What’s Your Price Recension (2022) – Bluff? Eller värt det?

whats your price review scam worth it

Undrar du om What’s Your Price är en bluff? Undrar du om What’s Your Price verkligen kan hjälpa dig att träffa sugar babies i ditt område? Vet du inte vad du ska tycka eller vem du ska lita på? Om du letar efter en ärlig recension av What’s Your Price, fortsätt läsa. I den här artikeln kommer vi att granska What’s Your Price.

what's your price review

What’s Your Price – Översikt

What’s Your Price är en unik online dejtingsajt som ger generösa medlemmar ett sätt att träffa vackra människor för skojs skull, för relationer och mer. Istället för att spendera din tid på att söka igenom den enorma databasen med kvalificerade singlar, låt oss göra jobbet åt dig!

What’s Your Price låter dig att ange ditt eget pris för dejter genom att köpa och sälja första dejten med generösa medlemmar. Med över 500 000 singlar på plats kan du hitta någon som fångar ditt öga.

När du hittar en medlem på What’s Your Price som du vill dejta, gör helt enkelt ett erbjudande och köp din första dejt! Du kan använda dina krediter för att ge presenter till personen du vill gå ut med. Det är så enkelt att komma ut på en första dejt – minus alla besvärliga!

What’s Your Price – Fördelar och nackdelar

What’s Your Price – Fördelar

  •       Tjänsten erbjuder ett unikt koncept som uppenbarligen varit framgångsrikt tidigare.
  •       Webbplatsen är lätt att navigera och låter dig se vad andra medlemmar letar efter.
  •       Du kan njuta av frukterna av ditt arbete omedelbart – det finns ingen väntan på att någon ska skicka ett meddelande till dig.
  •       Det finns en mängd olika människor på webbplatsen, så du kommer garanterat att hitta någon som passar dig.

What’s Your Price – Nackdelar

  •       Om du aldrig har använt en dejtingsajt tidigare kan det vara svårt att vänja sig vid konceptet att gå på dejter med människor du aldrig träffat.
  •       Det finns inte så mycket information tillgänglig om varje person som det finns på traditionella dejtingsajter.

Är What’s Your Price legitimt?

Ja, What’s Your Price är en dejtingsajt där medlemmar bjuder på dejter med varandra. Det är i grunden en marknadsplats för att köpa och sälja första dejter.

Sajten har ett rykte som ett enkelt sätt att hitta tillfälliga relationer och har använts av människor som letar efter sugar daddies och sugar babies. Men det kan också användas av människor som bara vill ha ett enkelt sätt att chatta med attraktiva främlingar, lokala eller på annat sätt.

Sajten ägs av samma företag som Seeking Arrangement, en annan sajt som marknadsförs till människor som söker sugar daddies, men What’s Your Price har inte riktigt samma rykte som Seeking Arrangement har. Bara namnet antyder att det handlar mer om traditionell dejting än något som “arrangemang”.

What’s Your Price – Användarupplevelse

What’s Your Price är i grunden en dejtingsajt som är inrättad för att hjälpa människor att hitta en dejt, men den har också mer fokus på affärer än de flesta andra dejtingsajter. Det bygger på idén att folk kommer att betala för att dejta någon och att pengar kan ses som ett incitament för andra att gå på dejt.

Även om detta är grundpremissen för What’s Your Price, har den vissa funktioner som skiljer den från andra dejtingsajter. Den skiljer sig ganska mycket från andra dejtingsajter genom att den fokuserar på priset och inte så mycket på det faktiska dejten.

Webbplatsen i sig är ganska föråldrad och den har inte många funktioner. Det är inte lika användarvänligt som vissa av de andra sajterna, och det finns många saker som kan vara förvirrande när det gäller navigering och användning.

Det är inte en sida som är väldigt användarvänlig eller lätt att använda, men om du letar efter något annat än vad du har varit van vid kan det här vara något värt att kolla in. Så den har inte godkänts vår What’s Your Price-recension i det här avsnittet.

how much does whats your price cost

Hur mycket kostar What’s Your Price?

What’s Your Price har två betalningsmetoder för sina tjänster. Den första är ett kredit medlemskap, som ger tillgång till alla webbplatsfunktioner.

Kredit medlemskap kan kosta så lite som 495 kr för 100 krediter och gå så högt som 2478 kr för 1 000 krediter. Användare som köper ett kredit medlemskap kan sedan använda dessa krediter för sina dejtingaktiviteter. Till exempel, om en användare spenderar 1487 kr USD på 500 krediter, kan han eller hon sedan använda dessa krediter för att lägga bud på dejter med andra användare.

Användare som inte har råd med kredit medlemskap kan få tillgång till de flesta av webbplatsens huvudfunktioner utan kostnad. Dessa gratis medlemmar har möjlighet att svara på meddelanden från andra medlemmar och delta i What’s Your Price-evenemang. Men dessa priser är dyrare än de andra sajterna. Så det kan bli dyrt för användarna. Av denna anledning har den inte godkänts i vår What’s Your Price-recension i det här avsnittet.

What’s Your Price Medlemskostnader: 

PlanKredit MängdMånadskostnadTotal kostnad
Kredit100495 kr
Kredit450– 1487 kr
Kredit10002478 kr

What’s Your Price – Registreringsprocess?

Om du bestämmer dig för att registrera dig på What’s Your Price är processen ganska enkel. Sidan kommer att be dig lämna personlig information som förnamn, plats och e-postadress. De kommer också att kräva att du kommer på ett lösenord för ditt konto. Efter det börjar profilinställningar. Det är ganska enkelt men du kan också hoppa över det och uppdatera din profil senare.

När du registrerar dig kräver webbplatsen inte att du laddar upp en bild men det rekommenderas starkt. Detta beror på att användare med foton är mer benägna att få första dejter än de som inte laddar upp några bilder alls. Men efter denna process måste din profil verifieras. Och denna process kan ta 24 – 48 timmar. Efter det kan du söka efter dina matchningar.

What’s Your Price – Funktioner

Den unika funktionen på What’s Your Price är budgivning systemet. Detta gör att ni kan bjuda på ett dejt och om det accepteras är ni båda fria att träffas för dejten. I det här fallet måste ni båda byta nummer så att ni kan bestämma en lämplig dejting plats.

Du kan söka efter dejter enligt följande kriterier: kön, plats, åldersintervall, längd och kroppstyp. Du kan också välja om du vill se profiler med foton eller utan foton och slutligen kan du välja att lägga till medlemmar som är online nu i dina sökalternativ.

What’s Your Price har också en funktion som kallas “generösa medlemmar” som visar medlemmar som har lagt bud på dejter nyligen. Följande information ges: användarnamn, ålder och plats för medlemmar som har bjudit på dejter inom de senaste 48 timmarna.

Webbplatsen tillhandahåller också automatiska matchningar baserat på din profil och initiala preferenser. Du kan också skicka blinkningar till andra människor gratis men att skicka meddelanden kräver ett betalmedlemskap. Med dessa funktioner har det passerat i det här avsnittet av vår recension av What’s Your Price.

Finns det bra kvalitets matchningar på What’s Your Price?

Det korta svaret är ja. Med lite ansträngning och lite tålamod kan du hitta bra kvalitet matchningar på What’s Your Price. Nyckeln ligger i din egen profil. Din profil bör exakt återspegla vem du är och vilken typ av person du vill träffa.

Ditt profilfoto är vad de flesta singlar kommer att basera sitt beslut på när de bestämmer sig för att skicka ett meddelande till dig eller inte. En bra profilbild kan göra dig mer attraktiv, så se till att det är något folk kommer att vara intresserade av. De flesta förväntar sig också att dina profilbilder är aktuella och korrekta, så lägg inte upp ett foto från 10 år sedan eller ett som har varit hårt retuscherade — båda dessa saker är oärliga och vilseledande. Om du inte är bekväm med att lägga ut din bild online, överväg att använda en webbplats som PhotoFeeler för att få feedback om vilka bilder som fungerar bäst för att locka dejter online. Så den har klarat vår What’s your Price-recension i det här avsnittet.

What’s Your Price – Kundsupport

När du behöver kontakta supporten finns det flera tillgängliga alternativ. Det första och mest bekväma alternativet är att använda deras Vanliga Frågor-sida. Den är omfattande och hjälper dig att hitta svar på många av dina frågor direkt. Tyvärr erbjuder den inte support via telefon eller livechatt. Du kan istället maila supportteamet på [email protected] eller skicka dem ett brev med post.

Vad är ditt pris Granskning Resultat

Webbplatsen har massor av funktioner och den är lätt att använda. Sökalternativen låter dig hitta rätt matchningar. Du kan enkelt tjäna pengar på denna sida. Å andra sidan har sajten en brist på kommunikationsfunktioner. Så om du vill använda den här sidan måste du utvärdera dessa nackdelar.

När du ska välja den bästa online dejtingsajten för att möta dina behov är det viktigt att titta på vad varje sajt har att erbjuda. Det hjälper dig att avgöra om just den webbplatsen är rätt för dig.

Det var allt för nu från innehållet i “What’s Your Price Recension(2022) – Bluff? Värt det?” förberedd av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet som dejtingsajt för dig att hitta en partner. Med miljontals användare och unika funktioner låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter. Du kan se online användare på hemsidan, använda filtreringsalternativ och träffa riktiga användare med sina verifierade profiler. Dessutom är det helt gratis att registrera sig hos Victoria Milan! Hitta den bästa partnern du letar efter med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

what is a sugar baby sugar baby definition meaning

Vanliga frågor om What’s Your Price recension

Hur får du betalt från What’s Your Price?

Pengarna betalas kontant, så de tas inte emot via sajten och de redovisas inte som intäkt. Tjäna pengar genom att gå på dejter med generösa medlemmar. Båda parter kommer överens om ett pris, och killen betalar tjejen när de träffas. Det är upp till varje enskild medlem att betala skatt på inkomster de får från dejting.

Hur mycket kostar What’s Your Price?

Den person på sajten som vill acceptera erbjudandet kommer att gå ut med budgivaren för det priset. Och genomsnittet är 795 kr. What’s Your Price är en unik dejtingsajt där första dejten köps och säljs. Människor som använder sajten gör det genom att erbjuda en viss summa pengar för att gå på en första dejt med någon.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.