livet, som har vært gjennom vanskelige situasjoner, som har modnet og fortsatt ønsker å nyte livet.

Du tror ikke at forholdet deres vil ta slutt raskt fordi denne kvinnen er eldre enn deg. Tvert imot! Hun vil ikke starte et nytt forhold hvert år og bli lei av hver mann hun møter. Hun har fått nok av disse mennenes holdninger før og nå vil hun være forelsket i noen hun virkelig vil være sammen med.

“Hva gjør en kvinne til en cougar?” av Victoria Milan. Det er alt for nå! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen vår og følge med.

Også Victoria Milan er den beste plattformen for å finne cougar kvinner. Den gir deg den beste servicen med sine millioner av brukere, unike funksjoner og moderne design. Det er enkelt å finne en partner hos Victoria Milan med en verifisert profil, visning og filtrering av brukere online på hjemmesidens funksjoner. Det er også gratis å registrere seg. Finn en partner raskt og enkelt med Victoria Milan. Klikk for å registrere deg hos Victoria Milan!

Why Do Cougar Women Like Young Men

Vanlige spørsmål om Cougar Kvinner

Hva er Cougar Kvinner?

Cougar Kvinner er et begrep som brukes for å beskrive kvinner som liker å jakte på yngre menn. De har vært kjent for å ha et stort antall partnere, vanligvis yngre enn dem. Det stammer fra de eldre kvinnene i førtiårene som liker å gå ut med yngre menn.

Hvorfor liker Cougar-kvinner unge menn?

Cougar kvinner er entusiastiske, muntre og energiske mennesker, så de vil ha en partner som dem. Derfor foretrekker de unge menn mer. Fordi gamle menn er kjedelige og mangler energi for dem.

Hva kaller du noen som dater Cougar-kvinner?

Noen som dater Cougar kvinner kalles en unge. Cub er en ung mann og er i et forhold med en moden kvinne. Cum ønsker å ha et modent forhold og et kvalitetsforhold som har fått økonomisk frihet. For dette har de et forhold til Cougar Women.

Hva ser Cougar-kvinner etter hos en mann?

  1. En attraktiv og selvsikker holdning.
  2. En velstelt mann.
  3. Hyggelig.
  4. Energisk og dynamisk.
  5. Elsker å ha det gøy.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.