Monipuolinen rakkaus: Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen?

Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen

Rakkauden määritelmä on yleensä intohimoinen ja jännittävä rakkaus yhtä henkilöä kohtaan. Joskus ihmissuhteista voi tulla monimutkaisia ​​ja saatat kääntyä muiden ihmisten puoleen kuin kumppanisi. Tästä tilanteesta tulee joskus niin hankala, että kiinnostustasosi kahta henkilöä kohtaan voi nousta. Voi olla jopa intohimoisia tunteita toista henkilöä kohtaan.

Joten voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen? Victoria Milan on valmistellut sinulle artikkelin tänään! Ja tässä artikkelissa tutkinut aihetta “Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen?”. Tällä tavalla voit ymmärtää tilanteen paremmin ja ryhtyä oikeanlaisiin toimiin. Jos olet valmis, aloitetaan! Tässä on artikkeli, jonka olemme valmistaneet sinulle!

Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen

Mitä rakastuminen tarkoittaa?

Aloitetaan ensin rakkauden määritelmästä ja selvitetään, mitä rakastuminen tarkoittaa. Rakkaus on syvää kiintymystä, intohimoa, jännitystä ja onnellisuutta, joka tunnetaan toista henkilöä kohtaan. Rakastuminen on syviä, jännittäviä ja intohimoisia tunteita kumppaniasi kohtaan. Haluat viettää aina aikaa kumppanisi kanssa, aika lentää nopeasti kun olette yhdessä ja ajattelet jatkuvasti kumppaniasi.

Myös psykologia selittää tämän tilanteen tällä tavalla. Jos sinulla on näitä tunteita, se tarkoittaa, että olet rakastunut kyseiseen henkilöön. Voiko tämä siis koskea myös toista henkilöä? Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen? Verrataanpa nyt rakkautta ja rakastumista.

Mitä on rakkaus ja kuinka se eroaa rakastumisesta?

Rakkauden määritelmä ei ole niin terävä ja selkeä kuin rakastumisen, koska rakkauden tunteen määritelmä on hyvin laaja. Ihminen voi tuntea rakkautta ystävää, perhettä tai jopa puuta kohtaan. Tästä syystä rakkauden määritelmä sekoitetaan rakastumiseen. Kun katsomme rakkauden määritelmää ihmissuhteiden kannalta, ihminen voi olla hellä ja kiinnostunut toisesta henkilöstä. Mutta se ei välttämättä ole täysin rakastumista. Psykologia on todennut, että rakastumisen tunne voidaan yleensä tuntea yksittäistä henkilöä kohtaan. Siksi on erittäin epätodennäköistä, että rakastut kahteen ihmiseen samanaikaisesti.

Joskus ihmissuhteiden yksitoikkoisuus voi kuitenkin aiheuttaa halun saada huomiota eri ihmisiltä. Ja toisen kumppanin huomio voi johtaa ihastumiseen ja kiintymykseen. Mutta se ei tarkoita, että olet rakastunut kahteen ihmiseen. Selitetään tämä tilanne nyt syvemmän tarkastelun avulla.

Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen?

Joskus asiat voivat mennä sekaisin suhteissa ja voi syntyä tunteita toista ihmistä kohtaan. Puhuimme rakkauden ja rakastumisen erosta. Ja usein ihmisten suurin virhe on se, että he eivät pysty erottamaan näitä kahta toisistaan.

Joskus ihmiset voivat pitää ja vetää puoleensa huomiota eri ihmisiltä. Tämä kiinnostus voi jopa muuttua rakkaudeksi. Kuten aiemmin sanoimme, rakkaus on hyvin laaja määritelmä ja ihminen voi tuntea rakkautta jopa puuta kohtaan. Siksi on ensinnäkin ymmärrettävä näiden kahden käsitteen välinen ero.

Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen? Selitetäänpä kysymyksesi. Itse asiassa, kyllä, ihmiset voivat rakastua kahteen ihmiseen samanaikaisesti. Itse asiassa W.Whitman sanoi: “Voit ehdottomasti rakastua kahteen ihmiseen samanaikaisesti”. Tärkeintä on vain ymmärtää, onko kyseessä rakkaus vai rakastuminen.

Joten, miksi olla rakastunut kahteen ihmiseen?

Ihmiset voivat rakastua toiseen ihmiseen samanaikaisesti. Koska jokainen ihminen on erilainen, tässä tapauksessa voit rakastua ihmisten erilaisiin piirteisiin. Ihminen voi esimerkiksi rakastua kumppanin kauneuteen ja huomaavaisuuteen ja samalla rakastua toisen ihmisen älykkyyteen ja seksikkyyteen.

Joten ihmiset voivat rakastua erilaisiin ominaisuuksiin ja siksi voit rakastua kahteen ihmiseen samanaikaisesti. Tämä on itse asiassa tilanne nykypäivän ihmissuhteiden ulkopuolella. Ja jos olet rakastunut kahteen ihmiseen samanaikaisesti, sinulla voi olla polyamorinen persoonallisuus.

Polyamoria on rakkauden tai kiintymyksen tila, jota henkilö tuntee useampaa kuin yhtä henkilöä kohtaan. Ja sen tyyppistä suhdetta, jota polyihmiset elävät, kutsutaan polyamoriseksi. Mennäänpä tarkemmin polyamoriaan, jos haluat.

Mitä on polyamoria?

Monisuhteet koostuvat ihmisistä, joilla on useampi kuin yksi rakastaja. Tämäntyyppisissä parisuhteissa sinulla on useita tahallisia ja läheisiä suhteita eri ihmisten kanssa samanaikaisesti.

Ainoa erityinen monisuhteen määritelmä on, että se sisältää useita rakastajia. Heidän ei aina tarvitse olla vakavia rakastajia tai ainoastaan seksuaalisia rakastajia. Niin kauan kuin sinulla on useita kumppaneita erillään ja olet sekä halukas että tietoinen siitä, sitä on polyamoria. Enemmän yksityiskohtaista tietoa polyamoriasta löydät artikkelistamme “Polyamoria: Rakkauden kehä”.

Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen

Joten voitko olla rakastunut toiseen vaikka olisit parisuhteessa?

Saatat rakastua johonkin toiseen suunnittelemattomasti, kun sinulla on jo kumppani. Joskus voit tuntea voimakkaita tunteita kahta ihmistä kohtaan samanaikaisesti ja ajatella olevasi rakastunut. Mutta kuten sanoimme aiemmin, se voi olla ennemmin rakkautta ja jännitystä kuin rakastumista.

Joten ehkä henkilö, johon rakastuit, voikin olla ihastuksesi. Jos olet pitkäaikaisessa parisuhteessa ja tunnet näitä tunteita uutta henkilöä kohtaan, ehkä pitkäaikaissuhteestasi on tullut yksitoikkoinen.

Ja siksi saatat tuntea näitä tunteita toista henkilöä kohtaan. Siksi sinun tulee analysoida nämä tunteet hyvin. Palatakseni aiheeseemme, voi olla haastavaa kohdata tällainen tilanne, kun sinulla on kumppani.

Itse asiassa voimme sanoa, että tästä syystä pettämistä tapahtuu. Tämä on itse asiassa valinta ja se on sinun. Joten jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, sinun on päätettävä, mitä tehdä. Nyt: “Jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, mitä sinun pitäisi tehdä?” Vastataanpa kysymykseen.

Jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, mitä sinun pitäisi tehdä?

Jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, sinun tulee tehdä ja tietää ensin muutamia asioita. Kirjoitimme ne vaihe vaiheelta sinulle. Katsotaanpa näitä vaiheita yhdessä.

Istu hiljaa ja mieti

Jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, sinun tulee ensin istua alas ja miettiä. Sinun on ymmärrettävä tilanne, jossa olet, ja löydettävä oikea polku itseäsi varten. Tällaisessa tilanteessa oleminen voi olla turhauttavaa ja se voi jopa saada sinut tuntemaan hämmennystä. Mutta sinun tarvitsee vain pysyä rauhallisena ja miettiä. Toinen asia, joka sinun on tehtävä harkinnan jälkeen, on analysoida tilanne!

Analysoi

Jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, toinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on analysoida tilannetta, jossa olet. Tämä voi johtaa sinut paremmalle polulle. Voit esimerkiksi ymmärtää tämän löytämällä merkityksen sisälläsi oleville tunteille. Mutta tarkoitamme merkityksellä sitä, että löydät näiden tunteiden määritelmän ja syyn niille.

Sen vuoksi analysoi ensin, miksi tunteesi syntyvät, ja jos olet todella rakastunut, analysoi ne ensin. Kuten aiemmin totesimme, ehkä nämä tunteet johtuivat vain kiinnostuksen tilasta, että pidät siitä. Tai ehkä suhde, jossa olet, alkaa olla tylsä ja saatat pitää uusien ihmisten huomiosta. Joten tuntemasi tunteet voivat itse asiassa olla vain ihastumistilanne. Siksi sinun täytyy tunnistaa tunteesi ja selvittää niiden syyi.

Varmista

Jos luulet olevasi rakastunut kahteen ihmiseen, sinun tulee olla varma siitä. Opimme, että meidän on ensin analysoitava. Nyt on aika olla varma näistä tunteista. Jos olet varma, että olet analysoinut ne perusteellisesti ja jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, sinun tulee olla varma myös tästä. Tarkoitamme siis viimeistä tarkistusta ja varmistamista. Näin voit tehdä parempia päätöksiä.

Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen

Tee päätös

Jos olet rakastunut kahteen ihmiseen, sinun on päätettävä, mitä polkua haluat kulkea. Sinulla on kolme  eri vaihtoehtoa edessäsi. Ensimmäinen on jatkaa nykyisen kumppanisi kanssa. Toinen on erota nykyisestä kumppanistasi ja aloittaa suhde toisen henkilön kanssa.

Ja kolmas on suhde molempien kanssa. Tiedämme, että kolmas on paras vaihtoehto, joka kuulostaa hyvältä. Tietenkin tällainen suhde voi olla monien ihmisten unelma. Polyamorinen suhdetyyppi ei kuitenkaan ole suhdetyyppi, jonka kaikki hyväksyvät.

Joten, jos haluat kolmannen vaihtoehdon, sinun on vakuutettava molemmat kumppanit. Tämä voi usein johtaa huonoihin tuloksiin. Olet kuitenkin yksi niistä ihmisistä, jotka tuntevat kumppanisi parhaiten, ja jos hän hyväksyy tällaisen suhteen, voit keskustella hänen kanssaan tästä asiasta.

Mutta tällaisessa tilanteessa saatat kokea turhautumista, joten jos sinulla on tällainen ajatus, sinun tulee ottaa myös riski menettää hänet. Koska tällaisessa tapauksessa seurauksena todennäköisesti on se, että eroat. Lisäksi, jos oletamme, että nykyinen kumppani hyväksyy tämän, myös toisen kumppanin on hyväksyttävä tilanne. Siksi sinua saattaa odottaa ristiriitainen prosessi.

Palatakseni ensimmäiseen ja toiseen vaihtoehtoomme, sinun on itse asiassa päätettävä tässä. Haluatko todella nykyisen suhteesi vai onko sinulla vielä tunteita ja rakkautta? Kysy itseltäsi monia tällaisia ​​kysymyksiä ja mieti niitä. Jos mietit tämän jälkeen, mikä päätös on sinulle oikea, käänny sen puoleen ja ota askel sitä kohti.

Victoria Milanin “Monipuolinen rakkaus: Voitko olla rakastunut kahteen ihmiseen?” Tässä kaikki tältä erää! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Victoria Milan on myös ainutlaatuinen alusta etsimäsi kumppanin löytämiseen. Se palvelee maailmanlaajuisesti miljoonilla käyttäjillä. Löydät etsimäsi kumppanin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja helpon käytettävyyden ansiosta.

Voit myös nähdä online-käyttäjät etusivulla ja aloittaa nopean flirttailun. Eikä siinä vielä kaikki! Rekisteröityminen Victoria Milaniin on ilmaista! Tule ja löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.