Hur man lyfter en avstängning från Tinder – En användbar guide

How To Get Unbanned From Tinder

Har du blivit blockerad av Tinder? Kan du inte skicka meddelanden till någon? Har du ingen aning om vad du gjorde och vet inte hur du avblockerar dig själv och återaktiverar Tinder-meddelanden för ditt konto?

Den här guiden hjälper dig att lyfta spärren från Tinder. Det är ganska lätt. Om du gillar att använda Tinder för att hitta dejter regelbundet men fortsätter att få ditt konto tillfälligt avstängt, kommer den här artikeln att ge dig några tips om hur du ser till att det inte händer igen.

what is tinder

Hur fungerar en avstängning från Tinder? 

Tinder är en av de mest populära dejtingapparna som finns. Men om du inte är försiktig med att svepa och skicka meddelanden kan du bli avstängd från Tinder.

Om du har blivit bannlyst från Tinder är det definitivt en osis. Det är dock inte permanent, som du kanske trodde. Läs vidare för att lära dig hur länge Tinder-spärren varar och hur du häver avstängningen.

Tinder vill inte användas som en plattform för trakasserier eller kränkande beteende. Om någon anmäler dig för stötande eller olämpligt beteende på Tinder kommer ditt konto att spärras.

Längden på din avstängning beror på vad du gjorde för fel och hur många gånger du har blivit anmäld för detta beteende. Om du till exempel bara anmäls för att ha skickat ett stötande meddelande kan din avstängning pågå bara några timmar. Om du har rapporterats flera gånger för stötande meddelanden eller spam, kan denna spärr vara i veckor eller till och med månader långt.

Allvarligheten av dina handlingar kommer också att påverka längden på din Tinder-spärr. Stötande meddelanden som är rasistiska eller sexistiska kan resultera i en längre avstängning än svordomar.

Du kan kontrollera om ditt konto har spärrats genom att försöka logga in på Tinder via appen eller webbplatsen.

Hur länge varar Tinder-spärren?

Det enda svaret vi har är att det beror på. Det kan ta 3 månader eller för alltid, beroende på när och varför spärren infördes.

Spärren är vanligtvis tillfälliga och varar allt från tre månader till ett år. Men när den löper ut, är du fri att använda Tinder igen så länge du inte har ertappats för att ha brutit mot några andra användarvillkor.

Vädja till Tinder

Om du vill bli avstängd från Tinder är det första du bör göra att radera ditt konto och sedan skapa ett nytt.

Sedan, när ditt nya konto är klart, måste du överklaga Tinders beslut. Du kan göra detta genom att gå till hjälpsektionen på Tinders webbplats och klicka på “Överklaga din avstängning”. Sedan måste du fylla i ett formulär som förklarar situationen och varför du tycker att din avstängning var orättvist.

Till sist, vänta på att Tinder svarar på ditt överklagande. Om de håller med om att det var ett misstag, kommer de att häva avstängningen för dig!

hur man lyfter avstängningen från tinder

Återställ ditt konto på Tinder 

Att återställa ditt konto är ett bra alternativ för att lyfta avstängningen på Tinder, om du är villig att vänta några veckor och inte har något emot att förlora alla dina potentiella matchningar. När du har återställt ditt konto måste du bygga om din profil från början, och börja svepa igen. Men om du snabbt vill bli fri från spärren på Tinder och inte vill förlora några matchningar, kan du använda denna metod i det här avsnittet.

För att återställa ditt Tinder-konto behöver du ett nytt telefonnummer (eller ett som inte tidigare har kopplats till Tinder). Du behöver också ett nytt Facebook-konto som du inte har använt med Tinder tidigare. Om du inte har ett annat telefonnummer till hands kan du gratis beställa ett online.

När du har dessa saker redo att börja, följ stegen nedan för att återställa ditt Tinder-konto:

Avinstallera Tinder-appen på din telefon eller logga ut från den på webben.

Skapa ett nytt Facebook-konto med din nya e-postadress eller en annan e-postadress än den som är kopplad till ditt tidigare Facebook-konto som var kopplat till Tinder.

Skapa ett nytt konto

Om du har problem med ditt konto, ibland är den bästa lösningen att bara registrera sig igen.

Att registrera sig för ett nytt Tinder-konto med ditt telefonnummer är en enkel process, men det är viktigt att se till att du följer dessa steg:

Gå till https://tinder.com och tryck på “Logga in med telefonnummer” i det övre högra hörnet.

Ange ditt telefonnummer, inklusive landsnummer t.ex (+46) i Sverige), och tryck sedan på “Verifiera ditt telefonnummer”.

En verifieringskod kommer att skickas till dig via SMS, som du ska ange och skicka för att verifiera ditt konto.

Ange ditt fullständiga namn och tryck på “Skicka”.

Ange din ålder och tryck på “Skicka”.

Ange ditt kön och tryck på “Skicka”. Ladda upp ett foto av dig själv genom att trycka på:

“Ladda upp foto” eller välj en från Facebook eller Instagram genom att trycka på “Importera foton”.

Tryck på “Fortsätt” och godkänn sedan användarvillkoren och sekretesspolicyn genom att trycka på “Godkänn och acceptera”.

Tryck på “Klar”. Sedan är det bara att fortsätta att svepa för att hitta potentiella matchningar! Det är allt!

Det var allt för nu från innehållet i “Hur Lyfter Man Avstängningen Från Tinder”” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare på ett och samma ställe. Hitta en partner enkelt med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.