Allsidig kjærlighet: Kan du være forelsket i to mennesker?

Kan Du Være Forelsket I To Personer

Definisjonen på kjærlighet er vanligvis lidenskapelig og spennende kjærlighet til en person. Noen ganger kan forhold bli kompliserte, og du kan henvende deg til andre personer enn partneren din. Denne situasjonen blir noen ganger så komplisert at du blir interessert i begge to. Du kan til og med få lidenskapelige følelser overfor den andre personen.

Så kan du være forelsket i to mennesker? Victoria Milan har utarbeidet et innhold for deg i dag! Og i dette innholdet “Kan du være forelsket i to mennesker?” utforsker vi emnet. På denne måten kan du bedre forstå denne situasjonen og ta mer korrekte skritt. Hvis du er klar, vær så god! Her er innholdet som vi har forberedt for deg!

Kan Du Være Forelsket I To Personer

Hva vil det si å bli forelsket i en person?

La oss begynne med definisjonen av kjærlighet først og finne ut hva det vil si å være forelsket. Kjærlighet er den dype hengivenhet, lidenskap, spenning og lykke man føler overfor en person. Forelskelse er de dype, spennende og lidenskapelige følelsene du har for partneren din. Du ønsker alltid å tilbringe tid med partneren din, tiden flyr fort når dere er sammen og du tenker hele tiden på partneren din.

Denne situasjonen forklares også av psykologien på denne måten. Hvis du har disse følelsene, betyr det at du er forelsket i vedkommende. Så, kan dette også gjelde for den andre personen? Kan du være forelsket i to mennesker? La oss sammenligne forelskelse og kjærlighet.

Hva Er Kjærlighet Og Hvordan Er Det Annerledes Fra En Forelskelse?

Definisjonen av kjærlighet er ikke så skarp og tydelig som forelskelse. Fordi definisjonen av følelsen av kjærlighet er svært bred. En person kan føle kjærlighet til en venn, familie eller til og med et tre. Av denne grunn forveksles definisjonen på kjærlighet med forelskelse.

Når vi ser på definisjonen av kjærlighet i forhold, kan en person være hengiven og interessert i en annen person. Men det er kanskje ikke akkurat forelskelse. Psykologien har uttalt at følelsen av forelskelse generelt kan kjennes på en enkelt person om gangen. Derfor er det høyst usannsynlig eller svært usannsynlig at du vil forelske deg i to personer samtidig.

Men noen ganger kan ensformigheten i forhold forårsake et ønske om oppmerksomhet overfor forskjellige mennesker. Og oppmerksomheten fra den andre partneren kan føre til likhet og hengivenhet. Men det betyr ikke at du er forelsket i to mennesker. La oss forklare situasjonen med et dypere blikk.

Kan Du Være Forelsket I To Mennesker?

Noen ganger kan ting bli rotete i forhold, og du kan få følelser for en annen person. Vi snakket om forskjellen mellom forelskelse og kjærlighet. Og ofte er den største feilen folk gjør å ikke kunne skille de to.

Noen ganger kan folk like og bli tiltrukket av oppmerksomheten til forskjellige mennesker. Denne interessen kan til og med bli til en kjærlighet. Som vi sa tidligere, er kjærlighet en svært bred definisjon, og en person kan til og med føle kjærlighet mot et tre. Derfor bør først og fremst forskjellen mellom disse to begrepene forstås.

Kan du være forelsket i to mennesker? La oss forklare spørsmålet ditt. Faktisk så kan folk kan forelske seg i to mennesker samtidig. Faktisk sa W.Whitman: “Du kan absolutt bli forelsket i to mennesker samtidig.” Det viktigste er bare å kunne forstå om det er en forelskelse eller kjærlighet.

Hvorfor Være Forelsket I To Mennesker?

Folk kan bli forelsket i flere personer samtidig. Fordi alle mennesker er forskjellige, og i dette tilfellet kan du forelske deg i forskjellige funksjoner hos mennesker. For eksempel kan en person forelske seg i en partners skjønnhet og omtenksomhet og samtidig forelske seg i en annen persons intelligens og seksualitet.

Så folk kan forelske seg i forskjellige funksjoner. Derfor kan du være forelsket i to personer samtidig. Dette er faktisk en situasjon utenfor dagens forhold. Og hvis du er forelsket i to personer samtidig, kan du ha en polyamory personlighet.

Polyamori er en tilstand av kjærlighet eller hengivenhet som en person føler for mer enn én person. Og den typen forhold som polyamory mennesker lever kalles Polyamorous. La oss gå litt mer i detalj om Polyamory hvis du vil.

Kan Du Være Forelsket I To Personer

Hva er  Polyamory?

Polyamory består av mennesker som har mer enn én elsker. Denne typen forhold er når du har flere tilsiktede og intime forhold til forskjellige mennesker på samme tid.

Den eneste spesifikke definisjonen av et polyamorøst forhold er at det inkluderer flere elskere. De trenger ikke alltid å være seriøse elskere eller bare seksuelle elskere. Så lenge dere har flere partnere og er både villige og klar over det, er det Polyamory. For mer og detaljert informasjon om polyamory, kan du lese vårt “Polyamøs: Kjærlighetssirkelen” innhold.

Så kan du være forelsket i noen andre hvis du er i et forhold?

Du kan bli forelsket i en annen mens du allerede har en partner. Noen ganger kan du føle intense følelser for to mennesker samtidig og tro at du er forelsket. Men som vi sa tidligere, kan det være kjærlighet og spenning istedenfor forelskelse.

Så kanskje personen du forelsket deg i kan være forelskelsen din. Hvis du er i et langvarig forhold og du føler disse følelsene overfor en ny person, har kanskje ditt langvarige forhold blitt ensformig.

Og det er derfor du kan føle disse følelsene for en annen person. Derfor bør du analysere disse følelsene godt. For å vende tilbake til emnet vårt, kan det være utfordrende å møte en slik situasjon hvis du har en partner.

Vi kan faktisk si at dette er grunnen til at folk er utro. Dette er faktisk et valg, og det er opp til deg. Så hvis du er forelsket i to mennesker, må du bestemme deg for hva du skal gjøre. Nå: “Hvis du er forelsket i to mennesker, hva skal du gjøre?” La oss svare på spørsmålet.

Dersom du er forelsket i to mennesker, hva bør du gjøre?

Dersom du er forelsket i to personer, er det noen ting du bør vite og først. Og vi har skrevet dem ned for deg. La oss ta en titt på hva du bør gjøre og vite.

Sitt Deg Ned og Tenk

Hvis du er forelsket i to personer, bør du først sette deg ned og tenke. Du må forstå situasjonen du er i og finne den rette veien for deg. Å være i en slik situasjon kan være frustrerende. Og det kan til og med få deg til å grunne på forvirring. Men alt du trenger å gjøre er å holde deg rolig og tenke. Det andre du må gjøre etter å ha tenkt deg om, er å analysere situasjonen!

Analyser

Hvis du er forelsket i to personer, er det andre du bør gjøre å analysere situasjonen du er i. Dette kan føre deg til en bedre vei. Du kan for eksempel forstå dette ved å begynne å forstå følelsene inni deg. Men det mener vi at du finner definisjonen og årsaken til disse følelsene.

Derfor må du først og fremst analysere hvorfor følelsene dine oppstår, og hvis du virkelig er forelsket, må du først og fremst analysere dem. Som vi sa tidligere, kanskje disse følelsene bare skyldtes en tilstand av interesse, at du liker det. Eller kanskje forholdet du er i begynner å bli kjedelig, og du vil kanskje like oppmerksomheten til nye mennesker. Så følelsene du føler kan faktisk bare være en forelskelsessituasjon. Det er derfor du må gjenkjenne følelsene dine og finne ut hvorfor.

Vær Sikker

Hvis du tror du er forelsket i to mennesker, bør du være sikker på det. Vi lærte at vi måtte analysere først. Nå er det på tide å være sikker på disse følelsene. Hvis du er sikker på at du har analysert det grundig, og hvis du er forelsket i to personer, bør du være sikker på dette også. Så det vi egentlig mener er å gjøre en siste sjekk og sørge for det. På denne måten kan du ta bedre avgjørelser.

Kan Du Være Forelsket I To Personer

Bestem deg

Hvis du er forelsket i to mennesker, må du bestemme deg for hvilken vei du vil følge. Du har 3 forskjellige alternativer foran deg. Den første er å fortsette med din nåværende partner. Det andre er å slå opp med din nåværende partner og innlede et forhold med den andre personen.

Og det tredje er å ha et forhold til begge. Vi vet at det tredje alternative er det beste alternativet som høres bra ut. Et slikt forhold kan selvsagt være mange menneskers drøm. Polyamory-relasjonstypen er imidlertid ikke en relasjonstype som alle vil akseptere.

Derfor, hvis du vil ha det tredje alternativet, må du overbevise begge partnerne. Dette kan ofte resultere i negative resultater. Du er imidlertid en av dem som kjenner partneren din best, og hvis han/hun vil akseptere et slikt forhold, kan du snakke med ham/henne om dette.

Men i en slik situasjon kan du oppleve frustrasjon, så hvis du har en slik tanke, bør du også ta risikoen for å miste ham/henne. For i et slikt tilfelle vil nok resultatet bli at dere slår opp. I tillegg, hvis vi antar at den nåværende partneren aksepterer, må den andre partneren også akseptere denne situasjonen. Derfor kan det faktisk være en konfliktprosess som venter på deg.

Når vi kommer tilbake til våre første og andre alternativer, må du faktisk bestemme deg her. Ønsker du virkelig ditt nåværende forhold eller har du fortsatt følelser og kjærlighet? Still deg selv mange slike spørsmål og tenk over det. Etterpå, hvis du tror hvilken avgjørelse som er den riktige for deg, kan du gå til den. Og ta et skritt mot det.

Det var alt for nå fra Victoria Milans «Allsidig kjærlighet: Kan du være forelsket i to mennesker?”! Hvis du er ute etter mer innhold som dette, kan du besøke Victoria Milans blogg og følge med der.

Victoria Milan er også en unik plattform for å finne partneren du leter etter. Victoria Milan har millioner av brukere over hele verden. Du kan finne partneren du leter etter med sine unike funksjoner og enkel bruk. Du kan også se online brukere på hjemmesiden og starte en rask flørt. Det er mer! Registrering på Victoria Milan er gratis! Kom igjen, finn partneren du leter etter enkelt og raskt med Victoria Milan! Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.