Hur träffas man på Tinder? (Den Ultimata Guiden 2022)

How to Hookup on Tinder

Tinder är en app som låter dig matcha med potentiella partners baserat på deras bilder, som du kan svepa åt höger eller vänster beroende på om du gillar dem eller inte. Om de gör detsamma vet du att en matchning har gjorts och appen ger dig chansen att skicka meddelanden till dem. Den här artikeln kommer att utforska de bästa sätten att ansluta på Tinder, tillsammans med en kort översikt över hur Tinder fungerar. Hur får jag fler matchningar på tinder? Vilka är de bästa öppningsraderna för Tinder? Vad ska det stå i min profil? Hur lång ska min bio vara?

How to Hookup on Tinder

Det första du behöver göra är att hitta ett bra profilfoto

Om du vill koppla upp dig på Tinder, det första du behöver göra är att skapa den bästa möjliga profilen. Detta innebär kvalitetsfoton som visar upp din personlighet och dynamik.

Du kan ha några olika typer av foton:

Huvudbild. En huvudbild är en bild av bara ditt ansikte (och kanske lite av din hals). Huvudbilder är bra för dejtingappar som Bumble, som kräver att tjejen skickar ett meddelande till killen först.

Helkroppsbild. En helkroppsbild är precis vad det låter som – ett foto av hela din kropp. Det här kan vara ett bra sätt att visa upp din figur och låta folk veta vad de jobbar med.

Livsstilsfoto. Livsstilsbilder tas vanligtvis utomhus och kan antingen vara ensam eller med en grupp vänner. De är tänkta att visa hur du är i verkligheten, så försök att välja bilder där du är på platser där du faktiskt skulle gå på dejter, gör saker som du faktiskt skulle göra på dejter.

För de flesta killar är den svåraste delen av att få detta rätt att försöka ta en bild som inte är alltför uppenbart sexuell. Du vill att din profilbild ska se sexig ut, men inte slampig. Så här är vad du gör:

Bär en vanlig vit skjorta och jeans. Skippa hatten och glasögonen. Ser ut som att du faktiskt har roligt, inte försöker för mycket (såvida inte bilden är på dig som gör något du älskar).

Om ditt hår är tillräckligt långt kan du sätta upp det i en hästsvans för att visa upp din käklinje.

Känner du dig djärv? Gå bar överkropp med en snygg klocka — bonuspoäng om du är på stranden eller i en pool.

Se till att ansiktet pekar något uppåt hela tiden (detta gör din käklinje mer framträdande).

Leende!

Viktigast av allt: Ha kul med det!

Få uppmärksamhet med din Tinder-bio

Oavsett om du letar efter kärlek eller bara en ledig flicka, finns det gott om konkurrens där ute. För att sticka ut från mängden måste din Tinder-bio vara både informativ och engagerande.

Ett av de bästa sätten att bli uppmärksammad är att använda humor – men inte vilken humor som helst. Du vill vara säker på att det är roligt och relevant. Det sista du vill är att någon sveper åt vänster för att de inte förstår vad du pratar om.

Här är några tips som hjälper dig att skriva den perfekta Tinder-biografin: Lär

känna din publik. Om du inte riktigt gillar sport, skriv inte “låt oss gå Mets!” i din bio. Detsamma gäller politik eller något annat som kan vara kontroversiellt. Om du inte vet att någon delar dina åsikter om ett visst ämne, undvik det till varje pris.

Håll det kort och enkelt! Skriv inte en roman i din biografi – det är tänkt att vara en teaser av vem du är, inte hela boken.

Ha kul med det! Det finns inget utrymme för negativitet i din profil, så lämna det där också!

how to write a dating profile

Var kreativ medan du skickar ett öppnings meddelande

Om du vill ansluta till Tinder, var kreativ när du skickar ett öppnings meddelande. Nämn något som fångade dig i deras profil och berätta för dem varför du tycker att de är intressanta. Showen är dem du tog dig tid att läsa deras profil, vilket är en trevlig komplimang. Dessutom får du extra poäng om det är roligt, lite offbeat eller helt unikt.

När det gäller att skapa din första rad, håll inte tillbaka. Du kan säga något som inte är alltför smart men som får fram poängen. Eller var lite sarkastisk om deras musiksmak – se bara till att du kommenterar låten de valde att lyfta fram, inte deras smak i allmänhet så att de vet att du var uppmärksam på deras profil.

how can i find a girlfriend

Träffas personligen

När du har gjort ovanstående steg och har haft lite tid att lära känna varandra, är det dags att träffas personligen. Detta kan vara en skrämmande tanke för vissa människor, men oroa dig inte. Det finns tips som hjälper dig att vara säker och skydda din personliga information.

Det är viktigt att träffas så snart som möjligt eftersom det låter dig se om det finns någon kemi mellan er två. Om det inte finns kemi kan du avsluta dejten där och inte slösa någon tid.

Se till att planera ett datum som är perfekt för er båda och se till att platsen inte är långt borta så att en av er inte behöver resa särskilt mycket.

Se också till att vilken plats du än väljer gör att ni båda kan känna er bekväma ifall dejten inte skulle gå bra och en eller båda av er behöver gå tidigt.

Om hon är intresserad av dig kanske hon låter dig veta att hon kommer att vara tillgänglig under en viss tid på dagen. Om hon inte gör det kan du fråga henne när hennes nästa lediga eftermiddag eller kväll är. Du kan säga: “Jag skulle verkligen vilja träffa dig och prata lite mer. När skulle det funka för dig?”

Du kan också fråga andra som känner henne väl om de har någon insikt i vilka dagar eller tider hon kan vara tillgänglig att träffas. Om hon arbetar eller går i skolan, försök att ordna träffen för en helg eller under en semesterperiod.

När du ber henne ut på dejten, föreslå att du gör något roligt tillsammans som ger er båda en chans att prata och lära känna varandra bättre. Du kan till exempel säga något som: “Vill du gå och se en film med mig?”

Det var allt för nu från innehållet i “Hur Träffas Man På Tinder? (Den Ultimata Guiden 2022)” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet som en ihopparnings-sajt för dig att hitta en partner. Med miljontals användare och unika funktioner låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter. Du kan se online användare på hemsidan, använda filtreringsalternativ och träffa riktiga användare med sina verifierade profiler. Dessutom är det helt gratis att registrera sig hos Victoria Milan! Hitta den bästa partnern du letar efter med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.