Tinder vs Hinge: Vilken dejtingapp är bäst under 2022?

Tinder vs Hinge

Bra nätdejting profilbild tips räcker långt för att hjälpa dig att landa en dejt. Faktum är att din bild är 75% sannolikt att få någons uppmärksamhet. Tinder har varit den populäraste dejtingappen sedan den lanserades första gången 2012. Den matchar singlar genom att visa en profil i taget och låta användare svepa åt höger om de tror att de vill matcha med den personen eller svep åt vänster om inte.

Hinge lanserades från början som en dejtingsajt. Hinge visar dig vänner till vänner i din åldersgrupp. Liksom Match profilerar den också en singel i taget, vilket gör det enklare att surfa jämfört med Tinders flod av bilder. I den här artikeln kommer vi att jämföra två av dessa dejtingappar. Låt oss nu se vilken som är bättre… ¯\_()_/¯

Swipe Surge On Tinder

Tinder Vs Hinge: Översikt

Tinder har en mycket stor publik sett till antalet användare. Det är också en av de mest populära dejtingapparna. Det används över hela världen. Men även om Tinder är en dejtingsajt använder användarna också Tinder för olika ändamål. Det finns till exempel inga användare som bara letar efter relationer. Det finns många användare som letar efter ett one night stand, bara letar efter vänner eller bara använder Tinder för att spendera tid.

Hinge har inte lika många användare som Tinder. Den har cirka 1,2 miljoner användare. Det används över hela världen. Men den har inte flera användartyper som Tinder. Därför är det normalt att ha 1,2 miljoner användare. Eftersom användare på Hinge bara letar efter seriösa relationer. Detta gör det till en populär och högkvalitativ applikation.

När vi tittar på vårt Tinder vs Hinge-resultat används faktiskt båda applikationerna för olika ändamål i detta sammanhang. Av denna anledning skulle det vara ett bättre val om du faktiskt gör ett val för ditt syfte.

Tinder Vs Hinge: Matcher och funktioner

Tinders gratis nivå tillåter användare att svepa upp till 100 gånger om dagen, vilket uppdateras var 12:e timme. Hinge-användare, å andra sidan, låter sina användare gilla profiler endast 10 gånger om dagen. I båda applikationerna ger ett betalmedlemskap obegränsade “Gillar”.

Hinge-skanningsfunktion

Hinge-användare kan söka efter andra profiler med exakt de kriterier de letar efter. Gratis Hinge-användare kan få tillgång till följande filtreringsalternativ:

 • Kön
 • Ålder
 • Maximalt avstånd intervall
 • Etnicitet
 • Plats
 • Religion

Betalt Hinge-medlemmar kan lägga till följande filter:

 • Antal barn
 • familjeplan
 • Utbildning
 • Politisk syn
 • Alkoholist – icke-dricker
 • rökare – icke-rökare

Tinder Match-funktioner

Tinder Premium-användare kan komma åt följande fyra grundläggande filter.

 • Kön
 • Ålder
 • Plats
 • Maximalt avstånd

Tinder erbjuder färre filtreringsalternativ än Hinge. Den främsta anledningen till detta är att Tinder-algoritmen låter dig hitta de användare du letar efter efter dina gillar. Därför har den inga filtreringsalternativ.

När man tittar på dessa funktioner är Hinge vinnaren av vårt Hinge vs Tinder-resultat. Hinges filtreringsalternativ och möjligheter kommer att eliminera problemet med att matcha med människor du inte vill ha. Du kan också få riktigt bra matchresultat med betalmedlemskap.

Tinder Vs Hinge: Vad gratis användare kan göra

I översikten vi gjorde ovan kan vi säga att situationen är lika när funktionerna jämförs. När det gäller gratis funktioner ger Tinder fler likes medan Hinge ger 10 likes per dag. Men Hinge utjämnar situationen med sina filtreringsfunktioner. Så vårt Tinder vs Hinge-resultat är oavgjort!

What Is A Good First Message On Tinder

Tinder vs Hinge: Jämförelse av betalt medlemskap 

Tinder Premium Medlemspris:

PlanLängdMånadskostnadTotal Kostnad
Platinum1 månad$19.99$19.99
Platinum6 månader$10.00$60.00
Platinum12 månader$6.67$80.04
PlanLängdMånadskostnadTotal Kostnad
Gold1 månad$14.99$14.99
Gold6 månader$7.50$45.00
Gold12 månader$5.00$60.00 

Tinder Premium-funktioner:

Rätten att använda den var som helst i världen med pass funktionen

Obegränsade likes

Spola tillbaka ditt senaste svep

1 månad Boost

Du kan välja vilka användare du anger för att se din profil.

Kontrollera informationen som visas i din profil

Annonsfri användning

Full tillgång till topp träffar

Tinder Platinum-medlemskap funktioner:

Alla ovanstående funktioner

Lägg till en isbrytare när du gillar någon

När du “gillar” någon, prioritera andra användare.

Hinge Medlemspris:

PlanLängdMånadskostnadTotal Kostnad
Premium1 månad$29.99$29.99
Premium6 månader$19.99$59.97
Premium12 månader$14.99$89.94

Hinge Premium-funktioner:

Obegränsade dagliga gilla-markeringar

Se alla potentiella matchningar som gillar dig

Tillgång till alla avancerade preferensfilter

Så vilket är bättre, Hinge Eller Tinder?

Tinder erbjuder ett bättre erbjudande än Hinge med sina funktioner och prispolicy. Av dessa skäl skulle det vara ett bättre val att välja Tinder.

9 Best Tinder Openers Examples

Hinge Vs Tinder: Profiler

Hinge profiler består av 6 foton eller videor. Det finns 3 “prompter” du behöver svara på. Det finns mer än 80 uppmaningar du kan välja mellan. Och dessa val ändras ofta. Om du vill träffa andra användare och fånga en match måste du ladda upp alla 6 bilder eller videor. Din Hinge-profil kommer att visa allt du har skannat efter dina matchningar. Så du kan se vad du har skannat, som ålder, längd och plats.

Tinder-profiler tillåter upp till 9 bilder, och du kan också lägga till 2-sekunders videor. Du behöver bara ladda upp 1 foto för att matcha med andra användare. Du kan skapa en Tinder-bio på 500 tecken. Om du inte är premiummedlem kommer information som ålder, utbildning och avstånd i din profil att ses av andra användare.

Sammanfattningsvis, och med tanke på vad plattformarna erbjuder, ger Hinge bättre funktioner än Tinder. Det var därför Hinge vann i denna Tinder vs Hinge-sektion.

Tinder vs Hinge: En jämförelse av sociala medier med anslutande funktioner

Hinge låter dig länka ditt Instagram-konto.

Tinder, å andra sidan, låter dig koppla ihop dina andra sociala mediekonton som Spotify och Snapchat.

Allt som allt, om du vill träffa någon med bra musiksmak är Tinder ett bättre alternativ.

Resultat

Hinge är en dejtingapp som fungerar utifrån konceptet “vänner först.” Istället för att svepa genom potentiella matchningar, är den utformad för att hjälpa användare att få kontakt med personer de redan känner och gillar.

Tanken är att om du redan har något gemensamt med någon, är det större chans att du kommer att finna dem attraktiva. Hinge matchningar baseras på gemensamma vänner och intressen. Det hjälper dig också att undvika att fastna i Tinders ändlösa cykel av att svepa åt höger och vänster.

Tinder är den andra stora aktören på marknaden för dejtingappar, och det är förmodligen den du är mest bekant med. Du kommer att tycka att det är lätt att använda, men du kommer också att ha svårt att få meningsfulla matchningar.

Det var allt för nu från “Tinder vs Hinge: Vilken dejtingapp är bäst 2022?” innehåll utarbetat av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonym och du kan se online användare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.