Vad gör en kvinna till en puma?

What Makes a Woman a Cougar

Puma är en term som har kommit in i vardagliga språket under det senaste decenniet eller så, och har använts för att beskriva en äldre kvinna som dejtar betydligt yngre män. Även om pumor kan vara populära i popkulturen, finns det blandade åsikter om vad som gör någon till en sann puma.

Kvinnor mellan 35 och 45 år kallas oftast för “pumor”. Här är en titt på vad som gör en kvinna till en puma. Är allt fysiskt? Eller finns det mer med pumor än så? I dagens artikel kommer vi att undersöka egenskaperna hos puma kvinnor och ta reda på varför de är pumor. Låt oss börja med att svara på frågan, Vad är puma kvinnor?

Cougar Women

Vad är puma kvinnor?

Termen puma kvinnor syftar på en äldre kvinna som dejtar yngre män. Medan ordets ursprung diskuteras är en sak klar: dess användning har exploderat. Termen populariserades 2002 av den kanadensiska dejtingsajten Cougardatecom, som genomförde en undersökning som visade att en tredjedel av kvinnorna mellan 40 och 60 år föredrar att dejta män som är minst 10 år yngre än dem själva är. Två år senare, 2004, dök ordet “cougar”/ “puma” upp på omslaget till en bok av Valerie Gibson med titeln Cougar: A Guide for Older Women Dating Younger Men.

Ordet har sedan dess kommit in i det vanliga lexikonet med en mängd webbplatser som erbjuder råd till unga män som dejtar äldre kvinnor och vice versa. Populariteten för puma kvinnor härrör från Hollywood-skådespelerskor som Demi Moore och Jennifer Lopez, som har kopplats till yngre män. Förutom tv-program som Desperate Housewives och Cougar Town finns det nu böcker i ämnet. Termen kan användas positivt eller negativt.

Puma kvinnor är en term som används för att beskriva kvinnor som gillar att jaga yngre män. De har varit kända för att ha ett stort antal partners, vanligtvis yngre än dem. Det härstammar från de äldre kvinnorna i fyrtioårsåldern som gillar att gå ut med yngre män.

Puma kvinnor kan vara roliga och trevliga, men de är inte lätta att få tag på. De är alltid på jakt efter nya byten.

Vad gör en kvinna till en puma Och dess egenskaper

Hon vet vad hon vill

Puma kvinnor är beslutsamma och vet vad de vill. De distraherar dig inte och är bara målinriktade. Och i förhållande så slösar inte puma kvinnor din tid.

De är mindre oroliga för livets problem och mer fokuserade på att njuta av sitt liv och göra det bästa av varje dag.

De tycker om att vara runt män som också är självsäkra, men utan att vara kaxiga eller arroganta.

Puma kvinnor är ekonomiskt oberoende

Puma kvinnor bryr sig inte om pengar. De vill bara leva ett lyckligt liv och de gör sina partners lyckliga. Ensamstående pumor är självständiga vilket gör att de kan ta hand om sig själva, så du behöver inte oroa dig för deras ekonomi.

Dessutom kan puma kvinnor lära yngre män hur man sparar och tjänar pengar, hur man investerar pengar och även hur man spenderar dem klokt.

Även om detta kan låta lite för allvarligt för vissa människor, är det viktigt att veta att det fortfarande finns vissa fördelar när det kommer till att dejta en puma kvinna.

Puma kvinnor är vackra

Puma kvinnor är välvårdade och vackra kvinnor. Man blir imponerad när man ser dom gåendes. De har en självsäker hållning och skönhet.

Det första är att de äldre männen i 20-årsåldern ser väldigt attraktiva ut. De är inte blyga, de kan gå självsäkert i sina eleganta kläder. De ser väldigt självsäkra ut. De yngre männen är ofta rädda för sådana äldre kvinnor eftersom de inte gillar tanken på att bli slagen av dem.

De yngre männen kan vara rädda för att de äldre kvinnorna ska vara starkare än dem eftersom de tror att de har mer makt än dem. De yngre männen är rädda för att de äldre kvinnorna ska vara mer kraftfulla än dem eftersom de tror att de äldre kvinnorna har mer makt än dem.

Desperate Housewives and Cougar Town

Puma kvinnor har också en bättre känsla för stil och smak i mode än unga kvinnor

Puma kvinnor är inte bara vackra, utan också mycket sexiga, självsäkra och intelligenta. Det är inte konstigt att unga män attraheras av dem.

Puma kvinnor följer inte mode. För att de har sin egen unika stil och charm. Med det ser de ut som en supermodell.

Puma kvinnor har en stor känsla för humor. De kan skratta åt sig själva och njuta av livet till fullo. De är bekväma med sin kropp och har inget emot att visa upp den inför andra.

Puma kvinnor är mer självsäkra än yngre kvinnor

Yngre kvinnor är mer intresserade av kändisar och sociala medier och är mer benägna att spela spel med dig. Pumor har sett allt förut och har inte tid för den typen av trams. Hon är en rak skytt, som är ärlig och uppriktig med vad hon vill.

Yngre kvinnor kan vara roligare, men pumor ger en ännu högre nivå av självförtroende än sina yngre motsvarigheter. Varför? För de vet precis vad de vill ha och hur de ska få det. De har redan gjort sina ungdoms misstag, lärt sig av dem och mognat till självsäkra damer med en stark livslust. Puma kvinnor skiljer sig också från andra kvinnor genom att de inte är rädda för att ta kontroll när det gäller att planera datum eller fatta beslut.

Puma kvinnor är erfarna

Puma kvinnor är erfarna. De slösar inte tid på barnsliga saker. I sina relationer är de logiska. De har mycket erfarenhet och vet hur man gör saker rätt.

Pumor är mogna och smarta. De är erfarna i livet och kan lära dig mycket om livet, kärlek och sex.

De vet vad de vill ha av ett förhållande. En puma har redan varit runt kvarteret flera gånger, så hon vet vad hon vill ha av ett förhållande

Puma kvinnor är definitivt mer intelligenta än tjugoåringar

Pumor är kvinnor som har livserfarenhet. De vet vad de vill ha i en man och i ett förhållande. De slösar inte bort tid med strunt. Om du är runt tjugo års snubbe, kommer du inte att tycka att det är fallet med alla kvinnor i samma ålder som du.

Faktum är att du kan upptäcka att många unga kvinnor inte riktigt vet vad de vill, och de verkar leva i en fantasivärld där allt kommer att fungera precis som de vill ha det. När saker och ting inte fungerar som planerat, blir dessa unga kvinnor ofta frustrerade och förvirrade över hur de ska gå vidare.

Puma kvinnor har lärt sig av sina tidigare relationer och vet vad som fungerar för dem och vad som inte gör det. Det finns inga gissningar eller andra gissningar när det kommer till att dejta mogna kvinnor. Du vet exakt var du står och om du inte är redo för utmaningen kommer hon att säga till dig direkt!

Dem erbjuder ett moget kvalitetsförhållande

Du kommer att ha en kvalitativ och mogen relation med puma kvinnor. Man stöter inte på känslomässiga komplexer och allt är väldigt tydligt. Dessutom, eftersom puma kvinnor är framgångsrika affärskvinnor, kan du göra aktiviteter som du kan njuta av livet utan att ha ekonomiska problem.

Detta är den viktigaste fördelen med puma-förhållanden. Du kommer att spendera tid på högsta nivå med dem och du kommer att ha en fantastisk tid. Det är lätt att lita på en kvinna som vet vad hon vill ha av livet, som har varit med om svåra situationer, som har mognat och fortfarande vill njuta av livet.

Du, tror inte att ditt förhållande kommer att ta slut snabbt eftersom den här kvinnan är äldre än du. Tvärtom! Hon vill inte inleda ett nytt förhållande varje år och tröttna på varje man hon träffar. Hon har fått nog av dessa mäns attityder tidigare och nu vill hon bli kär i någon hon verkligen vill vara med.

“Vad gör en kvinna till en puma?” av Victoria Milan. Det var allt tills vidare! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också den bästa plattformen för att hitta puma kvinnor. Det ger dig den bästa servicen med sina miljontals användare, unika funktioner och modern design. Att hitta en partner på Victoria Milan är enkelt med en verifierad profil, visning och filtrering av användare, samt se vem som är online genom hemsidans funktioner. Det är också gratis att registrera sig. Hitta en partner snabbt och enkelt med Victoria Milan. Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Why Do Cougar Women Like Young Men

Vanliga frågor om puma kvinnor

Vad är puma kvinnor?

Puma kvinnor är en term som används för att beskriva kvinnor som gillar att jaga yngre män. De har varit kända för att ha ett stort antal partners, vanligtvis yngre än dem. Det härstammar från de äldre kvinnorna i fyrtioårsåldern som gillar att gå ut med yngre män.

Varför gillar puma kvinnor unga män?

Puma kvinnor är entusiastiska, glada och energiska människor, så de vill ha en partner som dem. Därför föredrar de unga män mer. För att gubbar är tråkiga och saknar energi för dem.

Vad kallar du någon som dejtar puma kvinnor?

Någon som dejtar puma kvinnor kallas för “Cub” / “Unge”. Cub är en ung man och har ett förhållande med en mogen kvinna. Cubs vill ha en mogen relation och en kvalitetsrelation som har fått ekonomisk frihet. För detta har de en relation med puma kvinnor.

Vad letar puma kvinnor efter hos en man?

  1. En attraktiv och självsäker hållning.
  2. En välvårdad man.
  3. Trevlig.
  4. Energisk och dynamisk.
  5. Älskar att ha kul.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.