Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa?: Selitämme sen vaihe vaiheelta!

Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa,sarjapettäminen avioliitossa

Pettäminen on monille ihmisille hyvin yleinen ilmiö.  Se on uskottomien kumppaneiden suosima tapa.  Ja tietysti tämä tilanne on surullinen ja loukkaava.  Jos olet ollut tällaisessa tilanteessa etkä tiedä mitä tehdä, tänään puhumme siitä, mitä voit tehdä.

“Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa?”  kirjoittanut Victoria Milan.  Selitämme, mitä sinun tulee tehdä, kun kohtaat tällaisen artikkelissamme käsiteltävän tilanteen.  Tässä on “Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa”-artikkeli, jonka olemme laatineet sinulle.

Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa,sarjapettäminen avioliitossa

1- Tiedä mitä teet

Ennen kuin mietit “Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa”, sinun tulee oppia hillitsemään itsesi oikealla tavalla.  Emme tietenkään tarkoita itsesi tukahduttamista.  Tällaisessa tilanteessa puhumme siitä, mitä sinun tulisi tehdä oman etusi eteen.  Selvitetään ensin, mitä sinun on tehtävä tätä varten.

1 .1 – Älä tuhlaa aikaa itsesi syyttämiseen

Itsensä syyttäminen ei muuta mitään.  Mikään syy ei ole pätevä puolisollesi pettää sinua.  Vaikka kumppanisi käy läpi vaikeita aikoja, se ei ole syy pettää.  “Jos olisin toiminut näin, tätä ei olisi tapahtunut!”  Jos sinulla on tällaisia ​​ajatuksia, tämä ei ole oikea askel sinulle.

Jokaisessa suhteessa on vikoja, joten ei ole olennaista rankaista ketään näistä virheistä!  Tärkeintä on löytää ratkaisu näihin vikoihin.  Voimme selittää tämän ongelman esimerkin avulla.

Jouduit esimerkiksi auto-onnettomuuteen ja toinen auto osui sinuun.  Ja tässä tapauksessa ota huomioon, että 90% viasta kuuluu toiselle osapuolelle.  Mieti siis miksi auto törmäsi sinuun ja syyttäisitkö itseäsi siitä, että se johtui sinusta?

Ehkä voit löytää vikoja itsessäsi, mutta tämä on vain pieni osa totuutta.  Mutta keskityt enemmän itsesi parantamiseen, et siihen, mikä aiheutti auto-onnettomuuden, eikö niin?  Älä siis syytä itseäsi, jos kumppanisi pettää.

1.2 – Kolmannen osapuolen miettiminen

Kolmannen osapuolen ajatteleminen johtaa vain umpikujaan.  Älä vertaa itseäsi häneen ja luovu suunnitelmista, kuten kohtaamisesta.  Tällaiset ajatukset vain vahingoittavat sinua.

1.3 – Asian järkeistäminen

Älä yritä järkeistää sitä miksi miehesi pettää sinua.  Pettämiseen ei ole loogista vastausta.  Vaikka miehesi käy läpi vaikeita aikoja, se ei ole syy sille, että hän pettää sinua.  Ja vaikka hän ei olisi tyytyväinen suhteeseesi, hänen olisi pitänyt erota ennen kuin hän petti.  Sen vuoksi  älä etsi loogista vastausta kumppanisi tekoihin.

1.4 – Kerro asiasta vain luotettaville ihmisille

Saatat olla loukkaantunut ja saatat haluta nolata hänet.  Älä siis kerro asiasta hänen ystävilleen, omille ystävillesi tai edes perheellesi.  Samalla sinun kannattaa myös miettiä: Jos haluatkin antaa anteeksi, mitä sitten tapahtuu?  Jos päätät antaa anteeksi ja olet jo kertonut asiasta kaikille, kaikki näkevät kumppanisi eri tavalla.  Tästä syystä suosittelemme, että puhut vain ihmisille, jotka voivat auttaa.

1.5 – Älä hätäile, ole järkevä

Kun saat selville, että sinua on petetty, älä käske häntä pakkaamaan tavaransa ja lähtemään tai huuda hänelle.  Älä edes kerro hänelle, että haluat erota.  Sinun tulee välttää aluksi asioiden ja päätösten tekemistä, koska saatat katua myöhemmin ja toimia vasta silloin järkevästi.  Tätä varten voit viettää aikaa ensin itsesi kanssa ja miettiä asiaa ja keskittyä vain itseesi.

1.6 – Älä rankaise puolisoasi

Älä loukkaa pettävää miestäsi äläkä yritä viedä pois asioita, joita hän rakastaa.  Saatat ajatella, että siitä tulee aluksi hyvä olo.  Mutta itse asiassa tämä tekee asioista monimutkaisempia ja ärsyttäviä.  Tämän takia voit viettää aikaa ensin yksin ja ajatella.  Puhuminen tästä tilanteesta tavalla, joka satuttaa koko ajan, satuttaa teitä molempia.

Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa,sarjapettäminen avioliitossa

2 – Päätöksen jälkeen tehtäviä asioita

Kyllä, olemme tulleet toiseen vaiheeseen, joka sinun on tehtävä avioliitossa, jossa petetään toistuvasti!  Nyt puhumme siitä, mitä päätöksentekoprosessi sinulta vaatii.

2.1 – Tunnista vaatimuksesi

Mieti pitkään ja aseta vaatimuksesi ennen kuin aloitat keskustelun hänen kanssaan!  Älä ala puhua suoraan pettämisestä ja hae sitten sovintoa.  Esitä vaatimuksesi selkeästi.  Jos haluat sovinnon, määritä etenemissuunnitelma siitä, mitä on tehtävä.  Jos haluat erota, etsi asianajaja ja hae avioeroa.

2.2 – Anna parisuhteellesi aikaa

Jos olet päättänyt antaa miehellesi anteeksi, anna suhteellesi aikaa.  Et voi odottaa asioiden paranevan heti.  Et voi myöskään antaa kumppanillesi anteeksi päivässä, joten etene hitaasti ja odota, että suhteesi paranee.

2.3 – Näytä tunteesi

Älä piilota tunteitasi ja päästä ne ulos  Kerro kumppanillesi, miltä tilanne sinusta tuntuu ja kuinka tuskalliselta tilanne tuntuu.  Älä yritä jatkaa elämääsi ikään kuin mikään ei olisi vialla.  Tällä tavoib voit viedä suhdettasi eteenpäin parempaan suuntaan.

2.4 – Kysy mitä haluat kysyä

Jos sinulla on kysyttävää puolisosi pettämisestä, älä epäröi kysyä heiltä näitä kysymyksiä.  Jos haluat tietää, kuinka se alkoi, kuinka monta kertaa se on tapahtunut ja mistä lähtien, kysy häneltä nämä kysymykset.  Nämä kysymykset voivat saada sinut rentoutumaan.  Mutta joskus asioiden tietämättömyys voi olla paras vaihtoehto.  Siksi, jos aiot kysyä näitä kysymyksiä puolisoltasi, varmista, etteivät vastaukset vaikuta sinuun negatiivisesti.

2.5 – Anna miehesi puhua

Kyllä, saatat olla vihainen, että sinut on petetty, ja saatat jopa ajatella, että pelkästään hänen kuuntelemisensa riittää ärsyttämään sinua.  Mutta sinun on annettava hänen ilmaista ajatuksensa myös tähän liittyen.  Ja tilanteen selventämiseksi olisi ehkä parempi vaihtoehto kuunnella kumppaniasi.  Anna hänen ilmaista itseään.

2.6 – Keskity vahvempaan kommunikointiin

Keskity parantamaan kommunikointianne askel askeleelta.  Tämä vahvistaa välillänne heikentynyttä sidettä.  Olkaa rehellisiä ja avoimia toisillenne.  Ja vältä aggressiivista käytöstä niin paljon kuin mahdollista.  Vaikka tämä tilanne saattaa tuntua sinulle vaikealta, se saa suhteenne kehittymään positiiviseen suuntaan ajan myötä.

2.7 – Tee päätös parisuhteenne jatkosta

Päätä annatko anteeksi vai et, ja jatka siihen suuntaan.  Jos olet kuunnellut kumppaniasi ja selittänyt tunteesi kumppanillesi, sinun on päätettävä, minkä suunnan valitset.

Jos olet päättänyt korjata suhdettasi, tarvitset siihen aikaa.  Älä odota tämän korjautuvan heti vaan anna ajan kulua.  Tämä voi kestää vuosia tai ehkä vain muutaman kuukauden.  Sinun tulee ottaa askeleita oikeaan suuntaan, jos olet päättänyt korjata suhteenne.  Jos olet päättänyt olla jatkamatta suhdettasi, aloita valmistautuminen avioeroon ja ota askel tähän suuntaan.

Kuinka toimia toistuvasti pettävän aviomiehen kanssa,sarjapettäminen avioliitossa

3- Rakenna suhteesi uudelleen

Seuraava vaihe “Kuinka toimia pettävän puolison kanssa?” -artikkelissa on suhteesi uudelleenrakentamisen vaihe.  Tässä vaiheessa puhumme siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, jos olet päättänyt jatkaa suhdettasi.

3.1 – Tee oikea päätös itsesi kannalta

Olipa kyseessä ammattiapu tai neuvot ystäviltä ja perheenjäseniltä, ​​kukaan ei tiedä, mikä sopii sinulle.  Tässä tapauksessa sinun on itse päätettävä, mitä tehdä.  Jos sinulla on lapsia, tämä voi olla vielä vaikeampaa.  Siksi päätät itse, mikä on oikea päätös perheellesi ja itsellesi.  Siksi olet vastuussa oikean valinnan tekemisestä omaksi eduksesi.  Vastauksen löytäminen voi kestää jonkin aikaa, joten kuuntele omaa sisäistä ääntäsi.

3.2 – Anna anteeksi puolisollesi ja parisuhteellenne

Kyllä, anteeksianto ei ehkä ole helppoa sinulle.  Olet mahdollisesti käynyt läpi vaikean prosessin ja saatat olla väsynyt.  Ei tule olemaan helppoa antaa anteeksi heti tällaisesta tilanteesta ulos päästyään.

Mutta jos olet päättänyt korjata suhteesi, sinun on ryhdyttävä toimiin antaaksesi anteeksi puolisollesi.  Anteeksiantoprosessisi ei tarvitse alkaa välittömästi, ja se on jopa hieman vaikeaa.

Mutta antaaksesi anteeksi, sinun on edettävä askel askeleelta ja otettava oikeat askeleet.  Ja kun otat nämä askeleet, ole rehellinen kumppanillesi ja kerro hänelle, haluatko antaa anteeksi vai et.  Rehellisyys puolisollesi antaa hänelle mahdollisuuden tehdä oikeampia liikkeitä sinua kohtaan.

3.3 – Vietä aikaa niin, ettet ajattele pettämistä

Jos olet päättänyt korjata ja rakentaa suhteesi uudelleen, sen jatkuva ajatteleminen vahingoittaa suhdettasi ja sinua.  Siksi sinun tulee keskittyä viettämään laatuaikaa puolisosi kanssa.  Keskity asioihin, joiden tekemisestä nautitte yhdessä ja pysy kaukana asioista, jotka saavat sinut ajattelemaan, että hän pettää.  Tämä auttaa sinua korjaamaan suhdettasi.

3.4 – Arvosta itseäsi

Erittäin uuvuttavan prosessin jälkeen saatat tuntea olosi väsyneeksi, surulliseksi ja masentuneeksi, mutta sinun tulee arvostaa itseäsi ja pitää itsestäsi huolta.  Muista, että mikään ei ole tärkeämpää kuin sinä ja terveytesi.  Älä unohda syödä kolme ateriaa päivässä, ulkoilla vähän ja tehdä asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi.  Voit jopa löytää uusia aktiviteetteja parantaaksesi oloasi.  Tällä tavalla voit edistyä paremmin.

3.5 – Hanki ammattiapua

Jos haluat asioiden menevän paremmin, voit saada tukea ammattilaisilta.  Ammattilaisten tuen saaminen on kaikille terveellisempi päätös.  Tällä tavalla voit ottaa oikeampia askeleita ja edetä loogisemmin.  Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista pettävän puolison kanssa.  Siksi, jos haluat olla sekä terveessä parisuhteessa että henkisesti terve ihminen, älä epäröi hakea tukea ammattilaisilta.

3.6 – Jos ei tunnu siltä, älä etene väkisin

Jos olet yrittänyt voittaa suhteesi takaisin etkä silti pysty antamaan anteeksi puolisollesi, ehkä on aika erota.  Joskus jotkut asiat ovat anteeksiantamattomia, ja vaikka se on surullista, sinun on mentävä eteenpäin.  Muista, että yritit antaa anteeksi, mutta se ei toiminut!  Siksi älä kyllästytä itseäsi ja yritä olla ärsyttämättä itseäsi enempää.  Jos se ei toimi, ei ole mitään järkeä pakottaa tätä tilannetta pidemmälle, koska teit parhaasi.

Siinä kaikki tällä erää Victoria Milanin sinulle laatimasta “Kuinka käsitellä pettävää puolisoa” -artikkelista!  Jos etsit lisää tällaisia ​​neuvoja, voit vierailla Victoria Milanin blogissa.  Satojen artikkeleiden ja eri aiheiden avulla luomme sinulle parasta sisältöä ja varmistamme, että hyödyt siitä.  Anna elämällesi suunta Victoria Milanin kanssa!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.