Hinge Recension: Är Hinge legitimt eller en bluff?

hinge review is hinge legit or a scam

Ett av namnen som kommer att tänka på när dejtingappar nämns är Hinge. Hinge är en av dejtingapparna som tjänar miljontals användare. Hinge är en dejtingapplikation som fungerar med attraktiva kommunikationsverktyg och kvalitetsdesign. Men räcker dessa för en dejtingapp?

Idag förberedde Victoria Milan “Hinge Recension: är Hinge legitimt eller en bluff?” innehåll för dig! På så sätt kan du ta reda på om du ska använda Hinge eller inte. Om du är redo, låt oss snabbt gå till vår recensionsinformation. Här är vårt Hinge Recension-innehåll.

Hinge Review

Recensionen av Hinge: Översikt

Låt oss börja vår granskning av Hinge med en översikt. Låt oss ta en närmare titt på för- och nackdelarna tillsammans och undersöka dess egenskaper.

FördelarNackdelar
Kraftfulla profilerAppen erbjuder begränsade likes för medlemmar som inte köper Premium.
Du kan gilla profiler på många olika sätt.Det finns ingen skrivbordsversion.
Stark interaktion mellan bilder och text. 
Videochatt och ljudinspelningsfunktioner. 

 

Hinge-funktioner 
VideosamtalJa
SkrivbordsapplikationNej
MobilapplikationJa
Möjlighet att använda med ett gratiskontoJa
MinimumavgiftFör premiummedlemskap 190kr /Mån Hinge-registreringsprocess

Granskning

Hinge har tyvärr ingen webbplatsversion. Därför måste du ladda ner Hinge-applikationen till din telefon. Du kan komma åt det från både Android- och IOS-Appstore.

Efter att ha laddat ner applikationen kan du slutföra din registreringsprocess med ditt Facebook-konto eller mobilnummer. När du registrerar dig med ditt Facebook-konto och tillåter åtkomst kommer Hinge att försöka matcha dig med dina vänners gemensamma vänner. Naturligtvis, när du gör dessa matchningar, kommer den också att ta hänsyn till dina kriterier.

Då måste du ange dina personuppgifter. Du måste välja ditt grannskap, längd, etnicitet och information som religion. Om du inte vill kan du också använda knappen “Föredrar att inte säga”. Hinge har delat upp avsnittet “om dig” i tre.

Dessa är; “Egenskaper, livsvillkor och moralitet”. Du kan också svara på dessa frågor eller hålla dem konfidentiella. Du kan också skapa en text på 150 tecken. När vi tittar på dessa funktioner kan vi säga att man vill skapa en annan profilstruktur genom att kliva utöver det vanliga. Av denna anledning är vår Hinge recension positiv i detta avseende.

hinge registration process review

Hinge-gränssnitt och profiler

Låt oss nu fortsätta vår granskning av Hinge med gränssnittet och profilerna. Hinge är faktiskt en blandning av appar som Tinder, Okcupid och Match. Vi kan säga att det är som att samla de goda egenskaperna hos dem alla på en enda plattform.

När du tittar på profiler ser du en stor profilbild som du kanske gillar eller som är mer sannolikt att matcha. Vi kan säga att detta är en funktion hämtad från Tinder. Och med dessa välkomnar Match och Okcupidin, en struktur som anammar förståelsen för hur rolig och djup, du är.

Hinge profilerna betjänar sina användare med olika och livliga profildesigner. Du stöter på bios som är snygga och ofta innehåller intensiv information i monokrom. Informationen i profilen är inte utspridda och du kan snabbt komma åt informationen.

Detta djupa och högkvalitativa tillvägagångssätt förklarar Hinge profiler ganska bra.

När vi tittar på dessa resultat kan vi säga att Hinge har en mycket trevlig, hög kvalitet och effektiv design vad gäller gränssnitt och profiler. Av dessa skäl kan vi säga att den har ett bra betyg i vår Hinge recension när det gäller gränssnitt och profiler.

Granskning Av Hinge Premium Medlemskap

Låt oss nu fortsätta vår Hinge recension med Premium-medlemstjänsten. Hinge tillåter också gratisanvändare att använda det. Men som du kan föreställa dig är denna version ganska begränsad. Hinge ger inte många likes under dagen.

Det ger kanske 10 till 12 likes. Men du kommer också att stöta på en mycket snabbare algoritm jämfört med Tinder, som ger mer än 100 likes per dag beroende på vilken relationsstatus du letar efter. Du kan med andra ord hitta den partner du letar efter i Hinge-appen snabbare än Tinder.

Om du verkligen vill använda Hinge måste du byta till ett betalmedlemskap. Föredragna medlemspriser är följande;

1-månadsprenumeration: 190kr.

3-månaders medlemskap: 380kr.

6-månadersprenumeration: 575kr.

Med ett betalmedlemskap får du obegränsat antal likes. Däremot kan du se de människor som gillar dig. Om du är en gratis användare kan du bara se likes om de är ömsesidiga. Du kan också filtrera matchningar med olika metoder. Till exempel kan du hitta rätt matchningar med många filter som utbildning, dåliga vanor, religion, familjeplan och politik. Av dessa skäl är vår Hinge recension mycket positiv när det gäller Premium-medlemskap.

Granskning Av Videochatten på Hinge

Vi fortsätter med vår recension av Hinge med videochattfunktionen. Vi vill hylla Hinge till detta. Eftersom den lade till videochattfunktionen som inte är tillgänglig i de flesta dejtingappar och tog den till en helt annan nivå. Hinge låter dig inte bara chatta, men också videochatta.

Den innehåller också tips för att hålla igång din konversation under videosamtalet. Den erbjuder dig 8 kategorier under videosamtal. Och det ger dig 5 olika alternativ där du klickar på någon av dessa kategorier. På så sätt kan du fortsätta samtalet utan avbrott.

Enligt vår åsikt är denna unika funktion ganska original och hög kvalitet. Med den här funktionen kan vi säga att Hinge har tagit videochatt till en annan dimension. Av dessa skäl fick videochattfunktionen ett högt betyg från vår Hinge recension.

Hinge Recension: Slutsats

Generellt kan vi säga att Hinge är en kvalitetsdejtingapp som erbjuder mycket trevliga funktioner. Om du vill använda Hinge är detta ett bra val. Dock den negativa funktionen är att den inte finns någon hemsida och en begränsad gratisversion. Bortsett från dessa är Hinge en ganska bra applikation att använda.

“Hinge Recension: är Hinge legitimt eller en bluff?” förberedd för dig av Victoria Milan. Det var allt av vår recension för den här tiden! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna. Vi ses i vår nästa artikel.

Vanliga frågor om Hinge Recension

Är Hinge en bra dejtingplats?

Ja, Hinge är en bra dejtingplats när den granskas i termer av allmänna drag och linjer. Den erbjuder en bra användarupplevelse med sina olika funktioner och moderna design. För mer information om Hinge, gå till “Hinge Recension: är Hinge legitimt eller en bluff?” Du kan bläddra i vårt innehåll.

Är Hinge en hookup-app?

Egentligen är Hinge mer av en relationsorienterad praktik. Syftet med ansökan är redan i denna riktning. Men vill du pröva lyckan så kan du såklart! Eftersom inte alla användare använder applikationen endast för detta ändamål. För mer information om Hinge, gå till “Hinge Recension: är Hinge legitimt eller en bluff?” Du kan bläddra i vårt innehåll.

Är Hinge säkert?

Ja självklart! Hinge är en legitim app och är mycket säker. Den har en välutvecklad krypteringsinfrastruktur för användare. På så sätt kan du använda Hinge med sinnesro. För mer information om Hinge, gå till “Hinge Recension: är Hinge legitimt eller en bluff?” Du kan bläddra i vårt innehåll.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.