Hoe vaak hebben getrouwde stellen seks? – Victoria Milan

how often do married couples have sex

Het plezier en het geluk van seks zijn in heel weinig dingen te vinden. Deze gelukzalige passie is opwindend voor bijna iedereen. Als je getrouwd bent met de liefde van je leven, wil je dit unieke genot met volle teugen beleven. Dus hoe vaak moet je seks hebben na het huwelijk? Als je op zoek bent naar het antwoord op deze vraag, dan ben je hier aan het juiste adres.

Vandaag, Victoria Milan bereid “Hoe vaak getrouwde koppels seks hebben?” inhoud voor u. Op deze manier kun je erachter komen hoe vaak getrouwde stellen gemiddeld seks hebben en kun je de juiste keuzes maken. Als je er klaar voor bent, laten we dan beginnen! Hier is de inhoud die we voor u hebben voorbereid.

what is married couple sex rate

Hoe vaak moeten gehuwde paren seks hebben?

In feite hoeven getrouwde stellen niet met een bepaalde frequentie seks te hebben. Beide partners kunnen handelen naar gelang hun libido niveau. Vooral omdat pas getrouwde stellen hier meer zin in hebben, kan de frequentie van seks hoog zijn. Als beide partners een hoog libido hebben, kunnen ze gedurende de week zo vaak seks hebben als ze willen.

Maar als een van de partners een laag libido heeft en de ander een hoog libido, kan het stel een bepaalde beslissing nemen. Ze kunnen een bepaalde frequentie van seks instellen, zoals 2 per week. Welnu, als u zich afvraagt hoeveel seks getrouwde stellen gemiddeld hebben, zullen we deze kwestie verduidelijken in het vervolg van onze inhoud.

Wat is het sekspercentage van gehuwde paren?

In toegewijde relaties stellen paren vragen over hoeveel seks ze gemiddeld zouden moeten hebben. Therapeuten beantwoorden deze vraag meestal zo dat het kan variëren van één keer per week tot één keer per maand.

Seks is niet alleen belangrijk voor het plezier, maar ook voor de band. Wanneer een getrouwd stel stopt met seks hebben, kan hun relatie eronder lijden. Woede kan leiden tot ontrouw, ruzie en zelfs echtscheiding.

De frequentie van het seksuele leven van paren kan variëren als gevolg van vele factoren. Deze factoren zijn:

 • Libido.
 • Leeftijd.
 • Levensstijl.
 • De band tussen koppels.
 • En relatie kwaliteit.

Deze zijn van invloed op de frequentie van de seks met een getrouwd stel. Daarom is er geen definitief antwoord over hoe vaak paren seks zouden moeten hebben. Volgens Dr David S, in een experiment uitgevoerd met meer dan 20.000 koppels, had slechts 26% van de koppels een keer per week seks. En de meeste deelnemers bleken maar één of twee keer per maand seks te hebben.

Verschillende studies hebben echter verschillende resultaten opgeleverd. Uit een studie van The University of Chicago Press bleek bijvoorbeeld dat gehuwde paren 7 keer per maand seks hebben, wat iets minder is dan 2 keer per week. Met andere woorden, we kunnen niet zeggen dat er een definitief en duidelijk onderzoeksresultaat is voor het huwelijk. Dit varieert sterk naargelang de koppels.

Dus hoe moeten gehuwde koppels hun seksleven gelijk maken?

Seks is een wenselijke en plezierige bezigheid. Als getrouwde stellen hun seksleven in de juiste verhouding aanpassen, kunnen ze op een plezierige manier en zonder zich te vervelen de overgang maken naar een goed leven. Als uw seksdrive niet op hetzelfde niveau ligt als die van uw partner, kunt u een gemeenschappelijke basis vinden.

Op deze manier kun je overgaan naar een gelukkig seksleven. Geen enkel koppel heeft zin in seks op het perfecte moment. De sleutel tot dit probleem is het samenkomen van jullie seksdriften op een gemeenschappelijke noemer. Jullie moeten samen deze timing bepalen.

Overdag heb je misschien geen seks door de stress van je werk of de vermoeidheid van het huishouden. In dit geval is het zinvoller om uw zin in seks te richten op de juiste momenten. Blijf bijvoorbeeld in het weekend uit de buurt van stress en vermoeidheid. Op die manier kunt u tijd voor uzelf nemen voor seks. En een getrouwd stel kan op deze manier hun seksleven naar een goed niveau tillen.

so how should married couples equalize their sex drive life

Hoe kunnen gehuwde koppels hun seksleven gelukkiger maken?

Als je al een getrouwd stel voor een lange tijd en uw seksleven is geworden als gewone dingen, kunt u proberen een paar dingen die seks aangenamer kan maken. Nu, laten we eens kijken naar hoe te incrase en beter het getrouwde paar seksleven te krijgen.

1- Verwaarloos het voorspel niet

Sla het voorspel niet over. Dit is belangrijk voor beide partners. Het juiste niveau van seksueel verlangen bereiken voor de partners zal zorgen voor een betere sekservaring. Je kunt dit 10 tot 15 minuten proberen. Een lang voorspel zal de deur openen naar sterke seks. Daarom is het belangrijk om de geslachtsdrift van getrouwde stellen op te wekken.

2- Fancy ondergoed

Als u actie, lust en plezier aan uw seksleven wilt toevoegen, kunt u kiezen voor fantasie-ondergoed. Fantasie ondergoed zal de deuren openen van opwindende seks voor u en uw partner. Op deze manier kan een getrouwd stel het seksleven verhogen.

3- Probeer nieuwe posities

Denk je er niet aan wat voor verandering nieuwe standjes aan je seksleven zullen toevoegen? Verschillende seksstandjes geven verschillende penetraties. Om deze reden neemt het plezier dat je van seks krijgt ook toe. Op deze manier kun je een betere seks ervaring hebben en meer plezier krijgen. Om deze reden zouden getrouwde stellen nieuwe seksstandjes moeten proberen.

4- Rollenspel

Iedereen heeft een fantasie die hij wil doen. Wat je daarvoor moet doen is heel eenvoudig. Je kunt bijvoorbeeld de rol van leraar – leerling spelen. Of je kunt een heleboel fantasieën proberen zoals dienstmeisje en huisbaas of crimineel en politie. Rollenspel zal het verlangen van je partner nog meer doen toenemen. En het zal ervoor zorgen dat je meer plezier hebt in de seks. Om deze reden, is het belangrijk om getrouwd paar seks drive.

5- Neem een ontspannende vakantie

Het nemen van een ontspannende vakantie is altijd een activiteit die uw verlangen naar seks zal verhogen. Kies een locatie waar je graag bent met je partner. En beleef daar samen en alleen een rustige vakantie. Uw zin in seks zal toenemen in een omgeving die vrij is van stress en vermoeidheid. En het zal u in staat stellen om een meer plezierige en opwindende sekservaring te hebben. Daarom is het een ding dat de geslachtsdrift van het getrouwde stel verhoogt.

6- Praat met elkaar en breng tijd door

Wat heeft spraak met seks te maken? Ja, we weten dat je dit zegt, maar kalmeer, we leggen het je meteen uit. Praten zal de band tussen jullie versterken. Denk er nu eens over na, buiten de eerste jaren van je huwelijk, heb je ooit lange gesprekken gehad?

We schijnen een aantal van jullie “nee” te horen zeggen 🙂 Denk niet dat “we niet lang hoeven te kletsen, we wonen toch in hetzelfde huis”. Vraag je partner oprecht: “Hoe gaat het echt met je? Is er iets waar je niet gelukkig mee bent?” Zelfs het stellen van zo’n vraag zal al genoeg zijn om de band tussen jullie te versterken. Een sterke band zal ook de seksdrift van getrouwde stellen verhogen. Versterk daarom de band met je partner.

Dat is alles voor nu “Hoe vaak getrouwde koppels seks hebben?” inhoud die voor u bereid door Victoria Milan! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u een bezoek Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte.

En Victoria Milaan is de beste keuze om de partner te vinden waar u naar op zoek bent. Het is heel gemakkelijk om de partner te vinden die u zoekt in Victoria Milaan, dat wereldwijd miljoenen gebruikers bedient. Het biedt u de beste gebruikerservaring met zijn unieke functies, moderne en eenvoudig te gebruiken interface. Het is ook gratis om te registreren. Vind gemakkelijk de partner die u zoekt met Victoria Milaan! Klik hier om u te registreren bij Victoria Milaan.

what should married couples do to improve their sex life

FAQ over het seksleven van gehuwden

Hoe vaak moeten gehuwde paren seks hebben?

Het is eigenlijk verkeerd om een bepaalde frequentie van seks voor gehuwde paren vast te stellen. Vele studies hebben veel verschillende resultaten opgeleverd. Een juiste frequentie van seks moet worden bepaald door de voorkeuren van de partners. Bezoek “Hoe vaak hebben getrouwde koppels seks?” voor meer informatie over de juiste seksfrequentie. U kunt onze inhoud bekijken.

Wat moeten gehuwde paren doen om hun seksleven te verbeteren?

 • Sla het voorspel niet over.
 • Probeer Fancy Underwear.
 • Probeer nieuwe posities.
 • Rollenspel.
 • Heb een ontspannende vakantie.
 • Chat met elkaar.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.