Mångsidig kärlek: kan du vara kär i två personer?

Kan du vara kär i två personer

Definitionen av kärlek är vanligtvis passionerad och spännande kärlek till en person. Ibland kan relationer bli komplicerade och du kan vända dig till andra människor än din partner. Den här situationen blir ibland så komplicerad att ditt intresse för två personer kan öka. Det kan till och med finnas passionerade känslor för den andra personen.

Så kan du vara kär i två personer? Victoria Milan har förberett ett innehåll för dig idag! Och i det här utforskade innehållet “Kan du vara kär i två personer?”. Kan du på så sätt bättre förstå denna situation och ta mer korrekta steg. Om du är redo, här kör vi! Här är innehållet som vi förberett åt dig!

Kan du vara kär i två personer

Vad innebär det att bli kär i en person?

Låt oss börja med definitionen av kärlek först och ta reda på vad det innebär att vara kär. Kärlek är den djupa tillgivenhet, passion, spänning och lycka som känns mot en person. Att bli kär är de djupa, spännande och passionerade känslorna du har för din partner. Man vill alltid umgås med sin partner, tiden går fort när man är tillsammans och man tänker hela tiden på sin partner.

Denna situation förklaras också av psykologin på detta sätt. Om du har dessa känslor betyder det att du är kär i den personen. Så, kan detta även gälla den andra personen? Kan du vara kär i två personer? Så låt oss nu jämföra kärlek och att bli kär.

Vad är kärlek och vad skiljer den från att bli kär?

Definitionen av kärlek är inte lika skarp och tydlig som att bli kär. Eftersom definitionen av känslan av kärlek är väldigt bred. En person kan känna kärlek till en vän, familj eller till och med ett träd. Av denna anledning förväxlas definitionen av kärlek med förälskelse.

När vi tittar på definitionen av kärlek i termer av relationer, kan en person vara tillgiven och intresserad av en annan person. Men det kanske inte är precis att bli kär. Psykologi har konstaterat att känslan av att bli förälskad generellt sett kan kännas gentemot en enda person. Därför är det högst osannolikt eller mycket osannolikt att du kommer att bli kär i två personer samtidigt.

Men ibland kan monotonin i relationer orsaka en önskan om uppmärksamhet till olika människor. Och uppmärksamheten från den andra partnern kan leda till tycke och tillgivenhet. Men det betyder inte att du är kär i två personer. Låt oss nu förklara denna situation med en djupare titt.

Kan du vara kär i två personer?

Ibland kan det bli rörigt i relationer och känslor för en annan person kan uppstå. Vi pratade om skillnaden mellan kärlek och att bli kär. Och ofta är det största misstaget människor gör att inte kunna skilja de två.

Ibland kan människor gilla och attraheras av olika människors uppmärksamhet. Detta intresse kan till och med förvandlas till en kärlek. Som vi sa tidigare är kärlek en mycket bred definition och en person kan till och med känna kärlek till ett träd. Därför bör först och främst skillnaden mellan dessa två begrepp förstås.

Kan du vara kär i två personer? Låt oss förklara din fråga. Faktiskt, ja, människor kan bli kära i två personer samtidigt. Faktum är att W. Whitman sa, “Du kan absolut bli kär i två personer samtidigt”. Det viktiga är bara att kunna förstå om det är en kärlek eller en förälskelse.

Så varför vara kär i två personer?

Människor kan bli kära i en annan person samtidigt. Eftersom varje person är olika och i det här fallet kan du bli kär i olika egenskaper hos människor. Till exempel kan en person bli kär i en partners skönhet och omtänksamhet och samtidigt bli kär i en annan persons intelligens och sexighet.

Så människor kan bli kära i olika funktioner. Därför kan du bli kär i två personer samtidigt. Detta är faktiskt en situation utanför dagens relationer. Och om du är kär i två personer samtidigt, kan du ha en polyamorisk personlighet.

Polyamori är tillståndet av kärlek eller tillgivenhet som en person känner för mer än en person. Och den typ av relation som polyamoriska människor lever kallas polyamorösa. Låt oss gå in lite mer i detalj om Polyamori om du vill.

Kan du vara kär i två personer

Vad är polyamori?

Flera relationer består av människor som har mer än en älskare. I den här typen av relation är det när du har flera avsiktliga och intima relationer med olika människor samtidigt.

Den enda specifika definitionen av ett multipelförhållande är att det inkluderar flera älskare. De behöver inte alltid vara seriösa älskare eller bara sexuella älskare. Så länge du har flera partners åtskilda från varandra och är både villig och medveten om det, är det Polyamori. För mer och detaljerad information om Polyamori, kan du besöka vårt “Polyamorös: Kärleks Cirkel” innehåll.

Så kan du vara kär i någon annan medan du är i ett förhållande?

Du kan bli kär i någon annan oplanerat medan du redan har en partner. Ibland kan man känna intensiva känslor för två personer samtidigt och tro att man är kär. Men som vi sa tidigare, det kan vara kärlek och spänning snarare än att bli kär.

Så kanske personen du blev kär i kan vara din Crush. Om du är i ett långvarigt förhållande och du känner dessa känslor gentemot en ny person, kanske ditt långvariga förhållande har blivit monotont.

Och det är därför du kanske känner dessa känslor för en annan person. Därför bör du analysera dessa känslor väl. För att återgå till vårt ämne, det kan vara utmanande att möta en sådan situation när man har en partner.

Faktum är att vi kan säga att det är därför otrohet uppstår. Detta är faktiskt ett val och det är upp till dig. Så om du är kär i två personer måste du bestämma dig för vad du ska göra. Nu, “Om du är kär i två personer, vad ska du göra?” Låt oss svara på frågan.

Om du är kär i två personer, vad ska du göra?

Om du är kär i två personer, det finns några saker du bör göra och veta först. Och vi skrev dem steg för steg åt dig. Låt oss ta en titt på dessa steg tillsammans.

Sitt i tystnad och tänk efter

Om du är kär i två personer bör du först sitta ner och tänka. Du måste förstå situationen du befinner dig i och hitta rätt väg för dig. Att vara i en sådan situation kan vara frustrerande. Och det kan till och med få dig att bli förvirrad. Men allt du behöver göra är att faktiskt hålla dig lugn och tänka efter. Det andra du behöver göra efter att ha tänkt hårt är att analysera situationen!

Analysera

Om du är kär i två personer är det andra du bör göra är att analysera situationen du befinner dig i. Detta kan leda dig till en bättre bana. Du kan till exempel förstå detta genom att börja förstå känslorna inom dig. Men vad vi menar med mening är att du hittar definitionen och orsaken till dessa känslor.

Analysera därför först och främst varför dina känslor uppstår och om du verkligen är kär, analysera dem först och främst. Som vi sa tidigare, kanske dessa känslor bara berodde på ett intressetillstånd, att du gillar det. Eller så kanske relationen du är i börjar bli tråkig och du kanske gillar uppmärksamheten från nya människor. Så de känslor du känner kan faktiskt bara vara en Crush-situation. Det är därför du måste känna igen dina känslor och ta reda på varför.

Se till

Om du tror att du är kär i två personer, bör du vara säker på det. Vi lärde oss att vi måste analysera först. Nu är det dags att vara säker på dessa känslor. Om du är säker på att du har analyserat det noggrant och verkligen om du är kär i två personer, bör du vara säker på detta också. Så vad vi egentligen menar är att göra en sista kontroll och se till det. På så sätt kan du fatta bättre beslut.

Kan du vara kär i två personer

Bestäm

Om du är kär i två personer måste du bestämma vilken väg du vill gå. Du har 3 olika alternativ framför dig. Det första är att fortsätta med din nuvarande partner. Det andra är att bryta upp med din nuvarande partner och inleda en relation med den andra personen.

Och det tredje är att ha en relation med båda. Vi vet att tredje är det bästa alternativet som låter bra. Naturligtvis kan en sådan relation vara drömmen för många människor. Emellertid är relationstypen Polyamori inte en relationstyp som alla kommer att acceptera.

Därför, om du vill ha det tredje alternativet, måste du övertyga båda parter. Detta kan ofta resultera i negativa resultat. Du är dock en av de personer som känner din partner bäst, och om han/hon accepterar ett sådant förhållande kan du prata med honom/henne om denna fråga.

Men i en sådan situation kan du uppleva frustration, så har du en sådan tanke tar du också risken att förlora honom/henne. För i ett sådant fall blir nog resultatet att man gör slut. Dessutom, om vi antar att den nuvarande partnern accepterar, måste den andra partnern också acceptera denna situation. Därför kan faktiskt en motstridig process väntar på dig.

För att komma tillbaka till vårt första och andra alternativ måste du faktiskt bestämma dig här. Vill du verkligen ha ditt nuvarande förhållande eller har du fortfarande känslor och kärlek? Ställ dig själv många frågor som dessa och fundera över det. Efteråt, om du tror vilket beslut som är rätt för dig, vänd dig till det. Och ta ett steg mot det.

Victoria Milans “Mångsidig kärlek: Kan du vara kär i två personer samtidigt?” Det var allt tills vidare! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också en unik plattform för att hitta den partner du letar efter. Den tjänar över hela världen med miljontals användare. Du kan hitta den partner du letar efter med dess unika egenskaper och enkla användning. Du kan också se online användare på hemsidan och starta en snabb flirt. Det finns mer! Registrering på Victoria Milan är gratis! Kom igen, hitta den partner du letar efter enkelt och snabbt med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.